takımınızda bos yer varmı bende katılmak ıstıyorumda...
Hayırrr izin vermiycem bu sefer yapılan haksızlıkların unutulmasına. Unutmayacağız, unutturmayacağız.
Hepimiz SEZENİZ. HEPİMİZ SUHANIZ.
Mitingler düzenlettiricem. Halkın desteğini de yanıma alıcam.
Bu sefer perşmbe ile bitmeyecek. Ben 48 kiloya onlardan önce düşene kadar rahat yok kimseye.
ayyy ne abarttım. bilmeyen biri de yanlzı bu yazılanları görse ne oluyor burada diye şaşırıp kalacak.
arkadaşlar merhaba.ne zamandır bir gruba dahil olmayı istiyordum sağolasın S_A beni davet etmiş.ben çok fazla paylaşım yapamayacağım ama kilomu kesinlikle bildireceğim bu konuda güvenebilirsiniz.kilomu falan buraya mı yazmam gerekiyo başka hangi bilgilerimi vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim.bi de bu bilgileri ne zaman yazmam gerekiyo?
S_A,
Cuma mı bildirim yapsak kısmını, genellikle çoğunluğumuz yeni yılda yediği, sonra da yemeğe devam ettiği ya da sporu savsakladığı için, durumumuz biraz içler acısı olacağı için, şişko tesellisi mantığıyla BEN ortaya atmıştım, sonra herkes "1 gün, 1 gündür" diyerek katıldı.Ama oylama yapmadık, aramızda karar almadık ve bugün zaten 2 kişi hariç herkes kilosunu bildirdi.Kafamıza göre seni ve başkanlığını ezip geçmedik yani.Eğer gene de yanlış anladıysan fikir benden çıktığı için ÖZÜR DİLERİM.Bir daha şaka yollu dahi kural değişikliği konusunda bir şey söylemeyeceğim.Tekrar Özür dilerim.
Ayrıca "izinli" derken, "Türkiye'ye gitti, eşiyle , dostuyla hasret gideriyor, her dakika buraya girip, bizimle ilgilenemez, iş yerinden izin aldı, şimdi tatilde " anlamında söylemiştim.Ama o da yanlış anlaşılmış.Tekrar ÖZÜR DİLERİM.
bende zayıflamak istiyorum..benide kabul edermisiniz??
hoşgeldin canım takımımızda 2 boş yer daha var... ama takıma seni dahil etmeden önce kilonu ve hedefini söyleyebilirmisin... ve düzenli en iyisi hergün paylaşım yapabilirmisin
teşekkür ederim...kilom 63 olmam gereken 54 .. ve bazen geçte olsa hergün paylaşabilirim...
peki o halde takıma alındın. 1 hafta deneme süren var normalde kilo bildirimi cumaları ama bizim takım perşembe günü yapıyor çünkü benim cumaları internete girecek pek vaktim olmuyor.. yarınki listeye yeni üye olarak ekleneceksin haftaya cuma ise listeye sende tamamiyle dahil olursun tabi paylaşımın güzel olursa..
hergün ne yediysek ne spor yaptıysak paylaşıyoruz...
kızlar bu arada ben yarın sabah tekrar gelir bi bakarım... listeyi şimdiden gönderemicem aynalara çünkü yeni arkadaşlarından başlangıç ve hedef kilolarından emin olmam lazım...
ejje89 ve tugkay2000 sizin başlangıç ve hedef kilonuzu çizelgenizde nasılsa aynen öyle yaptım olurmu?
az gibi ama güzel bi takım olduk bence
selam.aslında şu anda 107.9um ama çok da önemli değil haftaya düzene girer nasılsa.öncelikle bu gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.bugün yediklerime gelince:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
3 adet diyet bisküvi
öğle:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk lor peyniri
akşam:
1 porsiyon mantı (Bu gereksizdi ama misafirlikte olduğum için yemek zorunda kaldım çünkü kimse diyette olduğumu bilmiyor.)
1 kase tarhana çorbası
ara öğün:
5 adet kestane
Bugün kaçırdım ipin ucunu ama normalde gerçekten çok sıkı takipçisiyim diyetimin.zaten 3 ayda 16 kilo vermemden de anlaşılır :))
spor olarak bugün sadece 20 dakika yürüyüp yarım saat de pilates yaptım.şimdilik bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?