Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ha ha ha şok olacakmışız daha çok beklersin canım -200 ilahi sabah sabah güldürdün beni
sen devam et mekiklere bakalım perşembe kim şok olacak görücez.

Sen hiç merak etme arkadaşım. Ben kendime güvenmesem böyle kaçamaklar yaparmıyım. Ben biliyorum kendimi. Onları pişman etmezmiyim ben

dosta düşmana karşı bi değiştireyim dedim şu çizelgemi

Süpersin süper. Ama keşke değiştirmeseydin. Yazıklar şimdi bugün ikibin mekik çekmeye çalışırken gazetenin 3. sayfalarında haber olacaklar. Nazar değer.

ayy karar veremedim şimdi vaatler güzel ama ben böle dışardan izleyim sizi daha iyi motive oluyorum...

Ya ortim sen neyi düşünüyorsun bak biz ortağız seninle. Tabii ki bizim yanımızda olacaksın. Hem daha zayıfız. Daha çok motive ederiz seni. Yoksa onlarla Allah göstermesin belini falan sakatlarsın bak. Mekik için uğraşırken biz hafif şeyler yapıyoruz yürüyüş plates (hoş bir haftadı ben yapmıyorum ama)

Ya winsontoncum ya bugün ay sonu devre sonu sene sonu. Malum en sinirli günlerim beni. Ama sabah sabah ekranı açtım ve içtiğim çay resmen ağzımdan çıktı. bir kahkaha atmışım ki. Herkes döndü ne oldu diye. Bende gözümden yaş gelerek yok bir şey ya. REsimler vardı ya çok komik geldi diyorum. Millette manyakmı bu kız diyor. Ne var bu kadar gülünecek diye. REsmen gözümden yaşlar aktı gülmekten ya.
Bu arada suhan hiçde kimseden olmadı şekerim. Çok yakında görüşürüz.

büyüksün sezencim gösterelim 70'lik arkadaşlarımıza perşembe günü kim daha kararlıymış
nazar değmez merak etme sen ben örnek olsun onlara diye değiştirdim çizelgemi

Suhan'a bakın siz vay vay.Ya dün ben seni savundum, kızcağız bir hafta yediği içtiğini, sporunu bizle paylaştı, haftanın 2.si oldu diye bir elini öpmediğim kaldıydı, Se_zen bize çemkirdi, o fitledi diyordum, bu sabah Suhan da evrim geçirmiş, Sezengil familyasına katılmış

80lik ne arkadaşım ya, gel 7 sülaleme küfret ama bana 80lik deme, dikkatli bakarsan (eğer hipermetropsan büyüteçle bak please) orada anlı şanlı 79ları görürsün

Ayrıca dün Sezen için demiştim ama şimdi seni de dahil ediyorum; siz 3-5 kilo verinceye Türkiye'de kredi kartına 12 taksitle uçan arabalar satışa çıkmış olacak.Biz Yakar ve mattika ile o arabalarla gezerken, siz yerçekiminden ve bıngıldayan yağlarınızdan dolayı o arabalardan alsanız da sizi yukarda taşımayacaklar, binemeyeceksiniz

80 mi şekerim .ortim çoktan 70 lere indi .daha dur daha dur. 60 ları görecek .dur bende dahil.

Aman arkadaşım boşver ya, yiyorlar cipsleri, kurabiyeleri tabii şeker değerleri oynuyor, bulanık görüyorlar.
Baktılar sporla, diyetle bu işi götüremiyorlar, kaçamağın dibine vuruyorlar bari bizi psikolojik olarak çökertmek istiyorlar.
Bu oyunlara gelmeyelim.

ha ha ha vallaha winston sende olmasan inan biz burda gülemiycez pardon canım 500 gram fazla sölemişim 79.5 muş
bu arada sen yağmı dedin oda neki şekerim bizde yağ yokki

hiç gelirmiyim. bizde çelik gibi irade ve azimle ne kilolar verecez. bu kızlar aman ben kendimi biliyom . yok azıcık kaçamaktan bir şey olmaz . bla bla derken atı alan üsküdar semalarında cirit oynayacak .

sezen bak şimdi aklıma geldi arkadaşlar diyoya aramızda kilo farkı var diye ama bizim çocukları atlıyo bu hatunlar

ha ha ha vallaha winston sende olmasan inan biz burda gülemiycez pardon canım 500 gram fazla sölemişim 79.5 muş
bu arada sen yağmı dedin oda neki şekerim bizde yağ yokki

Sezen ve sevgili saz arkadaşı, madem yağınız yok da burada göz renginizi değiştirmek için mi duruyorsunuz?
Ayrıca 500 gram'a laf söyleyen sevgili dinime söven müslüman arkadaşım, sabah sabah "ele güne nispet" başlığıyla çizelge değiştiren ben değildim, hatırlatırım Ayrıca kendinizi kötü hissetmeyin diye dünkü kilomu bile çizelgeye geçirmedim, o kadar sizleri düşünüyorum gene de yaranamıyorum

hiç gelirmiyim. bizde çelik gibi irade ve azimle ne kilolar verecez. bu kızlar aman ben kendimi biliyom . yok azıcık kaçamaktan bir şey olmaz . bla bla derken atı alan üsküdar semalarında cirit oynayacak .

Aynen öyle, benim kaynana da sürekli "ben kızken 45 kiloydum" derdi bir ara. O kızken daha Cumhuriyet ilan edilmemişti, banane ülen. Şimdi kendileri 100 kilo.Hala "3-5 kilo fazlam var" diyor 1.60 boyuyla.Bunlarınki de o hesap, benim kaynana gibi "biz 45iz, yok 48iz" diye kendilerini oyalıyorlar. Bunlar kesin kaynana olduklarında da benimki gibi ha bire "biz bir zamanlar 48 kiloyduk" diyecekler ve biz ce-ee diye koltuğun arkasından çıkıp "inanmayın gelinler, o günler hiç gelmedi, yalan söylüyorlar" diyeceğiz

bu gün size örnek olsun diye değiştirdim çizelgeyi gerçi ellemesemde olurdu nasıl olsa perşembe yine değiştirmek zorunda kalıcam
kötü gelinler çekemiyonuz demi kaynanaları gerçi benimkide melek sayılmazda((

çizelgemi de değiştirdim ohh sefam olsun.
kızlar haftasonu kayınvalidemgil geliyo, çok giremem.
bir de sporumu diyetimi sabote ederler gibi geliyo

sezen bak şimdi aklıma geldi arkadaşlar diyoya aramızda kilo farkı var diye ama bizim çocukları atlıyo bu hatunlar

Evet ya. bizde çocuk da var. Kaç yıllık evliyiz hemde çocukluyuz ohh bi de 48 kilo olunca artık bizim tadımızdan yenmez valla.
Çıtır anneler diye mi değiştirsek çetemizin adını.

çizelgemi de değiştirdim ohh sefam olsun.
kızlar haftasonu kayınvalidemgil geliyo, çok giremem.
bir de sporumu diyetimi sabote ederler gibi geliyo

Ya bu kayınannelerin hepsi mi böyledir. Hiç mi düzgünü yok bu türün. İşleri güçleri taş koymak. Hadi allah kolaylık versin.

Kızlar valla iyi ki varsınız hepiniz. İyi ki kilo almışız da buralara gelmişiz diyicem nerdeyse.
Yoksa sizi nasıl tanırdım.
Ama çok kavga yok. Diğer ekipler gibi monoton değiliz en azından.
Kavga, çekişme, inatlaşma, çeteleşme falan derken bayaa eğlenceli oldu buralar.
Herhalde en eğlenceli sene sonumu geçiriyorum.
Bu arada akşamki eğlence için şubenin için pasta börek kaynıyor. Kısaca akşam yiyeceklerimin listesi ektedir.
Tiramisu
kek
börek
mercimek köfte
kısır
patates salata
tahinli kurabiye
bilumum cips ve kuruyemiş
sayamadığım bir iki çeşit daha olacak ama onları unuttum.

Winston sende galiba bugün mercimek mi yiycektin.

gerçekten benim içinde en eğlenceli yer burası sana katılıyorum sezencim bu sayfayı açmadan duramıyorum resmen bağımlılık yaptı bende giremediğim zaman bi eksiklik oluyo
çekişme falanda olunca dahada eğlenceli oldu burası.
ayrıca şu isim meseleside hoşuma gitti bizim çetenin adı çıtır anneler olsun ya daha bi karizmatik oldu.

ay sefam olsun. dur iki göbecikde atayım . oh oh yandan yandan (sezen'in listesini gören yakar76)yiyin canım yiyin yarasın .

bu kilolar biz değirmende almadık bacılar. 2 çocuk doğurduk .çatır çatır (kadırgalı aysel gibi oldum ııııı iğrenç)
ben de kız kene 50 kiloydum.
silah arkadaşım yeni evli yeni bir düzen ve ev hayatına alışayım diyince aldı bu kiloları .dikkatinizi sündürürüm çıtır anneler .
ama olsun biz verecez .listeyi görünce anladım ki sizin 2023 hedeflerinde hala48 kilo olacak. olsun her insana bir meşgale lazım. sizinki de bu olsun

Şekerim sen yediklerimize değil verdiğimiz kilolara bakıcaksın bundan sonra. Oturur pastamı da yerim böreğimide üzerine de 2 kilo da veririm. Önemli olan bu. Ayrıca siz çocuk doğurdun da biz de bakkaldan almadık. Hem ne o öyle yeni evliymişte alışmaya çalışırken vermişe. Ben yeni evliykene 15 kilo verdim şekerim. Hayatımda hiç yemediğim kadar çok yiyerek. Bende 10 yıllık evliyim napıyım yani şimdi.

Ayy kızlar ya bayaa kavgaya döndü bu ya. Kimse alınmıyor dime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…