- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın kızlar
yakar canım maşallahın var valla ctesi pazarı yaşanmamış saymak istiyorum ben o kadar yedim içtim iyi olarak yaptığım sade 3 km yürüyüş vardı ama bu hafta full spor olcak inş...
Kızlar günaydın,
itiraf ediyorum bende çok yedim. Aslında oturupta tek yediğim şey pazar sabahı yediğim 1 simit ve 1 poğaca ama benimde ayakta tırtıkladığım şeylern haddi hesabı yok. O yüzdende ne yediğimi hatırlamıyorum bile. Bu hafta yalan oldu valla. 4 güde nasıl toparlarım bilmiyorum.
selam kızlar. herkes çok çok yemiş, neyse ki yalnız değilim
kayınvalidemgil burda, bu sabah da yedim onlarla börek çörek
spor yapıcam şimdi, onlar için ilginç bi görüntü olcak koşu bandında yürüyen spor ayakkabılı şortlu gelin görüntüsü ama eğer spor yapmazsam bağırsaklarım bile çalışmıcak gibi.
perşembeye kadar geçen perşembe günkü kiloma dönersem en azından kilo almadan geçirdim haftayı derim.
yılbaşı akşamı biz öyle özel bişiler yapmayız, bişey hazırlamamıştım da. sonra eşimle film izlerken mısır patlatayım dedim.
mısırı koydum patlamıyo, bu patlamıcak heralde diye diğer paketten koydum. o da patlamadı baya. meğer yerli mısır olduğundan geç patlıcakmış.
sonra hepsi patladı tencereden taştı, eşimin eline verdim koca bi tabak ben aldım koca bi leğen
yeni yıla patlamış mısır yiyerek girdim
doğru yapıyosun canım sürdüğün gibi.mattika canım ya bu koşu bandını nası yağlıyosun sen ben bi ayı geçti alalı dün yağlayım dedim kitapçıkta anlatmamış sağına soluna baktım neteyi yağlıcam bilemedim kenarlardaki plastik kısmın iç tarafına sıktım boylu boyunca ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum...
10 kiloyu 3-4 ayda verdim, sonrası yavaş gitti. 58 e ilk indiğimde eylüldü hala oralardayım.çizelgeni inceledim de 13,5 kilo vermişsin. bunu nekadarlık bir zamanda verdin onu merak ettim.
ben ne yaparsam yapayım 500-600 gr arası veriyorum haftalık.bu bana çok az geliyor.1 kilo veremiyorum. çok canımı sıkıyor.
mattika canım ya bu koşu bandını nası yağlıyosun sen ben bi ayı geçti alalı dün yağlayım dedim kitapçıkta anlatmamış sağına soluna baktım neteyi yağlıcam bilemedim kenarlardaki plastik kısmın iç tarafına sıktım boylu boyunca ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum...
hangi yağla yaplıyorsunuz?
sendemi sezen(
bilmiyorum ki bu hafta ne yapsak detoks falan mı yapsakya :26:
aman boşverin gittsin bu hafta kilo koruma haftası olsun.
Yapsak hiç fena olmaz aslında. Bende ne yapsam diye kara kara düşünmekten habire yiyorum. Bulamadım şöyle hızlı bir formül.
Tabi tabii sen bunları bize söylüyorsun kendin şimdi kimbilir neler yapıyorsundur winstonla beraber. Bizi kandıracaksın dime.
Ama boşuna uğraşıyorsun benim kandırılmaya ihtiyacım yok. Zaten hiç bir şey yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?