Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar selam,
Bugün bende yorucu bir gün geçirdim. Görümcemler bize geldi. Aslında annesine gelmişti ama bir anda hepsi bize çıktı. Evde nasıl dağınıktı.
Sabah bulaşık yıkarken kızım 4-5 kere anne yanıma gel dediydi. Bende ammannnn yarın yapım işleri gideyimde kızımla oynayayım diye oturdum.
yarım saate geçmedi evde bir sürü misafir. Utandım valla pisliğimden. Ama napıyım bütün hafta çalışıyorum küçük kızım var. Bize gelince artık gitmedilerde
Pizza, makarna salatası, kurabiye, fasülye kavurması falan yaptım. Onlarla artık azıcık makarna ve fasülye yedim. Tabi bir kaç da bisküvi
Akşamda mangal yaktık. Ekmek falan da yedim ama. Misafir gelince düzen alt üst oluyor valla.

günaydın hayırlı pazarlar ,, iyi tatiller herkese

sezencim , gelen yabancı degılmıs bosver ya , herzaman gelen gıden ınsanlar , senın temızmı olup olmadıgını bugune kadar kac kere görmuslerdır , ha ama ben olsam bende cok bozulurdum orası ayrı :))

winston , ben hemen dedıgın yere gıttım baktım , kadın o kadar kolay anlatmıskı , bılseydım daha önce verırdım cok kolay oldu dıyor, o ne olacak sen birde twitter da ezgi mola nın resmını bir gör , dedım öyle olmazsam allah benım belamı versın o kadar bozuldum yani , dur koyabılırsem resmını koyayım aradakı farkı görun

Son düzenleme:
ayy ezgi molayı görünce şok oldum ben bukadar olduğunu bilmiyordum ben pek tv izlemem( çoğunlukla dizi izlerim magazin artık eskisi gibi ilgimi çekmiyor )

ama gerçekten güzel olmuş.. kızlar dün yediklerimi hatırlamıyorum ama herzamankinden ama çok olmadığından eminim...

mesela bugün:

çok güzel bir kahvaltı yaptım.. ve henüz birşey yemedim. birazdan eşimle dayımgile gidicez akrabalar falan orda toplanacak... mangal yakılacak... ben

kızlar 2 gündür şekeri hayatımdan tamamen çıkardım mideme meyve yemeyince şekerli birşey girmiyor... ben ekmeğide tamamen çıkarsam nasıl olur??? bu sabah kahvaltıda yedim...

-.-.-.-.- kızlar bide saçlarımı kestirdim baya uzunlardı şimdi boynumdalar katlı küt oldu... pişman değilim ama çok tuaf hissediyorum eksikmişim gibi. birazdan annem gile gittiğimizde çok güzel makyaj yapcam banane banane

selam kızlar
bu cumartesi-pazarı kaldırsınlar. bu na ya
birazdan benim kaynanatör gelecek. bu hafta burda . diyet miyet hakgetire . diyetteyim diyemem. imalı imalı ha bire sorar bakışlarıyla sofrada beni rahatsız eder. demesem ha bire ağır yemekler ben işdeyken yapılacak,yemesem yanlış anlayacak of of çok sinirliyim.şimdiye kadar 1 kase çorbayla duruyom akşama ne yapacam ben.

bizim aile dizisinde tosun gibiydi bu baya hoş olmuş.

Ezgi harika olmuş ya, saçları da güzel olmuş, kara kaşlı, simsiyah saçlıydı, gerçi ben şişmankende çok beğenirdim ama şimdi fıstık olmuş.
Ben de geçen banyodan sonra saçlarım rapunzel gibi olmuştu, her zamanki gibi kuaföre gidip uçlardan azcık, 2 parmak diyeceğim adam da bel altımdaki saçları kulak hizama getirecek, dedim "winston, sen ki bir malkoçoğlusun bunu mu başaramayacaksın?" aldım elime makası.Tvde de heyecanlı bir şey vardı, bir yandan izliyorum bir yandan da yılların kırık tarağı hesabı kesiyorum.Neyse biraz kısalttım.Allahtan saçlarım kıvırcık da yamuk yumuk kesim dalgalardan belli olmuyor
Ben de zayıflama sürecinden sonra saçlarımı karamele boyayacağım.Hem biraz yüzüme ışıltı verir, hem de değişiklik olur diyorum.Kıyafet planım bile var yani.Uzun zamandır şu mangonun kışlık düdük kadar bol fermuarlı, aksesuarlı motorcu montları var ya genelde taba renginde, onlardan alacağım.Altıma da skinny olmasa da biraz bolundan bir kot, ayaklara da mont renginde çizmeler. Saçlarımı savura savura gezeceğim , ha bir de foto çektirip se_zen ile suhan'a postalayacağım

Yani plan , proje çok da şişmanlık hala baki
Bu hafta kendimden umutluyum, geçen hafta 3 gün detoks şeysi yaptım, sonra da baş ağrısı ve grip şeysinden yiyemedim.Sabahtan beri içim yanıyor ateşten, 2 kase yoğurt yedim.Yarın da isterse dolu yağsın, çıkıp dışarı sporumu yapacağım.

Herkes zayıflıyor arkadaş ya, bir de yazıyorlar "ay çok kolaydı, ekmeği azalttım, herrrrr şeyden yeeeedim, spor bile yapmadım, 20 kilo verdim, siz de yapın, çok kolay " diye. Bir bana mı zor, bir bana mı imkansız yani?

Ben de en kısa sürede hedefime ulaşacağım.Onlar uzaylı olmadığına göre, ben de yaparım.Öff sabah sabah hasetlendim gene.
Hafif bir pazar dilerim herkese.

Merhaba arkadaşlar!
kahvaltı:1 yumurta,3-4 zeytin,maydonoz,peynir,yeşil çay
öğle/ikindi:bir kase sulu köfte,yoğurt.
akşaminşallah)salata.

Dün baya abarttım yemek işini.Midemde biraz sıkıntı vardı galiba doyma hissim yoktu.

Arkadaşlar bir sorum var?
Ağız kokusu şikayeti olan var mı?Aç kalınca oluşuyor malum.Tedirgin hissediyorum bu konuda. :18:
Ne gibi tedbirler alıyorsunuz bunun için?

Bu arada kaynanalar, eltiler evi basmış karınca misali
Allah yardımcınız olsun kızlar.
Evde bir 3. kişi bile varken her şey değişiyor, düzen müzen kalmıyor valla.
Benim erkek kardeşim geliyor yılda iki kez bana.
Ben de yurtta okuyor çocuk, ev yemeklerine, tatlıya, tuzluya hasret diye döktürüyorum.
Tabii biri yer biri bakar olmaz, ben de yiyorum.
Sonra kardeşim gidiyor, kilolar bende kalıyor.

Diyet süresince ister istemez oluşuyor genelde çoğu kişide.Ben rokayı çok severim, her gün bir iki dal atarım ağzıma, ya da dereotu, maydonoz falan.Ya da nane.Bunlar baskın kokular olduğu için bastırıyor.Bir de naneli sakızlar falan hep çantamdadır, dışardaysam mutlaka ağzıma atarım onlardan.Birde son lokma ağzımdayken neredeyse hemen dişlerimi fırçalarım.Ara arada eğer takıntı yapmışsam, avcumun içini yalar sonra da koklarım, acaba ağzım kokuyormu diye

oyuncunun adı neydi güzel olmuş baya.

dün hocalarla güne gittik, sen her gördüğümde biraz daha zayıflıyo musun dedi hocanın biri, bu sene okulda pek karşılaşamıyoruz geçen seneki halimle kıyaslıyo ne zaman görse.
sonra sen yine mi zayıfladın diyo.
ordan bi başkası geçen sene nasıldı dedi, iri yarı bi bayandı dedi hoca
tabi o halimden kurtulmuş olduğum için lafını sakınmadı ama aman dedim asla yine öyle olmamalıyım.

bugün gittim kot denedim, herşey indirime girmiş. bütün kotlarım bol geliyo bi kot alayım dedim.
dar geldi 27 beden.
28 oldu, onun da beli boldu, ne bacak varsa bende. tartıdan uzak duruyorum 3-5 grama takılıp su bile içmiyorum diye.
ama pantolonlar gerçeği saklamıyo işte.
kilo almışım offf

72 kilo halimle kıyaslayıp teselli ediyorum kendimi. o kadar kiloyu ver 3 kilo için düştüğüm hale bak. 1 ileri 1 geri

Hehe güzel bir duygu olmalı Ben de zayıfladığımda ve herkesle tekrar kalabalık bir ortamda buluştuğumu hayal ediyorum.Herkes soracak "nasıl başardın?".Ben de "heeer şeydeeen yedim, azıcık spor yaptım" diyeceğim

winston ben de çok severim tatlandrıcılı sakızları. ama o tatlandırıcı yerine normal şeker ye daha iyi diye okudum. çok zararlıymış.
sakız çiğnemiyorum artık

winston ben de çok severim tatlandrıcılı sakızları. ama o tatlandırıcı yerine normal şeker ye daha iyi diye okudum. çok zararlıymış.
sakız çiğnemiyorum artık

Tofitayı dedin galiba.Ya akşam yemeği yemedim, tüm gün de açtım.Eşim almış 3 tane yedim paketin içinden.Zaten 2 çiğne, sonra yut mantığında şekerler.Tabii zararlıdır, ben pek şeker sevmem ama nedense atıverdim boğazıma işte.Bir daha şeker neyin yok.

gazan mübarek olsun canım. yememek için mücadele gerekiyo.
kendi ailemde ısrar yoktur, alışkın değilim biri ısrar edince yiyorum bu yüzden.
bana kendi tabağımdaki yemeğimi bitir diye ısrar ediyo kaynana,
kendi evimdeyim ben rahat ettiğim gibi yiyorum, sen ye rahatsız olma dedim ben de.

yok eşimin ayağının altına puf koyuyo uzatsın diye, ya dedim adam kendi evinde rahat zaten yeterince

sen kolay atlatırsın inş, ve süre kısa olur

verdiğin bilgiler için teşekkürler.Freshies ve tarçın demişler netten baktım bir kaç yerde.Deniycem bunları.

Akşam:salata,mantı,turşu,kayısı üzüm hoşafı.Akşam fazla kaçırdım.
Eskiden olsa 2 tabak yerdim mantı.Şimdi yiyemedim fazla.Aferin bana midem küçülmüş.
ArkadaşlardA zayıflamışsın dediler sevindim.

Forumdan topla pilates videoları indirdim.
Fırsat buldukça yapmaya çalışcam inşallah.
Basen ve bacaklar sorunlu baya.Önden 38 arkadan 42 görünüyorum ne yazık ki!!!

ay inşallah . sabah iyi atlattım. akşam yemeğinide çorbayla geçiştirdim. ama 3 dilim baklava gitti.
bu sabah 1 yumurta 1 k.ekmeği.işe geç kaldım apartopar çıktım evden kalsam zarar.
allahım sen öğlene akşama yardım et bana
cümle diyetteki kardeşlerime de .( pazartesi hutbesi)

Forumdan topla pilates videoları indirdim.
Fırsat buldukça yapmaya çalışcam inşallah.
Basen ve bacaklar sorunlu baya.Önden 38 arkadan 42 görünüyorum ne yazık ki!!!

ay aynı dertden muzdaribim valla. diyete başlamadan . her bulduğumu yerken ve bundanda hiç rahatsız olmadığım günün birinde eşim bana arkadan afet önden bir felaket deyinde aklısıra şakayapmış .dünyam başıma yıkıldı ve hemen gün bugündür dedim. bu işe başladım inşallah başarırım. bu arada kaynanam zayıflamışsın dedi. diyettemisin dedi yoo dedim koşuşturma işte 1-2 kilo vermiş olabilirim dedim. hiç farkında değilim dedim. bir bilse sabah gözümü açınca tartıya koştuğumu .

günaydın kızlar nasılsınız bakalım:)
BUGÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN ÇÜNKÜ DUKANA BAŞLADIM
ha ha ha gitsin son bikaç kilom artık
ilk iki gün atak yapıcam daha sonrada protein +sebze
bu günkü menümü yazyorum
sabah:
1 sb. yağsız süt
1 tane haşlanmış yumurta(beyazını yiyemediğim için sadece sarısını yedim aslında protein beyazında ama hiç yiyemiyyorum o yüzden kendimi zorlamadım,asıl yememem gereken kısmını yedim ama yumurta çok küçüktü fazla zararı olcanı düşünmüyorum zaten yumurta dukanda serbestler arasında )
1 küçük parça peynir
öğlen+akşam:
haşlama tavuk
akşam yatmadan önce:
1 sb yağsız süt
20 dk bisiklet
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…