Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

allah gönlüne göre versin. ben ayda bir bu muhabbetlere dayanamazken.seni şimdi daha iyi anlıyorum. bende 5 yıl böyle bir ortamda yaşadım. işten ev işlerinden değilde insanların hasetliklerinden yoruluyordum. dilerim allahtan en kısa zamanda istediğin eve çıkarsın.

gunaydın kızlar ,

dünden beri corba ıcıyorum ahahaha, winston benı bozdu , ama doymuyorum , kan şekerim yerlerde gezıyor , gıdıp gelıp su ıcıyorum ııhhh o da kesmıyor , demın 2 kucuk kase corba ıctım sehrıyelı ıctım tok tuttsun dıye , aksama sarma ıstıyorlar , sanırım yapamıycam , artık börek pogaca bıle yapmayı dusunmuyorum o derece bozdum kafayı , spor yapamadım , su sızın yaptıgınız mekık aletınden bır dusundum , sonra sabahları kızı gönderdıkten sonra 1-2 saat ter atarak yürüsemmı dedım , bılemedım

kaptan bu hafta benı tekrar alabılırsın lısteye , bır arkadasım 22 kg vermıs daha 10 kg var dedı , ne yaptın dedım , ögunlerı kuculttum gıttı kılolar dedı...bayagı hırs yaptım , cunku 95 kıloydu kendıleri ..

kaptanım , adanaya gelmıssın , zaten yılda bır gelıyorsun , o kaynanan ne cımrı öyle......ınsan gelını gelmıs , o halde gezdırır mı aaaa , ben söylerdım valla , nasılsa laf edıcek arkamdan orası kesın kaynana bu , hasta olursun valla burdakı hastaneler sızın oraya benzemez bakmazlar sana :))

sezen sanada allah sabır versın , ben altlı üstlü oturamam ,ama oturanlara saygım sonsuz , tebrık ederım , ınsallah allah bır yerden nasıp eder , gönlunuze göre alırsınız , saglam bır bına yaptırırsınız ,

ortagım da motıve degılmıs , tüh tüh cok uzuldum :))) ye guzelım sen ye , yılbasından kalanlar dökulmez gunahtır , sen ye onları , sporu sonra yaparsın :))

Günaydınlaaarr,

Kendime yeni hasetlenecek bir ortak buldum.Gerçi o, şu an onla yarıştığımı bilmiyor.Kendisi:Tülin Şahin
"Abe şişko, mankenle mi yarışacaksın?" diye vurmayın lütfen.Tam uyanmış, patatesle falan uğraşmayayım, yarın erken kalkar yaparım derken, televizyonda bu gacıyı gördüm.Eski kilolu hallerine nazaran inceeciik ve de zarif olmuş.Televizyonda da ötüp duruyordu "yok ince body giymeyin, göbeğiniz kat kat çıkıyor, yok bilmemne yapmayın".Eee ben de incecik olsm, sokakta gördüğüm kediye bile ahkam keserdim ya neyse Bir de bizim ekran genişlerden yani herkesi dombili izlerken, bu kadını bu kadar ince gördüysem demek ki hakikaten ince Neyse o da insan ben de insan, o yapmışsa ben de yaparım üleeeyn diyerek patates yedim

Destinam, hoşgelmişsen.Sen de gaza geldiysen, ben de gelirim korkma.Sen de insansın, ben de sonuçta Yarışa devam.

Suhan, dikkat ettim evet ama modum düşmüştü, onu da bugün hallettim inşallah.

Yakar, seni buradan kınıyorum.55ler falan ne ya? İçinde gizli bir "48" fantazisi mi var, diğer iki arkadaş gibi Hani biz 60larda bırakacaktık

S_a, benim de kardeşim Adana'da.Yılın 12 ayı gündüz t-shirtle gezip, geceleri ayazda donuyoruz diyor, böyle garip bir hava durumu var oranın, aman dikkat et.Bu arada dün yazdığın "daracık kotumun bile altına tayt giydim" cümlesindeki "daracık" ifadesi beni hasetlendirdi, haberi olsun. Son bir yıldır hiç "daracık" bir şeyim olmadı da

Se_zen, haklısın. Ben de bir ara Tuzla taraflarına bakmıştım, nasılsa Allahın unuttuğu yer, çok uzak, her yer ucuzdur diye.Anam dağ başında gecekondudan bozma evleri bile "villa" yapmışlar ya şok olmuştum. Pendik taraflarında Aydos evleri mi vardı, ne, yalan olmasın onlar hoşuma gitmişti ama maddi anlamda çok fazla gelmişti, hayalini bile bıraktım Aslında Pendik henüz değer kazanmamış bir yer, oralarda böyle bahçe dubleksi şeklinde bir site bulsanız bence şahane olabilir. Sarıgazi'de Alice Village var, biz ilk evlendiğimizde orada oturmuştuk bir yıl.4 katlı villacıklar, havuzu, yer altı otoparkı falan, düzenlemesi, dış cephe kaplamaları güzeldi.O tarz bir yer de olabilir belki. Neyse Allah gönlümüze göre verir bu yıl inşallah.Borçsuz, harçsız, bol bereketli, sağlıklı ve hayallerin gerçek olduğu bir yıl olur inşallah (Ayy Cuma hutbesi gibi oldu)

Neyse ben acuk mekik çekeyim.
Bu arada diğer grupları gizliden gözetlesek mi ne? Her grup mu acaba yılbaşı sendromunda yoksa biz mi yıkıldık baksak iyi olacak

Güzel bir gün olsun inşallah.

ortim Allah gönlüne göre bi ev nasip etsin inş...

destinam hoş geldin sende silah arkadaşım.
ay nihayet herkes hava girdi yine. sevindim valla. öğlen bendemi bir tuhaflık var herkes sendroma girmişken ben niye aksi istikamete gidiyorum diye .ha şöyle kendinize gelin.
ama sizin yüzünüzden öğlen bir parça helva yedim. akşama 100 fazladan mekik çekecez desene.

Son düzenleme:
hosbuldukk arkadaslarrrr, ben aksam yıne bozdum ama bugun bol bol meyve aldım aksam atıstırmalarımı engellerım artık

kızlar ben yine çok yiyorum, evde sinir oldukça gidip bişiler yiyorum.
akşam otururken sigara içemeyince yiyorum, sabah bi kalkıyorum evde birileri var bunalıp yiyorum.
ama 45 dk yürüdüm bugün, dün de yürümüştüm. alsam da fazla almam sanırım
okul da yoğun bugünlerde.
of tatil olsa da anneme gitsem.

iyi geceler
bugün kü menüm:
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,domates,roka,2 zeytin(ceviz yemeyince çabuk acıktım)
öğle:elma
akşam:salata,bolca pırasa yemeği,1 haşlanmış yumurta.

kızlar pek giremiyorum ama okuyorum. ben olmasam da dövün siz beni yeme deyin
börek kurabiye pilav kabak tatlısı bugünün zarar ziyan listesi. 45 dk yürüyüş hangisine yetsin de yaksın
bir de yediğimden zevk alsam mutlu olsam üzülmicem, maksat tıkınmak can sıkıntısını gidermek, sonuç şiş bir mide ve rahatsızlık.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.
regl şişkinliği ile uğraşıyorum. çatlayacağım canım acayip tatlı istiyor. yememek için direniyorum . ama bazen 1 tatlı kaşığı t.helvası kaçamaklarım oluyor.
ay bu ne ya herkes nerde ? aloo yiyormusunuz yoksa aaaaaaaaa ayıp kızlar.

gizli gizli yiyenler bakın az önce bir haber okudum. akrep nalan fazla kiloları yüzünden uçakta oturduğu yer değiştirilmiş . aman kızlar dikkat.

günaydın kızlar nasılsınız ben yatağımı bilem düzelmeten size yazayım dedim bugün erkenciyim kaynananın evinde öyle hergün saat 10a kadar yatmak olmaz diye düşündüm.

dün yediklerim:

sabah: normal kahvaltı, 1 yumurta ve 1 bardak çay
öğlen: 1 kağıse pirinç çorbası ( tavuk etli )
bir parça çikolata
akşam: 1 tabak pilav 2-3 yemek kaşığı kuru fasulye

ah şu gece acıkınca yememek ne güzel oluyor kendi evimdeyken istediiğim vakit yiyordum ama şimdi eşim hiç izin vermiyor ona kalsa ben öğlen yemeğide yemem

başkanım gayet güzel bir menü olmuş.

başkanım gayet güzel bir menü olmuş.

ah teşekkür ederim canım ben kendime çok şaşırıyorum ya bildiğin giib değill bugün meyve ve suyada başlayacam aralarda meyve yiyeyim.

Destinamcım hoşgeldin canım tamam bu hafta alırım seni listeye tam gaz devam etmene sevindim :)

winstonlight.. ah canım o daracık pantolon yakında 38 beden olunca gör sen asıl

bugün hürrem var

Son düzenleme:
günaydın kızlar
benimde regl yaklaştı inş gecikmez yine geçen ayki gibi ama bugünden başladı sancılar normalde 10ydu inş bi kaç güne gelirde uğraştırmaz bekletmez beni...

Kızlar günaydın,
Bende yılbaşı rehavetini yeni atıyorum.
Bugün süper kahvaltı yaptım. ekmek yemedim ve şunu farkettim ki ben kahvaltıda ekmek yiyince sapıtıyorum sonra.
Birde kızacaksınız ama form macunları var içinde 5 i bir yerde çayları olan onlardan aldım.
Biliyorum hepiniz laf edeceksiniz şimdi ama ben daha önce de kullandım bunlardan ve süper kilo vermiştim. Zaten çok değil sadece başlangıçta iştahımı güzel kapatıyor o arada kullanıcam.
Kahvaltı
2 yumurta omlet
peynir
ceviz 2 tane tam
zeytin falan yok evde hatta komiktir evde bu sabah yediklerimin dışında sadece abur cubur var bolca. Başka hiç bir şey yok. Bi de yoğurt.

günaydın kızlar ben geeeldiiiim nasılsınız?
bu hafta pek havamda değildim o nedenle fazlada yazamadım ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım :)
menülerimi yazmadım çünkü pek işe yaramıyolardı aslında çok fazla bişeyde yemedim ama bu ara benimde bi tatlı krizim tuttu arada çokokrem yedim bi kaç kaşık onun dışında fazla vukuatım yok.
inşallah kilomda değişiklik olmamıştır geçen hafta ve ondan önceki hafta baya bi hava attım ama bu hafta havam indi
bakalım yarın ne olcak pek fazlalık hissetmiyorum inşallah aynı kalmışımdır.

günaydın kızlar
benimde regl yaklaştı inş gecikmez yine geçen ayki gibi ama bugünden başladı sancılar normalde 10ydu inş bi kaç güne gelirde uğraştırmaz bekletmez beni...

Ya varya bende ayda 1 hafta regl olmayı özledim. Ben bir kaç aydır sadece ayda 1 hafta regl değilim.
Ayın kalan 25 günü regliyim. bu iğneler mahvetti beni ve bu ay bırakıyorum artık. Zaten bu iğneler böyle koruyor herhalde. Ayda 25 gün regl i olunca zaten çocuk nasıl olacak ki dime ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…