- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
dedem antep yavuzelinde dogmus buyumus , sonra buraya gelmıs yerlesmıs ama butn kardesler, cocukları , yeğenleri ( orda yeğen lafı cok kullanılır ) hepsı ordalar , facebooktan buldum bende cogunu , yanı her kebabı , her baklavayı begenmem , etinde bir kere lezzet olması lazım , neyse....
bim de hıc görmedım ben onları , ben genelde burda komogen var ordan alırım , bol acılı , marullu , lımonlu , oturur yerım kesmez , bır tabak daha yerım , ama cook uzun zaman oldu tutuyorum kendımı yemedım....
afıyet olsun ben ınsallah sabah yıyeceklere saldırmam hakkaten kılo aldırma gurubu gıbı oldu ya
Benimkide Şahinbey'de.Küçükkene buraya gelmiş, okumuş etmiş, dolmabahçe sarayının güvenliğindeydi (polis) son zamanlarında epey dolmabahçe sarayında geçmişti çocukluğum.Güzel günlerdi, rahmetli oldu dedem.Neyse benim baba tarafı da hiç bilmez oraları, babaları Antepli ama bizimkiler ne çiğköfte yoğurur ne bir şey.Hepsi İstanbulda doğmuş, büyümüş ya asilzadelerAma damak tadı var işte, her çiğköfte yenmiyor, her kebap ve baklava da yenmiyor işte.
Ya gece gece topiği ne hale getirdiniz ya, baklava da nereden çıktı şimdi
ha aynen aynen , benımkıler de bır kere gitmiş antepe , hıcbırsey hatırlamazlar , yapmazlar , ama genlerde var işte , çekmeseymişiz herhalde bu durumda olmazdık :)) herkes yattı galıba...
demek saldırı hee
sütlü çorba bi kere 1 kepçe olan. okuduğumuzu anlayalım lütfen
ben de yiyerek kilo verenlerdenim şekerim
hihahhahaaa ( kötü adam gülüşü)
baya benzemiş menülerimiz.
çikolata aynı
karnıbaharla brokololiyi aynı sayalım
hamburger simitten daha zararlı ama onları da eşleştirelim
ben yürüyüşle öne geçtim yine
ben de regl olucam yarın ya da sonraki gün.
sen niye 25 gün regl sin yaw :44:
winstona bak sen winstona ykluğumuzu fırsatbilip döktrmüş gene
şekerim en mekikten nasıl fırsat buluyonda bize bukadar sataşıyon hala anlamış değiim
bende bu günkü münümü yazayım
sabah:
1 simit
1 parça beyaz peynir
2 zeytin
ara:
kahve
öğlen:
erişte(canınız çeksin kendi ellermle yaptım)
akşam:
balık
roka
Tamam bende itiraf ediyorum.
Yapmayacaktım bunu ama gizli gizli yapınca da kendimi suçlu hissediyorum
Sabah
2 yumurta
biraz peynir
3 ceviz
Öğlen
Hamburger ve soğan halkası
Akşam
Beyaz peynirli sandviç
haşlanmış brokoli
bir parça da çikolata
Ama beni de anlayın lütfen siz ayda 1 hafta regli oluyorsunuz yemediğiniz kalmıyor ben ne yapayım ayda 25 gün regliyim.
Spor olarakda artık sayılırsa
.kızımla yataktan yere atlamaca oynadım
Balon çevirmece
Birde zıplama topu almışlar bugün çok eğlenceli onunla evde zıpladım durdum.
bilmiyorum ne zaman gidecekler, ben iyice şişmesem bari o arada.Mattika;
Sen kaynanayı yavaştan itekle bacım, bu böyle olmayacak.O durdukça sen ha bire yiyeceksin.
Kaynanaların hep zararlarını okurdum da, insanı şişmanlatıcı faktöre sahip olduğunu ilk kez öğrendim
Özel ders konusundaki örneğine de bayıldım"Al ülen 50 lira, bana 50 kere çarpım tablosunu oku"
Kıro ve mongolum ama para bende hesabı olurdu herhalde
Bak bak kendi istiyor sonra da laf edince saldırı diyor.
Yanlız benim gözler dönmüş, sütlü çorbayı sütlü çikolata gördüm. ondan o kadar laf ettim.
Hem ben yapamıyorum seni kurtarayım dedim.
hapını kullansana, dener bulursun hangisi daha az yan etki ediyo diye. sadece ilk ay lekelenme yapar hafif ama öyle adet olmazsın uzun süre.Ya ben doğum kontrol iğneleri yaptırıyorum 3 aydır. Onlar yen etki ediyor. 25 gün falan regli oluyorum.
Artık bırakıcam ama bıktım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?