Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyeyim:))
bende tanıtayım kendimi
ismim Mine
32 yaşındayım
2 çocuk annesiyim(biri kız biri erkek:))
9 yıllık evliyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

günaydın

ılk defa dun aksam kacamaksız ve atıstırmadan bır aksam gecırdım sabah hafıflemıs uyandım :)) hatta tartıda eksık cıktım :))

yenı gelenler hosgeldıler tekrar , bol bol paylasımda bulunun kızlar , bıze katılın , bızde sıze katılalım , beraber her hafta bırıncı olalım :))

hayırlı cumalar bu arada ..

akşam sölediğim gibi bişey yemedim kızlar sadece 1 fincan nescafe içtim okadar bu günkü menümüde yazayım
sabah:
avuç içi kadar pide(dünden kalan)
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 çb çay(şekersiz)
öğlen:
mercimek köftesi(değişik bişeyler yemek istedim bu gün sürekli yemek yemek sıkıldım )
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
akşam:
akşam yemek yemiycem sadece bitki çayı içicem.
bu ara fazla suda içemiyorum ama kendimi zorluycam artık.

daha öncede defalarca söyledim gene sölüyorum arkadaşlar akşam yemeklerini kesin kesinlikle sonucu alacaksınız.

GÜNAYDIN ;

Herkese mutlu günler..

sabah kendimi aç hissetmedim ve diyete başlamam daha kolay oldu..şekersiz çay 1 dilim kepek ekmeğini 2'ye böldüm arasına peynir onu yedim..Sonra 3 bardağa yakın su içtim..ve 1 tane mandalina yedim..şimdi iş yerindeyim öğlen yemek listemde piliç şiş ,t.suyu çorba, pilav ve salata var ben çorbadan sadece 5 kaşık yemeyi düşünüyorum ..piliç ve salatayla devam edicem.Doymadan masadan kalkmak en önemlisi....kendimi size sırtımı yaslamış hissediyorum..

Günaydın,

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş.
30 yaşındayım.
2 yıllık evliyim.
Çocuk yok ama bir kedim bir de kargam var.
İngilizce öğretmeniyim şu an çalışmıyorum.
Hobilerim; her hafta Hürrem'in kiloları ile dalga geçmek, abidik gubidik diyetler yapmak ve mekik çekmek.
Genelde abidik şeyler yediğimden, kimseye örnek olmaması adına menü paylaşmam, bir 5-6 kilo daha verip, sonrası montiye geçmek şu anki hedefim.

Herkese kolay gelsin.

10 yıllık evliyim
32 yaşındayım.
2 çocuğum var 1 kız 1 erkek
k.maraşda yaşıyorum.
ziraatçiyim.

28 yaşındayım
3 yıllık evliyim
çocuk yok,
matematik öğretmeniyim.
hedefe 3 kilom kaldı
yarışmacı arkadaşlara başarılar

aramıza hoşgeldin. emin ol bunaldığın pes ettiğin zamanlarda olacak. ama bizimle paylaş. birbirimize destek olarak atlatmaya çalışıyoruz. inanki başarıyoruz. ben yalnız yapsaydım bu diyeti 10 kere bozmuştum şimdiye. bizimle paylaş kesinlikle faydası olur.

Tuğkay'a dün öğlen 6. takımdan davet gelmiş, şimdi orada yazıyor.
Bizim takımda da bildirirseniz, 2 takımda da ismi geçmiş olacak.
Uyarmak istedim.

KIZLAR günaydın... gördüğünüz gibi cuma ve ben burdayım listemizi yayınlicam şimdi bi 10 dakikayada çıkarım netten..

bu arada hepiniz bilgilerinizi paylaşmışsınız bende paylaşayım

20 yaşındayım
2 bucuk aylık evliyim
e doğal olarak çocuk ta yok
satış elemanıyım şu anda çalışmıyorum

şimdide listemizi kardeş takıma postalayayım

Herkes kendini tanıtmış imrendim,
27 yaşındayım,
Ingilizce öğretmeniyim.Şu an ücretli çalışıyorum.Bu yıl atanacağım inşallah!!!
2 yıldır evliyim.
Çoluk çocuk yok.Kedi köpek de yok.
Okul ve dersane arasında mekik dokuyorum.Bu sayede günde en az 45dk yürümek zorundayım.
Burada çok fazla paylaşım yapamasamda uğramaya çalışıyorum.
Ankara da yaşıyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Hep beraber çıtır oluruz inşallah.

aa kimler gelmiş kimleeer...
hoşgeldin canım...

takımdakilere neoldu pek hatırlamıyorum desem yeridir karanfill83 önce 1. takıma transfer oldu sonra oda naaptı bilemiyorum
krakker bilgisayarında sorun olduğundan dolayı takımdan ayrıldı..

bende elimden geldiğince devam ettiriyorum işte sağolsunlar destek oluyorlar gruptakiler

Teşekkür ederim..bu pozitif ve sıcak düşüncelerin için..daha öncede diyet girişimlerim oldu ancak devam ettiremediğim için sürekli kilo almaya devam ettim..İnş.hamile kalmak istiyorum ve deniyorum..Ama zayıf ve sağlıklı olarak hamile kalmak en iyisi diye düşünüyorum bu olmayan vakitlerimde de diyet yapayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…