Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın kızlar

bır mekık cekmeyen ben kaldım galıba :)) guneslı bır hava var umarım guzel bır gun olur..

Bendende günaydın kızlar,
Bende sabah 1 yumurta+peynir+2 dilim domates+1 dilim biber yedim. Ama aslında yememem lazımdı. Domates ve biberi.
Canım kocam iki gündür sabah erken kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor. Yumurtayı da yağsız pişirmiyor bende şimdi ona dukan mı anlatayım. Anlatsam bir sürü laf edecek gene. Açacak bana zararlarını iki kere oku. Okudun mu anlat bakalım diycek bende sinir olacam.
Artık yedim onlarıda yani.

gunaydın kızlar

bır mekık cekmeyen ben kaldım galıba :)) guneslı bır hava var umarım guzel bır gun olur..

Merak etme canım bende çekmiyorum. Zorlasam hafta da 20 taneyi zor çekiyorum. Ben yürüyüş falan yapıyorum tabii onları da anca haftasonu yapıyorum.

öğünleri tam yap, sabaha yumurta zeytin vs ekle.
öğlen sebze yemeği olabilirdi. ozaman simit yemeye gerek kalmaz

tamam canım bide öyle denerim ama bugün öğlende çorba olacak gibi..

---------------

kızlar bir kaç gündür eşimle başbaşa sinemaya gitmek istiyordum.. cuma günü 11 kişi gittik çıkışta mcdonaldsa gidildi.. ve ben önümdeki mc chicken menüsünü yemeden herbirinin kalorisine baktım :))) sonra ağır ağır yemeye başladım çünkü biliyorum eşim o menüyü yesin bitirsin doymayacak ve benimkinide yicek nitekim öyle oldu ben yarım mcchicken ve azıcık kolayla durumu atlatmıştım....

bu sabahta akşama sinemaya gidiyoruz... ama önce güzeel bi pizza yeriz demezmi :26: bana daha pazar günü neolursun lütfen ama lütfen zayıfla bu sülalenin en güzel kızı sensin kimseye bu tahtı verme bak tahtın sallanıyor sen zayıflarsan kimse ulaşamaz sana dedi... ne yalan söyliyim hoşuma gitti ama zayıfla diyen adam beni neden pizzacıya götürüyor....

bunu ona söylesem şey dicek şeeyyyy.... geçen hafta sen ısrar etmedinmi hamburger yerine pizza yiyelim diye dicek

canımda fena pizza çekiyo kızlar ben napıcam :26::26:

-

Valla S.A pizza hamurgereden çok daha masum geldi. Hepsini yemzsin. Ayrıca ince dilim felan oluyor. Onlardan yersin olur biter.
Kenarlarını yemezsin 2-3 dilim de yiyebilirsin yani ama koca pizza yemek yok. Hem aç karnına gitme. Gitmeden önce en azından salata ye bol su iç.

Günaydınlar ya da tünaydınlar,
Sabah kargam kahvaltısını etmeden düştüm yollara, bi bardak süt içtim, sonra toplantıda sürekli karnım guruldadı
Patron, şirket uzakta diye bir yere kadar kendimin gideceğini, sonra şirketten araba yollanıp ordan alınacağımı söylemişti ama baktı ki benim karnım açlıktan gurulduyor, adamcağız halime acıdı "evden aldırır, eve bıraktırırım, sen de yol parası bile vermemiş olursun" dedi Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.

Ayrıca zayıflamış olduğumu söyledi ki işte bu hoşuma gitti.

Bu arada ben her gün bel inceltme (yan yağlar için) hareketi yapıyorum.Ellerimi belime koyup sağa sola doğru günde 300-400 kere esniyorum ve dün eşimin de dediği gibi belim iyice ortaya çıkmış ve de incelmiş. Mekikten hoşlanmayan ama yanlarda azcık yağları olanlara tavsiye ederim.

S_A, hamburger için sloganım belli; bir hamburger= 1 koca ekmek.Aklında bulunsun ve bence yeme, pizza daha vahim ya sen bilirsin.Hem eşin nolur zayıfla diye yalvarıyor hem de pizza, hamburger yemeğe götürüyor, bence konuşmalısın, hangi insan evladı böyle yiyerek zayıflayabilir ki? Belki de iradeni ortaya koyabilecek misin diye de seni deniyor olabilir.Eğer pizza hut ise, sınırsız menü seçersin, orada çorba içer , üstüne de salata falan yersin, bir dilim de pizza yedin mi tamam ya da eskiden ıspanaklı pizza vardı bilmem hala var mı, bir küçük boy ince dilim ıspanaklı pizza söylersin, onu yersin, kötünün iyisi hesabı.

Yakar, duyduğun kötü haber umarım çok kötü değildir.Üzüldüm her neyse olay.Moralini bozma lütfen.

Suhan, düğün yemeği listesi gibi vermişsin menünü Çok hafif ve güzel olmuş ama destan gibi olmuş, ilk bakınca "mübarek, dünyaları yemiş" dedim Okuyunca anladım ki öyle değilmiş.

Se_zen nihayet dukan'ı bozmuş Perşembeye de az kalmıştı, bakalım ne olacak.Flaş flaş flaş...Azzz Sonra

evt winston haklısın destan gibi oldu neyseki içerik fazla değil
öğlen yemeğimide yedim hafif hafif geldim işime akşamda kaçamak yapmazsam bu günü iyi kapatıcam.
iş görüşmenin iyi gittiğine sevindim winstoncum umarım herşey istediğin gibi olur.

hepsini yemek zorunda değilsin 1 bilemedim 1,5 ye hem nefsini köreltirsin hemde onlara uymuş ortamı bozmamış olursun.

S_A erkekler böyledir canım kendilerine yemek konusunda eşlik edellim isterler hemde incecik olmamızı beklerler sonuçta kadınlarla erkekelerin metebolizması aynı oranda çalışmıyo yani bunu anlamaları gerekiyo hem bizim vücudumuz doğumdan aşırı derecede deforme oluyo ama gel görki bunu hiç düşünmüyolar beraber yiyelim ama sen genede güzel ol mantığa bak ya((

yemek zorunda kalırsanda çok yavaş ye bu sayede herkes yer sende doyduğunu söylersin ve kalkarsınız:)))

Winstoncum ben bozmadım dukanı falan. Hala devam ediyorum fire versem de arada. Kendime göre uyuyorum hala.
Bu haftayı da görmek istiyorum ya. Sonra da montiye atlıycam galiba buradan. Ha hayyy yapmadığım diyet kalmasın.
Ama itiraf ediyorum en zoru isveçti. Gerçi seninkini yapmadım daha ama o cesaret yok ve hiç de olacağını zannetmiyorum.

arkadaşlar öğlen ben coştum.diyetmiyet kalmadı. canım sıkıldıkça yedim.
ben 1-2 gün müsade isteyeceğim.hiç mutlu değilim . mutlu olmayınca hiçbirşey yapasım gelmiyor.
sizleride demoralize etmek istemiyorum.

doğru sölüyosun canım morali bozuk olunca insan hırsını yemekten alıyo geçenlerdede ben öyle olmuştum iş yerinde huzursuzluk vardı durmadan yemek yedim sanki yemekle geçiyo ama işte insan hırsını bişeylerden almak istiyo.umarım sıkıntın en kısa sürede geçer fazlada üzme kendini.

burasıda alışkanlık yaptı bakmadan duramıyorum.yiyip yiyip burayada yazmak ikiyüzlülük gibi geliyor.

burasıda alışkanlık yaptı bakmadan duramıyorum.yiyip yiyip burayada yazmak ikiyüzlülük gibi geliyor.

Hiç öyle düşünme. Hepimiz dönem dönem yapıyoruz bunu. Az mı hamburger yedin, tatlı yedim, baklava yedim, pizza yedim diyoruz.
Arada hepimiz yapıyoruz. Can sıkıntında umarım geçer. Ve haklısın böyle zamanlarda insanın canı yemek yemek ister. (ama hemen toparlan sana böyle iyi iyi yazmakta zorlanıyorum bak. Kanatlarım çıkacak şimdi. Başımda da koca bir hale belirecek)

Ahanda suhan ile se_zen "winstoncum" demişler, valla bir başlarında melek hareleri eksik
Tabii perşembe geliyor ve kilolar aman aman oynamayınca inadı, kışkırtmayı bıraktılar, melek oldular

Şaka bir yana, teşekkürler Suhan bacı, ben 2 senedir şirketlerde hocalık yapıyorum, Recep İvedik tarzı şirketlerin kodaman kişisiyle genelde, bu da ya sahibi ya genel müdürü falan oluyor.Bazen çok egoları şişmiş oluyor, "ben 50 yaşındayım, şimdi bu genç hoca mı bana öğretecek?" falan tarzında tepeden bakanlar oluyor, bugünkü yer de koca bir holdingti, adam da epey kodaman biri, ondan istemeye istemeye gittim ama adam İbrahim Tatlıses hesabı "hocalar baş tacımızdır, anamızdır, bacımızdır, vatanı kurtaran ışıktır " mealinde cümleye başlayınca içimden "aferim evladım" deyip, başını okşayasım geldi Haftaya dersler başlayacak özetle.

Se_zen, perşembeyi umutla bekliyorum, bence bu hafta sen de epey değişiklik ollacak gibi.Hadi hayırlısı. Umarım iyi sonuç alırsın. (Ben de melek olacağım, ben de Nişantaşı çocuğuyum banane )

YAKAR, geçen hafta "ben alındım, hayır en çok ben alındım" modu aktifti biliyorsun.O kadar içime işlemiş ki, acaba burada bir şeye mi alındın, canın ondan mı sıkkın diye düşünmeden edemedim.Bir ara burayla mı ilgili, onu söylersen sevinirim.Başıma dert oldu valla, üzüldüm.Umarım kısa sürede atlatılan, sağlıkla falan alakası olmayan bir şeydir.

Son düzenleme:

ben de sinir oldum bugün bişeylere, akşam tatlılara baktım tam götürcektim ki dedim dur, okulda da simit yiyodum nerdeyse form bisküviye talim ettim.
bakalım nereye kadar gidebilcem böyle, baya sıkı bi diyet oldu çünkü.
en ufak psikolojik dalgalanmada bozulcak gibi.

yakar, inş kısa zamanda düzelir canını sıkan neyse.

1 yumurta
1 avuçiçi peynir
1 zeytin
1 yerli muz
1 çb ceviz+fındık

öğlen:
2 yaprak sarma
1 paket form bisküvi

Akşam:
1 kase ezogelin
1 kase brokoli
1 tabak tavuklu bamya
yoğurt

spor: yok
su: 2 lt

Son düzenleme:

kesinlikle ikiyüzlülük olmuyo, yemek için şeytanın vesvesesi o
nasılsa yedin, takıma yazma, daha daha ye diye.

yesen de yazcaksın, yazınca 2 gün sürüyo yeme krizi, yazmayınca 1 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…