Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

macun mu zayıflamamı sağlıksız mı hemen dikkatimi çekti.marketten mi aktardan mı ? ben de denemek istiyorum. bağırsak mı çalıştırıyor?

macun mu zayıflamamı sağlıksız mı hemen dikkatimi çekti.marketten mi aktardan mı ? ben de denemek istiyorum. bağırsak mı çalıştırıyor?

Evet canımya. Aynı ben. Bende onları görünce dikkatimi çekmişti. Aktardan aldım dün. içinde şu beşi bir yerde ye benzeyen otlar var. Nar ekşili formüllerden aldım ben. Tadı fena değil. Gerçi kötü ama ben alışığım. Daha önce de kullanmıştım benzer bir şey çay olanını bende çok işe yaramıştı. İlk diyete başladığım zamanlar acayip iştahımı kesmişti. Ama onu bulamadım, kaldırmışlar bende benzer bir şey diye bunu aldım. Bakalım sonuçlarına. Bağırsakları çalıştırıyor evet hemde fena. İştahı da kapatıyor. Hatta sanki tatlı isteğine karşı iyi gelecek gibi. Tabii şimdiden bilemem. Biraz kullanayım bakalım.

ya hem iştahı kesen hemde bagırsakları çalsıtıran bişeyse banada lazım hemde acil , ben doymuyorum yaaa , bagırsaklarımda calısmıyorr , deneyın hemen gıdıp alırım valla..

günaydın!!
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,3 zeytin,domates,roka+maydonoz,biraz kaşar,yeşil çay

Günaydın,

Dolaba fare düşse başını yarar, o derece boş Aslında içinde mantılar, mayonez kutuları, dondurmalı profiterol ve dışarda çikolatalar, jelibonlar var ama bana yaramaz Bugün tekrar patates günü yapıyorum Sabah sabah alışverişe gitmeye üşendim, şimdi liste yapacağım, birazdan 15 günlük alışveriş yapacağım.

Tam Yakar'dan kurtuldum derken, annem hergün arayıp çektiği mekik sayısını söylüyor "Bir sen, bir Yakar yaktınız başımı" diyorum
O da telefonla gaz veriyor yani.Neyse olacak bu iş, olacak.Az kaldı.

Başkan 38 bedene az kalmış demeki süper.Ben de istiyorum.Hatta şimdilerde kot reklamları var ya, bir alana bir bedava diye mi ne, işte oralardan alırız, "iki tane 38 beden pls ama biri beleş" deriz Ha kotta 38 olmaz ama o zaman obez oluruz 28 mi 29 mu ne olur belkide, neyse bu arada eski kotlarımızı sezen'e yollarız, bari birinin işine yarasın dimi?

Bu gece Hürrem var evet, sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkeşlere ince ve zarüf bir gün ola

selam kızlar naber
sezen bende istiyorum iştah kapatıcı bişey hemde acilen yemek yönünden sıkıntı yokta tatlı sıkıntım var sıkıyorum sıkıyorum kendimi sonra bi bakıyorum elimde çokokrem kutusu

winston bacım dün akşam çekmişim 1000 mekik . 21 dak koşu yürüyüş karışımı bir şey işte.bende bir tuhafım ya göbeğim acıyacağına kolum ağrıyor. demekki baya kasmışım kendimi. işin kötü yanı regl oldum karnım çatlıyor. mekik çekiyorum ama hava sanki boş. ama olsun hiç olmamasından iyidir.
bu sabah ve öğle domates ve salatalık yedim.
akşama biber haşlayıp yoğurtlamayı düşünüyorum.
bin mekik hayal gibi ama yinede devam .

Hepimiz bunlara umut bağladıysak durum vahim demek ki.
Siz başlamayın bari ben deneyeyim 15 gün işe yarıyorsa öyle başlarsınız istersenzi.
Mattika gelince hepimize fırça atacak haberiniz olsun bu ara. en başta da bana.
Yanlız evde iken başlanırsa daha iyi olacak gibi. Çünkü her bir şey yedikten sonra koşa koşa tuvalet işi zor oluyor.
eğer diğeri gibi ise yakında düzelirim. 1 haftada alışır metebolizmam.

Mattika kızamaz artık, o da yemeğe başladı çünkü
Hatta "bana kızın" diyordu, herkes yeni yıla sallana salana girdi valla ama neyse toparlanıyoruz yavaş yavaş.

S_a izinli ya bu ara, acaba biz de diğer gruplar gibi cuma mı bildirsek bir süre? (En azından bir gün, bir gündür diye düşünüyorum Neden 200 gram daha eksik olmayalım değil mi kızlar ? )

Bu arada ne giysem yakışır mı ne diye bir program vardı bugün, kadının biri abiyeler denedi.O denedikçe ben haykırdım buradan.Bir de kadında bir basen var, yeminle 3lü koltuğa otursa, yanına kimse oturamaz, gitti basenden daralan bir de basende kanatları olan bir abiye aldı, millet de "basenin eşek kadar olmuş" dedikçe, "yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı, onlar ben kıskandı" dedi. Len aya gitsen, aydan popon görünür, o popoyu kim kıskansın, evlerden ırak diye tv başında krize girdim.
Hani bazen "bedenimizi sevelim, şişkoyuz demeyelim" falan diyoruz ya, bence bunun da bir ölçüsü olmalı, bu kadar şizofren gibi, şuursuzca bu yalanlara kendimizi inandırmak bu kadını gördükten sonra beni korkuttu valla.Bir gün onun gibi olup, kafayı sıyırmadan zayıflamam lazım valla.Mazallah ben de "kadın dediğin göbekli olur, siz beni kıskanıyorsunuz üleyyn" diye buralarda saçmalamadan, iyice gaza gelmeliyim

bencede fena olmaz yani .cuma bildirim yapılsa 1 günde bir gündür. hani başkanım caizdir derse tabi .geçen kızın birine evden çıkarken hiç mi aynaya bakmadın diyesim geldi. kızın biri kocaman baldırlar ve kalçayla giymiş taytı çekmiş üstüne biraz uzun bir kazak çıkmış sokağa . taytın bir yanı hafif patlamış. yandan yandan sırıtıyor. iğrenç ya .kendinden vücudundan hiç mi haberin yok ? yazın hele belden badi giyerler . ordan o göbek yağlar pırtlar böyle . ay ammada sinir yapmışım. hep açlıktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:

Onlar işte kendine güvenen tipler.Kazan kadar poposu var ama tayt giyiyor, çünkü kendini seviyor, her şekilde güzel olduğuna inanıyor. (Bence bu tam şuursuzluk ya neyse)
Bir de tayt neyin giyip, o koca poponun üstüne bir de koskoca kazak bağlayanlar yok mu onlar da bu gruptan.Madem popon yarım dünya, ne demeye üstüne bir de koca kazak bağlarsın diye haykırasım geliyor. (Bu halde bu kadar çemkirebiliyorsam, az biraz zayıflasam herkesin burnundan getireceğim demekki )

Neyse ben alışverişe kaçayım yavaştan.
Herkese iyi akşamlar şimdiden.

Evet kızlar kesinlikle haklısınız. Değil dışarı çıkmayı ben evde bile ne mini etek ne de tayt giyebiliyorum. Kendimi o şekilde beğnmiyorum ki başkalarının göz zevkine niye eziyet edeyim dimi ama. Hele yanlız bu konuda taze geçlerin öz güvenleri fazla gelişmiş. Benimde tanıdık kızlardan var kız benim 3 katım ama koca yaz heryerde kısacık şortla geziyor. Bende denizden çıkarken pareo takıyorum ki kimse görmesin fazlalıkları diye. birde sorun bacaklarda ve basenlerde olunca daha bir göze batıyor. O dar kotlar üzerine çizme giymeler falan hiç yok bende. Anam zaten çizmelerin hiç biri kapnmıyor ki. Millet o bacaklarla nereden buluyorlar bilmiyorum. Yine de ne diyim cesaretlerini tebrik ediyorum.

yeni nesil hem kilolu hemde hiç umurlarında değil. harbiden giderek obezleşiyoruz. hep yediğimiz hazır gıdalardan. bu yazdan buyana nerdeyse eve hiç hazır gıda sokmuyorum. herşey glikoz, mısır şurubu, sentetik şekerlerle yapılmış.100 gr. sakkaroz(çay şekeri) 80cal imiş ama sentetik şeker 280cal imiş öğrenince hayrete düştüm. tamam yiyoruz ama bu kadar kilo almamızın asıl sebeplerinin bu gıdalar olduğunu düşünüyorum. inanın abur cubur pek almıyorum eve . kendim yapıp çocuklarıma veriyorum. oğlum baya tombişti. göbek falan kalmadı çocukta . baya düzeldi.birde annesi düzelse

Son düzenleme:
selam mıllet , ya bu mekık aleti ile karnınız eridi mi gercekten yanı dumduz oldumu acayıp merak sardı da benı

yarın bildirim var mı ?

sorularım bu kadar :))

yakar bizde kızımla ayda bir sadece burger king e gideriz , baska zaman evımıze fast food gırmez , ketcap mayonez , kraker , şekerleme , jelıbon gırmez , her marka yada ucuz dıyeyım çikolata girmez , benı bıraksan 3 ögün yerim ama ona uymak ıcın yemıyoruz..benım göbegım de oturarak calısmaktan 19 yıldır muhasebecıyım e otur otur böyle olduk

winston bu gece gelmez hürremi izler izler gaza gelir :))

aksam menum

1 tabak mantar sote harıkaydı zor kalktım masadan

5 tane biber közledim fırında uzeırne bol yogurt ve pul biber döktüm yedıgım en hafif ve kalorisiz yemekti her aksam yemegı dusunuyorum

sımdılık bu kadar kızlar

bende öğlen ve akşamı bildireyim.
Ama bu şey bana ters mi tepti nedir bugün çok açıktım
Öğlen
4 köfte
2 dilim patetes 2yk bulgur, 1 yk makarna, salata

Akşam üzeri çok açıktım
biraz peynir, ton balıklı salata yaptım onu yedim
1 fincan dan az da kabuklu yer fıstığı yedim.

Akşam
1 tabak haşlanmış brokoli
6 köfte
1 çatal pates (kızartma değil)
1 küçük kase yoğurt

Galibam çok yemişim.

İyi geceler,

Menüm;
Sabah; bir orta boy patates
2 fincan yeşil çay

öğlen; yeşil çay

akşam; 1 orta boy patates
2-3 fincan şekersiz çay

2 litreden fazla su (içim yanıyor nedense)
1000 mekik (yarısı Hürrem'in reklam arasında)

Hürremciğim başladı kızlar, artık ağzımın suyu aka aka izlerim
İyi akşamlar dilerim.

Hanımlar bizide alın lütfeeeeeeeeeeennnnnnn iradeli olacağımaaa az yiyeceğime ..........

öğle:5-6 mantar
akşam:salata,beşamel soslu mantar ve ıspanaklı tavuk sarma.
birazdan yeşil çay.
1 saat kadar yürüdüm.1lt den fazla su.
reglim bitti sayılır.Tartıda 69 gördüm bugün harika bir duyduydu.
Yarında 69 çıkar inşallah.

Ya başkan lütfen yarın tartılmayalım. Sanki cuma olursa 50 gr daha az çıkıcam gibi perşembeden. Geçen haftadan değil ama. Çizelgedeki kilom hayal gibi duruyor sanki.
Winston bu hafta senle uğraşmak bana yaramadı. Ters tepti bu iş. Uğraşmadan kendi halimde yapıcam. Ama tabii zayıflamaya başlarsam uğraşırım gene. He he he he

Tebrik ederim seni. Ve kıskandım. Senin adına sevindim. Bende 54 ü bir görsem. Gözüm açık gitmiycem. Sonrası çorap söküğ ügibi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…