- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
sezen kola dediğin kafein+bol şeker.
şekeri de en fazdasızından, içi boş kalori.
kafein dediğin bi çeşit uyuşturucu, 50 sene önce kokain varmış onun yerinde. hepsi aynı aileden yani.
dr.luk değil ya ben de severim kolayı ama bağımlılıkmış sevmemizin nedeni.
söylemezsem içim rahat etmez
orti geldim geldim. yettim gari. aman sabah yırttık ama öğlene biraz fazla kaçtı. canım sıkıldı. onun üstüne birde ne göreyim . 48 ler saldırıya geçmiş. heyttt dedim. kaynanadan ,suhandan ,sezenden korkan onlardan daha şişko olsun .çikolata canavarları. bunların enerjileri hep çikolatadan . dopingliler sizi
Aklın yolu bir.
Nerde zararlı madde var, onları Sezen hep stoklamış eve
Şaka maka ama daha öncede yazmıştım, bende eskiden normal selülit vardı yani abartılı değil.O dönem su yerine diet kola içerdim (3 yıl falan sürdü hem de )Sabahları kalkıp kola içen bir insandım, günde 2 litre garanti içerdim. Neyse genetik anlamda şanslıydım ki abartı derecede sıkıntım olmadı, sonra doğum kontrol hapları benim selülitlerimi diz kapağımın altına kadar indirdi.Ne yaptıysam olmadı.O ara bir de böyle şişko değildim, bol su içer, spor yapardım.Ama kola fixti tabii.
Neyse neredeyse 2 aydır kolayı çıkardım hayatımdan, kilo verdim ve sağlıklı demesek de farklı bir beslenmedeyim ve sadece çook net ışık altında bir iki fındık boyutunda selülitim kaldı.
Yani kızlar çikolatanın bile dibine vurun ama şu kolayı, asitli içecekleri içmeyin.
Her eliniz gittiğinde selülit gelsin aklınıza.
Millet ne kremler, ne tedavilerle bile yokedemiyor.
Bol su içiyoruz zaten, spor da yapıyoruz, kötü de beslenmiyoruz, bir de koladır kahvedir hayatımızdan çıkarırsak emin olun selülit denen şeyi unutacağız.
kahvaltı:
2 yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
3-4 ceviz
45 dk yürüyüşümü de yaptım.
bugün yeni bi başlangıç yapıyorum. bu hafta benden de korkun
Bu ne yahu. Herkesden korkucaz. Korkunun ecele faydası yok. Tek tek gelin uelynnnnnn.
Görüşelim hepinizle perşembe sabahı.
Yanlız bu hafta bu kadar laf ettim benim 3 gün su ile durmam laım gibime geliyor.
bu ne ya herkesde bir diriliş bir uyanış. tamda benim kaynana gelecek zamanı buldu.of of. hepsi zayıflayacaklar ben şişko kalacam . ağlayacam valla perşembeyi sel aldı benim kilolar bende kaldı . az önce besteledim arkadaşlar. bu hafta benim hit parçam.
benim kaynana da burda hala, hatta şu an mutfakta sarma içi hazırlıyo.
yapma etme demekle ya da of bunaldım yedim demekle olmuyo, göbek pörtledi resmen.
börek pasta yemekten sabah aç gibi hissettim kendimi, ekmeksiz kahvaltı ettim diye.
o kahvaltıyla 6 saat tok gezdiğimi biliyorum. yedikçe daha da açlaşıyo insan. yemicem işte o kaa
sezen nasıl gidiyo bacım?
bende şimdilik bi sorun yok sadece ağzımda kuruluk var sürekli su içiyorum ama tuvalete gitmekten de sıkıldım artık eve kadar içmiycem ya
bi açlık hissetmiyorum ama hafif bi halsizlik var uykum geldi
artık hiçbişey demiyorum, bildiğimi yapıyorum.aslında açık açık söylesek mi ben yemeyeceğim.
çekişme fln iyi de suhancım sen resmen beddua etmişsin.kızlar kaynanalarla başınız dertte sanırsam inşallah sizin kaynanalar size 3-4 kilo aldrır öle gider
Bacım naptın sen.
Hiç olurmu.
O zaman ceza olarak da 1,5 saat spor yapacaksın. Benden sana ceza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?