Fizik tebrikler, o zaman senin de verilecek 3 kilon kalmış oluyor.
Yakında sen de yolcusun demek, ne güzel.
Biz Se_zen, suhan, mattika arkandan su döker bakarız artık
yakar canım tebrik ediyorum seni aman dikkat et sonra bizim gibi olursun
bende bildirim yapayım.
başlangıç:68
geçen hafta:65,5
bu hafta :64,4 çok mutluyum arkadaşlar . sabah akşam yürüyüş ve 1000-500 arası mekik işe yaramış.
veremeyen arkadaşlar lütfen moral mozmayın.bu hafta böyle olacağını zaten hepimiz biliyorduk. can sıkmaya hiç gerek yok.
Günaydın arkadaşlar
Bildirim cumaymış ama bu güzel haberi paylaşmazsam çatlarım.
Daha kahvaltı bile yapmadım tartıyı görünce hemen nete koştum.
geçen hafta:70.5 (regl öncesiydi)
bu hafta:68.6(ben tartıda lütfen 69 çıksın fazla çıkmasın diye yalvarırken gözümü bir açtım 68.6 Allah ım bu ne saaadet!!
Bütün takımımıza bu duyguyu yaşat ya rabbimm)
sezen sezeeen nerdesin bacım bak mekikçiler aldı başını gidiyo bide bize teşekkür ediyolar varmı bi b planımız?
teşekkür ederim arkadaşlar. bu başarımda senin ve sezenin payı büyük .sizlere sonsuz şükranlarımı borç bilirim.
bu arada fizik tekrar tebrikler . sessiz sedasız vermişsin kiloları. biz burda dünyanın yaygarasını koparıyoruz. helal sana
Kızlar merhaba.. gene perşembemi cumamı bildirim yapalım konusu geçmiş..
ben bu grupta kaptanlığı üstlendiğimde bu takımın sorunu cumaları bildirimi bir türlü yerinde yapamamasıydı ya geç kalıyorduk yada yanlış anlayıp bildirim yapmıyorduk. takım kapanmanın eşiğine gelmişti bende sırf bu yüzden üstlendim ve dedim takımdaki arkadaşlar perşembeden bildirirse bende perşembe akşamı listeyi hazırlar kardeş takıma gönderirimki vaktinde paylaşılsın. sizde kabul edince mutlu oldum yani. cumaları hiç yapmadığım şeyi yapıp telefonumdan takip ediyordum (üstelik çalışırkenn) acaba bildirimimiz yapılacakmı diye... önümüzdeki 6 haftada adanadayım.. hergün saat 10:30 gibi evden çıkıyorum. e diyeceksinizki iyi ozaman artık cuma yapalım peki yapalım dersem ya cuma saat 9-10a kadar kilonuz paylaşılmamış olursa? nasıl haberleşecem ben sizinle? nasıl hazırlayacam bu listeyi.. perşembeden yapınca listemiz tamam oluyordu herkesin kilosunu paylaşmaya bol vakti oluyordu. benimde içim rahat oluyordu bir yanlışlık yok diye...
cuma bildirirm yapalım 1 gün 1 gündür denmiş? zaten perşembeden perşembeye 1 hafta olmuyormu? cumadan cumaya yaparsak gene 1 hafta olacak artıdan 1 günümüz olmayacak.
3 seçenek var...
ya cumaları sabah saat 09:30 e kadar kilonuz paylaşılmış olacakki bende listeyi hesaplayabileyim
yada kilomuzu gene perşembe paylaşılacaz ve bende perşembe gece listeyi hazırlayıp kardeş takıma gönderecemki o paylaşsın..
yada 3. takıma yeni bir kaptan gerekecek........
Kızdırdık başkanı galiba. Perşembe devam edelim edelim. Burdaki amaçda zaten bu hafta herkes çok yediği için 1 günden kar ederiz diyeydi. Seni de tatilde boş falan diye hayal etmiştik. Yoksa biz başkanımızdan da perşembeden de memnunuz. dime arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?