yok cok yazdım o yuzden :) winston nerelerde bu arada kayboldu küsmüyüz acaba ?
arkadaşlar bugün pek tadım yok.ne canım yemek istiyor nede içmek.dün öğlenden beri migrenim tuttu. şimdide inceden inceden şiddetlenmeye başladı.herkese sağlıklı bir gün dilerim. eve gidip yatmak istiyorum.
Yok balım, neden küsüşek
Dün canımı sıkan bir şey oldu, beynime bir ağrı kakıldı, resmen hala beynim zonkluyor.
Keyfim yok yani, günaydın mesajını atıp, yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım diye girip, yazdım.
Öğlen spora gitmeye niyetliyim, açık hava iyi gelir, beyne oksijen gider hem de yağlar erir diye düşünüyorum.
Aletlerin olduğu yerin iki tarafı yola bakıyor, bir tarafı ışıklar yani arabalar, gelen geçen, kırmızı ışıkta duran direkt parka bakıyor.
Yaptığım ayıp bir şey değil ama gene de ben kan ter içinde tepinirken, sağdan soldan "bak şişkoya, yemiş yemiş, şimdide aletten alete biniyor yazık " diye bana bakacaklarmış gibi geliyorAkşamları gitmek istiyorum ama eşim çok yorgun geliyor, diyetle falan da işi olmayınca kendini zorlamıyor, ben de tek başına gece vakti çıkmak istemiyorum.Böyle böyle savsaklamış oluyorum.
Bugün başlayayım diyorum, başlayınca devamı gelir.Pazar hariç haftada 6 gün 1 saat spor yapsam ,üstüne de mekik çeksem, zaten kuş kadar yiyorum, o zaman benden bir cacık olur diye düşünüyorum.Bakalım kısmet
dün akşam yine felaketti, yedim de yedim.
kahvaltı güzel oluyo sonrası kötü.
neyse yine güzel bi kahvaltı yaptım, 45 dk yürüdüm.
sonrası için şans dileyin bana
arkadaşlar bugün pek tadım yok.ne canım yemek istiyor nede içmek.dün öğlenden beri migrenim tuttu. şimdide inceden inceden şiddetlenmeye başladı.herkese sağlıklı bir gün dilerim. eve gidip yatmak istiyorum.
Yok balım, neden küsüşek
Dün canımı sıkan bir şey oldu, beynime bir ağrı kakıldı, resmen hala beynim zonkluyor.
Keyfim yok yani, günaydın mesajını atıp, yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım diye girip, yazdım.
Öğlen spora gitmeye niyetliyim, açık hava iyi gelir, beyne oksijen gider hem de yağlar erir diye düşünüyorum.
Aletlerin olduğu yerin iki tarafı yola bakıyor, bir tarafı ışıklar yani arabalar, gelen geçen, kırmızı ışıkta duran direkt parka bakıyor.
Yaptığım ayıp bir şey değil ama gene de ben kan ter içinde tepinirken, sağdan soldan "bak şişkoya, yemiş yemiş, şimdide aletten alete biniyor yazık " diye bana bakacaklarmış gibi geliyorAkşamları gitmek istiyorum ama eşim çok yorgun geliyor, diyetle falan da işi olmayınca kendini zorlamıyor, ben de tek başına gece vakti çıkmak istemiyorum.Böyle böyle savsaklamış oluyorum.
Bugün başlayayım diyorum, başlayınca devamı gelir.Pazar hariç haftada 6 gün 1 saat spor yapsam ,üstüne de mekik çeksem, zaten kuş kadar yiyorum, o zaman benden bir cacık olur diye düşünüyorum.Bakalım kısmet
Destinam, haklısın.Eşimin bir iş görüşmesi var, 2 gibi gelecek ona takım elbise falan ayarlayacağım.Birlikte çıkarız, o görüşmeye , ben spora artık.
Se_zen, ben de matematiğe kafası çalışan insanları hiç anlamam.Gerçi anlamadığımı 2 kere girdiğim kpss sınavının matematiğinde de gösterdim zatenOnun yaşı babasının yaşının 8 eksiğinin 5 bölüsünün, zıkkımın kökünün bilmemne kaçıymış, bir sınıftaki kızlar tarihten başarılı, erkekler coğrafyadan başarılıysa, türkçede başarılı olan kimlermiş, angutun biri merdivenleri 5er 5er çıkıp, ikişer ikişer iniyormuş, yarım saatte ne kadar basamak inermiş, yok havuzu su parasını kaale almadan 3 musluk yarım saatte doldururken 2 delik de hangi akla hizmetse 4 saatte boşaltıyormuş, banane arkadaş yaa bananeee.
Bu arada geçen sene eşim sözde bana matematik çalıştırıyordu.Ben de uzmanım ya şıkları söylemesini istemedim.Soru da şu yaş problemleriyle ilgili.Atıyorum Ahmet'in babası 40 yaşında.İşte oğlunun yaşını soruyor.2 bilinmeyenli denklemden 8 bilinmeyenli yollara düştüm sonunda babası 40 yaşındayken, oğlunu 60 civarı buldum.Eşim yerlerde."Ne var yani? Üvey oğludur, evlat edinmiştir" falan desem de 3 gün benle dalga geçti.Matematik benim için böyle gıcık, böyle sinir bozucu bir şey işte.
İngilizceyi gözünde büyütme.20 kalıp ezberle/öğren yanına da kullana kullana kelime pekiştir , biraz da konuşma pratiği; al sana halis mulis İngiliz çakması olursun ama matematik ayrı bir zeka istiyor yeminle.O da bende yok.
Evet haklısın bak 29 yaşında üniversite (3 adet) bitirmiş ve 1 kur ingilizce kursuna gitmiş biri olarak öğrendiğim tek kalıplar şunlar,
It is a book
(şimdi buna yeni kelimeler eklersek)
It is a table
IT is a desk
birde
My name is Sezen
My name is Selen
My name is ......
Durum harbiden vahim anlayacağın.
Anasınıfı kıvamında benim ingilizcem.
Senin matematikten daha vahim. Ayrıca bir sır vereyim ben hem ingilizce hemde matematikten yana vahimim. x2ve y2 li denklemler falan 2,3,4,5 bilinmeyenliler okey ama o problemler gerçekten problem. Okurum ve okuduğum anda mantık aramaya başlarım senin gibi. Abicim niye söylemiyorsunuz Ayşenin yaşını fal mı kapatıp bulucaz diye. Sonrada hiiiççç uğraşmam. Bu konuda seninle hemfikirim. Kardeş halı yıkamak bile yasak su kıtlığı var bunlar havuz doldur boşalt oynayarak çocuklara israfı öğretiyor. Sonra pazardan düzinelerce alınan eşyalar da çabası. Asgari ücretten haberleri yok. Hüm düzinece alıyor. İnsanlar gramla almaya başladı haberleri yok.
Ayrıca bu ingilizce de çabası. Ya niye biz öğreniyoruz. Ne alakası var ya. Ben bankada çalışıyorum ve ingiliz müşteri bankada kaç tane vardır ki. Genel müdürlüğe ingilizce dosya hazırlanır sanki türkçe bilmiyorlar adamlar. Hem onlar öğrensin ya.
Çok gçmiş olsun. eğer iyileşmeden mesajımı görürsen paptya kaynatım 1 çaydanlık küvete dök ve küveti doldurup içine uzan.
Gül yağın varsa eğer elinin baş parmakla işaret parmağı arasında kalan bölümüne yağ damlatarak masaj yap bir de kulaklarının her yerine bolca masaj yap. sürekli ovarsan kulaklarını çok iyi geliyor. Ayrıca ayaklarının altına da kremle şöyle bastırarak masaj yap.
Umarım biri işe yarar. birde papatya çayı iyi gelir. Benimde eşimin arada tutarda bunların hepsini yaparız ve 1 saat sonra turp gibi olur.
ben ilk defa ögrendım :))
kızlar tam can alıcı konulara değinmişsiniz bu ara ingilizce demeyin bana çok hassasım ben bu konuda sınava giricem yabancı dilden çalışmaya çalışıyorum ama nafile başladığım noktaya geri dönüyorum matematiğe gelince ben sayısalcıyım keşke herşey matematik kadar kolay olsa :))) gelin görünki iş ingilizceye gelince apışıp kalıyorum yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?