günaydın kızlar nasılsınız bakalım:)
BUGÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN ÇÜNKÜ DUKANA BAŞLADIM
ha ha ha gitsin son bikaç kilom artık
ilk iki gün atak yapıcam daha sonrada protein +sebze
bu günkü menümü yazyorum
sabah:
1 sb. yağsız süt
1 tane haşlanmış yumurta(beyazını yiyemediğim için sadece sarısını yedim aslında protein beyazında ama hiç yiyemiyyorum o yüzden kendimi zorlamadım,asıl yememem gereken kısmını yedim ama yumurta çok küçüktü fazla zararı olcanı düşünmüyorum zaten yumurta dukanda serbestler arasında)
1 küçük parça peynir
öğlen+akşam:
haşlama tavuk
akşam yatmadan önce:
1 sb yağsız süt
20 dk bisiklet
1.5 lt su
günaydın kızlar nasılsınız bakalım:)
BUGÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN ÇÜNKÜ DUKANA BAŞLADIM
ha ha ha gitsin son bikaç kilom artık
ilk iki gün atak yapıcam daha sonrada protein +sebze
bu günkü menümü yazyorum
sabah:
1 sb. yağsız süt
1 tane haşlanmış yumurta(beyazını yiyemediğim için sadece sarısını yedim aslında protein beyazında ama hiç yiyemiyyorum o yüzden kendimi zorlamadım,asıl yememem gereken kısmını yedim ama yumurta çok küçüktü fazla zararı olcanı düşünmüyorum zaten yumurta dukanda serbestler arasında)
1 küçük parça peynir
öğlen+akşam:
haşlama tavuk
akşam yatmadan önce:
1 sb yağsız süt
20 dk bisiklet
1.5 lt su
İnanamıyorum.
Bugün bende dukana başladım. Sessiz sessiz yapayım diyorudm. Baktım ki sende başlamışsın.
Bende sabah
2 yumurta
2 yk lor peynir
Öğlen
Soya soslu tavuk
akşam
Fırında levrek
Ara öğün yok çünkü alışverişe gidemedim. Bu akşam gidip alıcam bir şeyler.
Çok pis gaza geldim ben. Şu benim yalancı eltilere (kaynanamın kardeşinin gelinleri) inat çok zayıflamam lazım.
Ben dukanı seviyorum. Sanırım biraz etçilim.
Suhanım kaç gün atak yapıcan. Beraber yapalım bu işi. Ben 3 gün atak düşünüyorum.
kızlar öğleden sonraki hava durumu
tarçınlı kurabiye cevizli kek ve sigara böreği...........azz yiceeemmmm!!!!!!!!
vallaha doğru winston yoğurt sana çok enerji vermiş ama sana tavsiyem bu enerjini mekikte kullanman dene bakalım belki 5000 mekik çekebilirsin
sen görürsün sezenle ikimiz tozunu atıcaz buraların korkun bizden şişkolarrrrrrr
gideyimde haşlanmış tavuğumu yiyeyim:))
bu saate kadar fazla sorun yaşamadım sende havalar nasıl sezen:?
bol bol su içtim 1.5 lt şişenin yarısını içtim sayılır durmadanda tuvalete taşınıyorum tabi bu tarafı can sıkıcı ama:;(( yapacak bişey yok.yola devam
Tünaydınlaaarrr,
Sabah sporumu yaptım, yoğurdumu yedim, yeşil çayımı içtim ve mutlu ve enerjiğim.
48likler baktı 48 kg olamayacaklar, dukancı olalım dediler
Şaka maka çok et olmasa ben de uyardım.Genel olarak sebze+pro olduğundan, genelde diyet listeleri gibi et yanında salata şeklinde gideceği için kaçamak yapmayana güzel bir diyet ama Sezen ve Suhan adlı iki çikolata bağımlısı varken Dukan pek bir çaresi kalabilir bu durumda"Dünyanın her yerinden herkes kilo verdi ama Türkiye'den iki kişide bu diyet ters tepti, şok , şok, şok " diye yarın öbür gün dünya çalkalanabilir
Vay yoğurt bana süper enerji vermiş, lak lak laf sokabiliyorum heyyt
Herkese kaçamaksız bir gün dilerim.
vallaha doğru winston yoğurt sana çok enerji vermiş ama sana tavsiyem bu enerjini mekikte kullanman dene bakalım belki 5000 mekik çekebilirsin
sen görürsün sezenle ikimiz tozunu atıcaz buraların korkun bizden şişkolarrrrrrr
Hadi itiraf edin, canınız çikolata istemiyor mu? Size geçen de yazmışsım, siz çikolata diyeti yapın.Ayda 100 gram gider ama önümüzdeki 8sene sonunda ideal kilolarınıza ulaşır hem de bol bol çikolata yemiş olursunuz
Aman sizi düşünen de kabahat, hıh
Biz zayıflayınca sizlere çikolata göndermeye karar verdik. Belki sizde zayıflarsınız yiynce. Hayır sende günde o kadar şey yiyorsunda sonuç ne oluyor şekerim. biz senin 2 patetes yediğin hallerini de biliyoruz. 1 kilo mu almıştın sanki. Biz hiç olmaya bak çikolaamızı da yiyip 700 gr almıştık. sen de ye de bari sonra alınca hayıflanmazsın hiç olmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?