Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S_A,

Cuma mı bildirim yapsak kısmını, genellikle çoğunluğumuz yeni yılda yediği, sonra da yemeğe devam ettiği ya da sporu savsakladığı için, durumumuz biraz içler acısı olacağı için, şişko tesellisi mantığıyla BEN ortaya atmıştım, sonra herkes "1 gün, 1 gündür" diyerek katıldı.Ama oylama yapmadık, aramızda karar almadık ve bugün zaten 2 kişi hariç herkes kilosunu bildirdi.Kafamıza göre seni ve başkanlığını ezip geçmedik yani.Eğer gene de yanlış anladıysan fikir benden çıktığı için ÖZÜR DİLERİM.Bir daha şaka yollu dahi kural değişikliği konusunda bir şey söylemeyeceğim.Tekrar Özür dilerim.

Ayrıca "izinli" derken, "Türkiye'ye gitti, eşiyle , dostuyla hasret gideriyor, her dakika buraya girip, bizimle ilgilenemez, iş yerinden izin aldı, şimdi tatilde " anlamında söylemiştim.Ama o da yanlış anlaşılmış.Tekrar ÖZÜR DİLERİM.

slmlar bende yapim bildirimimi
geçen hafta: 70,70
bu hafta: 70,60
70in altına inemedim ya bir türlü hoş inmek içinde bi çaba sarfettim denemezde bi toparlasaydım kendimi...

kızlar bugun işe gittim giremedim ordan ancak evden fırsat buldum geç kalmadım dimi ? kilom 81.2 , hıc sporsuz gene , bir ileri bir geri oldu , yılbasında yedıgım onca sey gıttı :) yarın gene devam :)

iyi bati çok geç kalmamışım , yenı gelenler hosgelmıs ,ınsallah kalıcı olursunuz , ben kendımı tanıtayım grbun en yaşlısı ve en şişkosuyum :) tam motive oluyorum bir sorun cıkıyor butun moralım alt üst oluyor baslıyorum yemege , bugun işyerınde de sinir oldum kendıme , ascıbasımız bıle adam hergun yuruyerek 4 kg vermıs

Bugünkü listemi paylaşayım
Sabah
1 dilim kaşarlı tost

Ara
1 bardak yağsız süt

Öğle
4 ızgara köfte
Avuç içi kadar pide.
Salata

Ara
1 bardak yağsız süt
1 salatalık

Akşam
kereviz salatası yaptım yoğurtlu
Ve kerevizin sapı ile yapraklarını kavurup 1 yumurtalı onu yedim.
Ara
1 küçük çikolata (ufak)

takımınızda bos yer varmı bende katılmak ıstıyorumda...

Evet boş yerimiz var hoşgeldin canım :)

Bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu bildirirsen çok sevinirim. her hafta perşembe günü bildirim yapıyoruz. biizm takım perşembe bildiriyor çünkü benim cumaları çok fazla vaktim olmuyor sadece gerçekten takımımızın listesinde bir eksik varsa geliyorum oda güclükle :) hergün ne yediysek spor yaptıysak vs. paylaşıyoruz.

ne haksızlığı

Hoşgeldin canım...

öncelikle bana başlangıç kilon ve hedef kilon lazım.

yarın yapılacak olan listede sadece başlangıç kilon yazacak 1 hafta deneme sürecinden sonra birdahaki cumaya listeye dahil olacaksın. Baştan bol paylaşım yapamayacağını söylemişsin.. seni gerçekten kilo vermen gerektiği için takıma aldım 2-3 gne bir paylaşım yaparsan benim için gene iyi.

Kilonu her hafta perşembe günü buraya yazıyorsun. Normalde kilo bildirimi cuma gün fakat benim vakit azlığımdan böyle yapıyorumki bir aksilik çıkmasın. mademki kilonu kesinlikle bildirirsin ozaman her perşembe kilonu muylaka bekliyorum.

birde normalde hergün ne yediğimizi paylaşıyoruz

ay kendimi bir an first lady sandım... şaka bir yana canım kesinlikle ben sana bunların birini dahil yaptığını söylemedim :) özür dilemene kesinlikle gerek yok..

ay kendimi kötü hissettim ben şimdi

sonuçta aranızda en kücük benim...

sahi... bu takımda kim kaç yaşında? çocuğu varmı? evli mi?

gölge çiçeği ve destinam sizede teşekkür ederim bugün paylaştığınız için artık içim çok rahat bir cumayı daha kazasız belasız atlatıyorum bu takım bidaha uyarı yerse forumu ateşe verip kadınlar kulubü yanıyor diye beste yaparım

kızlar birde bu sabah kalktım.... tartılayım dedim... birde ne duyayım... kayınvalidemde tartı yokmuş...!!!! birde niye tartılcaanmı diye sormazmı... neredeyse heeee tartılacam nasıl şiştiğimi anlamak için...dicektim... mecbur aynı yazcam kilomu... annem gilde tartı vardı ama gece tartılsam ne işime yaricak

bende zayıflamak istiyorum..benide kabul edermisiniz??

hoşgeldin canım takımımızda 2 boş yer daha var... ama takıma seni dahil etmeden önce kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin... ve düzenli en iyisi hergün paylaşım yapabilirmisin

hoşgeldin canım takımımızda 2 boş yer daha var... ama takıma seni dahil etmeden önce kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin... ve düzenli en iyisi hergün paylaşım yapabilirmisin

teşekkür ederim...kilom 63 olmam gereken 54 .. ve bazen geçte olsa hergün paylaşabilirim...

teşekkür ederim...kilom 63 olmam gereken 54 .. ve bazen geçte olsa hergün paylaşabilirim...

peki o halde takıma alındın. 1 hafta deneme süren var normalde kilo bildirimi cumaları ama bizim takım perşembe günü yapıyor çünkü benim cumaları internete girecek pek vaktim olmuyor.. yarınki listeye yeni üye olarak ekleneceksin haftaya cuma ise listeye sende tamamiyle dahil olursun tabi paylaşımın güzel olursa..

hergün ne yediysek ne spor yaptıysak paylaşıyoruz...

kızlar bu arada ben yarın sabah tekrar gelir bi bakarım... listeyi şimdiden gönderemicem aynalara çünkü yeni arkadaşlarından başlangıç ve hedef kilolarından emin olmam lazım...

ejje89 ve tugkay2000 sizin başlangıç ve hedef kilonuzu çizelgenizde nasılsa aynen öyle yaptım olurmu?

tamamdır...teşekkürler..

selam.aslında şu anda 107.9um ama çok da önemli değil haftaya düzene girer nasılsa.öncelikle bu gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.bugün yediklerime gelince:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
3 adet diyet bisküvi

öğle:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk lor peyniri

akşam:
1 porsiyon mantı (Bu gereksizdi ama misafirlikte olduğum için yemek zorunda kaldım çünkü kimse diyette olduğumu bilmiyor.)
1 kase tarhana çorbası

ara öğün:
5 adet kestane

Bugün kaçırdım ipin ucunu ama normalde gerçekten çok sıkı takipçisiyim diyetimin.zaten 3 ayda 16 kilo vermemden de anlaşılır :))
spor olarak bugün sadece 20 dakika yürüyüp yarım saat de pilates yaptım.şimdilik bu kadar :))

Selammmm nasılsınızz? Takım ne durumda anlatın bakalım. S_A hala devam ediyorsun anladığım kadarıyla, sevindim. Benim okulum tatil oldu 1 aylığına ben de zaman bulmuşken uğrayayım dedim. Kimler burda kimler ayrıldı? Yeni yeni isimler var bakıyorum.

az gibi ama güzel bi takım olduk bence

mattika S_A ve suhan kalmış sadece (( Diğerleri kilo verip de mi ayrıldı takımdan? kendi istekleriyle mi ayrıldılar yoksa diskalifiye mi oldular? kilo verip mezun oldularsa sevinirim diğer türlü çok üzülürüm çok seviyodum hepsini.

merhaba hoşgeldin aramıza
menünü inceledim de genel itibariyle iyi. öğleni az yapmışsın misafirliğe gidecem diye öyle anladım ben. kestane çok kalorili bir yiyecek.5 tane çok fazla olmuş. bazen insan farkında olmuyor . sadece hatırlatmak istedim.sana kolay gelsin

Günaydın kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. Umarız hep birlikte zayıflarız bir an önce. Ve sağlıklı oluruz.
Bol paylaşım çok önemli kızlar insan motive oluyor. PErşembeleri mesela zayıflayanlar zayıflayamayanlarla uğraştığı için perşembe menüleri süper oluyor. Kimse o azimle yemiyor. Umarız biz size, siz bize faydalı olursunuz. Kolaycana gider yağlar.

Başkanım bilgi istemi bu arada. Hemen paylaşalım, kaynaşalım
9 yıllık evliyim. 3 yaşında kızım var. Bankacıyım. İstanbulda oturuyorum.
yüzmekten hoşlanırım. (ay komik oldu hobilerim kısmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…