seLam kızla nasılsınız ben cumartesi adanaya geldim.
:)
annemgilin evinin bir köşesinden internet oluyor bende ordan giriyorum sabahlarıda bol bol girmeye fırsatım olacağını düşünüyorum eşimin evinde internet var...
3 günlük rapor vereyim
cumartesi:
sabah: 1 kücük ekmek ( saat sabahın 5iydi)
daha sonra uçakta normal kahvaltı ettim ( tost su böreği vişne receli ekmek tereyağı kek ve domates salatalık )
öğlen: ikinci uçtakta 1 sandwich 3 yemek kaşığı çikolatalı mus
akşam: lahana sarması
2 litre su içemedim uçağa giderken suyumuda aldılar elimden
cola ve gazoz içtim.. bavulları taşımak ve bu yolculukta o günkü sporum oldu
pazar: sabah tost ve bir barda meyve suyu ( saa t 1 de )
akşam: 2 yemek kaşığı makarna daha sonra sucuklu yumurta ekmek peynir
su gene yok spor yok
bugün yediklerim:
SA pazartesi:
sabah: klasik kahvaltı 1 yumurta ve 1 bardak meyve suyu
öğlen: 1 tavuk dürüm
akşam: 1 lahmacun 1 kağıse çorba ve turşu
su 1 litre tamam spor yok
kızlar burda türkiyede evler bile buuuz gibidaracık kotumun bile altına tayt giyiniyorum 3 kat kazak giyiniyorum kendimi olduğumdan daha etli butlu hissediyorum... düşsem yuvarlancam sanıyorum
Aha winsotonlight gelmişşşş.
Şimdi uğraşır benimle. Yiyip gelmiştir kesin mercimek çorbasını.
Ben onun menüsünü yazayım.
3 kase mercimek çorba
1200 mekik.
Bildim dime.
Yahu sen gezmeye gelmedin mi?
Daha çok yersin diye bekliyordum ama irade işte. Örnek olsun hepimize. Tebrik ediyorum seni.
Adana daha sıcaktır ya. İstanbul bile buz gibiydi. Bugün öğlen ısındı.
İyi akşamlar,
Valla hiç modum yok.Yeni yıla çok yorgun girmiş gibiyim.Malkoçoğlundan uyuyan şişman prensese yol alıyorum.Hiç diyetti, spordu umrumda değil, yani umrumda da öyle asar, keser modda değilim.
Biraz önce annem aradı, kendisi iki çocuk doğurmuş 50li yaşlarda 38 beden giyinen şahane bir kadın, benim göbek incelmemi görünce o da mekik (crunch) aleti almaya karar vermiş.( 2 gram göbeği var pfff) Bana "sen günde kaç çekiyorsan, ben daha çok çekeceğim muhahaha" dedi.Böylelikle malkoçoğlu genimi kimden aldığım belli oldu.Ama umrumda olmadı, ister Sezen ile Suhan birleşip 10bin mekik çekinler hiç gazım yok valla
Acilen silkinmem lazım, ne oldu böyle anlamadım.Sanki istediğim kiloya inmişim de buraya öylesine girmiş, size öylesine yazıyor gibiyimGruba acil, bizlere bol nispet yapan, iradesi kuvvetli 3-5 tombik hatun lazım.
Se_zen bu arada ben böyle gidersem, değil ocak sonu, haziran sonu bile burada kalırım kardeş, senin yolun açık olsun şimdiden
S_a, hasret bitti demek, iyi eğlenceler şimdiden.
Yakar, silah arkadaşım, beni vurdular sen kaç kendini kurtar, bari sen kurtar şu grubu
Çorba kısmı doğru da, mekik hikaye, biraz da yılbaşından kalanları tırtıkladım, hatta kendimden utanmasam internetten tavukgöğsü ya da profiterol söyleyeceğim o derece.
Benki bu sayfayı günde 20 kez ziyaret eder, bik bik naralar atardım, bugün 2 mesaj falan yazmışım, öff bayağı motivasyonsuzum yani.
Detokstu bilmemneydi benim acil şu yılbaşı tırtıklamalarını yoketmem lazım, resmen duraklamadan gerilemeye geçeceğim yoksa.
Bu arada karar verdim, detoks niyetine ilk baştaki diyete geri döneceğim ve yarın sabah sabah yağsız, tuzsuz patates ile başlayacağım.
Öff bu arada 10 kilo verdikten sonra görenler arıyorlar, "kaç kilo daha verdin? diyet nasıl gidiyor? seni şimdi görsek iyice tanıyamayız" falan diyorlar.Arkadaş kilo bu ya, 10 kiloyu 1 senede veremeyenler var, beni günde 3 kilo veren bir makina sandılar zaar.Hala aynı kilodayım aşağı yukarı diyorum."Aaa niye olmuyor? neden veremiyorsun? spor yapmıyorsundur ondan".Iyy bunları diyenlerin en zayıfı da 80 kilo yani.Madem sen çok biliyorsun, sen hoop diye zayıfla hödük.
Anneme de bugün telefonda çemkirdim, cumartesi görüşelim demişti."Zayıflamadan görüşemem, bir ay sonra görüşürüz "dedim.İstiyorumki fark belirgin olsun, değişimi gözlemlesin ama bu kaçamak yaparak ya da salarak olacak iş değil.
O yüzden yarın diyet ve 1500 mekikle serüvenime geri dönüyorum.
Özel gün de kalmadığına göre bahanemiz de kalmadı, şaka maka bahar gelecek yakında, şu montlarla zaten ayıcık gibiyim, baharda bari insanımsı görüneyim
Çakma malkoçoğlu kaçar, yarına bol motivasyonlu uyanalım inşallah.
iİyi akşamlar,
Valla hiç modum yok.Yeni yıla çok yorgun girmiş gibiyim.Malkoçoğlundan uyuyan şişman prensese yol alıyorum.Hiç diyetti, spordu umrumda değil, yani umrumda da öyle asar, keser modda değilim.
Biraz önce annem aradı, kendisi iki çocuk doğurmuş 50li yaşlarda 38 beden giyinen şahane bir kadın, benim göbek incelmemi görünce o da mekik (crunch) aleti almaya karar vermiş.( 2 gram göbeği var pfff) Bana "sen günde kaç çekiyorsan, ben daha çok çekeceğim muhahaha" dedi.Böylelikle malkoçoğlu genimi kimden aldığım belli oldu.Ama umrumda olmadı, ister Sezen ile Suhan birleşip 10bin mekik çekinler hiç gazım yok valla
Acilen silkinmem lazım, ne oldu böyle anlamadım.Sanki istediğim kiloya inmişim de buraya öylesine girmiş, size öylesine yazıyor gibiyimGruba acil, bizlere bol nispet yapan, iradesi kuvvetli 3-5 tombik hatun lazım.
Se_zen bu arada ben böyle gidersem, değil ocak sonu, haziran sonu bile burada kalırım kardeş, senin yolun açık olsun şimdiden
S_a, hasret bitti demek, iyi eğlenceler şimdiden.
Yakar, silah arkadaşım, beni vurdular sen kaç kendini kurtar, bari sen kurtar şu grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?