günaydın hayırlı pazarlar ,, iyi tatiller herkese
sezencim , gelen yabancı degılmıs bosver ya , herzaman gelen gıden ınsanlar , senın temızmı olup olmadıgını bugune kadar kac kere görmuslerdır , ha ama ben olsam bende cok bozulurdum orası ayrı :))
winston , ben hemen dedıgın yere gıttım baktım , kadın o kadar kolay anlatmıskı , bılseydım daha önce verırdım cok kolay oldu dıyor, o ne olacak sen birde twitter da ezgi mola nın resmını bir gör , dedım öyle olmazsam allah benım belamı versın o kadar bozuldum yani , dur koyabılırsem resmını koyayım aradakı farkı görun
Eki Görüntüle 322954
Merhaba arkadaşlar!
kahvaltı:1 yumurta,3-4 zeytin,maydonoz,peynir,yeşil çay
öğle/ikindi:bir kase sulu köfte,yoğurt.
akşaminşallah)salata.
Dün baya abarttım yemek işini.Midemde biraz sıkıntı vardı galiba doyma hissim yoktu.
Arkadaşlar bir sorum var?
Ağız kokusu şikayeti olan var mı?Aç kalınca oluşuyor malum.Tedirgin hissediyorum bu konuda. :18:
Ne gibi tedbirler alıyorsunuz bunun için?
oyuncunun adı neydi güzel olmuş baya.
dün hocalarla güne gittik, sen her gördüğümde biraz daha zayıflıyo musun dedi hocanın biri, bu sene okulda pek karşılaşamıyoruz geçen seneki halimle kıyaslıyo ne zaman görse.
sonra sen yine mi zayıfladın diyo.
ordan bi başkası geçen sene nasıldı dedi, iri yarı bi bayandı dedi hoca
tabi o halimden kurtulmuş olduğum için lafını sakınmadı ama aman dedim asla yine öyle olmamalıyım.
winston ben de çok severim tatlandrıcılı sakızları. ama o tatlandırıcı yerine normal şeker ye daha iyi diye okudum. çok zararlıymış.
sakız çiğnemiyorum artık
selam kızlar
bu cumartesi-pazarı kaldırsınlar. bu na ya
birazdan benim kaynanatör gelecek. bu hafta burda . diyet miyet hakgetire . diyetteyim diyemem. imalı imalı ha bire sorar bakışlarıyla sofrada beni rahatsız eder. demesem ha bire ağır yemekler ben işdeyken yapılacak,yemesem yanlış anlayacak of of çok sinirliyim.şimdiye kadar 1 kase çorbayla duruyom akşama ne yapacam ben.
Diyet süresince ister istemez oluşuyor genelde çoğu kişide.Ben rokayı çok severim, her gün bir iki dal atarım ağzıma, ya da dereotu, maydonoz falan.Ya da nane.Bunlar baskın kokular olduğu için bastırıyor.Bir de naneli sakızlar falan hep çantamdadır, dışardaysam mutlaka ağzıma atarım onlardan.Birde son lokma ağzımdayken neredeyse hemen dişlerimi fırçalarım.Ara arada eğer takıntı yapmışsam, avcumun içini yalar sonra da koklarım, acaba ağzım kokuyormu diye
gazan mübarek olsun canım. yememek için mücadele gerekiyo.
kendi ailemde ısrar yoktur, alışkın değilim biri ısrar edince yiyorum bu yüzden.
bana kendi tabağımdaki yemeğimi bitir diye ısrar ediyo kaynana,
kendi evimdeyim ben rahat ettiğim gibi yiyorum, sen ye rahatsız olma dedim ben de.
yok eşimin ayağının altına puf koyuyo uzatsın diye, ya dedim adam kendi evinde rahat zaten yeterince
sen kolay atlatırsın inş, ve süre kısa olur
Forumdan topla pilates videoları indirdim.
Fırsat buldukça yapmaya çalışcam inşallah.
Basen ve bacaklar sorunlu baya.Önden 38 arkadan 42 görünüyorum ne yazık ki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?