hedefim 48 ama keşke 45 olsam nerdeeeee :26:
acaba bende hedefi 50 mi yapsamya mattikaya katılıyorum bu konuda hedefi az tutmak belki işe yarayabilir:))) moral olur bana 1 kilo sonra hedefime ulaşmış olurum ay kendimi kandırmaya çalışıyorumya ne oldu bana böle
başarı için her yol mübahtır. Herkesin motivasyonu farklı çalışıyo, ben bi adım ilerleyince peynir bekleyen fareler gibiyim
Sondaki ödül uzak görünür hep.
Boyunu çizelgene girmemişsin suhan, beden kitle indeksine bakıcaktım da, bence sen iyi gidiyosun. çok vermesen de sıkılaştın gibi geliyo bana
başarı için her yol mübahtır. herkesin motivasyonu farklı çalışıyo, ben bi adım ilerleyince peynir bekleyen fareler gibiyim
sondaki ödül uzak görünür hep.
boyunu çizelgene girmemişsin suhan, beden kitle indeksine bakıcaktım da, bence sen iyi gidiyosun. çok vermesen de sıkılaştın gibi geliyo bana
Bu arada sanki ülkede su kıtlığı varmışcasına sabah 2 tane 1,5 litrelik su aldım.
İkisini de asker gibi sehpanın üzerine dizdim.Biri bitmek üzere, öbürünü de yatmadan bugün bitireceğim.
Günde 3 litre su içmiş olacağım kesin bir biçimde.
Öbür türlü hep kafadan atıp, hesaplıyordum, 1,5 lt-2 lt diye ama şimdi milimi milimine ölçebileceğim ve göbeğim çatlasa bile 3 litreyi bitirmeden günü kapatmayacağım.
S_a , başkan bacım, eline sağlık, iyice gaza geldim valla, süper olmuş listeler.Se_zen benden bir gün sonra gelmiş gruba, benim dönemimde epey yeni üye olmuş, ayağımı sürmüşüm demekNe güzel, sıcak bir grup olduk, gün geldi kilo aldık, gün geldi verdik, ben de burayı çok sevdim, gidesim çok var (zayıflayıp) ama kalasım da çok var, bilmiyorum, kilo verip konuk misafir olarak sohbete katılmak isterim.( Ay o günler bir gelsin sonra bakarız)
Benim hedef aynı, 68 kilo olup 38 beden olmak, olur da kalın bir 68 olursam incelmek adına 66ya çekebilirim hedefimi ama şimdilik ilk yazdığım gibi, benim daha ötesinde gözüm yok, bir 38 beden olayım, şükredip oturacağım yerimde valla
ay ne güzel . hiç su içemiyorum.bir bardak içsem yarım saat titriyorum. ah bir içsem ne güzel olacak.
S_a , başkan bacım, eline sağlık, iyice gaza geldim valla, süper olmuş listeler.Se_zen benden bir gün sonra gelmiş gruba, benim dönemimde epey yeni üye olmuş, ayağımı sürmüşüm demekNe güzel, sıcak bir grup olduk, gün geldi kilo aldık, gün geldi verdik, ben de burayı çok sevdim, gidesim çok var (zayıflayıp) ama kalasım da çok var, bilmiyorum, kilo verip konuk misafir olarak sohbete katılmak isterim.( Ay o günler bir gelsin sonra bakarız)
Benim hedef aynı, 68 kilo olup 38 beden olmak, olur da kalın bir 68 olursam incelmek adına 66ya çekebilirim hedefimi ama şimdilik ilk yazdığım gibi, benim daha ötesinde gözüm yok, bir 38 beden olayım, şükredip oturacağım yerimde valla
kız senin boyun kaç, en az 1.70 varsın heralde.
68 kilo iken 42 ye zor sığıyodum.
şimdi 38 oldum
bi sürü 40-42 beden pantolonum var satsam mı napsam
evet hepimiz hedefe ulaşalım, sonra bi başlıkta buluşalım
takım konusunda sana katılıyorum. takım gayet sıcak samimi seviyeli. diğer takımları baya gezdim dikizledim anam oneyyyy. bazıları dallas gibi. herşey var.( bu gün ısındım ya tam dedikodu modundayım).
kız senin boyun kaç, en az 1.70 varsın heralde.
68 kilo iken 42 ye zor sığıyodum.
şimdi 38 oldum
bi sürü 40-42 beden pantolonum var satsam mı napsam
evet hepimiz hedefe ulaşalım, sonra bi başlıkta buluşalım
S_A bana mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli olmadığından cevaplayamadım.bundan sonra en azından yediğim şeyleri paylaşıcam.hatta hemen dünkü saçma menümden bahsetmeliyim.sakın benim hep böyle olduğumu düşünmeyin diyette olduğum 3.5 aydan beri belki 2 belki de 3 kez olmuştur bu.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
7-8 adet badem
öğle-ara-akşam-ara hepsi toplam olarak saat 4.5-5 gibi yediim.
1 adet whopper menü
Başkan eline sağlık.
Kendimizi görme şansımız oldu. Ve hırslanma. Bende bu hafta veremzsem winstonun diyete başlıycam artık 1000 mekik çekicem(alet yok ama napalım). En çok o vermiş görünüyor.
bu ne ya 8 haftada 3 kilo Haftada 0,375 gram. Bu kadar eziyete bu kadar mı yani.
Hemen bir şeyler yapmalıyım. Mesela yediklerimi azaltarak başlayabilirim. Akşamları da kesmeliyim ve de meyveli yoğurttan kurtulmam gerek kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?