Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşıma laf söletmem uleeeeyn anlaşmayada yokum

Ya Sezen'in ingilizcesi yokmuş, anlamaz o, ben arada "fat sezen, big sezen, huge sezen" diye arada pekiştirme amaçlı kullanırım i hepsi bu.Bak bugünün kelimesi "huge".
Huge iri, çok büyük demek, nasıl akılda tutacağız? Huge sezen diye aklımızda tutacağız.

Bu arada en son Sezen bana spora gitmem konusunda destek oluyordu, bir saat ortadan kayboldu hemen başladım arkasından sataşmaya
Neyse en azından Suhan, sezen'i koruyor hala bir gruplaşma mevcut demek.

Yakar, kardeşim getir mekik aletlerimizi, yeni üyelerle de grubumuzu daha da büyütelim.Yakılsın şenlik ateşleri gene, başlasın kapışma

Takasa girerim, 3 ayda konuşturur o sınavı da geçirttiririm ama sen de beni 3 ayda Einstein yapacaksın
Kabulse başlayalım;

This is Sezen.She is very fat.
This is winstonlight.She is not fat.

Sezen is a very beatiful girl. Certainly i am not fat. I will be slimmer than you.
Ama yine de zayıflayınca gönder sen mekik aletini. İçimde kalmasın.
bu arada beni de konuştursana 3 ayda. 1 yıl kölelik yaparım. Cam silerim kapı silerim. Sana yoğrut almaya giderim. Seninle spor aletlerine gelirim. Üzerime 10 kat eşofman da giyerim. 2 şişko gelmiş derler.

Bak ya ben orda kölelik yaprım diyorum o bize neler diyor. aal sana o zaman.
دهن
vet
fett
yndyrë

grasa
মেদ
fedt
tauki
maščobe
pinguis
маст

Yetermi bu kadar. Yok iriymiş. Yok fat miş.

sezen sen bırak bunların mekik aletini falan o aletlerden sana fayda gelmez kadınlar günde 2000 mekik çekiyo sen düşün artık o aletlerin durumunu
mekik aletinin dili olsada winstondan çektiklerini anlatsa

Valla ne yalan söyleyeyim, Allah yukarda, Sezen'in senle onu yaparım, bunu yaparım laflarını okuyunca gözümden iki damla yaş gelecekti, taa ki "10 kat eşortman giyerim, 2 şişman oluruz" cümlesine kadar. Kahve içiyordum, püskürttüm resmen.

Tam yaralandım ama ölmedim derken, Suhan mekik aletimin dile gelmesinden bahsedince iyice koptum

Kızlar yavaş vurun ya, Yakar bacı da bugün migrenli, tek başıma olmuyor böyle.Tek gelin üleeyn delikanlıysanız

Sezen, bu arada anaokulu seviyesinde falan dedin ama certainly mörtınly, sıfat derecelendirmeleri falan havada uçuyor, daha ne olacaktı? Obama ile dünya politikası konuşacak halin yok ya, yeter bacım.

heyytttt yettim garii.burdayım silah arkadaşım. yaşasın mekik kardeşliği.
siz ikiniz evet siz size diyorum. 48 hayali kurup ama hergün çikolata yiyen tombiş kızlar.
biz bu ellerden gidince şanımız namımız kalacak. bir zamanlar 2 hatun kişi vardı 1000-1500 mekik çekerlerdi. zayıflayıp gittiler.
buralar onlardan daha azimlisini daha gayretlisini bir dahada görmedi diyecekler. bilin bakalım bunları kim söyleyecek . evet bildiniz.siz ikiniz......

Son düzenleme:

ay hiç sorma 3 eşofman üstüste giyseler nafile.biyonik ayakkabılar da cabası

Hayır ben burdan Suhan'a akılda kelime kalması için örnek veriyordum güzel güzel.Nerden haberleştiler, hangi köşebaşından çıktılar anlamadım, birden sağlı, sollu vurmaya başladılar

Bende başağrısı falan olmazdı acaba mekiğe falan çok yüklenince, ense kökünü mü zorladım anlamadım, bugün beynime sanki çekiçle vuruyorlar.Halim olsa ben de laf söyleyeceğim ama inanılmaz bir baş ağrım var. "Geçmiş olsun" diyeceklerine, hala "şişko" diyorlar ya

Ama gün gelecek, biz giderken "kızlar ne yaptınız? nasıl kiloları verdiniz? bizimle paylaşsanıza" diyecekler.

amanda aman ne hayaller kurarlarmış siz arada şu grafiklerinize baksanıza kızlarya
sadece mekikle olmaz bu işler boğazları tutcanız boğazları

bunlar böyle kardeş . yakında bizi pataklasınlar diye ablalarınıda getirlerse hiç şaşırma.
hiç tatlı bir şeyler yiyormusun? ben nerdeyse 1 haftadır hiç şekerli bir şey yemediğimi farkettim. sanırım benim migreni bu tetikledi sende de buna benzer bir şey olabilir. 5*5 baya zor bir diyet acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum. biraz gevşet istersen . ben öğlen 1 küçük bonbon şekeri yedim biraz iyi başımın ağrısı.

amanda aman ne hayaller kurarlarmış siz arada şu grafiklerinize baksanıza kızlarya
sadece mekikle olmaz bu işler boğazları tutcanız boğazları

ay diyenede bakarmısınız. nutella kavanozunun dili olsada konuşsa.
bizim yediğimiz 1 haşlanmış kötü patates

geçmiş olsun kızlar naptınız siz böle kendinize rahat olun biraz yiyin yiyin iyi gelir.
önce sağlık nasıl olsa önünüzde uzun yıllar var yavaş yavaş verirsiniz kilolaları

arkadaşlar herkese iyi tatiller. bizim müdür yokken biraz erken kaçayım bende

fazla kasmıyorum kendimi şekerim arada yapıyorum öle kaçamaklar ama sen yapma nede olsa 65 kilosun sana gelmez böle kaçamaklar

bende kaçar kızlar herkese iyi tatiller bu günlük bukadar atışma yeter.
sezen buralar sana emanet bacım aman fırsat verme yakarla winstona

Yakar bacım yok ya, ben inanılması güç ama tatlıyı sadece regl zamanı düşünürüm, hiç yemem.
Baş ağrısı, migren de bana hep garip gelmiştir.İnsanın başı nasıl ağrırki diye sorup dururum, hiç yaşamam yani.
Ama dün gece bir ağrı kakıldı beynime, ense kökünden zonk zonk diye zonkluyor
Allah dedi heralde, çok merak ediyordun al baş ağrısı bu.
Aaa dün banyo yapıp saçlarımı kurutmadan yattım, sanırım ondan da olabilir.
Şişko ve de malım ben ya.Tabii ıslak 5 kilo saçla yatınca beynim de dondu, ensem de

Bugün yaptığım diyette başarılı olduğumu düşünüorum..bakalım yarın neler yapıcam hem haftasonu hemde 2 gün arkadaşlarımla dışarı yemeğe çıkıcaz..salata yenir mi orda şimdi ama bir amacım var diyip biraz daha az yicem..

İyi akşamlaaaar,

Fizik haftanın bireyselde 2.si olmuş tebrikleeeeerrr

Yalnız isim vermeyeyim ama biri var, her hafta ya birinci ya ikinci falan oluyor.50li kilolarda bir de, yani çok şişman olsa her hafta veriyor epey kilo diyeceğim ama anlamadım bu işi.Hasetlendim gene ya.

Fizik, 2. olunca hepimiz ikinci olduk, hobaaaaa.Bu yüzden kendimi ödüllendireceğim

Valla kızlar bugün başağrısından geberdim, sabah 1 domates yedim, öğlen de kahve içtim, ağrıdan bir şey yiyemedim şimdi eşime köfte aldırıyorum, ekmek arası köfte yiyeceğim valla.

Hepinize hafif bir akşam dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…