günaydın
ılk defa dun aksam kacamaksız ve atıstırmadan bır aksam gecırdım sabah hafıflemıs uyandım :)) hatta tartıda eksık cıktım :))
yenı gelenler hosgeldıler tekrar , bol bol paylasımda bulunun kızlar , bıze katılın , bızde sıze katılalım , beraber her hafta bırıncı olalım :))
hayırlı cumalar bu arada ..
GÜNAYDIN ;
Herkese mutlu günler..
sabah kendimi aç hissetmedim ve diyete başlamam daha kolay oldu..şekersiz çay 1 dilim kepek ekmeğini 2'ye böldüm arasına peynir onu yedim..Sonra 3 bardağa yakın su içtim..ve 1 tane mandalina yedim..şimdi iş yerindeyim öğlen yemek listemde piliç şiş ,t.suyu çorba, pilav ve salata var ben çorbadan sadece 5 kaşık yemeyi düşünüyorum ..piliç ve salatayla devam edicem.Doymadan masadan kalkmak en önemlisi....kendimi size sırtımı yaslamış hissediyorum..
kızlar bu arada ben yarın sabah tekrar gelir bi bakarım... listeyi şimdiden gönderemicem aynalara çünkü yeni arkadaşlarından başlangıç ve hedef kilolarından emin olmam lazım...
ejje89 ve tugkay2000 sizin başlangıç ve hedef kilonuzu çizelgenizde nasılsa aynen öyle yaptım olurmu?
günaydın kızlar
yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyeyim:))
bende tanıtayım kendimi
ismim Mine
32 yaşındayım
2 çocuk annesiyim(biri kız biri erkek:))
9 yıllık evliyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tuğkay'a dün öğlen 6. takımdan davet gelmiş, şimdi orada yazıyor.
Bizim takımda da bildirirseniz, 2 takımda da ismi geçmiş olacak.
Uyarmak istedim.
ya ben de yazmak zorundamıyım ??
mattika S_A ve suhan kalmış sadece(( Diğerleri kilo verip de mi ayrıldı takımdan? kendi istekleriyle mi ayrıldılar yoksa diskalifiye mi oldular? kilo verip mezun oldularsa sevinirim diğer türlü çok üzülürüm çok seviyodum hepsini.
aramıza hoşgeldin. emin ol bunaldığın pes ettiğin zamanlarda olacak. ama bizimle paylaş. birbirimize destek olarak atlatmaya çalışıyoruz. inanki başarıyoruz. ben yalnız yapsaydım bu diyeti 10 kere bozmuştum şimdiye. bizimle paylaş kesinlikle faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?