sezen sen naptın canımya cipsler falan havada uçuşmuş inanmak istemiyorum ben buna
toparlan kendine gel şekerim vallaha mekikçiler canımızı okuycak bu hatunlar çok ciddi bak yanlarına mattikayıda çektiler(
1000 mekik, yeşil çay falan derken iyce havaya girdiler yakında vücut geliştiren hatunlara benzicekler karınlarında baklavalar çıkcak
dosta düşmana karşı bi değiştireyim dedim şu çizelgemi
ayy karar veremedim şimdi vaatler güzel ama ben böle dışardan izleyim sizi daha iyi motive oluyorum...
Günaydınlaaarrr,
7buçukta deli dürtmüş gibi uyandım,bu sefer aç karnına mekik çektim.
Yeşil çay ve mercimek çorbamı içtim, yalnız içine fazla pul biber attığımdan bir dilim kepek ekmeği yedim.
S_a, Hasekii, geçen hafta bol bol paylaşımda bulundu, çok ilgili ve de motiveydi, gece yarılarına kadar online durup yazardı, 3-4 gündür sesi çıkmıyor.Bilemiyorum belki de bir şeyler ters gitti ve bu aralar giremiyor.Bu hafta izinli mi yazsak ki? Sen bilirsin.
Suhan, bak biz mattika'yı aramıza katarken, sen grubundaki hatundan oldunDün hamburger yemiş, akşam bir de üstüne cips yemiş. Doğru yoldasınız böyle devam. Ayrıca bıngıl bıngıl yağlı olmaktansa, Rambo olup baklava çıkarırız dah iyi, hıh
Yakar, senin ki ataların Malkoçoğlu, oturduğun kabahat, Amerikadan mı sipariş verdin bacım ya, gelmek bilmedi aletTabii, mekik aleti olan var olmayan var, gözleri kalmıştır aletinde Neyse geç olsun, güç olmasın.
Bugün tartıda -200 gördüm, hemi de gözümü daha açmadan, ne wcye gittim ne bir şey.Ama çizelgemi ha bire değiştirmeyeceğim, perşembe değiştireceğim ki birden sezen ve saz arkadaşı şakadanak şok olsunlar
aaaaa ben 70 mi dedim pardon winstoncum 80 lik yazıcaktım neyse Allah söletti heral
80 mi şekerim .ortim çoktan 70 lere indi .daha dur daha dur. 60 ları görecek .dur bende dahil.
Aman arkadaşım boşver ya, yiyorlar cipsleri, kurabiyeleri tabii şeker değerleri oynuyor, bulanık görüyorlar.
Baktılar sporla, diyetle bu işi götüremiyorlar, kaçamağın dibine vuruyorlar bari bizi psikolojik olarak çökertmek istiyorlar.
Bu oyunlara gelmeyelim.
ha ha ha vallaha winston sende olmasan inan biz burda gülemiycez pardon canım 500 gram fazla sölemişim 79.5 muş
bu arada sen yağmı dedin oda neki şekerim bizde yağ yokki
hiç gelirmiyim. bizde çelik gibi irade ve azimle ne kilolar verecez. bu kızlar aman ben kendimi biliyom . yok azıcık kaçamaktan bir şey olmaz . bla bla derken atı alan üsküdar semalarında cirit oynayacak .
çizelgemi de değiştirdim ohh sefam olsun.
kızlar haftasonu kayınvalidemgil geliyo, çok giremem.
bir de sporumu diyetimi sabote ederler gibi geliyo
sezen bak şimdi aklıma geldi arkadaşlar diyoya aramızda kilo farkı var diye ama bizim çocukları atlıyo bu hatunlar
çizelgemi de değiştirdim ohh sefam olsun.
kızlar haftasonu kayınvalidemgil geliyo, çok giremem.
bir de sporumu diyetimi sabote ederler gibi geliyo
Kızlar valla iyi ki varsınız hepiniz. İyi ki kilo almışız da buralara gelmişiz diyicem nerdeyse.
Yoksa sizi nasıl tanırdım.
Ama çok kavga yok. Diğer ekipler gibi monoton değiliz en azından.
Kavga, çekişme, inatlaşma, çeteleşme falan derken bayaa eğlenceli oldu buralar.
Herhalde en eğlenceli sene sonumu geçiriyorum.
Bu arada akşamki eğlence için şubenin için pasta börek kaynıyor. Kısaca akşam yiyeceklerimin listesi ektedir.
Tiramisu
kek
börek
mercimek köfte
kısır
patates salata
tahinli kurabiye
bilumum cips ve kuruyemiş
sayamadığım bir iki çeşit daha olacak ama onları unuttum.
Winston sende galiba bugün mercimek mi yiycektin.
bu kilolar biz değirmende almadık bacılar. 2 çocuk doğurduk .çatır çatır (kadırgalı aysel gibi oldum ııııı iğrenç)
ben de kız kene 50 kiloydum.
silah arkadaşım yeni evli yeni bir düzen ve ev hayatına alışayım diyince aldı bu kiloları .dikkatinizi sündürürüm çıtır anneler .
ama olsun biz verecez .listeyi görünce anladım ki sizin 2023 hedeflerinde hala48 kilo olacak. olsun her insana bir meşgale lazım. sizinki de bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?