kızlar şu anda takımda şukadarçığız 9 kişi yani.. 2 kişi daha davet ettim.. bakalım geleceklermi...!!!!!!!
S_A
fizik
yakar76
destinam
se_zen
winstonlight
gölge-çiçeği
mattika
suhan2
az gibi ama güzel bi takım olduk bence
Ay ay ay. neyin havası bu böyle. Hemen havaya girme bakalım. sıkıyorsa haftaya da verde görüşelim. Öyle azıcık kilo verdim diye dünyamı senin oldu sankim. Bizde verirdik isteseydik ama bu hafta vücudum dinlensin istedim ben. Haftaya görüşürüz bakalım.
evet canım bence takımımız çok güzel
kızlar bu arada listeyi birazcık önden hazırladımda bir an herkes artıda diye kriz geçirecekken fizik ve yakar76 imdadıma yetişip kurtardılar beni kızlar ikinize bendenveriyorum yani :)
bu arada ben gece gelir tekrar bakarım listemiz henüz tamm değil sadece destinam ve gölge çiçeğinin kilosu kaldı umarım onlarda bugün veya gerçekten en geç yarın sabah erkenden paylaşmış olurlar. ben akşama doğum günü partisine gidecem pasta yemeyecekmiyim acaba bakıcam artık
sezencim okudumda senin şu b planını ben bunların hepsini hemen hemen yapıyorum ama
yani günlük bizim evde muhakkak bi çeşit sebze yemeği pişiyo
ben sabahların dışında hiç ekmek yemiyorum oda kepek ekmeği 1 dilim
bu geçtiğimiz haftaya kadar düzenli sporumuda yaptım
hergün en az 3 çeşit meyvemide yiyorum
ay ben kafayı yemek üzereyim bunların hepsi tamamda sorun nerde anlamadım ben
yani bütün suç o yediğim çokokremlerde mi?
bu arad öğlen gittim pide yedim kendimi yemeğe vurdum artık ben((
menülerimi yazmaya başlıyayım gene hiç değilse yazınca birebir uyguluyorum
sabah:
1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 havuç
öğlen:
1.5 kıymalı ve patatesli pide(ev yapımı)
tamam ahada buraya yazıyorum bitti bukadar akşam hiçbişey yemiyorum
takımınızda bos yer varmı bende katılmak ıstıyorumda...
sen beni güldürdün ya rabbimde seni güldürsün her iki cihanda .demek vücudu dinlendiriyorlarmış. biz de yedik . yok 48lik çıtır anneler olacaklardı yok .uzaya mekikle çıkacaklardı ne oldu. ne oldu.huuu sezen suhan ordamısınız? silah arkadaşımla bu ellerden giderken siz daha dinlendiriyor olacaksınız totoşları.....
ah kızlar teşekür ederim... :)
ben burdayım canım mesajlarınızı okuyorum..
winstonlight canım ben izinli değilim bu arada :) birde şu gırgırına dediğin arkadaşı, yarışmaya katılmak isteyenlerin başlığında bulamadım. onu davet edersen sevinirim..
ben farındayım zaten her perşembe ortalık karışıyor cuma günü de yatışıyor yani
bizim takım 9 kişi 13 kişiye kadar çıkabilir kurallara göre başkan onaylarsa var yerimiz .
Burdayız şekerim. Biz kaçmayız öyle. sen sevin sevin. Ama unutma son gülen iyi güler. Bak şimde biz suhanla 48 kilo olunca senin bu bütün mesajlarından alıntı yaparız. Hatırlarsın söyleyipte yapamadığın bütün o sözleri. Az kaldı az. Uzaya mekikle de çıkarız, çıtır anne de oluruz, aya da gideriz, daracık tayt da giyeriz. Sende öyle bakar bakar durursun. Hatta buluşuruz da hep beraber yakından görürsünüz. Suhan dime ortağım.
winston sakinledi yakar fena çıktı.
şekerim senin hayal ettiğin kilodan biz diyete başladık hey hey beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?