niye şişkinlik oldu ki acaba, ayaklarını sıcak tut, ve bol su iç. iyi gelir heralde
kendimce onun yaptığı şeyden yememekten zevk alıyorum, bi çeşit taktik aslında yememek için
bal almışlar, öksürüyomuşum yicekmişim. hava soğuk gidince biraz üşüttüm faranjit pörtledi hemen, zaten hep var, malum öğretmen hastalığı.
ben hazır bal yemem dedim, şekeri dolduruyolar içine ağzıma süremem
güzel taktik bence.
Hadi bakalım, afiyet olsun.
Bir bende var aktar fobisi demek
İlk geldiğimde destinam'a yazmıştım da, hatun bana uzaylı muamelesi yapmıştı
Ne bileyim öyle mıncık mıncık elleriyle her otu mıncıklayacak, araya uyduruk otlar kakalayacak falan diye aktarları sevmem ben
Tabii her şeyin doğalı güzel, ben fabrikasyon üretim poşet bitki çayları kullanıyorum ki ne kadar zararlı aslında ama ne bileyim bir aktardan alışveriş yapamam bir de kuruyemişçiden, o da sanki boş zamanlarında fındığı, fıstığı pis elleriyle mıncıklıyor gibime gelir
Ayy adamlar manyak mı niye yapsınlar diyeceksiniz haklısınız da, ben biraz rahatsızım demek
Herkese hafif bir öğlen yemeği için şimdiden afiyet olsun.
ben 68 kiloydum takıma geldiğimde sanırım.geçen mayısta.
çok uzatmışım ben de zamanı.
8 eylülde 60.1 mişim, 4 ayda 3 kilo vermişim
geri almıcaksam iyi aslında az ve kalıcı. diyerekten kendimi teselli edeyim.
S_A sen bi 75 i görsen gaza gelceksin durduramıcaz seni ama düğündü işti derken motive olamadın bi türlü
aklınla bin yaşa. bende aman yapılmış ye .aman sinir oldum ye.2. haftam kendime gelemedim.
üşütme konusuna gelince sanırım iş yerinde iyi üşüttüm.
aynen canım ya malesef
bu arada listeyi şimdi buraya eklerim bitirdim
eline sağlık S_A cım bakalım neler yapmışız tek tek ortaya çıksnbelki motive oluruzda atağa geçeriz yoksa ben yerimde saymaya devam ediyorum insan bi 50 ye inemezmi ya ( bu kadar zamanda?
evet merakla bekliyorum ben de.
mezun olanlara karne veriyolar ya o topiğe baktım dün, çok özendim çook:26:
ben başladığımda 58.5 dum amaeminmisin S_A cım acaba buraya yazmaya başladığımda 54 demi inmiştim hatırlayamadım şimdi ((
ben mayısta gelmiştim haziran yazıyo. sende de öyle bi hata var heralde.
S_A ellerine sağlık güzel oldu böyle bi liste
Takımın en başarılı olanı sensin canım. hiç özenme bence çünkü sen ilk geldiğinde belirttiğin hedefi geçmişsin.
mattika ve suhan işte ilk geldiğinizde yani yeni üye olarak bildirildiğinizde yapılan bildirim bu:
*** 3. TAKIM 209. ETAP***
samanyolu (63.2 /62,9 /0,3 /0,47 %)
vafers (60 / 60 / 0 / 0%)
lifegoeson ( 52 / 52 / 0 / 0%)
banucan1975 (87 / 87 / 0 / 0%)
Krakker(74.2 / 74 / 0.2 / 0.27%)
S.A (78.7 / 78.7 / 0 / 0%)
hatice_84 (54.5 / 54.4 / 0.1 / 0.18%)
pakize85 (57 / 56 / 1 / 1.75%)
ali_ye (64 / 64 / 0 / 0%)
Signorina (63 / 62.5 / 0.5 / 0.79%) Yeni üye. Hedef kilosu: 54
mattika (67 / 66 / 1 / %1.49) Yeni üye. Hedef kilosu: 60
suhan2 (54.2 / 54.2 / 0 / 0 %) Yeni üye. Hedef kilosu: 48
mattika ve winston sizi tebrikler kızlar. karneleri aldık. ben sınıfta kaldım kızlar . inşallah 2. dönem kurtarırım.(sınfta kalan tembel yakar tesellisi9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?