kızlar diskalifiye olmusum haberınız varmı lıstede adım var..
hmm anladım 65ten daha azı kötü durur sende. boy farkı işte.Ben 1.79um, düz hesap 1.80 diyorum işte, hep de topuklu giydiğimden genelde 1.85 civarı buzdolabı ebatlarında dolaşıyorum
70-74 kilo arası güzel bir 40 beden oluyorum.
68 kiloda da güzel bir 38 beden, ötesinde insan kılığından çıkıyorum
O yüzden 40-42 benim hedeflere uymaz, 38 beden olmadan şurdan şuraya gitmem, yeni kıyafet de almam.
bize kilo aldırınca mı mutlu oluyolar yoksa bizim kendimize has kurallarımızı bi şekilde bozmaktan mutlu mu oluyolar anlamıyorumGerçi kızlar kaynana muhabettini kaçırmışım ama hemen bir şeyler anlatayım
Geçen hafta kayınvalidem diyette olduğumu bildiği halde mantı yapmış
Evet gittim. EE işte yemek hazır, mantı yaptık kızınla.
Ben "hayır yemeyeceğim" dedim. O da "kızın yaptı elleri ile tadına bak bari" (burada kızımı kullanarak bana yedirmeye çalışıyor)
Hiç bir şey demeden "teşekkür ederim hamur yemeğe niyetim yok " diyip kızımı alıp eve gittim.
Ertesi gün baktım bana ızgarada incik bişirmişler.
Sonra cumartesi akşamı yine kaynanam pide yapmış. Ben tadına bakmadım o ada bari üstünü ye. Ulen neyin üstünü yiyim. Üstü çıkmaz ki bunun (winstonun hesabı) tadına dahi bakmadım. " ben hamur yemeyeceğim" dedim. Kızım ve eşim karşımda yedi bende yemedim.
baktım ertesi gün yine balık yapılmış.
Birde kayınvalidecim benim hamur işi yapmadığı akşamlarda da patates kızartır. Ama bunu kabul etemz. Yine geçenlerde bana diyorki size de işte patates kızarttım seviyorsunuz diye. "Anne farkında değilsin ama ben 2 senedir yemiyorm o kızartmaları eğer başka bir seçeneğim varsa, oğlum seviyor de de inanayım" O da "e ben zaten arada kızartıyorum seviyorsunuz diye (buraya dikkat sevmediğimi söylediğim halde duymuyor) "anne maşallah özellikle ben diyet yapıyorsam haftada 2 gün hamurişi 3 gün kızartam geri kalan 2 günde kuru fasülye pilava yapıyorsun" desemde o sürekli sebze yediğimizi idda ediyor. Bende yazmayı düşünüyorum şimdi. Her akşam pişirdikelrini liste yapıp 1 ay sonunda koyacam önüne.
senin kilonda çok ideal bi kilo kaybı aslında.Evet bende özellkle şu tabloyu görünce deminden beri aynı şeyi düşünüyorum. HAftada 375 gram. Ya hiç bir şey yapmayım haftada 4 gün spor yapsaydım gene giderdi bu kilolar. Boşuna kendimi hırpaladım. Ya da öğlen sabah rahat rahat yiyip akşamı azalsaydım giderdi. Gerçi şimdi dukana yeni başladım laf etmiyim de olsun. 1 hafta daha devam edicem yine de menüleri biraz daha azaltarak tabii. Sonra da normal beslenip akşamları falan azaltıp spor falan ağırlık vericem.
kocaman göbek, kocaman iradebu grup geçen hafta 1. olmuş bir takım ne oldu analar bacılar. burda dağolmaya değil toparlanmaya geldik. kocaman bir göbeğim var kocamanda bir iradem. bu işe başladıysak öylede bitireceğiz.(hoş sezen ve suhanın pek niyeti yok gibi ama):) erol taş gülüşü
Sabah:
1 küçük greyfurt
1 yumurta
1 avuçiçi peynir, 3 zeytin
1 çb ceviz+fındık
Akşam:
1 kase ezogelin
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa
spor: 45 dk yürüyüş
su 2 lt
evet ona baktım ama taa 2009 dan berı olanda bıle adım var acaba baska destinam olabilirmi ? yoksa ben girip yazamazdım dımı ?
vayyy menüye bakın. Kıskandım ve bravo güzel olmuş menü. Hiç eleştiri yok çünkü daha iyi olamazdı herhalde. Kendine ödül ve şu kullanmadığın mekik aleti ile 100 mekik çek (ödüle bak)
Bende menüme sadık kaldım bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde bozmazsam.
S_A 16 Ocak Pazartesi yedikleri:
sabah: 1 parça ekmek biraz beyaz peynir biraz salatalık
öğlen: 1 kağıse sebze çorbası
arada: çeğrek simit
akşam: mangal yakıldı balık pişti1 parça balık ve bol salata yedim ve tabiiki adanadayız 1 bardak şalgam içtim
Eki Görüntüle 327693
kızlar benim mekik aleti bundan,markası daha kötüsü heralde.
200 mekik çektim, sırtıma bişeyler battı durdu.
sonra kuyruk kemiğim acıdı sert zemine oturmaktan.
sizinki de buna benzer mi, ben bahane mi uyduruyorum
hep yiyerek zayıfladım ama bu kilodan sonra işe yaramıyo, baya azalttım aç geziyorum bikaç gündür.
bugünkü yediklerimin kalorisini hesapladım yaklaşık, 800-900 çıktı.
az değil di mi?
bu arada bu akşam yemekten önce tartıldım, güya tartılmıcaktım, verdiğimi hissedince dayanamadım 56.3 çıktım
söyliyim de kaçamak yapmayı düşünen varsa vazgeçsin.
bu hafta ilk 3te olalım en azından
Eki Görüntüle 327693
kızlar benim mekik aleti bundan,markası daha kötüsü heralde.
200 mekik çektim, sırtıma bişeyler battı durdu.
sonra kuyruk kemiğim acıdı sert zemine oturmaktan.
sizinki de buna benzer mi, ben bahane mi uyduruyorum
hmm seninki iyiymiş, bendeki işe yaramaz dediğim kadar varmış.Benimki için "delta crunch" yazınca görsellerde çıkıyor.Yuvarlak bir düzenek şeklinde, mindere kafayı koyup, tepeden kendine çekiyorsun.
Çok yapınca insanı eşek tepmişe çeviriyor ama genel olarak pek bir rahat.
Annemin ab rocket mı neyi vardı, Allahım 50 tane çekince iflahım kesilirdi, bel ve boyun ağrısı da cabası.
Kısacası ben memnunum.
Halil pazarlamaaaa kapınızzzdaaa gibi oldum
aman aman, kıçım battı durdu zaten, dayanılır bi rahatsızlık değil, bir de 60 liraya satıyolar bunu. neyse ki ben para vermedimaman dikkat ben bir kere bu mekik aletleri yeni çıktığında 50 kere mekik çektim teyzem almıştı. Haftasında kıl dönmesi oldu kuyruk sokummumda 2 kere lokal anestezi ile resmen ameliyat geçirdim. Üstelik oluşan iltihaptan dolayı yapılan 3 iğne fayda etmedi bana. Ondan hala mekik çekemem. Hemen batar orası. Aleti bilmiyorum malum benim yok.Winstonla yakar daha iyi bilir. Ama benim bildiğim kuyruk sokumunda oluşan kıl dönmesinin acısı. Hala koca bir kesik vardır orda. Ara ara iltahap akar. Aslında o aleti de ondan alamıyorum kızlar bakmayın takıldığımda. Kılın kökü hala orada duruyor çünkü. Popoların kıymetini bilelim kızlar. Çok değerli onlar. Valla o kadar acıyında ve 1 ay üstüne oturamayınca anladım.
arkadaşlar ben kaçayım akşama yapılacak yemeğim çekilecek 500 mekiğim var hadi ben gideyim herkese iyi akşamlar . lütfen atıştımayın sezen ve suhan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?