İyi geceler,
Menüm;
Sabah; bir orta boy patates
2 fincan yeşil çay
öğlen; yeşil çay
akşam; 1 orta boy patates
2-3 fincan şekersiz çay
2 litreden fazla su (içim yanıyor nedense)
1000 mekik (yarısı Hürrem'in reklam arasında)
Hürremciğim başladı kızlar, artık ağzımın suyu aka aka izlerim
İyi akşamlar dilerim.
Yorumuna çok güldüm.Mattika kızamaz artık, o da yemeğe başladı çünkü
Hatta "bana kızın" diyordu, herkes yeni yıla sallana salana girdi valla ama neyse toparlanıyoruz yavaş yavaş.
S_a izinli ya bu ara, acaba biz de diğer gruplar gibi cuma mı bildirsek bir süre? (En azından bir gün, bir gündür diye düşünüyorumNeden 200 gram daha eksik olmayalım değil mi kızlar ? )
Bu arada ne giysem yakışır mı ne diye bir program vardı bugün, kadının biri abiyeler denedi.O denedikçe ben haykırdım buradan.Bir de kadında bir basen var, yeminle 3lü koltuğa otursa, yanına kimse oturamaz, gitti basenden daralan bir de basende kanatları olan bir abiye aldı, millet de "basenin eşek kadar olmuş" dedikçe, "yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı, onlar ben kıskandı" dedi.Len aya gitsen, aydan popon görünür, o popoyu kim kıskansın, evlerden ırak diye tv başında krize girdim.
Hani bazen "bedenimizi sevelim, şişkoyuz demeyelim" falan diyoruz ya, bence bunun da bir ölçüsü olmalı, bu kadar şizofren gibi, şuursuzca bu yalanlara kendimizi inandırmak bu kadını gördükten sonra beni korkuttu valla.Bir gün onun gibi olup, kafayı sıyırmadan zayıflamam lazım valla.Mazallah ben de "kadın dediğin göbekli olur, siz beni kıskanıyorsunuz üleyyn" diye buralarda saçmalamadan, iyice gaza gelmeliyim
Tebrik ederim seni. Ve kıskandım. Senin adına sevindim. Bende 54 ü bir görsem. Gözüm açık gitmiycem. Sonrası çorap söküğ ügibi gelecek.
ayy evet ya. Çok heyecanlı bende reklam arasında koştum geldim. Ya koca gün 3 patatesle nasıl duruyorsun ya. Hiç mi başka bir şey yemiyorsun. Arada falan. Ben böyle yapsam bütün gün uyurum herhalde başka bir şey yememek için.
Hanımlar bizide alın lütfeeeeeeeeeeennnnnnn iradeli olacağımaaa az yiyeceğime ..........
öğle:5-6 mantar
akşam:salata,beşamel soslu mantar ve ıspanaklı tavuk sarma.
birazdan yeşil çay.
1 saat kadar yürüdüm.1lt den fazla su.
reglim bitti sayılır.Tartıda 69 gördüm bugün harika bir duyduydu.
Yarında 69 çıkar inşallah.
selam mıllet , ya bu mekık aleti ile karnınız eridi mi gercekten yanı dumduz oldumu acayıp merak sardı da benı
yarın bildirim var mı ?
sorularım bu kadar :))
yakar bizde kızımla ayda bir sadece burger king e gideriz , baska zaman evımıze fast food gırmez , ketcap mayonez , kraker , şekerleme , jelıbon gırmez , her marka yada ucuz dıyeyım çikolata girmez , benı bıraksan 3 ögün yerim ama ona uymak ıcın yemıyoruz..benım göbegım de oturarak calısmaktan 19 yıldır muhasebecıyım e otur otur böyle olduk
winston bu gece gelmez hürremi izler izler gaza gelir :))
aksam menum
1 tabak mantar sote harıkaydı zor kalktım masadan
5 tane biber közledim fırında uzeırne bol yogurt ve pul biber döktüm yedıgım en hafif ve kalorisiz yemekti her aksam yemegı dusunuyorum
sımdılık bu kadar kızlar
Günaydın hatunlar. Ben yarınsa bile tartıldım. Dayanamadım. Ne kadar aldığımı görmek için.
700 gr fazlayım. Acımı hemen paylaşayım dedim. Acılar paylaşınca azalır ya. Kilomda acım benim acep o da azalır mı ki?
Yarınsa yeniden tartılırım artık.
Başlangıç:58
Geçen hafta:55
Bu hafta:55,7
bende bildirim yapayım.
başlangıç:68
geçen hafta:65,5
bu hafta :64,4 çok mutluyum arkadaşlar . sabah akşam yürüyüş ve 1000-500 arası mekik işe yaramış.
veremeyen arkadaşlar lütfen moral mozmayın.bu hafta böyle olacağını zaten hepimiz biliyorduk. can sıkmaya hiç gerek yok.
Vay vay vay, helal olsun Malkoçoğluma
Nazar değmesin, hep böyle gitsin bize de örnek olsun inşallah.
Darısı biz şişkoların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?