Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy evet ya. Çok heyecanlı bende reklam arasında koştum geldim. Ya koca gün 3 patatesle nasıl duruyorsun ya. Hiç mi başka bir şey yemiyorsun. Arada falan. Ben böyle yapsam bütün gün uyurum herhalde başka bir şey yememek için.

Yorumuna çok güldüm.
Bazen görüyorum dapdar giyinmiş hatunlar.Kendisi arkasını göremediği için hiç kimse görmüyor sanıyor.Onlara arkalarını gösterecek bir ayna vermek lazım.
Diğer taraftan Tombiş olupta çok güzel giyinen hatunlar da var onları yolda durdurup tebrik etmek istiyorum.

Tebrik ederim seni. Ve kıskandım. Senin adına sevindim. Bende 54 ü bir görsem. Gözüm açık gitmiycem. Sonrası çorap söküğ ügibi gelecek.

İnşallah canım hep beraber görürüz istediğimiz sayıları.

3 değil, 2 patates, lütfen abartmayalım Cano, ben çalışmıyorum ya ondan.Bir günüm şöyle geçiyor; karga sabahın 7sinde kaldırıyor, onu besliyorum, sonra yatıyorum, sonra eşimi kaldırıyorum, sonra yatıyorum, sonra kedim uyandırıyor, onu besliyorum, sonra yatıyorum derken 11 gibi uyanıyorum sersem gibi.Sonra ne yiyeceksem yiyorum.Sonrası yeşil çay keyfi, kendimi dinlendirip, eğlendiriyorum.Sonrasında hafif bir temizlik ve internet üzerinden çeviri işlerim var, onlarla ve diğer sitelerle vakit geçiriyorum, sonra akşam yemeği hazırlığı ve sonrasında akşam görevler eşimdedir, o makinaya atar bulaşıkları, çay servisi falanda ondadır, yani gece 2ye kadar kucağımda laptop, yanımda kumanda keyif yaparım. Bu yüzden 2 bardak suyla bile gün geçirsem, geçiririm yani.Bir de diyet işinde azim, irade önemli.Ne diyeti yaparsa yapsın insan, liste dışına çıkmamalı."Yemeyeceğim" demeli ve yememeli.

Neyse şükür yılbaşı kabusunu da atlattık, bu saatten sonra özel günlere de çoook var, bari bu arada bahanesiz bir şekilde boğazımızı tutalım, spor da yapalım, gitsin kilolar.

mutsuzum kızlar, hürremi bile kendime göre izleyemedim, sonra kalktım sinirle börek yedim.
ben mutlu olmalıyım kilo almamak için..
winstonun dediği gibi mattikayı da kaybediyoruz.
öyle macun fln denemem zarar verir diye ama bi an aklımdan geçmedi desem yalan olur, şu günlerde iştahımı kapatsa ne iyi olurdu

Mattika bacım ne oldu sana ya?

Dedim kesin gene patatese neyin kızar, bizi sopalar diye ama börek mörek senden beklemezdim valla
Karıştırmıyorsam senin eşin demişti "sen bu kilolara alıştın" diye.Ben de öyle düşünüyorum, bence vermek istemiyorsun, alayım, vereyim, alayım, vereyim hep bu kiloda kalıp,kilomu koruyayım diyorsun. (Hoş, bana göre fiziğin son derece düzgün ama) Ben senin gibi 1 kilo, 2 kilo fazlaya sahip olsam 3 gün su bile içmem verir kurtulurum valla ama sen maşallah bir aydır ver,al, ver, al ile aynı yerde sayıyorsun. (Ben senin gibi fit olsam, buralarda bile durmam ya neyse)

Dediklerimi yanlış anlama lütfen, belki biraz motive de eder diyerek yazdım. Sonuçta uzun zamanda sağlıkla verdin ve yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, bu saatten sonra börekti, bilmemneydi diye bir akışı bozarsan sonra emeklerine yazık olur. 1 kilo aldım, 2 derken, inan kendimden biliyorum, bir anda gözünü dombiş olarak açarsın.

Umarım, eski sağlıklı beslenen Mattika aramıza döner kısa sürede.

Hanımlar bizide alın lütfeeeeeeeeeeennnnnnn iradeli olacağımaaa az yiyeceğime ..........

Başkan, bu arada diğer diyet topiklerinden tanıdığım iradeli kişidir gırgırına.Diğer topikten de davet bekleyen arkadaş var.Sayı durumumuzu kontrol etsek de yeni üye alsak daha gaza geliriz diye düşünüyorum.Hazır beklemede 2 aday var, paylaşayım dedim.

alkışlar fizik kardeşimize

her ay regl olmaya başlamam bir işkenceydi.biraz gelir gelmez. onra çok yoğun bir şekilde gelir . biraz kesilir. bir daha başlar falan falan.eziyet 10 günü geçerdi. bu ay düzenli mekik ve sporla dün başladı . kendime inanamadım normal insanların ki gibi devam ediyor şimdi. karnıma gelince bu şişliğe rağmen baya düzleşti. benim kilolar bel ve göbek çevresinde . bu hızla gidersem inşallah 1 aya hiç brşey kalmayacak.sanada tavsiye ederim. eşimde başladı. önce 100 şimdide 50,50arttırarak devam ediyor.faydasının görürsün.

Günaydınlar,

Başkan yok piyasada, yarın mı bildiriyoruz, bugün mü?
Hoş, onca yılbaşı ve sonrası savsaklığından dolayı bugün de bildirsem, yarın da bildirsem aman aman bir güzellik olmayacak ama umut şişmanın ekmeği işte, 100 gram bile oynasa sevineceğim işte

Hepimize hafif bir gün olur inşallah.

Günaydın hatunlar. Ben yarınsa bile tartıldım. Dayanamadım. Ne kadar aldığımı görmek için.
700 gr fazlayım. Acımı hemen paylaşayım dedim. Acılar paylaşınca azalır ya. Kilomda acım benim acep o da azalır mı ki?
Yarınsa yeniden tartılırım artık.
Başlangıç:58
Geçen hafta:55
Bu hafta:55,7

ay canım çok üzüldüm. ama haftaya telafi edersin. sıkma canını.

eğer bildirim yarınsa dikkate almayın bunu, veririm belki yarında dek

kilom 58.5
1 kg artıdayım

günaydın kızlar
bütün hafta saldım kendimi ben şimdi ne yapayım nolur söleyin sinirimden yerimde duramıyorum 1 kiloyu geri aldım utanıyorum kendimden
kilom tam tamına 52 ne bir gram eksik ne 1 gram fazla bukadar mı olurya

winston, yakar vallaha siz haklı çıktınız kızlar biz burdan biraz zor mezun oluruz siz giderken artık bizde arkanızdan su dökeriz beceriksizliğe bak son 3 kiloyu veremedimya vallaha utanıyorum kendimden

aslında okadar farkta hissetiyodum kendimde belki diyodum 300-500 gram almışımdır ama sabah görünce şok oldumya.
içimden hiç bişey yapmak gelmiyo çok canım sıkkın sanırım bende bi ara aktarın yolunu tutucam belki şu tatlı iştahımı kesicek bişeyler bulurum.

Ya geçen hafta hanginizin ahını aldım gaza gelip birbirimizle atışırken, bir zahmet söyleyin de helalleşek ya.
Ben bugün tam tamına 80 kiloyum.
Gene 80 oldum ya lanet gelsin.

79.400'e kadar inmiştim, bir hafta da 600 alınır mı Gerçi daha fazla gösteriyordu baskül ama 3 gündür detokslanıyorum diye ine ine buna indi.Yarına belki 79.950 olurum bir umut, 50 gram gider de listeye 79lardan girerim.

Kızlar yılbaşı öncesi yanlış zamanda gaza geldik resmen, bence önümüzdeki haftalarda didişelim, yoksa yaz gelir biz hala buradan perşemleri ağlama duvarına gelmiş hacı hesabı ağlaşıp durururuz.

Gidip mekik aletime sarılıp, onunla dertleşeceğim.

bende bildirim yapayım.
başlangıç:68
geçen hafta:65,5
bu hafta :64,4 çok mutluyum arkadaşlar . sabah akşam yürüyüş ve 1000-500 arası mekik işe yaramış.
veremeyen arkadaşlar lütfen moral mozmayın.bu hafta böyle olacağını zaten hepimiz biliyorduk. can sıkmaya hiç gerek yok.

Vay vay vay, helal olsun Malkoçoğluma
Nazar değmesin, hep böyle gitsin bize de örnek olsun inşallah.
Darısı biz şişkoların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…