Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar!!
kahvaltı:2 yumurtalı peynirli omlet,3-4 zeytin,maydonoz,domates,yeşil çay,3 ceviz içi.
akşam henüz yemedim pişmesini bekliyorum.Okuldan geç çıkmak yemek işşini aksatıyor ne yazık ki.

seLam kızla nasılsınız ben cumartesi adanaya geldim.
:)
annemgilin evinin bir köşesinden internet oluyor bende ordan giriyorum sabahlarıda bol bol girmeye fırsatım olacağını düşünüyorum eşimin evinde internet var...

3 günlük rapor vereyim

cumartesi:

sabah: 1 kücük ekmek ( saat sabahın 5iydi)
daha sonra uçakta normal kahvaltı ettim ( tost su böreği vişne receli ekmek tereyağı kek ve domates salatalık )
öğlen: ikinci uçtakta 1 sandwich 3 yemek kaşığı çikolatalı mus

akşam: lahana sarması

2 litre su içemedim uçağa giderken suyumuda aldılar elimden
cola ve gazoz içtim.. bavulları taşımak ve bu yolculukta o günkü sporum oldu

pazar: sabah tost ve bir barda meyve suyu ( saa t 1 de )

akşam: 2 yemek kaşığı makarna daha sonra sucuklu yumurta ekmek peynir
su gene yok spor yok

bugün yediklerim:

SA pazartesi:

sabah: klasik kahvaltı 1 yumurta ve 1 bardak meyve suyu
öğlen: 1 tavuk dürüm
akşam: 1 lahmacun 1 kağıse çorba ve turşu

su 1 litre tamam spor yok

kızlar burda türkiyede evler bile buuuz gibi daracık kotumun bile altına tayt giyiniyorum 3 kat kazak giyiniyorum kendimi olduğumdan daha etli butlu hissediyorum... düşsem yuvarlancam sanıyorum

Çok yedim kızlar yin eçoookk.
Yazsam koca bir sayfayı doldurur. O yüzden yazamıyorum. Şubede cumadan kalan kurabiyelerden tutunda akşam yemeği sonunda sütlaç, kızımın bonibonları,
çok yedim çoook.
Bu saatte de canım kocam yemek yiycek kesin onla da yerim utanmadan. Beni atın siz bu takımdan (ağlayan yüz ) ya simgelerden ekleyemeiyorum.

Yahu sen gezmeye gelmedin mi?
Daha çok yersin diye bekliyordum ama irade işte. Örnek olsun hepimize. Tebrik ediyorum seni.
Adana daha sıcaktır ya. İstanbul bile buz gibiydi. Bugün öğlen ısındı.

Aha winsotonlight gelmişşşş.
Şimdi uğraşır benimle. Yiyip gelmiştir kesin mercimek çorbasını.
Ben onun menüsünü yazayım.
3 kase mercimek çorba
1200 mekik.
Bildim dime.

İyi akşamlar,
Valla hiç modum yok.Yeni yıla çok yorgun girmiş gibiyim.Malkoçoğlundan uyuyan şişman prensese yol alıyorum.Hiç diyetti, spordu umrumda değil, yani umrumda da öyle asar, keser modda değilim.

Biraz önce annem aradı, kendisi iki çocuk doğurmuş 50li yaşlarda 38 beden giyinen şahane bir kadın, benim göbek incelmemi görünce o da mekik (crunch) aleti almaya karar vermiş.( 2 gram göbeği var pfff) Bana "sen günde kaç çekiyorsan, ben daha çok çekeceğim muhahaha" dedi.Böylelikle malkoçoğlu genimi kimden aldığım belli oldu.Ama umrumda olmadı, ister Sezen ile Suhan birleşip 10bin mekik çekinler hiç gazım yok valla

Acilen silkinmem lazım, ne oldu böyle anlamadım.Sanki istediğim kiloya inmişim de buraya öylesine girmiş, size öylesine yazıyor gibiyim Gruba acil, bizlere bol nispet yapan, iradesi kuvvetli 3-5 tombik hatun lazım.

Se_zen bu arada ben böyle gidersem, değil ocak sonu, haziran sonu bile burada kalırım kardeş, senin yolun açık olsun şimdiden
S_a, hasret bitti demek, iyi eğlenceler şimdiden.
Yakar, silah arkadaşım, beni vurdular sen kaç kendini kurtar, bari sen kurtar şu grubu

Aha winsotonlight gelmişşşş.
Şimdi uğraşır benimle. Yiyip gelmiştir kesin mercimek çorbasını.
Ben onun menüsünü yazayım.
3 kase mercimek çorba
1200 mekik.
Bildim dime.

Çorba kısmı doğru da, mekik hikaye, biraz da yılbaşından kalanları tırtıkladım, hatta kendimden utanmasam internetten tavukgöğsü ya da profiterol söyleyeceğim o derece.
Benki bu sayfayı günde 20 kez ziyaret eder, bik bik naralar atardım, bugün 2 mesaj falan yazmışım, öff bayağı motivasyonsuzum yani.
Detokstu bilmemneydi benim acil şu yılbaşı tırtıklamalarını yoketmem lazım, resmen duraklamadan gerilemeye geçeceğim yoksa.

Bu arada karar verdim, detoks niyetine ilk baştaki diyete geri döneceğim ve yarın sabah sabah yağsız, tuzsuz patates ile başlayacağım.
Öff bu arada 10 kilo verdikten sonra görenler arıyorlar, "kaç kilo daha verdin? diyet nasıl gidiyor? seni şimdi görsek iyice tanıyamayız" falan diyorlar.Arkadaş kilo bu ya, 10 kiloyu 1 senede veremeyenler var, beni günde 3 kilo veren bir makina sandılar zaar.Hala aynı kilodayım aşağı yukarı diyorum."Aaa niye olmuyor? neden veremiyorsun? spor yapmıyorsundur ondan".Iyy bunları diyenlerin en zayıfı da 80 kilo yani.Madem sen çok biliyorsun, sen hoop diye zayıfla hödük.

Anneme de bugün telefonda çemkirdim, cumartesi görüşelim demişti."Zayıflamadan görüşemem, bir ay sonra görüşürüz "dedim.İstiyorumki fark belirgin olsun, değişimi gözlemlesin ama bu kaçamak yaparak ya da salarak olacak iş değil.

O yüzden yarın diyet ve 1500 mekikle serüvenime geri dönüyorum.
Özel gün de kalmadığına göre bahanemiz de kalmadı, şaka maka bahar gelecek yakında, şu montlarla zaten ayıcık gibiyim, baharda bari insanımsı görüneyim

Çakma malkoçoğlu kaçar, yarına bol motivasyonlu uyanalım inşallah.

Yahu sen gezmeye gelmedin mi?
Daha çok yersin diye bekliyordum ama irade işte. Örnek olsun hepimize. Tebrik ediyorum seni.
Adana daha sıcaktır ya. İstanbul bile buz gibiydi. Bugün öğlen ısındı.

ah canım 6 hafta burdayım allahın izni ile pek gezmek sayılmıyor ama ilginç bir şekilde sen demesen aklıma gelmezdi şööle bi baktımda az yemişim gerçekten... aman bozulmaz inşallah dikkat etmeyeçalışıcam...

ya canım soğuk biliyorum ama kayınvalidemdede birtek 1 odada klima var.. benim yatak odamda oturduğum yerde ağzımdan buhar çıkıyo ya okadar soğuk... neredeyse dışarısı bile daha sıcak dicem yani... :18: bi klima daha taktırmak istesem hem cadı gelin olucam hemde elektrik kaldırmazki 2 klimayı...

a-a yok öyle kendini salmak.. bak bana benim spor yapıcak imkanım olmasada hergün yürümeye karar verdim!!!! ve haklısın gruba davet etmeye devam edicem ya,!!! ah biz çocuk doğurmadanda annen gibi 38 olmak istiyoruzda nerede nerede??

ay bayılırım zaten öyle tiplere kendi fiziklerine bakmadan öğüt verenlere beee!!! bende burda teyzemlerimin arasındayım özellikle sülaledeki gelinleri rakip görüyorum..!! teyzemlerde bukadar yeme diyor tabii en ağırı eşiminde aynı fikirde olması ama bakıcam artık burda zayıflamaya çalışıcam!!!!!!!!!!!

ya şu mekik işini abartmıyormusunuz? dünyada mekikten başka spormu yok? mekik çekeceksiniz göbek incelecek kalçalarmı kalacak!! yapmayın arkadalşar allah aşkına ya!!! bukadar mekikmi olurmuş yaaaa

i
Oldu mu şimdi. Sabahtan beri bakınıyorum winston gelse de bana iki laf etse de ben de kendime gelsem diye. Ben beter sen benden beter. Evet ama haklıısın acil bir şeyler yapmak lazım kızlar. Bende mi senin diyete başlasam ne yapsam. Benim aslında daha çok ara öğün yapacak diyete ihtiyacım var. Kendimi çok kasıyorum ara öğün yapmamak için e elim alışmış durmuyoır ki . Ben sabah kalkıp güzel bir spor yapayım. Leslie ile 2 mil yürüyüp yarım saatte plates yapıyım. Anam leslie bacıdan da korktum çok yürüsem onun gibi kalçalarım olacak diye çok yapamıyorum. Benimkiler zaten bana yeter, fazlasına ihtiyacım yok. Maşallah kadının kalçaları jennifer ablayı geçmiş. Ondan sürekli onu yapamıyorum. Dün selülit savarı attım cd ye. Ama o da bir tek bacak olduğu için kilo verdirmez diye önce yürüyüş sonra onu yapıyım diyorum. Biraz ter atmış olurum hem. Başkalarında olmayan ama bende olan sauna eşofmanım ve zayıflatıcı ayakkabımla.

Kızlar bu arada benim ev işi de hızlandı galiba. Arsa falan bakıyoruz bulabilirsek şöyle 2 katlı bir ev yapacağız içine. İnşallah olur. İnanın çok uzun zamandır en büyük hayalim.
Şöyle bahçesi olsun. 2 katlı olsun benim olsun. Daire falan da baktık ama yok ben şlla kendimizin olsun tamamı istiyorum. Yapamam şimdi yabancıların olduğu bir yerde. yok üstteki yok alttaki, yandaki falan. ama tabii istediğimiz fiyatlara arsa bulmak zor. Bütün mütevazi bir şey arıyoruz ama ne pahalı ya her yer. Ben çok otçulum ya şöyle kendim yetiştireyim domatesimi biberimi istiyorum. Gerçi kayınvalidemlerden fırsat kalmaz. Çünkü iki katlı olacak ama bir katında onlar olacak. Malum çocuk bakıyorlar. Olsun ama ona razıyım. İnşallah olur kızlar çok heveslendim valla.

S_a haklısın canım, yarına toparlanmış olacağım.

Se_zen inşallah istediğin olur, aynen benim de hayalim bu.Dublex ya da olmuşken triplex olsun, havuz neyin diye ısrarım yok, bahçesi olsun kocaman, ekeyip, biçeyim, baharda, kışta yazda ayrı ayrı keyfini süreyim, güzel sofralar hazırlayayım (şişmanın hayalinde gene sofra var ), bir golden köpeğim olsun, kedim zaten var, kargam da var, sonra bir dene de bebem olsun, o da dilediğince koşsun, oynasın.Her sabah çiçek kokusuna uyanayım, bahçesinde sporumu yapayım falan filan. Benimkinde kaynana olmayacak ama, o olduktan sonra dolmabahçe sarayı senindir, deseler "saol birader, ben almayayım"derim.

Ne tarafta düşünüyorsunuz? Şu Mimaroba tarafları hala değerlenmedi ama ileride metrobüs uzayınca değerlenecek gibi.Bir ara oralara takmıştım ben.Kiralar müstakil evli, havuzlu neyin olmasına rağmen 600-700dü.Ama eşimin işi Kadıköy'de olunca, oralardan ev tutmak imkansızdı, en azından alamıyoruz bari kiralayıp keyif sürelim dedim ama mümkün olmadı işte.Şimdi Kadıköy'ün göbeğinde 6 katlı bir apartman dairesinin 3. katında, itiş tepiş komşular ve onların durdurulamaz çocukları ve susmayan elektrik süpürgeleri için ayda 1000 lira kira ödüyoruz.Evlat acısı derler ya resmen öyle her ay oturuyor içime ama eşimin işine yürüyerek 10 dakika olduğundan, bu çileyi çekiyorum. Umarım istediğin eve en kısa sürede taşınır ve bir ömür keyfini sürersün.

Se_zen , bu arada, ilk buraya geldiğimde özellikle kahvaltısına anlam veremediğim tek insan sendin Yok omlet yanına bilmemne, yok sucuklu yumurta yanında bilmemne.Hatta hatırlarsan, o şeyler ekmeksiz nasıl yenir ki diye uzaylı görmüş masum köylü gibi sorardım sana.(Hala da anlamış değilim arkadaş, bir sucuklu yumurta ekmeksiz nasıl yenebilir yaa? ) Neyse demem o ki, karatay'ı ciddi ciddi düşünsene sen.Sabah cevizle aynı senin kahvaltıların gibi, öğlesi var, arası var (Leptin hormonu diye bağıran onlardı galiba- ara işini bir araştır istersen).Yani hem de sağlıklı beslenme falan filan var işin içinde.

Benim yaptığımında arası var bu arada.Diğer topikte yazıyordum, vazgeçtim.Yani gün patates günü diye 12 patates yiyen vardı.Ne olmuş? Acıkmış, aralarda birer patates yemiş.Arkadaş, 12 patatesi bir günde yiyerek 1000 kaloriden fazlasını ve sırf karbonhidrattan oluşan 3 kilo patatesi mideye hüpletecek kadar şuursuzsan, git başka diyet uygula.Sonrada gelip "kızlaaar ben 1 haftada sadece 100 gram vermişim", ee almadığına şükret. Yani abartmamak şartıyla ara yapabilirsin ama işe ne kadarını pişirip, taşıyabilirsin, ne kadar enerji verir sana falan oraları tartışılır.

Çorba içebilirsin, en azından akşamları bir kaç gün çorba içsen hem mideyi rahatlatmış olursun hem soğukta iyi gelir hem de akşam yemeklerin hafif olmuş olur.Bu da bir fikir. (Ne kadar sağlıklı tartışmayacağım )

sevgili 3. takım sakinleri herkeste bir gevşeme . aman bana dokunmayan yılan bin sene yaşasın adam be sende modunda. alooooo
kendinize gelin.ne yapıyorsunuz.daha verilecek kilolar, çatlatılacak kaynanalar,eltiler ve kocalar var.yapmayın . çıtır bir anne olunca kaynanamın ve eltimin suratının alacağı şekli hayal edip çekiyorum mekikleri.
ne oldu neoldu 48 lik çıtır anneler hemen salmışınız.dilime düşmeyin. sonra uyarmadı demeyin.
silah arkadaşım vuruldun ama o sıyırıp geçmiştir. sen kolay atlatırsın.bu hep yılbaşı akşamı güzel güzel yenildi içildi. insan bazen düşünüyor. bazıları kiloları hiç kafasına takmıyor. mutlu mesut yaşıyor. dünyanın en güçlü kadınları hep kilolu.merkel,güler sabancı,oprah
onlar niye o kadar para imkan varken zayıflama derdine düşmüyor diyorum.ama sonra diyorum ben böyle mutlu değilim.son 7 yıldır kilolarla başım dertde. 7 yıldır hiç aynayla barışık değilim. işte bu yüzden sakın ama sakın durmak yol zayıflamaya devam.inşallah ilk hedefim olan 60 ı görünce ve daha sonra 55 i görünce hayaldi gerçek oldu diyeceğim.yaptım oldu da diyeceğim.o dar kıyafetleri giyip elticiğime kaynanatörüme gideceğim salına salına yürüyüp çatlacağım onları.sizede tavsiye ederim.hayali bile güzel.

selam kızlar nasılsınız?

ben pek iyi değilimya neden anlamadım ama yeni yılın ilk gününe (dün) kötü başladım ve halada öle devam edip gidiyo toparlıyamadım kendimi bi türlü ne diyet düşünüyorum 2 gündür nede başka bişey hiç iyi değilim anlıcanız.iş yerinde sorunlar yaşıyoruz ve ben bundan olağanüstü etkileniyorum.
menü falanda yazmak içimden gelmiyo(( saçma saçma şeyler yedim dün tamamen dağıldım yani.

bu hafta kilo falan veremem ben almasam onada dua edicem winston hadi gözün aydın şekerim bende bu hafta tık yok sezende sıkı yemiş okudukalrıma göre bu hafta ikimizdende tık çıkmaz yani

sezen canım inşallah istediğin eve sahip olursun ama ev yaptırmak baya sıkıntılı bişeydir hazır almayı düşünmüyomusun yani kaba inşaat şeklinde olabilir kendi isteğine göre içini yaptırabilirsin.
benimde en çok istediğim şeyler arasında öle bi ev ama bu yaz tayin bekliyoruz eşimde bende büyük ihtimallede ankaraya gidicez artık ordan bakarz diyoruz.inşallah Allahta senin gönlüne göre verir.

ev isteyen herkesin allah gönlüne göre versin.hepimizin hayali iyi bir ev ve araba.benim eşimin işi nedeniyle biz anca emeklilikte ev alıp yerleşik bir hayata geçeriz. oda benim için çok büyük bir özlem .inşallah sizler en kısa zamanda ev hayaline kavuşursunuz.

inşallah yakarcım inşallah bizimkide pek yakın görünmüyoda işte hayal ediyoruz:)))
çocuklar var onların okulu falan derken bin parçaya bölünüyoruz işte.

Günaydın kızlar,
winstoncum biz pendik tarafında oturuyoruz ve tuzla da istiyoruz. Oranın da maşallahı var. Hep villalar falan. Çok pahalı.
Gördüğün tüm iki katlı evler villa diye manyak paralara satılıyor. bizim aslında oturduğumuz ev kendimizin ama 6 katlı apartman ve çok eski. 30 yaşında. Deprem falan hak getire. Bende inanılmaz korkuyorum depremden. Eskiden bu kadar değildi hatta umurumda değildi. İlk depremde bile gece 10 dakika dışarda durup eve girip yatmış insanım. Ama kızım olduktan sonra ben herşeyden kokmaya başladım. hızlı arablardan, depremden, yok deniz taşar falan diye garip korkular oluştu bende. Onu nasıl koruycam, nasıl dışarı çıkıcam flaan diye haftada 3 gün beni uyku tutmaz korkudan. Evin bilumum köşelerinde bisküvi, su, çikolata falan koyardım depremde buralara gireriz diye.
Ayrıca bizim apartmanda akraba apartmanı, yani kayın validemin kardeşi, kayınpederin kardeşi, onların gelinleri falan. Çok sıkılıyorum ve hiç sevmiyorum evimi, sürekli dedikodu, çekememezlik, sürekli benle uğraşmalar falan. O yüzden bir an önce gitmek istiyorum.
Hazırlara baktık ama yok yetşemiyoruz çok pahalı, git gide zaten istediğimiz muhit falan değişiyor, tuzla nın en güzel yerine bakardık şimdi daha iç taraflara bakmaya başladık, yeterki iki katlı bahçeli falan olsun diye. Artık insanlarla uğraşmak istemiyorum kendi halimde yaşamak istiyorum. Birde ben 9 yıllık evliyim ve ilk günden beri oturduğum yeri sevmiyorum. İnsanlarını sevmiyorum, bir tane arkadaş yok. Her işten dönerken kadınlar sokakta oturup yüzüme gülüyorlar ve arkamı döner dönmez dedikoduya başlıyorlar. Yai gerçekten sevmiyorum orayı. Ben artık oturduğum evi sevmek istiyorum, şöyle içim ısınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…