Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar şu anda takımda şukadarçığız 9 kişi yani.. 2 kişi daha davet ettim.. bakalım geleceklermi...!!!!!!!

S_A
fizik
yakar76
destinam
se_zen
winstonlight
gölge-çiçeği
mattika
suhan2

kızlar şu anda takımda şukadarçığız 9 kişi yani.. 2 kişi daha davet ettim.. bakalım geleceklermi...!!!!!!!

S_A
fizik
yakar76
destinam
se_zen
winstonlight
gölge-çiçeği
mattika
suhan2

az gibi ama güzel bi takım olduk bence

az gibi ama güzel bi takım olduk bence

evet canım bence takımımız çok güzel

kızlar bu arada listeyi birazcık önden hazırladımda bir an herkes artıda diye kriz geçirecekken fizik ve yakar76 imdadıma yetişip kurtardılar beni kızlar ikinize benden veriyorum yani :)

bu arada ben gece gelir tekrar bakarım listemiz henüz tamm değil sadece destinam ve gölge çiçeğinin kilosu kaldı umarım onlarda bugün veya gerçekten en geç yarın sabah erkenden paylaşmış olurlar. ben akşama doğum günü partisine gidecem pasta yemeyecekmiyim acaba bakıcam artık

sezencim okudumda senin şu b planını ben bunların hepsini hemen hemen yapıyorum ama
yani günlük bizim evde muhakkak bi çeşit sebze yemeği pişiyo
ben sabahların dışında hiç ekmek yemiyorum oda kepek ekmeği 1 dilim
bu geçtiğimiz haftaya kadar düzenli sporumuda yaptım
hergün en az 3 çeşit meyvemide yiyorum
ay ben kafayı yemek üzereyim bunların hepsi tamamda sorun nerde anlamadım ben
yani bütün suç o yediğim çokokremlerde mi?

bu arad öğlen gittim pide yedim kendimi yemeğe vurdum artık ben((
menülerimi yazmaya başlıyayım gene hiç değilse yazınca birebir uyguluyorum
sabah:
1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 havuç
öğlen:
1.5 kıymalı ve patatesli pide(ev yapımı)
tamam ahada buraya yazıyorum bitti bukadar akşam hiçbişey yemiyorum

sen beni güldürdün ya rabbimde seni güldürsün her iki cihanda .demek vücudu dinlendiriyorlarmış. biz de yedik . yok 48lik çıtır anneler olacaklardı yok .uzaya mekikle çıkacaklardı ne oldu. ne oldu.huuu sezen suhan ordamısınız? silah arkadaşımla bu ellerden giderken siz daha dinlendiriyor olacaksınız totoşları.....

başkanım ne yapalım diğer arkadaşlar başharfleri (sezen ve suhan)onlar anca hamburger çikolata yiyorlar. bizde iş başa düştü dedik .ne yapalım herşey takım içinnn.

Canım baktımda sorun 3 çeşit meyve ve çokokremde gibi duruyor. Meyveyi 1 tane yapsan, çokokremi de kessen. Daha iyi olacak gibi.
Birde ben öyle yapmayı düşünüyorum en azından. 1 gün ekmek yiyorsan kahvaltıda bir gün 2 yumurtalı peynirli, maydonozlu ya da mantarlı yağsız omlet yiyelim. birde protini arttırmak gerekiyor. O yüzden ara öğünlerde yağsız süt dedim. Birde senin bak o listendeki havuç varya ben onu hiç beğenmiyorum. Kötü karbonhidrat o. Ay bu kadar biliyonda ne yapmıyon olacak ama yapıcam artık.
Hadi bakalım gösterelim şu bize laf edenlere haftaya 1 kilodan daha fazla verilecek. Ben ne yapıp edip 54 olacağım.

Burdayız şekerim. Biz kaçmayız öyle. sen sevin sevin. Ama unutma son gülen iyi güler. Bak şimde biz suhanla 48 kilo olunca senin bu bütün mesajlarından alıntı yaparız. Hatırlarsın söyleyipte yapamadığın bütün o sözleri. Az kaldı az. Uzaya mekikle de çıkarız, çıtır anne de oluruz, aya da gideriz, daracık tayt da giyeriz. Sende öyle bakar bakar durursun. Hatta buluşuruz da hep beraber yakından görürsünüz. Suhan dime ortağım.

Hayırrr izin vermiycem bu sefer yapılan haksızlıkların unutulmasına. Unutmayacağız, unutturmayacağız.
Hepimiz SEZENİZ. HEPİMİZ SUHANIZ.
Mitingler düzenlettiricem. Halkın desteğini de yanıma alıcam.
Bu sefer perşmbe ile bitmeyecek. Ben 48 kiloya onlardan önce düşene kadar rahat yok kimseye.

ayyy ne abarttım. bilmeyen biri de yanlzı bu yazılanları görse ne oluyor burada diye şaşırıp kalacak.

arkadaşlar merhaba.ne zamandır bir gruba dahil olmayı istiyordum sağolasın S_A beni davet etmiş.ben çok fazla paylaşım yapamayacağım ama kilomu kesinlikle bildireceğim bu konuda güvenebilirsiniz.kilomu falan buraya mı yazmam gerekiyo başka hangi bilgilerimi vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.bi de bu bilgileri ne zaman yazmam gerekiyo?

kızlar acil bir ricam var sizde çevrenizden araştırabilirsiniz -kaç gündür karşı eve bir komşu taşınmış evinde hiç perde yok sadece bir güneşlik takmış çok dikkatmi çektim araştırdım, van depremzedeymiş hiçbirşeyleri kalmamış ne halıları ne yatak hiç birşeyleri yok baktıkça içim yanıyor yardım etmek isteyen eski tül olur halı olur gönderirlerse çok sevap işlerler

vallaha doğru dedin ortak bak bak fırsatçılara bak 2 gün kendimizi bıraktık hemen çen çen konuşmaya başladılar durun siz durun görürsünüz siz.
sezencim 48 olalımda istabbula geleyim
fto çektirip ibreti alem için koyalım şuraya bunlarada örnek olsun bak şimdi çok pis hırslandım
sabahtan moralim çok bozuktu ama iyiyim şimdi.
havucuda bıraktım sezencim proteini arttırayım bakalım.

winston sakinledi yakar fena çıktı.
şekerim senin hayal ettiğin kilodan biz diyete başladık hey hey beee

He ya bende Winstonu merak etmeye başladım. 2 patets yerse koca gün olacağı bu. Ya sinirden mekik çekiyor, ya da uyuyuor.
Leptin için. Bu kadar lafa kesin cevap verirdi yoksa ya duramazdı şimdi o. Yoksa winston bütün gün uyuyup 2 pattes yedim diye hava mı atıyorsun bize. Biz bak burda sabah 7 de aklkıp akşam 7 de zor gidiyoruz eve.

Selam kızlar

bende bir takıma dahil olmka için bekleyenlerdenim bende yoluma sizinle devam edebilirmiyim acaba
günlük paylaşım ve kilo bildrimlrimlerinde bulunurum artık bir takıma dahil olmak bu kilolardan kurtulmak istiyorum

winston sakinledi yakar fena çıktı.
şekerim senin hayal ettiğin kilodan biz diyete başladık hey hey beee

adımdan anlamanız lazımdı.haticeye değil neticeye bakın arkadaşlar.sallana sallana verin o kiloları tabi verebilirseniz. yok hamburger yedim. ben kendimi biliyom. yok ev yapımı pideler . eminim hepsi light dır. imza şişko tesellisi.

Son düzenleme:
winston nerdesin kardeş yetiş . yalnız kaldım. akşam saati mermim bitmek üzere yetiş takviye kuvvet.
bunlar çok fena bastırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…