Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın arkadaşlar
Bildirim cumaymış ama bu güzel haberi paylaşmazsam çatlarım.
Daha kahvaltı bile yapmadım tartıyı görünce hemen nete koştum.

geçen hafta:70.5 (regl öncesiydi)
bu hafta:68.6 (ben tartıda lütfen 69 çıksın fazla çıkmasın diye yalvarırken gözümü bir açtım 68.6 Allah ım bu ne saaadet!!
Bütün takımımıza bu duyguyu yaşat ya rabbimm)

Fizik tebrikler, o zaman senin de verilecek 3 kilon kalmış oluyor.
Yakında sen de yolcusun demek, ne güzel.

Biz Se_zen, suhan, mattika arkandan su döker bakarız artık

haklısın şekerim vallaha bize sadece su dökmek kalıyo.
kafamı duvarlara vurmak istiyorum beceriksizim ben bi kaç kilo verince hemen havaya girdim bıraktım kendimi yok artık hiç umudum kalmadı sanırım ben hep böle kalcam

yakar canım tebrik ediyorum seni aman dikkat et sonra bizim gibi olursun

teşekkür ederim arkadaşlar. bu başarımda senin ve sezenin payı büyük .sizlere sonsuz şükranlarımı borç bilirim.
bu arada fizik tekrar tebrikler . sessiz sedasız vermişsin kiloları. biz burda dünyanın yaygarasını koparıyoruz. helal sana

Benim boyum 1.60
65 benim ilk hedefim.Ona ulaşınca 60 sonra 55 hedef koycam kendime.
Çok yüksek hedefler koyunca moralim bozulup vazgeçiyorum hemen o yüzden kısa vadeli ulaşılabilecek hedefler koyarsam işim kolaylaşır diye düşündüm.
Kısacası daha buralardayım 50kg ye kadar yolu var inşallah.

bu hafta hızlı vermemin sebebi regl dönemi.Bu bu dönemde wc ile resmen bacı kardeş oluyorum.günümün yarısı orda geçiyor.
Genelde 1-2 kg fark ederim.İnşallah koruyabilirsem o zaman süper olcek.

sezen sezeeen nerdesin bacım bak mekikçiler aldı başını gidiyo bide bize teşekkür ediyolar varmı bi b planımız?

Senin adına sevindim valla. Takımda 2 kişi kilo verip geri kalan herkes mi aldı ya.

Amin amin. Ne güzel ya nazar değmesin. Bende öyle 2 kilo birden vermek istiorum.

Haklısın biz buranın bekçileri olacaz herhalde. Baksana halimize. Hadi ben yiyorum da sana ne oluyor. 3 gündür yemiyorsun vermen lazımdı. O kadar gaz bilmem neyin boşuna mıydı.

kahvaltı:3 ceviz,mantarlı yumurta,2 zeytin ,biraz peynir,domates,roka,maydonoz yeşil çay.
iyi günler herkese

sezen sezeeen nerdesin bacım bak mekikçiler aldı başını gidiyo bide bize teşekkür ediyolar varmı bi b planımız?

Evet şekerim ya. Çok kıskandım sabah sabh.
Hemen B planımı yaptım.
Ben şu leptin neyin hikayesi ile ara öğün yapmamaya çalışıp sonra çok açıkıyordum.
Bu leptini bırakmaya karar verdim. Ara öğün olayına başlıyorum düzenli şekilde.
Ayrıca bir de kalori azaltmaya başlıycam.
Birde yemek hazırlamak için zaman harcıycam biraz.
Bugün gidip alışveriş yapılacak.
Akşama yemekler hazırlanacak. Fırında yağsız yemekler.
Ara öğünlerde salatalık yenecek ve yağsız süt içilecek.
günde 1 meyve yenecek.
Sabahları 1 dilim çavdarlı ekmek yenecek.
spor haftada ne olursa olsun 3 gün 1'er saat yapılacak.
aklıma geldikçe acil eylem planlarını aktarıcam.

Ay ay ay. neyin havası bu böyle. Hemen havaya girme bakalım. sıkıyorsa haftaya da verde görüşelim. Öyle azıcık kilo verdim diye dünyamı senin oldu sankim. Bizde verirdik isteseydik ama bu hafta vücudum dinlensin istedim ben. Haftaya görüşürüz bakalım.

Kızlar merhaba.. gene perşembemi cumamı bildirim yapalım konusu geçmiş..

ben bu grupta kaptanlığı üstlendiğimde bu takımın sorunu cumaları bildirimi bir türlü yerinde yapamamasıydı ya geç kalıyorduk yada yanlış anlayıp bildirim yapmıyorduk. takım kapanmanın eşiğine gelmişti bende sırf bu yüzden üstlendim ve dedim takımdaki arkadaşlar perşembeden bildirirse bende perşembe akşamı listeyi hazırlar kardeş takıma gönderirimki vaktinde paylaşılsın. sizde kabul edince mutlu oldum yani. cumaları hiç yapmadığım şeyi yapıp telefonumdan takip ediyordum (üstelik çalışırkenn) acaba bildirimimiz yapılacakmı diye... önümüzdeki 6 haftada adanadayım.. hergün saat 10:30 gibi evden çıkıyorum. e diyeceksinizki iyi ozaman artık cuma yapalım peki yapalım dersem ya cuma saat 9-10a kadar kilonuz paylaşılmamış olursa? nasıl haberleşecem ben sizinle? nasıl hazırlayacam bu listeyi.. perşembeden yapınca listemiz tamam oluyordu herkesin kilosunu paylaşmaya bol vakti oluyordu. benimde içim rahat oluyordu bir yanlışlık yok diye...

cuma bildirirm yapalım 1 gün 1 gündür denmiş? zaten perşembeden perşembeye 1 hafta olmuyormu? cumadan cumaya yaparsak gene 1 hafta olacak artıdan 1 günümüz olmayacak.

3 seçenek var...

ya cumaları sabah saat 09:30 e kadar kilonuz paylaşılmış olacakki bende listeyi hesaplayabileyim

yada kilomuzu gene perşembe paylaşılacaz ve bende perşembe gece listeyi hazırlayıp kardeş takıma gönderecemki o paylaşsın..

yada 3. takıma yeni bir kaptan gerekecek........

S_A kaptanım biz perşembeye devam edelim.
herkes yaptı zaten bildirimini bugün. cuma sabah erken yetişemeyiz.

Başkan gel gel takımın halini gör. Her kilo bildirim günü takım karışıyor. Kavga çıkıyor her kilo bildiirminde.
Gel konuşanları yaz. Bizim çetenin (48'lik çıtır annelerin) suçu yok. Onlar sataştı yine bize. Hatta bu sefer winston bile sataşmadı.
Ama kilo verseydi kesin o da sataşırdı.

kahvaltım:
2 yumurta
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
2 ceviz

45 dk yürüyüşümü de yaptım.
okulda ve akşama kendimi tutucam inş.

yakar ve fizik tebrik ederim arkadaşlar.
fizik söylemiştim sana bu kilolar hızlı gider diye. ben de hedefimi ulaştıkça değiştirdim. yoksa motive olamıyo insan.
diğer arkadaşlar üzülmeyin vericez biz de haftaya.
yürüyüş yapmasam kaç kilo alırdım acaba

winston aslında 55 olmayı çok istiyorum, kararlıydım öyle 57 yi görebildim geçen hafta.
ama bu kilolar çok yavaş gidiyor. 68 lerdeyken haftada 1 kilo verdikçe öyle gaza geliyodum ki 1 lokma kaçamak yapmıyodum.
ya da yapsam bile sporla birlikte etkilemiyodu o kaçamak beni, vücut yağ yakma moduna girmişti.
şimdi vücut yağları koruma modunda, eskisinden daha sıkı yapmak gerekiyor. ama ben hiçbizaman canımın istediğini yememezlik yapmadım onca kiloyu verirken de.
dediğim gibi ozaman yine de gidiyodu. ama şimdi öyle olmuyo.
kaynana faktörü olmasa haftaya 56 olurum dicem ama sıkılıyorum ve sıkıldıkça yemek yiyorum.
bir de regl olmak üzereyim onun krizi heralde bu.

Kızdırdık başkanı galiba. Perşembe devam edelim edelim. Burdaki amaçda zaten bu hafta herkes çok yediği için 1 günden kar ederiz diyeydi. Seni de tatilde boş falan diye hayal etmiştik. Yoksa biz başkanımızdan da perşembeden de memnunuz. dime arkadaşlar.

ah kızlar teşekür ederim... :)

ben burdayım canım mesajlarınızı okuyorum..

winstonlight canım ben izinli değilim bu arada :) birde şu gırgırına dediğin arkadaşı, yarışmaya katılmak isteyenlerin başlığında bulamadım. onu davet edersen sevinirim..

ben farındayım zaten her perşembe ortalık karışıyor cuma günü de yatışıyor yani

yok canım ne kızması... sadece bir konuya açıklık getirmek istedim okadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…