Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Destinam;
Benim de dedem Antepli üleeeyynn, yoksa biz gardaş mıyaz?
Yok balım hiç aklın kalmasın, şu bim'in 1 liraya satılan uyduruk tozlu çiğköftesi, içinde patates var, suyu döküyorsun, yoğuruyorsun sözde çiğköfte oluyor.Biz içine salça, taze soğan, maydanoz, acılı ezme, yağ falan attık da bir şeye benzedi, yoksa al eline sor 100 kişiye biri de ona çiğköfte demez, öyle kıytırık bir şey.

dedem antep yavuzelinde dogmus buyumus , sonra buraya gelmıs yerlesmıs ama butn kardesler, cocukları , yeğenleri ( orda yeğen lafı cok kullanılır ) hepsı ordalar , facebooktan buldum bende cogunu , yanı her kebabı , her baklavayı begenmem , etinde bir kere lezzet olması lazım , neyse....

bim de hıc görmedım ben onları , ben genelde burda komogen var ordan alırım , bol acılı , marullu , lımonlu , oturur yerım kesmez , bır tabak daha yerım , ama cook uzun zaman oldu tutuyorum kendımı yemedım....

afıyet olsun ben ınsallah sabah yıyeceklere saldırmam hakkaten kılo aldırma gurubu gıbı oldu ya

Mattika;
Sen kaynanayı yavaştan itekle bacım, bu böyle olmayacak.O durdukça sen ha bire yiyeceksin.
Kaynanaların hep zararlarını okurdum da, insanı şişmanlatıcı faktöre sahip olduğunu ilk kez öğrendim
Özel ders konusundaki örneğine de bayıldım "Al ülen 50 lira, bana 50 kere çarpım tablosunu oku"
Kıro ve mongolum ama para bende hesabı olurdu herhalde

Benimkide Şahinbey'de.Küçükkene buraya gelmiş, okumuş etmiş, dolmabahçe sarayının güvenliğindeydi (polis) son zamanlarında epey dolmabahçe sarayında geçmişti çocukluğum.Güzel günlerdi, rahmetli oldu dedem.Neyse benim baba tarafı da hiç bilmez oraları, babaları Antepli ama bizimkiler ne çiğköfte yoğurur ne bir şey.Hepsi İstanbulda doğmuş, büyümüş ya asilzadeler Ama damak tadı var işte, her çiğköfte yenmiyor, her kebap ve baklava da yenmiyor işte.

Ya gece gece topiği ne hale getirdiniz ya, baklava da nereden çıktı şimdi

ha aynen aynen , benımkıler de bır kere gitmiş antepe , hıcbırsey hatırlamazlar , yapmazlar , ama genlerde var işte , çekmeseymişiz herhalde bu durumda olmazdık :)) herkes yattı galıba...

ha aynen aynen , benımkıler de bır kere gitmiş antepe , hıcbırsey hatırlamazlar , yapmazlar , ama genlerde var işte , çekmeseymişiz herhalde bu durumda olmazdık :)) herkes yattı galıba...

Haklısın Antep'in ilçelerini say desen sayamam ama yemeklerini ve püf noktalarını sayarım
Yok yatmamışlardır, o kadar çiğköfte,çikolata, baklava falan dedik kesin gizli gizli yiyorlardır
Bir ara görüntülü chatleşelim Kim ne yiyor, ne içiyor gözetleriz

Hadi sana iyi geceler, ben de kaçayım, yarın malum spora gideceğim karga şeyini yemeden

Bana hafif olmayacak ama sizlere yarın umarım hafif bir gün olur.
iyi geceler.

demek saldırı hee
sütlü çorba bi kere 1 kepçe olan. okuduğumuzu anlayalım lütfen
ben de yiyerek kilo verenlerdenim şekerim

Bak bak kendi istiyor sonra da laf edince saldırı diyor.
Yanlız benim gözler dönmüş, sütlü çorbayı sütlü çikolata gördüm. ondan o kadar laf ettim.
Hem ben yapamıyorum seni kurtarayım dedim.

Ya ben doğum kontrol iğneleri yaptırıyorum 3 aydır. Onlar yen etki ediyor. 25 gün falan regli oluyorum.
Artık bırakıcam ama bıktım valla.

Günaydın kızlar.
Akşam çoşmuşuz ya baklavalr, çiğköfteler.
O hazırlardan bende aldım geçenlerde berbat ya. Çiğ köfte demeye bin şahit ister.
Benimde halim gene içler açısı
Sabah sabah
pastırmalı yumurta, simit, ne bulursam yedim. malum hafta sonu h-kahvaltısı

Günaydınlar,
Sabah kahvaltım tamam.Portakal ve yeşil çay.
Uyandığımdan beri gözlerim akıyor, burnum akıyor, ateşim var.Ben 2 gün önce ıslak saçla yatmayacaktım ama yaptım bir eşeklik şimdi ceremesini çekeceğim.
Hiç halim yok, sabah alışveriş için bir dolandım o kadar.
Bugün battaniyeyi dizlerime çekip, ilaç alıp yayılmayı düşünüyorum.
Çok şükür iştahım yok da o durumdan yırtıyorum

Herkese sağlıklı, mutlu ve hafif bir hafta sonu olur inşallah.

winstona bak sen winstona ykluğumuzu fırsatbilip döktrmüş gene
şekerim en mekikten nasıl fırsat buluyonda bize bukadar sataşıyon hala anlamış değiim
bende bu günkü münümü yazayım
sabah:
1 simit
1 parça beyaz peynir
2 zeytin
ara:
kahve
öğlen:
erişte(canınız çeksin kendi ellermle yaptım)
akşam:
balık
roka

Erişteyi sevmem de balığı gerçekten canım çekti, ben tek hamsi severim.Hamsi de bu sene çeyrek altın değerinde arkadaş ya, 10 liradan aşağı düşmedi.Şöyle 2 kilo alacaksın ekmeksiz yiyeceksin diyorum, yanında da bol salata ile.Osu busu derken 30 liraya geliyor, altı üstü hamsi yani.Bu kış 3-4 kez yemişimdir valla.Eşime söyleyeyim de bana hamsi alsın akşama ya.Ekmeksiz hamsi-roka salatası yesem güzel bir akşam yemeği olur.Hem biraz beynim de çalışır

Bu arada sormuşsun, söyleyeyim; mekiği memur misali günde 8 saat çekmiyoruz ya arkadaş, hepi topu yarım saat

Hepimize güzel bir gün olsun.

o toptan bizimkiler de almışlar bütün gece benimkilerzıpladı. bende yapayım dedim de kızım anne sen yaparsan patlar dedi. çok bozuldum. çocuğun gözünde nasılsam.

selam kızlar.
sabah.
1 tane kepekli tost ekmeği ile kşarlı tost
öğle sabahtan kalan 1 tost
akşam yemeyeceğim. saat üçte gözüm döndü
kepekli ekmeye sarelle sürdüm onu yedim.
maraş tarhansı var çerez gibi bir şey ondan yedim. tuzlu tatlı şimdi midem çok kötü.
sapıttım valla. akşam asla yemeyeceğim.

bilmiyorum ne zaman gidecekler, ben iyice şişmesem bari o arada.

Bak bak kendi istiyor sonra da laf edince saldırı diyor.
Yanlız benim gözler dönmüş, sütlü çorbayı sütlü çikolata gördüm. ondan o kadar laf ettim.
Hem ben yapamıyorum seni kurtarayım dedim.
kepçeyle çikolata mı olur, hadi yanlış okudun da. saldırmak için bahane aramışsın he
sizden olmadım diye, pis 48ler sizi

Ya ben doğum kontrol iğneleri yaptırıyorum 3 aydır. Onlar yen etki ediyor. 25 gün falan regli oluyorum.
Artık bırakıcam ama bıktım valla.
hapını kullansana, dener bulursun hangisi daha az yan etki ediyo diye. sadece ilk ay lekelenme yapar hafif ama öyle adet olmazsın uzun süre.
kilo aldırıyo kimisi, kimisi sinir yapıyo vs.

yine sabah güzel bi kahvaltı
öğlen gündeydim, börekler tatlılar vs.
akşam 3 kaşık çorba içtim sadece.
spor da yok

vay anam vay ben nerelere gideyim kızlar nolmuş buralar gene börekler, günler almış başını gitmiş
ben balıkımı yedim canınız çekmesin kızlar pekte güzeldi
ama çok kötü bişey yaptım ben kızlar 4-5 çatal un helvası yedim :18:
şimdi başlar gene winston yerden yere vurmaya

Kızlar bayılaaazaaam.
Az önce gene topik topik gezerken, diyet başarı bölümünde bir konu gördüm.Başlığı 52 bedenden 36 bedne mi neydi, 8. sayfada galiba fotolar vardı.Allahım, hatun şişmanken oraya yazdığım gibi direkt teyze görüntüsünde, zayıflayınca nasıl genç olmuş nasıl anlatamam.30lu yaşlardan, resmen 18e falan gelmiş.Boyu 1.65 miş, zayıflayınca sanki 1.80 olmuş mübarek.Çoook gaza geldim çok.

Kimse kendini yaşından daha fazla büyük görmez nedense ama kilolu inşanlar da malesef bu bir gerçek, kiminde 3 yaş kiminde 13 yaş görüntü kirliliğini malesef kilolar yapıyor.Karın genişleyip, basenler alıp başını gidince ya da surat totoş olunca, gıdık çıkınca, kollar genişleyince direkt "teyze" olurken, zayıflayınca genç kız hali geliyor insana.

Öff, acaba beni de sokakta görüp "teyze bu" diyorlar mıdır?

Çok pis gaza geldim valla.Bugün hastalık nedeniyle bir şey yiyemedim, eşim de balık bulamamış zaten.

Sabah: yeşil çay& portakal
Öğlen: 1 kase yoğurt
ara: ayran (ateşim vardı nedense hep soğuk şeyler istedim)
akşam: tofita şekerlerden 3 tane
Bol soğuk su

Menüye bak arkadaş ya Ama hafif geçti. Hala biraz ateşim var.Yarına dinleneyim, yiyeyim diyordum ama o konuyu okuyunca direkt banyoya gittim, aynada kendime bakıyorum, ben teyze gibi mi görünüyorum, kırışığım var mı, şudur budur

Hepimize hafif bir pazar olur inşallah.
İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…