Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence tam karatay olmuş sabahki helva ve susamı saymazsak gerçi onların olup olmadığını hatırlamıyorum ama yoktur herhalde.
Akşamda gayet iyi. Karatay zaten bu tarz şeylere izin veriyor. Lahmacun gibi. Gerçi zayıflama evresinde pek tavsiye etmesede.
Ama 1 parçadan bir şey de olmaz.
Bende ne zamandır yapamıyorum ya bu spor olayını.

Ya bütün yaşlılar mı aynı şeyi söyler. Bu kadar olur nereye oluyon 64 kilo ile bir deri bir kemik olunnsaydı biz derisiz kemik olmuştuk şimdi. Benimde boy 1,58 ve 55 kiloyum boşuna mı burdayım. Galiba ben kemikleri de yok etmek istiyorum. Bu arada istanbul ne güzel oldu bugün. Kar umarım yarın biraz tutar. Tabiii allah dışarıda işi olanlara ya da evsiz olanlara yardımcı olsun. Özellikle küçük çocuklara.

helvaya da susama da izin veriyo karatay ama helvayı dün de yemiştim,haftada bir izin var.
ikisi aynı anda fazla oldu bir de.
etliekmeğin tamamını yerdim normalde baya iyi, öğrencilerim gibi olcam

komşuları ona çok zayıfsın diyomuş bir de
kar bi buraya yağmadı sanırım:26:

bende dedikodu kazanının altına bir kaç odun daha atayım.

kayınvalidemin boyunu tam olarak bilmiyorum.. ama ben 176ysam o en fazla 170 tir ve şu an 68 kilo... bir kaç hafta önce kolu kırılınca 64 ten 68e çıktı.. ben eminim yakında tekrar 64 e inecektir.. yani anlayacağınız benden şu an 12 kilo daha zayıf... bugüne kadar hiç dert etmedim... ama bazı şeyler oldu onları sizinle paylaşmak isterim.

- 2 tane hırka getirdim burda giyinirim diye... 2 sindede bu sana dar veya kısa diyerek yıkandıktan sonra kendi çamaşırları arasına koydu. hatta bugün en sevdiğim hırkam mavi hırkamı giyindi...

- kabanım yoktu daha doğrusu gri bir ponço vardı dışarıda ceket niyetine giyindiğim... dün kahverengi tonlarında giyinince ve ponçomuda annem gile getirmeyince çeket olarak ne giyineceksin dendi.. ve kayınvalidem aynen bunu dedi: keşke sana evde olan kahverengi kabanımı verseydimde giyinseydin burda olduğun müddet.. gerçi önü kapanmayabilir...

- bugün çarşıdan kendime siyah bi kaban aldım açıkça söylüyorum 44 bedendi.. eve gelince annem dışında herkes ( bu herkese kayınvalidem dahil) dar dediler.. 46 alaymışın dediler.. ve görseniz kesinlikle dar değil tam üstüme göre yani ben tekstilde çalıştım bilirim bedenlerini.. ama ne fayda.. kayınvalidem daha bol daha dökümlü durması gerekir kabanların dedi

kayınvalidem benim teyzemç.. bana karşı tuaf bulduğum davranışları önce tartıyorum inceliyorum acaba bunu yeğeninemi gelininemi söyledi gibi.. ama bunlar bana geline söylenmiş iğneli laflar yapılmış kırıcı şeyler gibi geliyor

etrafımdaki akrabaları inceleyecek olursam... ben ailenin en şişman 2. kadınıyım. kardeşim 17 yaşınd ve 94 kilo :18:... ve yeni evlenmiş olmamda etkisi olacakki yeni geline bak şişko... 80 kilo

birde en ağırı.. bişey yerken kaynanam şaka yolluda olsa kıız şişko çok yeme diyor

3 teyzem var , kendımı senın yerıne koydum da , bırak kaynanam olmalarını teyzem olarak bıle söyleseler sohbetı keserım , samımıyetı de , böyle şaka olmaz , ben sevmem de yapmam da hele kg konusunda , benım kardesım 120 kg , 2 metreye yakın , gelınımız de 1.80 boy var , kılosu 80 den fazla , her bayram carsısında beraber cıkarız , daha bır gun olsun , ima ettıgımı bılmem , etmem de , ki nereye gıtsek kıyafet bulamaz , hep buyuk beden verırler , sızınkı e tabı samımıyet var arada , ona göre kötu nyet yok ama kırk yılda bır gelıyorsun azcık dıkkat etsın , benım kaynnamda oturur kalkar şu lafı söyler , ilk istemeye gıttıgımızde agzımız acık kalmıstı manken gıbıydı , o boy o pos , o guzellık , der durur , ama sımdı çok kılo aldı der , bu lafı bayram seyran demez sabah aksam der, yanı guzelım bosverrr ...

doğru diyorsunda insan boşveremiyor işte.. içimden bir ses otur ağla ağla ağla diyor...

S_A teyzen kaynanan olmuş, iş bu yüzden karışık sanırım, samimiyiz diye laf sayıyo heralde.
hiç umursama.
ağlamak istiyorum demişsin, ağlayınca kilo verceksen ağla.
kilo vermek zor değil, veremesen de kendine güven dik dur. karşıdaki senin ruh halini anladıkca bozulduğunu bildikçe daha çok üstüne gelir, laf eder.
ben halimden memnunum de, gül geç.

Kaynana kazanı kaynamış
Benimki neler diyordur kimbilir (Allah bilir).Ben benimkini Allah'a havale ettim, bana uzak Allah'a yakın olsun hesabı, bilmem yani.
Nişanlıyken 38-40 giyer, 65 kilo civarındayım o zaman bana "ben evlendiğimde 40 kiloydum" demişti.Orada gözü gören biri vardı da Allahtan, "sen o zamanlar 1.80 boyunda mıydın?" demişti, millet nasıl yarılmıştı. Bu, tabii lafın altında kalırmı, cevaba bak: "Tabii insan yaşlanınca kemikleri ecişiyor, bücüşüyor, kemikleri eriyor, daha da kısalıyor, kısaldım tabii, o zamanlar daha uzundum".
Bunu diyen kadın 1.60 boyunda.Yani 30 senede 20 cm kısalmış yaşlılık sebebiyle. Yoksa bir selvi de boy var , bir onda.Utanmasa bana "hobbit "derdi. Gıcık, neyse gece gece germeyeyim kendimi.

İncitici laflar can sıkıcı ama insanı da kamçılıyor.Ben de geçen annemle telde konuşuyorum, akşam için pide yapacağım kardeşim gelmiş diye, anlatıyorum.Dediği cümle şu "sen hamurunu yeme, üstündekileri ye" Ya pide dediğim açık poğaça gibi, üstüne 2 gram sucuk ile kaşar koyacağım, nasıl üstünü kemireyim? Hem de fırından sıcak sıcak çıkacak "Aman kızım, çok yeme, 1 tane ye " falan dese tamam da, "sen üstünü ye" ne biçim laf.

O kadar canım sıkıldıki anlatamam.Sanki ben kilo vermek istemiyorum.Arkadaş bu benim bedenim, 30 yaşındayım, senin dediğin lafa göre mi kendimi şekillendireceğim, her şey kişinin kendisinde biter, öff gel de anlat.Boğazıma takıldı ve yemedim pideden, bir dilim kepekli ekmekle lor peyniri geveledim gözümün uzunda yaşla resmen.Burnumdan geldi gece. Tamam annem kötülüğümü istemiyor, haklı kadın ama bu kadar ısrar, itekleme, uyarı da canımı sıkıyor.

Bir an önce zayıflasam da bitse şu işkence ya.
Ne çok derdi benim kilom olan insan var şu dünyada ya.
Öfff.

Kaynanalarla ilgili bilirsiniz en çok ben söylenirim. Ki benimki hergün yanımda. Üstelik 9 yıldır evliyim hala akşamları beraber yemek yiyoruz. Benimki de biliyorsunuz yemekleri yemiyorum diye sürekli laf ediyor. Kardeşim ben mi dedim beraber oturalım diye. Gelmişim 30 yaşıma kızım var 3 yaşında 9 senelik evliyim ve bankada orta düzey yöneticiyim. bunların hepsi boş onun oğlu bir tane başka kimi varmış. Beraber yenecekmiş yemek. Üstelik o bundan 40 sene önce sadece 4 sene oturmuş kaynanası ile ve hala söylenir durur. Gelir birde evime karışır. Kayınpeder bazen şehir dışına memelekete falan gider kadın sabah kahvaltına bile bize gelir gece 11 de evine gider. Bıraksak burada uyuyacak be kadın gelmişsin 60 yaşına tek başına yemek yiyemiyormusun. Her gün bizim kahvaltılarımıza laf ederi. Neymiş biz çok özeniyormuşuz onlar peynir zeytin ekmek yiyorlarmış. Ye kardeşim elinden alan mı var. Biz olar gibi kahvaltı edemiyormuşuz. Falan filan. Bende herhalde ondan olacak biraz da bakıyorum keyfime göre bir şey yoksa yemiyorum hiç de vicdan yapmıyorum. Laf da ettiğinde aldırmıyorum. Hatta ondan önce ben ediyorum. Görüyormusun anne o kadar hazırlık yaptın gelin gene beğenmedi diyip çıkıyorum. Geçen akşam baktım 1 tabak yemek yedi 1 dilim ekmek yedi. Ne o dedim makarna yemiyorsun yok biraz azaltıyım dedi. Ne o dedim gelmişsin gelinin yoluna. Bakmayın yani onlar kıskanıyorlar bizi. Bizim gibi olmak istiyorlar ama beceremiyorlar. E oğluşları da bizim yanımızda.

Tünaydınlarrr,

Se_zen zor valla ama iyi yönünden bak, akşam yemek hazırlama derdin yok, işten gelip bir de kırk saat yemekle uğraşmıyorsun, hoop hazır yemek (Gülücük simgesi)
Bir de hep sende yiyip, içse, evine hiç gitmese daha sıkıntılı olurdu (kızgın surat simgesi)
Öff gene de insan bir düzen kuruyor, kendi evi, kendi kuralları, kendi keyfi olsun istiyor valla, o yüzden 2 kap yemeğe değişilecek bir şey değil ama gene de yapılacak çok şey yoksa biraz da iyi yanından bakmak lazım.Yazık kadın sadece peynir , zeytin yiyormuş, sen neler neler yiyormuşsun (pis sırıtan surat simgesi) Oğluşuna söylesin de o da annesine ballar, kaymaklar, salamlar, pastırmalar alsın acuk değil mi ? (sinsi surat simgesi)

Güzel bir gün olsun, azcık keyif yapalım, yayalım yayılalım ama sporu da ihmal etmeyelim.
Hafif yiyelim, hafif ve mutlu kalalım.

winston senın simgelere noldu hayırdır ???

sezen , en önemlı olan seyı ögrenmişsin , takmamayı....cok içli dışlı ve yüzgöz olmadıgın sürece hersey gidiyor , ki kaç yıldır içlerindesin...:))

seren serengili izledim 26 kg vermıs , protein diyeti yapmıs

sabahları menemen

öglenlerı tavuk ızgara salata

aksam balık ızgara salata

gece protein bar denilen bir çikolata var ondan yedım dıyor tok tuttu dıyor o neyse ben anlamadım

ben gerı almaya basladım kıloyu , sanırım hastalıktan verılen kg gerı gelıyor , sıkmam ve spor yapmam lazım

Evet ya bende izledim ama o kiloların son 6 sını o şekilde vermişti. Büyük kısmını kuşanın kampına katılarak vermişti. Günde bilmem kaç saat spor yapmıştı yazın. O zamanlar günde 2-3 kere sebze kök suyu falan içiyordu. Yanlız arkadaş peynir yemiyormuş bende peyniri çok yiyorum ya.

Destinam bilmiyorum ya bazen simgelere tıklıyorum bana mısın demiyor, biraz önce de öyleydi, bazen geliyor anlamadım bu işi, ahanda şimdi çalışıyor

Seren Serengil'e bir de Sibel Can'a bir de Seda Sayan'a inanmam ben.Her yaz öncesi 30 kilo verip "zart diyeti, zurt diyeti yaptık" diyorlar, halbuki mayısta ameliyat olup, temmuza kadar saklanıyorlar koltuk arkalarında Sonra birden ceee diye çıkıp "ekmeği az yedim, peyniri arttırdım biraz da vişne çekirdeği yedim oldu, siz de yapın" diyorlar.Olduuuu canım benim.

Parası olmayanlar işte böyle mekikti, diyetti diye kendini paralarken (en azından sağlıklı bir biçimde) olanlar da kestirip, biçtirip bir de yalan söylüyorlar.Bir de erkek kategorisinde (!) Fatih Ürek var,o da her sene 30 kilo verir, yaz bitmeden geri alır.

Hayır biz iki şok diyet yapınca millet "aman vücuduna yazık, yapma etme " diyor haklı olarak, bunlar her sene yağ aldırıp, et kestirmekle nasıl hala hayatta ben de bunu anlamıyorum arkadaş.Demek para olunca , metabolizma bile paraya saygıdan bozulmuyor

Son düzenleme:
öyle imla cıkmadıgında yanında parantez olarak içeriği var onlara tıkla , o zaman cıkar , evet de o kadar kestırıp bıctırmelerıde ne kadar saglıklı yaa , en guzelı ebru gundes desene...bırde iki öğün ızgara dıyor bız 3 kişiyiz , bu da her öğün en az 1-1.5 kg eder , yok abicim bu iş zor , en guzelı mıdeyı kucultmek , az yemek , bol meyve ve haşlanmış sebze yemek bol ter atmak

Kızlar bir excel tablosu hazırladım, benim diyen holding şirketinin muhasebecisi şirket için öyle hazırlayamaz yani
Mekik için sabah/öğle/akşam kategorisi yaptım, bel hareketi için 3 öğün hazırladım.Sabah, öğle, akşam yemek kısmı ayrı, günlük kilo durumu, zayıflama oranı falan Gören, 10 yıllık bütçe çalışması ve yıllar arası oranlama sanır.
Sırf o bölümleri doldurmak adına spor da yapacağım, yediklerime de dikkat edeceğim.
Ey kilolar sen nelere kadirsin, excel özürlüsü olan ben bile sayende excelde çalışmaya başladım

Yatalım kalkalım, zayıf uyanalım.
Bitsin şu çile artık

haftasonu diye yürüyüş yapmadım, cuma da yürümemiştim. elektiriğimi atamadım sinirliyim
dünkü menüme eşim aç kalıyosun böyle olmaz dedi, sizce aç kalmak mıdır?
aç kalarak giden kilo hızla geri gelir diye korkuyorum.
bugün sabah çok hafif ve ince hissettim kendimi ama tartılmadım, perşembeden perşembeye tartılıyorum sadece bikaç haftadır.
sık tartıldığım haftalara göre daha iyi veriyorum sanki, bilmem ilgisi var mıdır

ben word e menülerimi yazıyorum kilo vermeye başladığımdan beri, çok işe yarıyo.
diyetisyenler de kağıt veriyo yediklerini yaz diye, otokontrolü sağlıyo yazmak.
sen daha ayrıntılısını yapmışsın, hayırlı olsun

çok şükür senin gibi yakın oturmuyorum kaynanayla. hiç çekemezdim baya kavga ederdim heralde.
eşim demin dışarı çıktı, ee mattikayı da götürseydin diyo, sanki biz çıkmak istesek sana sorcaz.
akşam meyve yiyolar ben yemiyorum, e sen de ye diye ısrar ediyo.
kahvaltıda ekmek yemiyorum, hiç mi yemiceksin.
eşim sarmaya limon sıkıp yiyo, yoğurtla ye limon iyi olmaz diyo. be kadın adam limonla seviyo demek ki. tabi limonu sofraya getiren benim
malum dönem sonu, yazılı sözlü vs bi sürü iş var, kızım yaptn mı bitmedi mi daha, ne çokmuş vs.
e heralde bana o maaşı boş yere mi veriyolar işim olcak tabi.
sinir oldukça sinir oldum bugün.

baktım kimse yok içimi döktüm
kahvaltımı yazayım bari

2 yumurta
1 avuçiçi peynir
1 kase yoğurt, 2 zeytin
1 çk susam ezmesi

akşama da tavuk ve ezogelin çorba yapcam

sürekli et yemekle olur mu ya, dengeli beslenme diye bişey var.
winstonun dediği gibi yağları aldırıp aldırıp et yedik şunu içtik diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…