menümü yazayım
Sabah:
1 yumurta, 4 ceviz
1 avuçiçi peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 tk susam ezmesi, 1 kk tahin helvası
Akşam:
1 parça etliekmek
Yoğurt
salata
spor yok yaparsam yazarım
su da çok az
etliekmeği bilen varsa 5te 1ini yedim, yemem dedim ama gidip masaya oturunca hem de aç olunca yedim.
kaynanamın 1.60 boyu var, 74 kilo.
beli ağrıyomuş 5-10 kilo versen belin rahatlar dedim, 10 kilo verse bi deri bi kemik kalırmış hasta gibi dururmuş
ne değüşük bi algı di mi.
sabah dedikodusunu da yaptım
helvaya da susama da izin veriyo karatay ama helvayı dün de yemiştim,haftada bir izin var.Bence tam karatay olmuş sabahki helva ve susamı saymazsak gerçi onların olup olmadığını hatırlamıyorum ama yoktur herhalde.
Akşamda gayet iyi. Karatay zaten bu tarz şeylere izin veriyor. Lahmacun gibi. Gerçi zayıflama evresinde pek tavsiye etmesede.
Ama 1 parçadan bir şey de olmaz.
Bende ne zamandır yapamıyorum ya bu spor olayını.
komşuları ona çok zayıfsın diyomuş bir deYa bütün yaşlılar mı aynı şeyi söyler. Bu kadar olur nereye oluyon 64 kilo ile bir deri bir kemik olunnsaydı biz derisiz kemik olmuştuk şimdi. Benimde boy 1,58 ve 55 kiloyum boşuna mı burdayım. Galiba ben kemikleri de yok etmek istiyorum. Bu arada istanbul ne güzel oldu bugün. Kar umarım yarın biraz tutar. Tabiii allah dışarıda işi olanlara ya da evsiz olanlara yardımcı olsun. Özellikle küçük çocuklara.
3 teyzem var , kendımı senın yerıne koydum da , bırak kaynanam olmalarını teyzem olarak bıle söyleseler sohbetı keserım , samımıyetı de , böyle şaka olmaz , ben sevmem de yapmam da hele kg konusunda , benım kardesım 120 kg , 2 metreye yakın , gelınımız de 1.80 boy var , kılosu 80 den fazla , her bayram carsısında beraber cıkarız , daha bır gun olsun , ima ettıgımı bılmem , etmem de , ki nereye gıtsek kıyafet bulamaz , hep buyuk beden verırler , sızınkı e tabı samımıyet var arada , ona göre kötu nyet yok ama kırk yılda bır gelıyorsun azcık dıkkat etsın , benım kaynnamda oturur kalkar şu lafı söyler , ilk istemeye gıttıgımızde agzımız acık kalmıstı manken gıbıydı , o boy o pos , o guzellık , der durur , ama sımdı çok kılo aldı der , bu lafı bayram seyran demez sabah aksam der, yanı guzelım bosverrr ...
Kızlar bir excel tablosu hazırladım, benim diyen holding şirketinin muhasebecisi şirket için öyle hazırlayamaz yani
Mekik için sabah/öğle/akşam kategorisi yaptım, bel hareketi için 3 öğün hazırladım.Sabah, öğle, akşam yemek kısmı ayrı, günlük kilo durumu, zayıflama oranı falanGören, 10 yıllık bütçe çalışması ve yıllar arası oranlama sanır.
Sırf o bölümleri doldurmak adına spor da yapacağım, yediklerime de dikkat edeceğim.
Ey kilolar sen nelere kadirsin, excel özürlüsü olan ben bile sayende excelde çalışmaya başladım
Yatalım kalkalım, zayıf uyanalım.
Bitsin şu çile artık
Kaynanalarla ilgili bilirsiniz en çok ben söylenirim. Ki benimki hergün yanımda. Üstelik 9 yıldır evliyim hala akşamları beraber yemek yiyoruz. Benimki de biliyorsunuz yemekleri yemiyorum diye sürekli laf ediyor. Kardeşim ben mi dedim beraber oturalım diye. Gelmişim 30 yaşıma kızım var 3 yaşında 9 senelik evliyim ve bankada orta düzey yöneticiyim. bunların hepsi boş onun oğlu bir tane başka kimi varmış. Beraber yenecekmiş yemek. Üstelik o bundan 40 sene önce sadece 4 sene oturmuş kaynanası ile ve hala söylenir durur. Gelir birde evime karışır. Kayınpeder bazen şehir dışına memelekete falan gider kadın sabah kahvaltına bile bize gelir gece 11 de evine gider. Bıraksak burada uyuyacak be kadın gelmişsin 60 yaşına tek başına yemek yiyemiyormusun. Her gün bizim kahvaltılarımıza laf ederi. Neymiş biz çok özeniyormuşuz onlar peynir zeytin ekmek yiyorlarmış. Ye kardeşim elinden alan mı var. Biz olar gibi kahvaltı edemiyormuşuz. Falan filan. Bende herhalde ondan olacak biraz da bakıyorum keyfime göre bir şey yoksa yemiyorum hiç de vicdan yapmıyorum. Laf da ettiğinde aldırmıyorum. Hatta ondan önce ben ediyorum. Görüyormusun anne o kadar hazırlık yaptın gelin gene beğenmedi diyip çıkıyorum. Geçen akşam baktım 1 tabak yemek yedi 1 dilim ekmek yedi. Ne o dedim makarna yemiyorsun yok biraz azaltıyım dedi. Ne o dedim gelmişsin gelinin yoluna. Bakmayın yani onlar kıskanıyorlar bizi. Bizim gibi olmak istiyorlar ama beceremiyorlar. E oğluşları da bizim yanımızda.
öyle imla cıkmadıgında yanında parantez olarak içeriği var onlara tıkla , o zaman cıkar , evet de o kadar kestırıp bıctırmelerıde ne kadar saglıklı yaa , en guzelı ebru gundes desene...bırde iki öğün ızgara dıyor bız 3 kişiyiz , bu da her öğün en az 1-1.5 kg eder , yok abicim bu iş zor , en guzelı mıdeyı kucultmek , az yemek , bol meyve ve haşlanmış sebze yemek bol ter atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?