Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet ona baktım ama taa 2009 dan berı olanda bıle adım var acaba baska destinam olabilirmi ? yoksa ben girip yazamazdım dımı ?

hmm anladım 65ten daha azı kötü durur sende. boy farkı işte.
ben şu an 38 im, 36 olsam diyorum bu boyla 36 nasıl durur bilmiyorum.
deneyip görcem, çok hırslandım

bize kilo aldırınca mı mutlu oluyolar yoksa bizim kendimize has kurallarımızı bi şekilde bozmaktan mutlu mu oluyolar anlamıyorum
hani benim dediğim olsun hesabı yapıyolar sanırım.
revaninin tadına bakmadım, bana pırasa pişirmiş, pilav vs yemiyorum diye.
inat edince zafer bizim oluyo ama, öğrendiklerini unutyolar ertesi gün yine ısrar

senin kilonda çok ideal bi kilo kaybı aslında.
ben hızlı veriyorum şugünlerde, kafaya taktım aç geziyorum çünkü. ama açlıkla verilen kilo kalıcı olmuyo.
sabretmek ve az az vermek en iyisi

kocaman göbek, kocaman irade güzel slogan

Sabah:
1 küçük greyfurt
1 yumurta
1 avuçiçi peynir, 3 zeytin
1 çb ceviz+fındık

Akşam:
1 kase ezogelin
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa

spor: 45 dk yürüyüş
su 2 lt

Sabah:
1 küçük greyfurt
1 yumurta
1 avuçiçi peynir, 3 zeytin
1 çb ceviz+fındık

Akşam:
1 kase ezogelin
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa

spor: 45 dk yürüyüş
su 2 lt

vayyy menüye bakın. Kıskandım ve bravo güzel olmuş menü. Hiç eleştiri yok çünkü daha iyi olamazdı herhalde. Kendine ödül ve şu kullanmadığın mekik aleti ile 100 mekik çek (ödüle bak)
Bende menüme sadık kaldım bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde bozmazsam.

evet ona baktım ama taa 2009 dan berı olanda bıle adım var acaba baska destinam olabilirmi ? yoksa ben girip yazamazdım dımı ?

canım bence ona hiç aldırma cünkü nedense benimde adım geçiyordu birde evet o destinam sen olmalısın çünkü aynı kullanıcı adıyla başkası üye olamıyor foruma

S_A 16 Ocak Pazartesi yedikleri:

sabah: 1 parça ekmek biraz beyaz peynir biraz salatalık
öğlen: 1 kağıse sebze çorbası
arada: çeğrek simit
akşam: mangal yakıldı balık pişti 1 parça balık ve bol salata yedim ve tabiiki adanadayız 1 bardak şalgam içtim

sofradan aç kalktım resmen, kahvaltının üstüne 6-7 saat geçmişti.
sonra gittim 6-7 fındık ve 1 portakal yedim, saat 8 de.
8 den sonra yememe kuralı olsun diye.
mekik çeksem iyi olur aslında bi deneyim bu akşam. senin vesilenle

27 beden kot aldım tam oldu, asla kilo almamam lazım

öğünleri tam yap, sabaha yumurta zeytin vs ekle.
öğlen sebze yemeği olabilirdi. ozaman simit yemeye gerek kalmaz

hep yiyerek zayıfladım ama bu kilodan sonra işe yaramıyo, baya azalttım aç geziyorum bikaç gündür.
bugünkü yediklerimin kalorisini hesapladım yaklaşık, 800-900 çıktı.
az değil di mi?

bu arada bu akşam yemekten önce tartıldım, güya tartılmıcaktım, verdiğimi hissedince dayanamadım 56.3 çıktım
söyliyim de kaçamak yapmayı düşünen varsa vazgeçsin.
bu hafta ilk 3te olalım en azından

kızlar benim mekik aleti bundan,markası daha kötüsü heralde.
200 mekik çektim, sırtıma bişeyler battı durdu.
sonra kuyruk kemiğim acıdı sert zemine oturmaktan.
sizinki de buna benzer mi, ben bahane mi uyduruyorum

Son düzenleme:

Benimki için "delta crunch" yazınca görsellerde çıkıyor.Yuvarlak bir düzenek şeklinde, mindere kafayı koyup, tepeden kendine çekiyorsun.
Çok yapınca insanı eşek tepmişe çeviriyor ama genel olarak pek bir rahat.
Annemin ab rocket mı neyi vardı, Allahım 50 tane çekince iflahım kesilirdi, bel ve boyun ağrısı da cabası.
Kısacası ben memnunum.
Halil pazarlamaaaa kapınızzzdaaa gibi oldum

Süperrrr. Güzel bir hafta olacak desene. Kesin daha da gider perşembeye kadar. Bakalım ben kaç çıkıcam tartılmıyorum ben. Sürpriz olsun diye bi de malum su mu içem, tuvalete mi gitsem yoksa tartılsam mı olayı var.. Tartılmak i,çin önce wc ye uğramak gerekiyor o zamanda çok sususuz kalıyorum.
Bak kayınvalideni dinlemmeye başlamanın yararları. Bu arada akşam bizde yine kızartma vardı. (1) yazıyorum artık. Ben tabii ızgara tavuk yedim ve yoğurt

aman dikkat ben bir kere bu mekik aletleri yeni çıktığında 50 kere mekik çektim teyzem almıştı. Haftasında kıl dönmesi oldu kuyruk sokummumda 2 kere lokal anestezi ile resmen ameliyat geçirdim. Üstelik oluşan iltihaptan dolayı yapılan 3 iğne fayda etmedi bana. Ondan hala mekik çekemem. Hemen batar orası. Aleti bilmiyorum malum benim yok. Winstonla yakar daha iyi bilir. Ama benim bildiğim kuyruk sokumunda oluşan kıl dönmesinin acısı. Hala koca bir kesik vardır orda. Ara ara iltahap akar. Aslında o aleti de ondan alamıyorum kızlar bakmayın takıldığımda. Kılın kökü hala orada duruyor çünkü. Popoların kıymetini bilelim kızlar. Çok değerli onlar. Valla o kadar acıyında ve 1 ay üstüne oturamayınca anladım.

hmm seninki iyiymiş, bendeki işe yaramaz dediğim kadar varmış.
kendim 30-40 mekik çekeyim daha iyi
aman aman, kıçım battı durdu zaten, dayanılır bi rahatsızlık değil, bir de 60 liraya satıyolar bunu. neyse ki ben para vermedim

Yarına bir şirketle eğitim görüşmem var, sahibini gözüm tutarsa derse başlayacağız
3 litreden fazla su içtim bugün, bir miktar da süt içtim, şimdi yarına kendimden korkuyorum valla
Allah vere de görüşme kısa sürse, hemen eve gelsem yoksa sala sala eve geleceğim valla
Herkese iyi geceler, iyi uykular, şimdiden hafif ve mutlu bir sabah dilerim.

arkadaşlar ben kaçayım akşama yapılacak yemeğim çekilecek 500 mekiğim var hadi ben gideyim herkese iyi akşamlar . lütfen atıştımayın sezen ve suhan.

amanda aman bizide düşünürmüş yakar hanım:))
kaçamak falan yapmadım şekerim sen merak etme ha ha ha

kızlar ben çizelgemi değiştirdim ama hala hedefim 48 hatta hedefi 45 e bile çekebilirim sadece mattikayı bu konuda örnek aldım ve önüme küçük hedefler koyayım belki moralim düzelir diye çizelge üstünde oynama yaptım yoksa hedefte bi değişiklik yok yani
amanın amanın yakar winston korkuyorum artık ben sizden :18:

akşam gaza geldim 100 mekik çektim kızlar fazla yapamadım ama neyse artık yavaş yavaş arttırırım dedim başlangıç için 100 iyi dimi
akşam kaçamakta yapmadım sadece bitki çayı içtim.
bu sabah:
1 dilim kepek ekmeği
2 tane yeşil biber
6 yeşil zeytin
1 parça peynir
1 tutam maydanoz
1/2 domates
bir küçük parçada kırmızı biber
1 sb yy. süt(tarçınlı)
ay böle yazınca sanki çokmuş gibi geldi:))
kahvaltılarda yeşillik yemeye başladım eminim iyi olucak özellikle maydanozun çok faydası varmış kızlar her öğün tüketilse yeridir yani.
ara:
1 küçük elma
öğlen:
türlü(patlıcan-kabak-kırmızı biber-1 küçük patates karışımı)
akşam:
brokoli salatası
türlüden kalırsa 1 kase yerim kalmassa sadece salata yiycem:))
spor:
200 mekik
ara:
bitki çayı
meyve(portakal-greyfurt-elma)
destan gibi yazdımya.

herkese günaydın
dün menüme sadık kaldım. hiç kaçamak yapmadım. akşam 500 mekik çekerim diyordum ama duyduğum haberden sonra canım sıkıldı moralim bozuldu.canım hiç istemedi allahtan öğlen eve gidince 500 mekik çekmiştim.tabi iştahımda kapandı.
sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğlen semizotu yemeği yoğurt
akşama biber haşlamıştım yoğutlarım artık onu yerim.
inşalllah uyabilirim menüye bol siyah açık çay.

günaydın hatunlar,
günaydın yazıp yürüyüşe geçcektim hemen ama üşümekten korktum.
biraz videodan bacak sallayayım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…