Günaydın kızlar,
winstoncum biz pendik tarafında oturuyoruz ve tuzla da istiyoruz. Oranın da maşallahı var. Hep villalar falan. Çok pahalı.
Gördüğün tüm iki katlı evler villa diye manyak paralara satılıyor. bizim aslında oturduğumuz ev kendimizin ama 6 katlı apartman ve çok eski. 30 yaşında. Deprem falan hak getire. Bende inanılmaz korkuyorum depremden. Eskiden bu kadar değildi hatta umurumda değildi. İlk depremde bile gece 10 dakika dışarda durup eve girip yatmış insanım. Ama kızım olduktan sonra ben herşeyden kokmaya başladım. hızlı arablardan, depremden, yok deniz taşar falan diye garip korkular oluştu bende. Onu nasıl koruycam, nasıl dışarı çıkıcam flaan diye haftada 3 gün beni uyku tutmaz korkudan. Evin bilumum köşelerinde bisküvi, su, çikolata falan koyardım depremde buralara gireriz diye.
Ayrıca bizim apartmanda akraba apartmanı, yani kayın validemin kardeşi, kayınpederin kardeşi, onların gelinleri falan. Çok sıkılıyorum ve hiç sevmiyorum evimi, sürekli dedikodu, çekememezlik, sürekli benle uğraşmalar falan. O yüzden bir an önce gitmek istiyorum.
Hazırlara baktık ama yok yetşemiyoruz çok pahalı, git gide zaten istediğimiz muhit falan değişiyor, tuzla nın en güzel yerine bakardık şimdi daha iç taraflara bakmaya başladık, yeterki iki katlı bahçeli falan olsun diye. Artık insanlarla uğraşmak istemiyorum kendi halimde yaşamak istiyorum. Birde ben 9 yıllık evliyim ve ilk günden beri oturduğum yeri sevmiyorum. İnsanlarını sevmiyorum, bir tane arkadaş yok. Her işten dönerken kadınlar sokakta oturup yüzüme gülüyorlar ve arkamı döner dönmez dedikoduya başlıyorlar. Yai gerçekten sevmiyorum orayı. Ben artık oturduğum evi sevmek istiyorum, şöyle içim ısınsın.
tşk ederim, hiç uzak değilsin 58 e.
60 ı bulman 3 ay alır. o kilolarda hızlı gidiyo.
günaydın kızlar nasılsınız ben yatağımı bilem düzelmeten size yazayım dedim bugün erkenciyim kaynananın evinde öyle hergün saat 10a kadar yatmak olmaz diye düşündüm.
dün yediklerim:
sabah: normal kahvaltı, 1 yumurta ve 1 bardak çay
öğlen: 1 kağıse pirinç çorbası ( tavuk etli )
bir parça çikolata
akşam: 1 tabak pilav 2-3 yemek kaşığı kuru fasulye
ah şu gece acıkınca yememek ne güzel oluyor kendi evimdeyken istediiğim vakit yiyordum ama şimdi eşim hiç izin vermiyor ona kalsa ben öğlen yemeğide yemem
başkanım gayet güzel bir menü olmuş.
günaydın kızlar
benimde regl yaklaştı inş gecikmez yine geçen ayki gibi ama bugünden başladı sancılar normalde 10ydu inş bi kaç güne gelirde uğraştırmaz bekletmez beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?