Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar nasılsınız?
herkes süper gerçi bu soruyu sormaya gerek yok bide 1. olmuşuz bu dahada süpper vallaha bu ilk heralde bende geldiğimden beri hiç hatırlamıyorum:))
hafta sonu hiç giremedim burda kış kıyamet devam ediyo sıkıcı geçti hafta sonu tıkıldık kaldık eve kar olayı can sıkıcı oluyo bi süre sonra hiç durmadan yağıyo((
hafta sonu çok fazla bişey yediğim söylenemez cumartesi her cumartesi olduğu gibi fırında balık yedim,pazar günüde çiğ köfte yedim (etsiz) kahvaltılarım aynıydı domates ,peynir,zeytin işte klasik kahvaltı böle geçti benim hafta sonu.
ev işi çocuklar derken 2 gün bitti:))

bu günkü kahvaltım:
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
1 parça beynir
1 tutam maydanoz
öğleni daha sonra yazıcam çünkü hava koşullarından dolayı eve gidip gitmiycem belli değil((
akşam:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon mantar(kavurma)
ara:
bitki çayı

herkese günaydın
maraşta tam tamına 12 gündür yağmur yağıyor geceli gündüzlü. yakında yüzgeçlerim çıkacak alıştık suya yani.
haftasonu güya dikkat ettim ama ne revani kalfı ne tavuk dürüm(yarımdı ama yinede dürümdü) bol spor yaptım ama veremedim almayayım bari dedim. akşamdan yeşillikler hazırladım haşladım bu hafta onları yanına yoğurt koyup yemeği planlıyorum.
sabah
yarım simit 10 yeşil zeytin 2 çatal peynir.
öğlene balık ve salata
akşama semizotu hazırladım yanına yoğurt
1000 mekik 21 dk. yürüyüş. inşallah toparlarım bu hafta

bende ne kadar sebze varsa aldım brokolisinden karnıbaharına pırasasından dereotuna ne bileyim nekadar yeşil şey varsa doldurdum eve bakalım bide böle deniyim ay şaşırdım resmen ne yapacağımı

bende ne kadar sebze varsa aldım brokolisinden karnıbaharına pırasasından dereotuna ne bileyim nekadar yeşil şey varsa doldurdum eve bakalım bide böle deniyim ay şaşırdım resmen ne yapacağımı

aynen. bende ne yapacağımı şaşırdım. ilk önce az yedim şok diyet yaptım. vücuda azıcık fazla yesem hemen cukka yağ yapıyor.
birde böyle deneyelim bakalım.

günaydın kızlar.
sonunda kar buraya da geldi, bugün tatil olmuş.
şimdi yürüyüş, duş ve kahvaltı yapıcam. gelince yazarım.

yakar76 neee ejje89 paylaşımdamı bulundu birazdan bakacam ve bu durumu düzeltmeye çalışacam canım. sanırım önce ona özel mesaj atmam gerekiyor. yani eğer bukadar az gelecekse bu takıma ozaman diskalifiyesi kalsın diyecem
mattikakaynanamın gözüyle bu olanlara bakıorumda.. bence kesinlikle yeğenime söyledim hissi var onda. Doğal davranıyor kendince.

yaptığım en iyi şey zaten halimden memnunmuşum gibi davranmak..
ağlayınca kilo veremem haklısın. ama ben başladım sıkı bir diyete.. bugün sabah kahvaltıdan az yiyip kalktım kaynanam şaşırmadı değil yanii

canım haklısın incitici laflar can sıkıcı ama insanı kamçılıyor.. benimde içimdeki ses hıh zayıfla diyet yapta görsün bakalım diyor... ama bazende moralimi bozan birşey karşısında teselliyi abur cubur yemekte buluyordum..

heyyt be dediklerinde haklısın. sende laf et.. hatta çokta güzel demişsin süpersin

haklısın canım hepsine gösterecem bana kilom hakkında laf etmek neymiş. valla doğru söylüyorsun herzaman eleştriyorlar. sende kaynana bir daha söylerse böyle bişeyi ben kendimi ço mutlu hissediyorum ve güzel bir fiziğim olduğunuda biliyorum dersin

hahahahaha hahahaha hahahahaha ayyyyneeennnn böyle diyelim ama oğlun çok seviyor ayyyy ço güldürdün beniiii

vallahi senin yerinde olsam sende biraz zayıflasan iyi edersin dizlerin yakında taşımayacak okadar yükü derdim 104 kilo

şimdi ejje89 a özel mesaj attım. diyet günlüğü var ve orayada yazıyor ve 90+ takımına da yazıyor. Bende sordum yani daha çok paylaşabilecekse takımımızda anca öyle diskalifiyeyi geri çekerim ve püsküüte bir hata yaptığımı söylerim.. sonuçta onun kilo bildirimini görmeyen benim. ama sadece haftada 1 yazacaksa olmaz yani

Tünaydınlar,

Cumartesi, pazarım hafif geçti, ne demeye bilmem dün eşim akşam 9da kendine çiğköfte hazırladı. (şu hazır olanlardan).Ben de 3 tane yedim, sonra içim yandı, 1 litreden fazla da su içtim.Tabii sabaha kadar çiğköftenin aromasından hem kabus gördüm, hem suya kalktım hem de afedersiniz çişe kalktım.Sabah bir bindim tartıya, dünle aynı kilodayım.Dün yapmadığım spor kalmadıydı, çok da hafif beslendiydim ama çiğköğfte ve üstüne içilen 2 litre su beni resmen dombili yaptı. Ama süpersonik beyinli ben, yeni bir fikir buldum.Sabah önce soğukta epey gezip, alışveriş yaptım sonra eve gelip bir bardak soğuk süt içtim, şimdi biraz da soğuk bir taş bulup üstüne oturursam, tamamdır Bundan sonra çikolata bile yerim çok dayanamazsam ama çiğköfte gibi şeyler yemeyeceğim, nar bilmecesi hesabı bir tane yiyorsun, içinde bin tana şişiyor.Hem de bu cumartesi regl olacağım, yani e be dombili zaten şişme potansiyelin var, daha ne demeye şişirici şey yersin pöfff

Cumartesi azıcık kar yağmıştı burada, şimdi yanak kesen bir ayaz var ama kar falan yok.
Şöyle güzelce lapa lapa yağsa, kartopu oynasak, özellikle gece kimseler yokken yollar bembeyazken yürüsek, o karları bozsak
Çok romantik olur ama benim eşim pimpiriklidir, eldivenini kara sokma, oraya atlama, buraya zıplama, be adam kar keyfi yapıyorum, ellemeden, kar yemeden, karda yuvarlanmadan olur mu bu işin keyfi ? Neyse bir umut bekliyorum, hadi bakalım.

Hepimize romantik bir pazartesi diliyorum.

zor oldu ama öğlen yemeğe gidebildim o nedenle menümü değiştirebilirim öğlen akşam yiyceklerimi yedim yani
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası
mantar sote(4-5 yk)
ara:
1 küçük elma
akşam:
karnıbahar(haşlama)
ara:
bitki çayı
aktardan bi sürü ot aldım karıştırıp karıştırıp içiyorum çok güzel oluyo:)))

Hadi bakalım, afiyet olsun.
Bir bende var aktar fobisi demek
İlk geldiğimde destinam'a yazmıştım da, hatun bana uzaylı muamelesi yapmıştı
Ne bileyim öyle mıncık mıncık elleriyle her otu mıncıklayacak, araya uyduruk otlar kakalayacak falan diye aktarları sevmem ben
Tabii her şeyin doğalı güzel, ben fabrikasyon üretim poşet bitki çayları kullanıyorum ki ne kadar zararlı aslında ama ne bileyim bir aktardan alışveriş yapamam bir de kuruyemişçiden, o da sanki boş zamanlarında fındığı, fıstığı pis elleriyle mıncıklıyor gibime gelir
Ayy adamlar manyak mı niye yapsınlar diyeceksiniz haklısınız da, ben biraz rahatsızım demek

Herkese hafif bir öğlen yemeği için şimdiden afiyet olsun.

Kızlar ben sizin için bugün baya bi oyalandım ve bir liste hazırlamaya karar verdim.

Hepimizin takıma ne zaman geldiğini ozamanki kilomuzu ve ozaman belirttiğimiz hedefi + şu anki kilomuzu ve ne kadar verdiğimizi bir liste halinde topluyorum.

1 bucuk saattir sonuç listelerini araştırdım ve sonunda ne zaman geldiğimizi ve ozaman kaç kilo olduğumuzu ve ne kadar hedef belirttiğimizi buldum. Yarına kısmetse cici bir listehazırlayıp buraya ekleyeceğim..

fakat size birşey açıklayayım:

Ben bu takıma 26 kasım 2010 da gelmişim ozamanki kilom 80 miş.. son bidirimdeki kilom ise 80.5. 1 yıldan fazladır burdayım şu an takımın en eskisiyim ve en başarısızı benim.. bu artık değişmeli

kahvaltı:

1 küçük greyfurt
1 yumurta
1 avuçiçi peynir, 3 zeytin
1 çb ceviz+fındık

45 dk yürüyüş de tamam.
greyfurt sabah yiyince tatlı isteğini kesiyomuş da kilo verdiriyomuş da.
karatay topiğindeki kızlar greyfurt çılgınlığına tutulmuş ben de onlara katıldım.
yalnız karataycı kızların en çılgını, nisandan bu yana 120 den 78 e düştü, greyfurtta günlük karbonhidrat ihtiyacımızın tamamı var ben yemem dedi

kar haberleri izle izle bi hoş olmuştum, buraya yağmıcak mı diye. bugün yağdı en sonunda. okul da tatil oldu.
evde keyif yapmak için güzel bigün ama revani kokusu var evde kaynana pişirdi sabah sabah.
bi lokma bile yemicem gıcıklık olsun ona

hergün tartılma, tartılsan bile yediğin içtiğinden kaynaklanan fazlalığı veya düşüş olmamasını umursama.
ben perşembeden bu yana verdim biraz daha hissediyorum ama tartılmıyorum, perşembe sürpriz olsun bakalım. belki de vermemişimdir bana öyle geliyodur

herkese merhaba bugün öğlen balığı kepek ekmeğin köşe kısmının arasına koyup limonlayıp yedim baktım .ne yemesi hap niyetine yutmuşum bile. doymadım zaten azıcıktı. bir kase çorba içtim. iş yerine geldim allahtan kaloriferler yanmaya başladı. akşam ot yiyeceğim. çok kötü şişlik ve devamlı wc ye gitme hissi var çok rahatsızım. çözüm önerisi olan varmı?

ay ne fena bir gelin benide geçti bu kız.

ben 68 kiloydum takıma geldiğimde sanırım.geçen mayısta.
çok uzatmışım ben de zamanı.
8 eylülde 60.1 mişim, 4 ayda 3 kilo vermişim
geri almıcaksam iyi aslında az ve kalıcı. diyerekten kendimi teselli edeyim.

S_A sen bi 75 i görsen gaza gelceksin durduramıcaz seni ama düğündü işti derken motive olamadın bi türlü

niye şişkinlik oldu ki acaba, ayaklarını sıcak tut, ve bol su iç. iyi gelir heralde

ay ne fena bir gelin benide geçti bu kız.
kendimce onun yaptığı şeyden yememekten zevk alıyorum, bi çeşit taktik aslında yememek için
bal almışlar, öksürüyomuşum yicekmişim. hava soğuk gidince biraz üşüttüm faranjit pörtledi hemen, zaten hep var, malum öğretmen hastalığı.
ben hazır bal yemem dedim, şekeri dolduruyolar içine ağzıma süremem
güzel taktik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…