Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım


başarı için her yol mübahtır. herkesin motivasyonu farklı çalışıyo, ben bi adım ilerleyince peynir bekleyen fareler gibiyim
sondaki ödül uzak görünür hep.

boyunu çizelgene girmemişsin suhan, beden kitle indeksine bakıcaktım da, bence sen iyi gidiyosun. çok vermesen de sıkılaştın gibi geliyo bana
 

boyum 1.55
 
çizelgemide yeniledim baktım olmuyo hedefide değiştirdim bide böyle deniyim bari bakalım nolcek.belki gaza gelirimde bişeyler değişir.
haftaya İstanbula gidiyorum izne ayrılıcam şimdi kara kara düşünüyorum ya orda dahada rahartlarda ne var ne yok yersem diye çünkü izinlerde bana bişeyler oluyo
malesef(( sapıtıyorum resmen.
 

evet aslında sıkılaştım hele bi ara deli gibi yürüyodum bide düzenli olarak pilates yapıyoduk annemle ama bu ara nedense yapmıyorum bu gün yürüdüm 20 dk yürüdüm sadece onun dışında bişey yapmıyorum aslında tekrar spora başlasam kesinlikle faydasını görüyorum.
belim falan ince benim yanlarımdan tutacaklarım çıkıyodu onlarda kayboldu denecek kadar az kaldı ama kilo takıldı kaldı bi 50 yi göremedik.
spora başlıyım ben en iyisi tekrardan yoksa olmuycak böle.
 
S_a , başkan bacım, eline sağlık, iyice gaza geldim valla, süper olmuş listeler.Se_zen benden bir gün sonra gelmiş gruba, benim dönemimde epey yeni üye olmuş, ayağımı sürmüşüm demek Ne güzel, sıcak bir grup olduk, gün geldi kilo aldık, gün geldi verdik, ben de burayı çok sevdim, gidesim çok var (zayıflayıp) ama kalasım da çok var, bilmiyorum, kilo verip konuk misafir olarak sohbete katılmak isterim.( Ay o günler bir gelsin sonra bakarız)

Benim hedef aynı, 68 kilo olup 38 beden olmak, olur da kalın bir 68 olursam incelmek adına 66ya çekebilirim hedefimi ama şimdilik ilk yazdığım gibi, benim daha ötesinde gözüm yok, bir 38 beden olayım, şükredip oturacağım yerimde valla
 
Bu arada sanki ülkede su kıtlığı varmışcasına sabah 2 tane 1,5 litrelik su aldım.
İkisini de asker gibi sehpanın üzerine dizdim.Biri bitmek üzere, öbürünü de yatmadan bugün bitireceğim.
Günde 3 litre su içmiş olacağım kesin bir biçimde.
Öbür türlü hep kafadan atıp, hesaplıyordum, 1,5 lt-2 lt diye ama şimdi milimi milimine ölçebileceğim ve göbeğim çatlasa bile 3 litreyi bitirmeden günü kapatmayacağım.
 

ay ne güzel . hiç su içemiyorum.bir bardak içsem yarım saat titriyorum. ah bir içsem ne güzel olacak.
 

takım konusunda sana katılıyorum. takım gayet sıcak samimi seviyeli. diğer takımları baya gezdim dikizledim anam oneyyyy. bazıları dallas gibi. herşey var.( bu gün ısındım ya tam dedikodu modundayım).
 
ay ne güzel . hiç su içemiyorum.bir bardak içsem yarım saat titriyorum. ah bir içsem ne güzel olacak.

Aç karnına içilmiyorki bu meret arkadaş
Yiyeceksin bol tuzlu, salçalı, sarımsaklı falan bir şeyler ya da bol tatlı bir şey, içme de görelim ama böyle yok yoğurttu yok portakaldı zaten hiç susatmıyorki böyle zorla içmek gibisi yok valla, hani neredeyse burnumu tıkayıp zorla içeceğim.
Ama spor yapma terle yağları atma, su içme idrarla atma, ee sihirle bu yağlar gitmeyeceğine göre suya, sabuna dokunmaya başladım işte
Bir umut hesabı, göreceğiz.
 

kız senin boyun kaç, en az 1.70 varsın heralde.
68 kilo iken 42 ye zor sığıyodum.
şimdi 38 oldum

bi sürü 40-42 beden pantolonum var satsam mı napsam

evet hepimiz hedefe ulaşalım, sonra bi başlıkta buluşalım
 

ay hayali bile güzel.
 
takım konusunda sana katılıyorum. takım gayet sıcak samimi seviyeli. diğer takımları baya gezdim dikizledim anam oneyyyy. bazıları dallas gibi. herşey var.( bu gün ısındım ya tam dedikodu modundayım).

hava soğuk, evde kadınlar toplanıp boşuna dedikodu yapmıyolarmış günlerde, ısıtıyo insanı
ben de kaynanayı çekiştirdim durdum sabahtan beri
 
of otur otur içim şişti
bi avm gezip geleyim ben, hem kapalı mekan sıcak olur
 

Ben 1.79um, düz hesap 1.80 diyorum işte, hep de topuklu giydiğimden genelde 1.85 civarı buzdolabı ebatlarında dolaşıyorum
70-74 kilo arası güzel bir 40 beden oluyorum.
68 kiloda da güzel bir 38 beden, ötesinde insan kılığından çıkıyorum

O yüzden 40-42 benim hedeflere uymaz, 38 beden olmadan şurdan şuraya gitmem, yeni kıyafet de almam.
 
S_A bana mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli olmadığından cevaplayamadım.bundan sonra en azından yediğim şeyleri paylaşıcam.hatta hemen dünkü saçma menümden bahsetmeliyim.sakın benim hep böyle olduğumu düşünmeyin diyette olduğum 3.5 aydan beri belki 2 belki de 3 kez olmuştur bu.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt
7-8 adet badem

öğle-ara-akşam-ara hepsi toplam olarak saat 4.5-5 gibi yediim.
1 adet whopper menü
 
Başkan eline sağlık.
Kendimizi görme şansımız oldu. Ve hırslanma. Bende bu hafta veremzsem winstonun diyete başlıycam artık 1000 mekik çekicem(alet yok ama napalım). En çok o vermiş görünüyor.
bu ne ya 8 haftada 3 kilo Haftada 0,375 gram. Bu kadar eziyete bu kadar mı yani.
Hemen bir şeyler yapmalıyım. Mesela yediklerimi azaltarak başlayabilirim. Akşamları da kesmeliyim ve de meyveli yoğurttan kurtulmam gerek kızlar.
 
Benim menüm

Sabah
2 yumurta
2 dukan ekmeği (yulaf kepeği, yumurta ve su+içindeki yumurta 1 tane ve 12 tane çıkıyor)
peynir

Öğle
1 dilim somon buğlama
2 kaşık kadar roka+tere
yarım bardak diyet kola

Ara
1 bardak süt

Akşam
sanırım tavuk ızgara 1 parça
yoğurt
 

whopper mı . Yerim ben onu
Ya o varya kutsal bir yiyecek. (tövbe tövbe neyse günayaha girmyeyeim)
Gerçekten duyduğum anda gözlerim parlar,
Bir whoper, bir içli köfte, bir de paçanga bayılırım.
Arada ödül şart. Ama bizim gibi abartmamak kaydıyla. 3 ayda 3 kez ise bir şey olmaz. Devamı gelmez umarım tabii.
 

En çok mattika vermiş, 10 kiloydu sanırım.
Ben de bakınca hem sevindim , hem gerildim.
Ben 14 kasımda 90 kiloyla diyete başladım, 24 kasıma kadar 5 kilo verip aranıza 85 ile katılmışım.Yani 2 ayda 12 kiloya yakın verdim ama şimdi o eski irade, o azim kalmamış gibi.İlk ay eşime yaptığım çorbanın tadına bile bakmazdım pişirirken, şimdilerde bakıyorum da arada pasta da yiyorum, çiğköfte de.İnsan şımarıyor kısa zamanda, zayıflarken çektiği acıları unutuyor.Eski katı asker disiplinimi is-ti-yo-rum.

Bir de geçen Mattika da söylemişti.Sizin diyetler çok sağlıklı, süper falan da içinde yok yok, yani en güzeli tabii ki fakat onun dediği gibi 70-80 kilolarda olan biri böyle beslense ayda 3-4 kilo rahat verir ama sizlerin kilosu az ve bu şekilde günlük 1000-1500 kalorilik beslenince ya kilolar gitmiyor ya da az gidiyor.Ukalalık olarak anlamayın ama bence 2 seçeneğiniz var; ya kaloriden kısacaksınız (az yiyeceksiniz) ki bu sağlıksız ya da sporun dibine vuracaksınız.Mesela böyle yemeğe devam edip, günde 2 saat bol ter atan bir spor yapsanız bence daha iyi sonuç alırsınız.Öbür türlü hem her şeyden yiyip hem günde 20-30 dakika sporla düzenli ama yavaş kilo verirsiniz.Hoş, bence en güzeli düzenli, sağlıklı ve yavaş verip, bir daha almamak ya neyse.Bunda da sbır faktörü devreye giriyor, ayda 2 kilo vereyim yavaş yavaş gitsin derken de insanın modu, motivasyonu düşüyor.Ne bileyim işte, kelin merhemi olsa kafasına sürer hesabı
 
Gerçi kızlar kaynana muhabettini kaçırmışım ama hemen bir şeyler anlatayım
Geçen hafta kayınvalidem diyette olduğumu bildiği halde mantı yapmış
Evet gittim. EE işte yemek hazır, mantı yaptık kızınla.
Ben "hayır yemeyeceğim" dedim. O da "kızın yaptı elleri ile tadına bak bari" (burada kızımı kullanarak bana yedirmeye çalışıyor)
Hiç bir şey demeden "teşekkür ederim hamur yemeğe niyetim yok " diyip kızımı alıp eve gittim.

Ertesi gün baktım bana ızgarada incik bişirmişler.
Sonra cumartesi akşamı yine kaynanam pide yapmış. Ben tadına bakmadım o ada bari üstünü ye. Ulen neyin üstünü yiyim. Üstü çıkmaz ki bunun (winstonun hesabı) tadına dahi bakmadım. " ben hamur yemeyeceğim" dedim. Kızım ve eşim karşımda yedi bende yemedim.
baktım ertesi gün yine balık yapılmış.
Birde kayınvalidecim benim hamur işi yapmadığı akşamlarda da patates kızartır. Ama bunu kabul etemz. Yine geçenlerde bana diyorki size de işte patates kızarttım seviyorsunuz diye. "Anne farkında değilsin ama ben 2 senedir yemiyorm o kızartmaları eğer başka bir seçeneğim varsa, oğlum seviyor de de inanayım" O da "e ben zaten arada kızartıyorum seviyorsunuz diye (buraya dikkat sevmediğimi söylediğim halde duymuyor) "anne maşallah özellikle ben diyet yapıyorsam haftada 2 gün hamurişi 3 gün kızartam geri kalan 2 günde kuru fasülye pilava yapıyorsun" desemde o sürekli sebze yediğimizi idda ediyor. Bende yazmayı düşünüyorum şimdi. Her akşam pişirdikelrini liste yapıp 1 ay sonunda koyacam önüne.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…