Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet bende özellkle şu tabloyu görünce deminden beri aynı şeyi düşünüyorum. HAftada 375 gram. Ya hiç bir şey yapmayım haftada 4 gün spor yapsaydım gene giderdi bu kilolar. Boşuna kendimi hırpaladım. Ya da öğlen sabah rahat rahat yiyip akşamı azalsaydım giderdi. Gerçi şimdi dukana yeni başladım laf etmiyim de olsun. 1 hafta daha devam edicem yine de menüleri biraz daha azaltarak tabii. Sonra da normal beslenip akşamları falan azaltıp spor falan ağırlık vericem.

Yakar bacım koş,
Suhan 48lik hedefini ve grubu bozdu, se_zen de mekik kardeşliğine katılacakmış.
Karşı grup kendini yok etti, artık "hepimiz kardeşiz, hepimiz şişmanız" modunda halay çekip aynı grupta yarışacağız

Ağlama duvarına çevirmeyelim burayı bacılar, daha perşembeye de çok var.
Şimdiden moraller yerde olursa, perşembe birimiz susar, öbürü başlar ağlamaya.
Bu arada cumartesi regl olacağımı, cumartesiye kadar dombili olup suyla şişeceğimi söylemiş miydim
Yani benim perşembeden umudum yok, bari siz yapmayın böyle.

ey rabbim sen nelere kadirsin. gördüm biri 50 yapmış hedefi biri mekiğe başlayacakmış. mekik aleti lazım mı bacılar .göndereyim yani.daha dur neler görecez.neymiş yaşasın mekik kardeşliği. neymiş aklın yolu birmiş.

yok kardeş sağol artık kendi çabalarımla çekerim ben mekiği ama sizin gibi 500 falan yapamam en fazla 300 okadar(

bu grup geçen hafta 1. olmuş bir takım ne oldu analar bacılar. burda dağolmaya değil toparlanmaya geldik. kocaman bir göbeğim var kocamanda bir iradem. bu işe başladıysak öylede bitireceğiz.(hoş sezen ve suhanın pek niyeti yok gibi ama):) erol taş gülüşü

Hemen çarpıtmayalım kardeş. Bizim dağıldığımı falan yok. Gayet güzel devam ediyoruz bi kere.
Her mekik çeken sizin gruptan mı oluyormuş. HEm ne sende dukanı yapın iyi olursa bende başlarım diyrodun biz sana dedikmi hiç bizden oldu diye. Suhan hedefini bozmadı ayrıca o hala 48 olmak istiyor sadece görüntüyü değiştirdi tickerın. Görüntünün ne önemi var ayrıca o 50 olunca yeniden 48 yapacak sadece görüntü yani. Yaşasın 48'liler. Çıtır anneler.

malesef benimde yok winstoncum olanı korumaya çalışıcam artık bu hafta.

yok canım okadarda beğenmemezlik yapma 55 çok süper olacak bence unutma önemli olan kiloyu koruyabilmek...

ben bile en azından 1 yıldır burdayım diye üzüleceğime 80 den fazla uzakta olmadığım için seviniyorum 1 yıl boyunca aynı kiloda kalmakda bişey diye düşündüm teselliyi böyle buldum...

okuldaki karneler gibi olsa velin gelip not isterdi, geçerdin
kısa zamanda hepimiz hedefe varcaz inş.

yalnız ben 52 de olsam, ki çok zor olamam heralde, gitmek istemem takımdan.
bu yüzden bi alıp bi veriyorum galiba

hahahaha evet bende aynı şeyi diyeyim 1 yıldır burdayım zayıflayamadım eh yani ben sizi bırakmamak zayıflamadım yoksa ben bi diyet yapsam peeeeeeeh sizibile geçerim

birşey değil canım bende 1 haftadır yapmayı planlıyordum iyikide yapmışım valla

bende yanıma suyumu aldım 1,5 litre bitircem inşallah bugün..

Canım gelmene çok sevindim. hemen diskalifiyeni kaldırmak için uğraşacağım bir sorun olacağını sanmıyorum.

arada bir olur böyle kaçamaklar elbette. kahvaltın güzel ara öğünde güzel whoper menu olmamış elbette ama umarım daha fazla birşey yememişsindir

evet düzenli paylaşım yapman önemli anca böyle birbirimize yardımcı oluruz

yani madem o böyle yapıyor senin liste halinde ona bunları sunman fena fikir değil gibi ya bu arada iradene hayranım yani

Göreceğiz bakalım kimin niyeti yokmuş. Farkında isen ben hiç kaçamak falan yapmıyorum.
hiç bir şeyin ne tadına ne tuzuna da bakmıyorum. Ben zayıflıycam arkadaş. Siz kendinizi düşünün.
Senden zati pek umutlu değiliz de Winston da zayıflar ama ayında tekrar döner gruba kilo almış olarak. Bu saatten sonra o ne yerse kilo alır.

arkadaşlar ben kaçayım akşama yapılacak yemeğim çekilecek 500 mekiğim var hadi ben gideyim herkese iyi akşamlar . lütfen atıştımayın sezen ve suhan.

ohooo şenlik var burda : ben hep bu 2 grubun dışında kaldım benide dahil etmeyin ben fazla kiloluyum grubunuz çöker

Allah razı olsun bacım, ağzından bal damlıyor
Evet Türk büyüğü Ahmet Çakar'ın da dediği gibi girdik geri dönülmez bir yola Bu saatten sonra kahve içsem benim haneme + yazılacak, biliyorum.
Ben hedefi o zaman biraz daha geri çeksem iyi olur aslında, 65 olsam, diyeti bırakınca az saçmalama hakkım olsun, 3 kilo hemen gelse de gene 68 olmuş olurum
Öff o günler gelsin hele de bakarız.

Suhan hedefi öylesine değiştiriyse biz de değiştiririz, ben de hedefimi 77ye çekeyim o zaman, yarında "hedefime ulaştım" diye davullar çalayım, sonra 76.900e çekeyim , ohoo olmaz böyle Yiğidin malı meydanda olur

Son düzenleme:
Ben de yavaştan kaçayım, biraz ütüm var nalet olasıca (hiç sevmem ütüyü)
Arada mekik çekeceğim, ütü yaparken de bel hareketi falan yapar,araya da sporu kakalarım.
Sonra da acuk yemek yapayım eşime.
Kargayı,kediyi de besleyeyim derken akşam olur.
Hepimize hafif bir akşam yemeği dilerim. (sezen ve suhan dahil/ insanlık bende kalsın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…