anaokulortmeni
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Ocak 2015
- 83
- 37
- 98
- 31
- Konu Sahibi anaokulortmeni
-
bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/
çok erken değilmi ad koymak?erkek arkadaşımla 3 yıla girdik fakat adını koyma eğiliminde bulunmuyo adını koymayı evlenmek sanıyo yaşımız 20 21 fakat adını koymak apar topar evlenmek demek değil evliliğe adım atmak fakat o anlamıyoçok dertliyim
çocuk akıllı biliyor ad konulunca zincirleme reaksiyonun başlayacağını.. önce söz yapılacak, aradan 6 ay geçecek siz başlayacaksınız bir söz bu kadar uzar mı bari nişanlanalım demeye.. ha söz- ha nişan ne fark edecek diyeceksiniz.. nişan yapılacak 6 ay sonra aileniz başlayacak bu nişan çok uzadı demeye.. olmaz demeyin, bu işler heeep böyle gider bizim ülkede.. özetle çocuk 1 sene sonra kendini nikah masasında bulacak..
bekleyin biraz yahu yaşınızın tadını çıkarın..
ne olucağı belli olmaz diye yaşarsak yaşamanın ne anlamı kalır ki o zaman şöyle düşünün nasıl olsa ölücez dimi neden nefes alıyoruz yoruluyoruz
9 seneemii ciktinizz helal olsunn 9 sene cikip evlilikle askinizi odullendirmissiniz herkes bunu yapamiyo 9 sene ciddi bir zaman sıkılmadan yurumusseniz dedigim gibi helal yani evet dogru yani adim atmak oyle benim bildigim gibi olmuyomus onu anladim ardindan hersey geliyomus zaten dediginiz gibi okuyoruz daha hic bir birikimimiz yok yapamayiz artik calismaya basladiktan sonra hayat bize neleri gosterir bakicazz tesekkurlerr
Dediginiz gibi zincirleme gidicek erkek arkadasimda bunu bildigi icin ad koymuyo sanirim zaten o saglam adinlar atmayi sever bi birikimi bi seyi olmadan boyle islere girismez tesekkurlerr
erkek arkadaşımla 3 yıla girdik fakat adını koyma eğiliminde bulunmuyo adını koymayı evlenmek sanıyo yaşımız 20 21 fakat adını koymak apar topar evlenmek demek değil evliliğe adım atmak fakat o anlamıyoçok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?