Takasa girerim, 3 ayda konuşturur o sınavı da geçirttiririm ama sen de beni 3 ayda Einstein yapacaksın
Kabulse başlayalım;
This is Sezen.She is very fat.
This is winstonlight.She is not fat.
arkadaşıma laf söletmem uleeeeyn anlaşmayada yokum
Takasa girerim, 3 ayda konuşturur o sınavı da geçirttiririm ama sen de beni 3 ayda Einstein yapacaksın
Kabulse başlayalım;
This is Sezen.She is very fat.
This is winstonlight.She is not fat.
Valla ne yalan söyleyeyim, Allah yukarda, Sezen'in senle onu yaparım, bunu yaparım laflarını okuyunca gözümden iki damla yaş gelecekti, taa ki "10 kat eşortman giyerim, 2 şişman oluruz" cümlesine kadar.Kahve içiyordum, püskürttüm resmen.
Tam yaralandım ama ölmedim derken, Suhan mekik aletimin dile gelmesinden bahsedince iyice koptum
Kızlar yavaş vurun ya, Yakar bacı da bugün migrenli, tek başıma olmuyor böyle.Tek gelin üleeyn delikanlıysanız
Sezen, bu arada anaokulu seviyesinde falan dedin ama certainly mörtınly, sıfat derecelendirmeleri falan havada uçuyor, daha ne olacaktı? Obama ile dünya politikası konuşacak halin yok ya, yeter bacım.
heyytttt yettim garii.burdayım silah arkadaşım. yaşasın mekik kardeşliği.
siz ikiniz evet siz size diyorum. 48 hayali kurup ama hergün çikolata yiyen tombiş kızlar.
biz bu ellerden gidince şanımız namımız kalacak. bir zamanlar 2 hatun kişi vardı 1000-1500 mekik çekerlerdi. zayıflayıp gittiler.
buralar onlardan daha azimlisini daha gayretlisini bir dahada görmedi diyecekler. bilin bakalım bunları kim söyleyecek . evet bildiniz.siz ikiniz......
heyytttt yettim garii.burdayım silah arkadaşım. yaşasın mekik kardeşliği.
siz ikiniz evet siz size diyorum. 48 hayali kurup ama hergün çikolata yiyen tombiş kızlar.
biz bu ellerden gidince şanımız namımız kalacak. bir zamanlar 2 hatun kişi vardı 1000-1500 mekik çekerlerdi. zayıflayıp gittiler.
buralar onlardan daha azimlisini daha gayretlisini bir dahada görmedi diyecekler. bilin bakalım bunları kim söyleyecek . evet bildiniz.siz ikiniz......
Hayır ben burdan Suhan'a akılda kelime kalması için örnek veriyordum güzel güzel.Nerden haberleştiler, hangi köşebaşından çıktılar anlamadım, birden sağlı, sollu vurmaya başladılar
Bende başağrısı falan olmazdı acaba mekiğe falan çok yüklenince, ense kökünü mü zorladım anlamadım, bugün beynime sanki çekiçle vuruyorlar.Halim olsa ben de laf söyleyeceğim ama inanılmaz bir baş ağrım var. "Geçmiş olsun" diyeceklerine, hala "şişko" diyorlar ya
Ama gün gelecek, biz giderken "kızlar ne yaptınız? nasıl kiloları verdiniz? bizimle paylaşsanıza" diyecekler.
amanda aman ne hayaller kurarlarmış siz arada şu grafiklerinize baksanıza kızlarya
sadece mekikle olmaz bu işler boğazları tutcanız boğazları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?