Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston bende regl döneminde 5*5 yapayım dedim sanırım hepsi üstüste geldi. 48 liler duymasın ama bende akşam eşim acımış bu hasta halimede sebzeli bir tava yapmış. bende ondan yedim. bazen ödül şart oluyor.
gözümden kaçmadı 79,5 olmuşsun tebrikler.

Duydum duydum duydum. Ohhh mis gibi afiyet bal şeker, yağ olsun emi. İyi iyi iyidir. Yiyin canlar. can boğazdan gelir bak ikinizde bize inat yemeye yemeye baş ağrısından duramıyonuz. Açlıktan açlıktan başka bir şeyden değil.

Az önce sevinçten avatarımı değiştirdim. Benimkilerin ikisie bir güzel yemiş.
Bende avatarıma spor yaptırmaya karar verdim. Ben yapamıyorum ya ona bakarak eriycem şimdik. O yapssın bana yarasın.

kızlar güldürdünüz beni yahu..
o problemler matematiğin en somut soru şeklidir. tabi ki klişeleşti havuzlar musluklar vs.
ama mantık sorusu sonuçta matematik fln değil, zevk almayı başarınca yapıyosun.
winston kpss için sana matematik şart yahu, keşke yakın olsak da 2 derste sevdirsem ben sana, çok soru soruyosun demem, soru soranı severim ben.

ingilizce bize öğretileni çok saçma yaa, bi sürü cümle kurarım yok pasif yok aktif.
dizi izliyorum ben ingilizce, çok hızlı konuşmuyolarsa alt yazı lazım olmuyo, pratik ingilizce nerde okulda öğrendiklerim nerdee.

of of keşke matematik kilo verdirseydi

Se_zen, öyle avatarda dans etmekle olmuyor, gerçek hareket lazım sen ile Suhan'a

Yakar, evet diyet zorlayıcı.Ben de iyice saçmaladım valla.Sebze gününde sabah sebze, öğlen yoğurt akşam protakal falan yedim, tek tip yapmayınca öyle etkili olmuyor.

Yarın sabah 8:50-9:50 arası aletli spora başlıyorum kızlar.Mekiğe de devam.Yanında bir de güzel diyet.Tamamdır bu iş.

Bu arada Feriha'nın tel kadayıflı bıyıklı nişanlısı çıkmış ortaya.Bu adamı rüyamda görsem korkarım valla, adam doğuştan psikopat bakışlı bir şey.Manyağından, playboyuna kadar herkes de sümüklü Feriha'nın peşinde ya ben de bir şey demiyorum, sanki Angelina Jolie ,Feriha.

Aman tövbe de, matematik kilo verdirseydi ben şimdi dünyanın 1 numaralı obezi olurdum
Valla birlikte çalışmak süper olurdu mattika, ben nefret ediyorum matematikten ya.
30 matematik sorusundan 7 tanesini yapabildim en son kpss'de, hoş sürem yetmedi ama bana 3 gün verseler çok çok belki 3 tane daha çözebilirdim.Hatta bir soru yüzde sorusuydu, adam zam isteyecekmiş, bilmemkaç lira alırsa maaşı yüzde kaç artar mıydı neydi, soru yani belki de ilköğretim 4. sınıf matematiği.Arkadaş bende nasıl bir ters mantık varsa, adamın zamlı maaşı eski maaşından daha düşük çıkıyor En son dedim "s.çayım senin zamına da maaşına da"

Hayır böyle mantıksız, denyo biri de değilimdir normal hayatta.Her cümlenin alt metnini okur, yan anlam, ima, kinaye falan uzmanlık alanım ama matematik de nasıl oluyor da bu kadar mantıksız yol izliyorum anlamıyorum.

baştan sevmeyince böyle oluyo canım. yoksa kime branşımı söylesem aa çok zor hiç yapamam sen nasıl yapıyosun der.
sanki uzaya çıkıyoruz
sınıfta kalabalıkta olcak iş değil, özel ders al sana tavsiyem. bu muymuş dersin 3 ayda kpss matematiği hallolur.

eveett bugün yediklerimi yazıcam buraya ohaa deyin beni yerden yere vurun.
mekikçiler 48liler hepsi üstüme gelsin. yola getirin beni

2 yumurta
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
2 ceviz

Öğle:
Yarım simit, kaşar
1 nestle çikolatalı gofret

Akşam:
1 kepçe sütlü çorba
Yarım tabak kuru fasülye
2-3 çatal karnabahar
1 tatlı tabağı kabak tatlısı, cevizli

Çayın yanında
Badem, fıstık, antep fıstığı
(kavrulmuş ve tuzlu)

En son ananas

spor: 45 dk yürüyüş
su: 1-2 lt bu kadar yersen su içemiyosun mide şişiyo

kızlar gece gece coşmuş :)

bende listeye bakayım dıye gırdım , fizik tebrık ederım hem verdıgın ıcın hemde azmin için hemde ikincilik için

gözlerıme ınanamıyorum köfte ekmek ve winston ?? ben kendımı nerelere atayım acaba bacım o tür yemeklerı ya öglen ye yada ekmeksız aksam ye yaw

bende menume geceyım bende basagrısından ve aclıktan gezındım durdum hala gözüm mutfakta ama yemıycem

sabah ezo gelın

ara elma

öglen nescafe ve bıskuvı

aksam balık , salata , yogurtlu kırmızı lahana mezesi

evet açım daha yesem dunyaları yerım ama spor yok , ve anladımkı ınsan acıktıkca aclıktan su ıcıyormus :))

bu arada baskanım , ben kaynananın teyzen oldugunu yenı ögrendım

Yahu sabah süpersin. Menülerinde genel olarak güzel de o yanında yediklerinde ne oluyor öyle.
1 kepçe sütlü çikolatayı hele iki üç kere okudum. O nasıl bir ölçü. Senin buralarda olmaman gerek. Sen iyisimi git nasıl kilo alınır topiklerine takıl.
Şimdi bak öğretmenim sana soruyorum bir midenin üçte biri doluyken üstüne yenen 1 kepçe çikolata ve onun üstüne yenen kabak tatlısı bir araya gelirlerse midenin kaçta kaçı dolar.
Hayır şimdi o dolu mideye karnıbahar, badem ve fıstık ve antep fıstığı eklendiğinde bunların kaçta kaçı yağ olur, kaçta kaçı saatte 1 litre öğütülmüş sıvıyı dışarı atan bağırsaktan atılır.
Bu arada öğütülürken kaçta kaçı şeker olarak karaciğerde depolanır ve insülün salgın bu arada nasıl olur. Bunları yiyen mattika 1 haftada kaç kilo alır.
Buyur hocam sen bunları bize cevapla bizde winstonla matematiği sevelim. Ama sevmemiz için rakamları sıfıra yakın çıkarman lazım.

demek saldırı hee
sütlü çorba bi kere 1 kepçe olan. okuduğumuzu anlayalım lütfen
ben de yiyerek kilo verenlerdenim şekerim

Tamam bende itiraf ediyorum.
Yapmayacaktım bunu ama gizli gizli yapınca da kendimi suçlu hissediyorum
Sabah
2 yumurta
biraz peynir
3 ceviz
Öğlen
Hamburger ve soğan halkası
Akşam
Beyaz peynirli sandviç
haşlanmış brokoli
bir parça da çikolata
Ama beni de anlayın lütfen siz ayda 1 hafta regli oluyorsunuz yemediğiniz kalmıyor ben ne yapayım ayda 25 gün regliyim.
Spor olarakda artık sayılırsa
.kızımla yataktan yere atlamaca oynadım
Balon çevirmece
Birde zıplama topu almışlar bugün çok eğlenceli onunla evde zıpladım durdum.

hihahhahaaa ( kötü adam gülüşü)
baya benzemiş menülerimiz.
çikolata aynı
karnıbaharla brokololiyi aynı sayalım
hamburger simitten daha zararlı ama onları da eşleştirelim
ben yürüyüşle öne geçtim yine

ben de regl olucam yarın ya da sonraki gün.
sen niye 25 gün regl sin yaw :44:

Mattika, haklısın ama 30 yaşına gelmiş daha havuz problemi çözemiyor bu mal diye beni eziklerler diye paramla rezil olup, hocayla falan çalışamam Hazır daha 6, 7 ayım var bakalım biraz kendim çabalayayım, son 3 ay kala hoca işine kesin gireceğim.
Yemek konusunda da ara ara tatlıların menüden fışkırıyor.Se_zen ile Suhan anladık pispoğaz, biri çikolataya diğeri onun abisi nutellaya saldırıyorlar ama onlar hep öyle beslendiklerinden biz artık kendi hallerine bıraktık ama sende bunlar çok garip duruyor, bilesin

Destinam, yedim valla ya.Eşim bugün bir görüşmeye gitti, iyi geçmiş, kutlayalım hesabı yedik.Ayıptır söylemesi (buna da ayar olurum, ayıpsa söyleme kardeşim) yarım ekmeğe yakın ekmek arası köfte (mayonezli bu arada-batmışken tam batayım dedim) bir de şu hazır çiğköfte harçlarından eşim çiğköfte yaptı (içine 1 çay bardağı zeytinyağı koydu ) ben ondan 4 tane yedim bir koca bardak da ayran içtim.Şimdi içimde komple tüm köfteler şişti, yürüdükçe içimden ses geliyor yeminle.Yarına bir kilo fazla çıkmazsam ben de hiç bir şey bilmiyorum. Ama iyi de oldu, acayip pişmanlık çöktü içime bu yüzden yarın dışarıda da malkoçoğlu olduğumu göstereceğim, ciddi bir spor programına başloyorum, diyet ise eskisi gibi çok disiplinli olacak.

Se_zen, dinime küfreden müslüman olsa bari.Onca bıdı bıdı söylendin, hamburgeri mi kınayayım, soğan halkasını mı, çikolatayı mı valla karar veremedim Ohh sen ve Suhan sayesinde çikolatacılar kardadır bu ara.Geçenlerde bir yerde okumuştum, çikolata diyeti diye.Siz bari iki ortak onu yapın da yemişken diyet hesabına yiyoruz diye kendinizi pişman hissetmezsiniz

parasıyla değil mi isterse çarpım tablosunu anlatsın

ben kaç gündür yazmıyorum hep böyleydi menülerim of offf. ne oldu bana böyle.
1.sebep: kaynanam burda, sıkıldıkça yiyorum
2.sebep: kaynanam burda, sigara içemedikçe yiyorum
3.sebep: sanırım yemek için kendime bahane arıyorum

haa bi de yarın güne gitcem, vay vay ki ne vay vay. spor da yapamam sabah, malum haftasonu herkes ayaklanır kahvaltı bekler

winston yarın sabah tartılma bence, akşam çok yemekle tartıda fazla çıkcaksın ama o yağ değil.
2 haftadan sık tartılmak bilinçaltından girip bizi etkiliyomuş, kilo veremez oluyomuşuz
hadi biz 1 hafta yapalım.
1 hafta duramasak da hergün olmasın bari

sezen burger kingmiydi yoksa (( afıyet olsun ya ne dıyım , bende o kıloda olsam dunyaları yerım yerım doymam

hakkaten sen nıye 25 gun ?

winston çiğköfte haaa , varya kalbımden vurdu , dedem antepli , baklava 1 , çiğköfte 2 dayanamam , ama bagırsaklarını calıstırır bence kg almazsın

ben dolanıp duruyorum , ne yesem dıye (

takımı gören kilo alma takımı sancak.
ekmek arası köfte
gece yarısı çerez
çikolatalar
hamburger

listelere bak yarabbim

Se_zen , bu sen ile Suhan için;

Yes, this a very true diet that works. I have not read this book, but my husband and I eat dark chocolate (high quality 70 percent or higher cocoa content) all day before all meals and it curves your appitite and we eat much less during our meals. Many evenings we just have a vegtable tray with fruit and nuts with a glass (or two) of red wine. We eat a normal breakfast and lunch. I lost 15 pounds and my husband lost 21 pounds without even thinking we were on a diet. (Which we weren’t) We do exercise regularly, walking, biking or yoga classes a few times a week. But we honestly eat at least 5 to 8oz of dark chocolate every single day!

Bahsettiğim çikolata diyetinden, hoş senin ingilizce Obama'dan daha iyidir de, belki aramızda pek arası olmayanlar vardır.
Yukarıdaki hatun eşiyle birlikte sabah- öğlen normal şeyler yemişler akşamları da genellikle meyveler, çerez ve 1-2 kadeh şarap içmişler.Hiç diyetteyiz diye kendilerini sıkmamışlar ve her Allah'ın günü 5-8 parça (her parça yarım yemek kaşığı gibi düşünelim) çikolata yemişler.Haftada bir kaç kez de spor yapmışlar ve adam 10 kilo, kadın da 7,5 kilo vermiş.Ve bunlar her öğün öcesi çikolata yemişler ve sözde iştahları da kesilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…