Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlaaar,

Yeni yıl geldi, hooooş geldi diyelim , hep de hoş devam etsin inşallah.
Dün evdeydik, tv keyfi yaptık emekliler gibi Eski yılbaşıları öyle miydi ah ah
Seneye böyle Sapanca olur Ağva falan olur, günibirlik kaçacağım valla, hem dışarda eğlenip, hem doğa manzarası, hem bir gece konaklamalı küçük çaplı bir dinlenme olur.
Evde olunca tamam rahat falan ama mutfakta sanki dün savaş çıkmış gibi, bulaşığı, işi gücü bitmiyor, masraf da cabası.
Dün eşime "tombala alsaydın tam olurdu" dedim O da "okey alacaktım nasılsa 2 kişiyiz bir de kedi, bir de karga tam 4 kişi olur okey oynardık" dedi
2 gibi yattık, sabaha kadar kesin 2 litre su içtim kalkıp kalkıp (evet tuzlu, yağlı, hamurlu ne varsa yedim )
Bu sabah da ayıptır söylemesi dünden sardığım paçangaları kızarttım ohh mis gibi yedim.Öğlen , akşam çorbaya talim edeceğim.
Bu arada diyet yöntemleri sayfasına baktım, yıkılıyor, mesaj üstüne mesaj, yeni topikler falan açılmış, demek millet ben gibi abartıp yemiş, yeni yılda da gözünü açıp koşturmuş diyetlere Herkes nedense bu pazartesi diyete başlıyormuş

Hepimize kolay gelsin, bu yıl yağlar kolayca gitsin ve bir daha da geri gelmesin.
Güzel bir yıl dilerim.

günaydın şekerleeerrr
ben sonunda gelebildim geç olucak belki ama yeni yılınızı kutluyorum inşallah herkes ne istiyosa ona sahip olur yeni yılda :)))
vallaha bi giremedim hafta sonu yemekti çocuklardı eşimdi derken elim değmedi.
bakıyorumda herkes benim gibi yemiş içmiş .
ay ay ay sarmalar mantılar havada uçuştu kızlar bizim evde ne siz sorun ne ben söliyim yani
ama bu hafta artık acısını çıkarırım ben bunun.

herkese günaydın
dün tv8 de sabah baskısı adında bir program vardı. ordada 01.01.2012 günü geceden kalanlar yenir. ama ertesi güne herkes diyette olacaktır. diyordu. baya gülmüştüm. meyerse doğruymuş. bugün herkes bizden.
ben yılbaşı bence insanüstü bir çaba sarfederek sadece 2 parça tatlı yedim. ama bizimkilere ne istedilerse pişirdim.
onlar yediler şuan eşim de diyette .yedikleri yüzünden kıvranıp duruyor. ama benide takdir etti.ilk defa seni bukadar kararlı ve iradeli gördüm dedi. ah ah bir bilse burda bazı kızların bize şişko dediğini .
dünde sabah kahvaltısını 2 pohaça ve çayle geçiştirdim. eşimin iş yerine gittik. akşama kadar orda vakit geçirdik. saat 2 gibi kilis tava dedikleri sebze ve kıymadan yapılmış yemekten çok az yedim. akşamıda 1 ayva 1 mandalina ile geçiştirdim.
600 mekik ve 21 dak. yürüyüş artı koşu yaptım. eşimin işyeri müsaitti çocuklarla koridorda bol top oynadım. akşama mekik çekecek halim yoktu ama 600 çektim.
bu sabah 2 ince tam.buğ.ekmeği 7 zeytin yarım.kk.peynir 1 tatlı k. reçel yedim.
öğlen ve akşamı ayarlamadım daha .

Son düzenleme:
günaydın kızlar
yakar canım maşallahın var valla ctesi pazarı yaşanmamış saymak istiyorum ben o kadar yedim içtim iyi olarak yaptığım sade 3 km yürüyüş vardı ama bu hafta full spor olcak inş...

hadi bakalım. perşembe güzel haberler bekliyoruz.

Günaydınlaaar,

Vallaha hiç yalan yok, cumartesi akşamı tatlısına kadar yedim, pazar günü de bir önceki günden kalanları tırtıkladım.Ekmek mekmek yemedim ama tırtıkladım mı evet tırtıkladım.Spor neyin de yapmadım.Ve güzel günler çabuk bitti, şimdi çorbalı yeni bir yıl başladı

Yakar güzel bir irade örneği göstermişsin, valla ben Suhan ile Sezen yemeklerin dibine vuruyorlardır diye pis pis sırıtarak yedim
Hem onlar yiyerek zayıflıyormuşlar ya, ben neden öyle zayıflayamayayım dedim

Bugün evi haftasonu savaşından normal insan evine dönüştürmem lazım yanii işim çoook.
Hepimize güzel bir gün, güzel bir hafta ve de güzel bir yıl olur inşallah.

Kızlar günaydın,
itiraf ediyorum bende çok yedim. Aslında oturupta tek yediğim şey pazar sabahı yediğim 1 simit ve 1 poğaca ama benimde ayakta tırtıkladığım şeylern haddi hesabı yok. O yüzdende ne yediğimi hatırlamıyorum bile. Bu hafta yalan oldu valla. 4 güde nasıl toparlarım bilmiyorum.

sezeni bilmiyorum ama ben gerçekten yemeklerin dibine vurdum
bakalım perşembe nolcek bu hafta artık ölüm orucu falan tutmam gerekiyo benim anca düzelebilirim((

sendemi sezen(
bilmiyorum ki bu hafta ne yapsak detoks falan mı yapsakya :26:

selam kızlar. herkes çok çok yemiş, neyse ki yalnız değilim
kayınvalidemgil burda, bu sabah da yedim onlarla börek çörek
spor yapıcam şimdi, onlar için ilginç bi görüntü olcak koşu bandında yürüyen spor ayakkabılı şortlu gelin görüntüsü ama eğer spor yapmazsam bağırsaklarım bile çalışmıcak gibi.
perşembeye kadar geçen perşembe günkü kiloma dönersem en azından kilo almadan geçirdim haftayı derim.

yılbaşı akşamı biz öyle özel bişiler yapmayız, bişey hazırlamamıştım da. sonra eşimle film izlerken mısır patlatayım dedim.
mısırı koydum patlamıyo, bu patlamıcak heralde diye diğer paketten koydum. o da patlamadı baya. meğer yerli mısır olduğundan geç patlıcakmış.
sonra hepsi patladı tencereden taştı, eşimin eline verdim koca bi tabak ben aldım koca bi leğen
yeni yıla patlamış mısır yiyerek girdim

çizelgeni inceledim de 13,5 kilo vermişsin. bunu nekadarlık bir zamanda verdin onu merak ettim.

ben ne yaparsam yapayım 500-600 gr arası veriyorum haftalık.bu bana çok az geliyor.1 kilo veremiyorum. çok canımı sıkıyor.

mattika canım ya bu koşu bandını nası yağlıyosun sen ben bi ayı geçti alalı dün yağlayım dedim kitapçıkta anlatmamış sağına soluna baktım neteyi yağlıcam bilemedim kenarlardaki plastik kısmın iç tarafına sıktım boylu boyunca ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum...

doğru yapıyosun canım sürdüğün gibi.
ilk kurulurken yağlanmıştı bizimki, sonra 90 saatlik kullanımdan sonra yağlayın dedi adam.
nerden baksan 4-5 ayda ancak kullanrım 90 saati, çok sık yağlamıyorum ben
çizelgeni inceledim de 13,5 kilo vermişsin. bunu nekadarlık bir zamanda verdin onu merak ettim.
10 kiloyu 3-4 ayda verdim, sonrası yavaş gitti. 58 e ilk indiğimde eylüldü hala oralardayım.

ben ne yaparsam yapayım 500-600 gr arası veriyorum haftalık.bu bana çok az geliyor.1 kilo veremiyorum. çok canımı sıkıyor.

kaçamaksız ve sporla geçirirsem haftada 1 kilo veriyodum senin kilondayken.
ama bi hafta versem bi hafta duruyodu, ayda 2-3 kilo yani.
o yüzden normal

hangi yağla yaplıyorsunuz?

sendemi sezen(
bilmiyorum ki bu hafta ne yapsak detoks falan mı yapsakya :26:

Yapsak hiç fena olmaz aslında. Bende ne yapsam diye kara kara düşünmekten habire yiyorum. Bulamadım şöyle hızlı bir formül.

aman boşverin gittsin bu hafta kilo koruma haftası olsun.

Tabi tabii sen bunları bize söylüyorsun kendin şimdi kimbilir neler yapıyorsundur winstonla beraber. Bizi kandıracaksın dime.
Ama boşuna uğraşıyorsun benim kandırılmaya ihtiyacım yok. Zaten hiç bir şey yapmıyorum.

yok ya günahımı alıyorsun( bu arada baya var yani)sabahtan beri sadece 500 mekik çektim. ne yaptım ki 2 kaşık bulgur pilavı azda kabak yemeği yaptığım sadece bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…