Kızlar günaydın,
Bende yılbaşı rehavetini yeni atıyorum.
Bugün süper kahvaltı yaptım. ekmek yemedim ve şunu farkettim ki ben kahvaltıda ekmek yiyince sapıtıyorum sonra.
Birde kızacaksınız ama form macunları var içinde 5 i bir yerde çayları olan onlardan aldım.
Biliyorum hepiniz laf edeceksiniz şimdi ama ben daha önce de kullandım bunlardan ve süper kilo vermiştim. Zaten çok değil sadece başlangıçta iştahımı güzel kapatıyor o arada kullanıcam.
Kahvaltı
2 yumurta omlet
peynir
ceviz 2 tane tam
zeytin falan yok evde hatta komiktir evde bu sabah yediklerimin dışında sadece abur cubur var bolca. Başka hiç bir şey yok. Bi de yoğurt.
macun mu zayıflamamı sağlıksız mı hemen dikkatimi çekti.marketten mi aktardan mı ? ben de denemek istiyorum. bağırsak mı çalıştırıyor?
Hepimiz bunlara umut bağladıysak durum vahim demek ki.
Siz başlamayın bari ben deneyeyim 15 gün işe yarıyorsa öyle başlarsınız istersenzi.
Mattika gelince hepimize fırça atacak haberiniz olsun bu ara. en başta da bana.
Yanlız evde iken başlanırsa daha iyi olacak gibi. Çünkü her bir şey yedikten sonra koşa koşa tuvalet işi zor oluyor.
eğer diğeri gibi ise yakında düzelirim. 1 haftada alışır metebolizmam.
bencede fena olmaz yani .cuma bildirim yapılsa 1 günde bir gündür. hani başkanım caizdir derse tabi .geçen kızın birine evden çıkarken hiç mi aynaya bakmadın diyesim geldi. kızın biri kocaman baldırlar ve kalçayla giymiş taytı çekmiş üstüne biraz uzun bir kazak çıkmış sokağa . taytın bir yanı hafif patlamış. yandan yandan sırıtıyor. iğrenç ya .kendinden vücudundan hiç mi haberin yok ? yazın hele belden badi giyerler . ordan o göbek yağlar pırtlar böyle . ay ammada sinir yapmışım. hep açlıktan başka bir şey değil.
Evet kızlar kesinlikle haklısınız. Değil dışarı çıkmayı ben evde bile ne mini etek ne de tayt giyebiliyorum. Kendimi o şekilde beğnmiyorum ki başkalarının göz zevkine niye eziyet edeyim dimi ama. Hele yanlız bu konuda taze geçlerin öz güvenleri fazla gelişmiş. Benimde tanıdık kızlardan var kız benim 3 katım ama koca yaz heryerde kısacık şortla geziyor. Bende denizden çıkarken pareo takıyorum ki kimse görmesin fazlalıkları diye. birde sorun bacaklarda ve basenlerde olunca daha bir göze batıyor. O dar kotlar üzerine çizme giymeler falan hiç yok bende. Anam zaten çizmelerin hiç biri kapnmıyor ki. Millet o bacaklarla nereden buluyorlar bilmiyorum. Yine de ne diyim cesaretlerini tebrik ediyorum.
öğle:5-6 mantar
akşam:salata,beşamel soslu mantar ve ıspanaklı tavuk sarma.
birazdan yeşil çay.
1 saat kadar yürüdüm.1lt den fazla su.
reglim bitti sayılır.Tartıda 69 gördüm bugün harika bir duyduydu.
Yarında 69 çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?