Başkan eline sağlık.
Kendimizi görme şansımız oldu. Ve hırslanma. Bende bu hafta veremzsem winstonun diyete başlıycam artık 1000 mekik çekicem(alet yok ama napalım). En çok o vermiş görünüyor.
bu ne ya 8 haftada 3 kilo Haftada 0,375 gram. Bu kadar eziyete bu kadar mı yani.
Hemen bir şeyler yapmalıyım. Mesela yediklerimi azaltarak başlayabilirim. Akşamları da kesmeliyim ve de meyveli yoğurttan kurtulmam gerek kızlar.[/QUO
benimde çok canım sıkıldı sezen o nedenle artık sebzeye döndüm bakalım bide bunu deniyim dedim ne olcak(
hedefimi bile 50 yaptım artık her yolu deniyorum anla yani psikolojimi
En çok mattika vermiş, 10 kiloydu sanırım.
Ben de bakınca hem sevindim , hem gerildim.
Ben 14 kasımda 90 kiloyla diyete başladım, 24 kasıma kadar 5 kilo verip aranıza 85 ile katılmışım.Yani 2 ayda 12 kiloya yakın verdim ama şimdi o eski irade, o azim kalmamış gibi.İlk ay eşime yaptığım çorbanın tadına bile bakmazdım pişirirken, şimdilerde bakıyorum da arada pasta da yiyorum, çiğköfte de.İnsan şımarıyor kısa zamanda, zayıflarken çektiği acıları unutuyor.Eski katı asker disiplinimi is-ti-yo-rum.
Bir de geçen Mattika da söylemişti.Sizin diyetler çok sağlıklı, süper falan da içinde yok yok, yani en güzeli tabii ki fakat onun dediği gibi 70-80 kilolarda olan biri böyle beslense ayda 3-4 kilo rahat verir ama sizlerin kilosu az ve bu şekilde günlük 1000-1500 kalorilik beslenince ya kilolar gitmiyor ya da az gidiyor.Ukalalık olarak anlamayın ama bence 2 seçeneğiniz var; ya kaloriden kısacaksınız (az yiyeceksiniz) ki bu sağlıksız ya da sporun dibine vuracaksınız.Mesela böyle yemeğe devam edip, günde 2 saat bol ter atan bir spor yapsanız bence daha iyi sonuç alırsınız.Öbür türlü hem her şeyden yiyip hem günde 20-30 dakika sporla düzenli ama yavaş kilo verirsiniz.Hoş, bence en güzeli düzenli, sağlıklı ve yavaş verip, bir daha almamak ya neyse.Bunda da sbır faktörü devreye giriyor, ayda 2 kilo vereyim yavaş yavaş gitsin derken de insanın modu, motivasyonu düşüyor.Ne bileyim işte, kelin merhemi olsa kafasına sürer hesabı
Yakar bacım koş,
Suhan 48lik hedefini ve grubu bozdu, se_zen de mekik kardeşliğine katılacakmış.
Karşı grup kendini yok etti, artık "hepimiz kardeşiz, hepimiz şişmanız" modunda halay çekip aynı grupta yarışacağız
ey rabbim sen nelere kadirsin. gördüm biri 50 yapmış hedefi biri mekiğe başlayacakmış. mekik aleti lazım mı bacılar .göndereyim yani.daha dur neler görecez.neymiş yaşasın mekik kardeşliği. neymiş aklın yolu birmiş.
Yakar bacım koş,
Suhan 48lik hedefini ve grubu bozdu, se_zen de mekik kardeşliğine katılacakmış.
Karşı grup kendini yok etti, artık "hepimiz kardeşiz, hepimiz şişmanız" modunda halay çekip aynı grupta yarışacağız
Ağlama duvarına çevirmeyelim burayı bacılar, daha perşembeye de çok var.
Şimdiden moraller yerde olursa, perşembe birimiz susar, öbürü başlar ağlamaya.
Bu arada cumartesi regl olacağımı, cumartesiye kadar dombili olup suyla şişeceğimi söylemiş miydim
Yani benim perşembeden umudum yok, bari siz yapmayın böyle.
tşk ederim canım.asıl hedefim 58 di, ama ulaşılır dursun diye aşama aşama ilerlettim hedefi.
58 nasıl uzak gelirdi ya, ergenlikte hızla büyürken geçmişim o kilodan hiç tartıda görmemiştim.
şimdi 55 i beğenmicem eğer ulaşabilirsem.
okuldaki karneler gibi olsa velin gelip not isterdi, geçerdin
kısa zamanda hepimiz hedefe varcaz inş.
yalnız ben 52 de olsam, ki çok zor olamam heralde, gitmek istemem takımdan.
bu yüzden bi alıp bi veriyorum galiba
S_a , başkan bacım, eline sağlık, iyice gaza geldim valla, süper olmuş listeler.Se_zen benden bir gün sonra gelmiş gruba, benim dönemimde epey yeni üye olmuş, ayağımı sürmüşüm demekNe güzel, sıcak bir grup olduk, gün geldi kilo aldık, gün geldi verdik, ben de burayı çok sevdim, gidesim çok var (zayıflayıp) ama kalasım da çok var, bilmiyorum, kilo verip konuk misafir olarak sohbete katılmak isterim.( Ay o günler bir gelsin sonra bakarız)
Benim hedef aynı, 68 kilo olup 38 beden olmak, olur da kalın bir 68 olursam incelmek adına 66ya çekebilirim hedefimi ama şimdilik ilk yazdığım gibi, benim daha ötesinde gözüm yok, bir 38 beden olayım, şükredip oturacağım yerimde valla
Bu arada sanki ülkede su kıtlığı varmışcasına sabah 2 tane 1,5 litrelik su aldım.
İkisini de asker gibi sehpanın üzerine dizdim.Biri bitmek üzere, öbürünü de yatmadan bugün bitireceğim.
Günde 3 litre su içmiş olacağım kesin bir biçimde.
Öbür türlü hep kafadan atıp, hesaplıyordum, 1,5 lt-2 lt diye ama şimdi milimi milimine ölçebileceğim ve göbeğim çatlasa bile 3 litreyi bitirmeden günü kapatmayacağım.
S_A bana mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli olmadığından cevaplayamadım.bundan sonra en azından yediğim şeyleri paylaşıcam.hatta hemen dünkü saçma menümden bahsetmeliyim.sakın benim hep böyle olduğumu düşünmeyin diyette olduğum 3.5 aydan beri belki 2 belki de 3 kez olmuştur bu.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık
ara öğün:
1 bardak süt
7-8 adet badem
öğle-ara-akşam-ara hepsi toplam olarak saat 4.5-5 gibi yediim.
1 adet whopper menü
whopper mı . Yerim ben onu
Ya o varya kutsal bir yiyecek. (tövbe tövbe neyse günayaha girmyeyeim)
Gerçekten duyduğum anda gözlerim parlar,
Bir whoper, bir içli köfte, bir de paçanga bayılırım.
Arada ödül şart. Ama bizim gibi abartmamak kaydıyla. 3 ayda 3 kez ise bir şey olmaz. Devamı gelmez umarım tabii.
Gerçi kızlar kaynana muhabettini kaçırmışım ama hemen bir şeyler anlatayım
Geçen hafta kayınvalidem diyette olduğumu bildiği halde mantı yapmış
Evet gittim. EE işte yemek hazır, mantı yaptık kızınla.
Ben "hayır yemeyeceğim" dedim. O da "kızın yaptı elleri ile tadına bak bari" (burada kızımı kullanarak bana yedirmeye çalışıyor)
Hiç bir şey demeden "teşekkür ederim hamur yemeğe niyetim yok " diyip kızımı alıp eve gittim.
Ertesi gün baktım bana ızgarada incik bişirmişler.
Sonra cumartesi akşamı yine kaynanam pide yapmış. Ben tadına bakmadım o ada bari üstünü ye. Ulen neyin üstünü yiyim. Üstü çıkmaz ki bunun (winstonun hesabı) tadına dahi bakmadım. " ben hamur yemeyeceğim" dedim. Kızım ve eşim karşımda yedi bende yemedim.
baktım ertesi gün yine balık yapılmış.
Birde kayınvalidecim benim hamur işi yapmadığı akşamlarda da patates kızartır. Ama bunu kabul etemz. Yine geçenlerde bana diyorki size de işte patates kızarttım seviyorsunuz diye. "Anne farkında değilsin ama ben 2 senedir yemiyorm o kızartmaları eğer başka bir seçeneğim varsa, oğlum seviyor de de inanayım" O da "e ben zaten arada kızartıyorum seviyorsunuz diye (buraya dikkat sevmediğimi söylediğim halde duymuyor) "anne maşallah özellikle ben diyet yapıyorsam haftada 2 gün hamurişi 3 gün kızartam geri kalan 2 günde kuru fasülye pilava yapıyorsun" desemde o sürekli sebze yediğimizi idda ediyor. Bende yazmayı düşünüyorum şimdi. Her akşam pişirdikelrini liste yapıp 1 ay sonunda koyacam önüne.
bu grup geçen hafta 1. olmuş bir takım ne oldu analar bacılar. burda dağolmaya değil toparlanmaya geldik. kocaman bir göbeğim var kocamanda bir iradem. bu işe başladıysak öylede bitireceğiz.(hoş sezen ve suhanın pek niyeti yok gibi ama):) erol taş gülüşü
Kızlar bu arada her iki çete üyeleri de buradaymış. Yanlız dikkat bizi ayıracak kimse yok.
Kızlar bu arada her iki çete üyeleri de buradaymış. Yanlız dikkat bizi ayıracak kimse yok.
Göreceğiz bakalım kimin niyeti yokmuş. Farkında isen ben hiç kaçamak falan yapmıyorum.
hiç bir şeyin ne tadına ne tuzuna da bakmıyorum. Ben zayıflıycam arkadaş.Siz kendinizi düşünün.
Senden zati pek umutlu değiliz deWinston da zayıflar ama ayında tekrar döner gruba kilo almış olarak. Bu saatten sonra o ne yerse kilo alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?