Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hadi hayırlı olsun.

İnanamıyorum.
Bugün bende dukana başladım. Sessiz sessiz yapayım diyorudm. Baktım ki sende başlamışsın.
Bende sabah
2 yumurta
2 yk lor peynir

Öğlen
Soya soslu tavuk

akşam
Fırında levrek

Ara öğün yok çünkü alışverişe gidemedim. Bu akşam gidip alıcam bir şeyler.
Çok pis gaza geldim ben. Şu benim yalancı eltilere (kaynanamın kardeşinin gelinleri) inat çok zayıflamam lazım.
Ben dukanı seviyorum. Sanırım biraz etçilim.
Suhanım kaç gün atak yapıcan. Beraber yapalım bu işi. Ben 3 gün atak düşünüyorum.

kalbimiz birmiş şekerim hadi hayırlı olsun bakalım:)) çok sevindim vallaha 2 kişi olunca daha zevkli olur
ben 2 gün atak yapıcam sezencim bana en uygunu o geldi akşam okudum biraz kitabı fazlada zorlamamak gerekiyo bünyeyi o yüzden 2 gün kararında geldi bana daha sonrada işte yazdığım gibi sebze+proteine başlıycam.
atağı fazla tutunca kabızlık sorunu oluyoya o yüzden birazda 2 gün tuttum.

Bende uzun zamandır açıp açıp bakıyorum dukana. Ama cesaret edemiyordum. Çok uzun geliyordu falan. Sürekli et et nereye kadar diyordum. Ama farkettim ki ben zaten böyle besleniyorum. Biraz işte yağsız şeyler sıkıntı. Onları da bu akşam alayım da tam başlamış olurum. Zaen çogunluğunu tavukla geçirmeyi düşünüyorum. Yumurtayı çok seviyorum zaten. Yulaf kepeği de sipariş veririm herhalde bugün. Başka bir yerde bulamıyorum internetten sipariş veririm. Vardı daha önce bitti. Yine alıyım diyorum. Yulaf kepeği ile bayaa bir şeyler yapılabiliyor çünkü. Yumurtayı da zaten çok seviyorum. Yoğurt süt peynire bayılıyorum. Yani tam benlik anlıycağın.

bende yumurta yiyemiyorum o nedenle sabah kahvaltıları bende sorun olabiliyo sütü severim onda sorun yok bende tavuk ve balığa ağırlık vereyim diyorum balığı fırında yapıyorum çok hafif oluyo yani bende zorlanıcamı düşünmüyorum bakalım hayırlısı.

bu arada çizelgemide düzelttim(((
sıkıldım artıkya 50 kiloya düşmek istiyorum ondan sonrası daha kolay olur heralde :26:

kızlar nasılsınız ya.. ben ekmek yedim ya ne güzel 2 gün kestim ama kahvaltının tadı çıkmıyorki ekmeksiiizzzzz

offf offff!!!

bu sabah yediklerim

kahvaltıda: 1 yumurta, ekmek, peynir zeytin domates salatalık.. ama en çok tahin ve pekmez yedim

bugün öğleden sonrada misafir varmış annem gilde...

kafayı yicem ben ya

Yulaf kepeği böyle saman gibi bir şey. Taibii tadı felan da yok. Benim aldığım ince taneli. Yani böyle kuru tarhana kıvamındaydı. Ben yumurtanın köftenin içine falan karıştırıyordum. KRep yaparken, köfte yaparken falan kullanıyordum. Ama epey tok tutuyor. Zamanında almıştım ama az yaptığım için dukanı kalmıştı. Kalanlarını da geçnelerde ekmek yaparken içine kattım. Ama pahalı bir şey ve bulmak zor. Ben şimdi internnetn sipariş vericem yarın elimde olur herhalde. Bir de bu diyeti yapmasak bile kullanılabilecek bir şey, ne bileyim un yerine kullanılabiliyor bir çok şeyde.

kızlar öğleden sonraki hava durumu

tarçınlı kurabiye cevizli kek ve sigara böreği........... azz yiceeemmmm!!!!!!!!

gideyimde haşlanmış tavuğumu yiyeyim:))
bu saate kadar fazla sorun yaşamadım sende havalar nasıl sezen:?
bol bol su içtim 1.5 lt şişenin yarısını içtim sayılır durmadanda tuvalete taşınıyorum tabi bu tarafı can sıkıcı ama:;(( yapacak bişey yok.yola devam

Tünaydınlaaarrr,

Sabah sporumu yaptım, yoğurdumu yedim, yeşil çayımı içtim ve mutlu ve enerjiğim.
48likler baktı 48 kg olamayacaklar, dukancı olalım dediler
Şaka maka çok et olmasa ben de uyardım.Genel olarak sebze+pro olduğundan, genelde diyet listeleri gibi et yanında salata şeklinde gideceği için kaçamak yapmayana güzel bir diyet ama Sezen ve Suhan adlı iki çikolata bağımlısı varken Dukan pek bir çaresi kalabilir bu durumda "Dünyanın her yerinden herkes kilo verdi ama Türkiye'den iki kişide bu diyet ters tepti, şok , şok, şok " diye yarın öbür gün dünya çalkalanabilir

Vay yoğurt bana süper enerji vermiş, lak lak laf sokabiliyorum heyyt

Herkese kaçamaksız bir gün dilerim.

vallaha doğru winston yoğurt sana çok enerji vermiş ama sana tavsiyem bu enerjini mekikte kullanman dene bakalım belki 5000 mekik çekebilirsin
sen görürsün sezenle ikimiz tozunu atıcaz buraların korkun bizden şişkolarrrrrrr

Hadi itiraf edin, canınız çikolata istemiyor mu? Size geçen de yazmışsım, siz çikolata diyeti yapın.Ayda 100 gram gider ama önümüzdeki 8sene sonunda ideal kilolarınıza ulaşır hem de bol bol çikolata yemiş olursunuz
Aman sizi düşünen de kabahat, hıh

Benimde iyi gidiyor. Bende birazdan tavuğumu yiyicem. Yanında diyet kolamı içiçem Tatlı isteğini kesiyor valla napıyım. Yoğurt falan alamadım. Bir kaç gün içerim sonra bırakırım. Mattika duymasın. O da varya doktor falan olmalıymış. Korkudan yazamıyorum kötü bir şey olunca. Nasıl etkilemiş. Bende akşama balık yiycemmm ohhh misss. öğlen yemek yerken kitabımı da okuyayım.

Bak bak evet o kadar enerji dolmuş ki hemen bize sataşıyor. Görüşürüz cuma listelerinde şekerim. Sen o 3 kase çorba 2 patetes yiyorum diye bizi kandır üstüne kilo al gel sonra da bizim yaptığımız diyetlere sataş.Kimbilir neler yiyorsundur sen. Baksana utanıp spor bile yapamıyorsun. (ayy ne fena olduk açık yakalayınca hemen saldırıyoz valla) Görelim bakalım kim veremiyormuş. Sana meydan okuyorum. Sana da ortağına da...Heyyyyttttttttt

Ya evet görüyormusun zayıflayacağız diye korkularından vazgeçirmeye uğraşıyorlar. Tabii biz zayıflayında düşünsene hallerine ya 50 kiloluk ikiside ikiside zayıfladı. Üstelik metebolizmaları da daha yavaş verilecek daha az kiloları da var. biz nasıl zayıflayamadık diye arkamızdan düşünecekelr ya ondan sataşıyorlar. Evet şekerim tozunu attıralım buraların.

Biz zayıflayınca sizlere çikolata göndermeye karar verdik. Belki sizde zayıflarsınız yiynce. Hayır sende günde o kadar şey yiyorsunda sonuç ne oluyor şekerim. biz senin 2 patetes yediğin hallerini de biliyoruz. 1 kilo mu almıştın sanki. Biz hiç olmaya bak çikolaamızı da yiyip 700 gr almıştık. sen de ye de bari sonra alınca hayıflanmazsın hiç olmaya.

sezen kola dediğin kafein+bol şeker.
şekeri de en fazdasızından, içi boş kalori.
kafein dediğin bi çeşit uyuşturucu, 50 sene önce kokain varmış onun yerinde. hepsi aynı aileden yani.
dr.luk değil ya ben de severim kolayı ama bağımlılıkmış sevmemizin nedeni.
söylemezsem içim rahat etmez

Se_zen'e dukan yaramış, epey enerji almış.
Bacım ben yılbaşı sendromunda yediğim için sonraki 2-3 gün topralamaya çalışsam da toparlanmadı yani
Yoksa ben az yemekten memnunum yani.
Yedim mi de tanesine kadar buradan "tofita 3 şeker" diye yazıyorum

Bu hafta korkun üleeyn benden, en az 2 kilo vermiş olacağım.
Siz beni tebrik ederken, ben sizler için üzülüyor olacağım

Bu arada benim ortak yok piyasada.Kaynana zulmü çekiyor sanırım
Tek başıma zorlanıyorum, az vurun lütfen

2 ileri bir geri suhan ve sezenin kilo alıp verme sloganı. bacım 1 hafta 500gr ver bir hafta zaten çıtırız zaten 3-5 kilo verecez aman sende deyip al 700-1000 kğ eeeee yani yıl 2023 bizimkiler hala buralarda umreleri gelecek daha burdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…