gunaydın kızlar
bır mekık cekmeyen ben kaldım galıba :)) guneslı bır hava var umarım guzel bır gun olur..
gunaydın kızlar
bır mekık cekmeyen ben kaldım galıba :)) guneslı bır hava var umarım guzel bır gun olur..
öğünleri tam yap, sabaha yumurta zeytin vs ekle.
öğlen sebze yemeği olabilirdi. ozaman simit yemeye gerek kalmaz
tamam canım bide öyle denerim ama bugün öğlende çorba olacak gibi..
---------------
kızlar bir kaç gündür eşimle başbaşa sinemaya gitmek istiyordum.. cuma günü 11 kişi gittik çıkışta mcdonaldsa gidildi.. ve ben önümdeki mc chicken menüsünü yemeden herbirinin kalorisine baktım :))) sonra ağır ağır yemeye başladım çünkü biliyorum eşim o menüyü yesin bitirsin doymayacak ve benimkinide yicek nitekim öyle oldu ben yarım mcchicken ve azıcık kolayla durumu atlatmıştım....
bu sabahta akşama sinemaya gidiyoruz... ama önce güzeel bi pizza yeriz demezmi :26: bana daha pazar günü neolursun lütfen ama lütfen zayıfla bu sülalenin en güzel kızı sensin kimseye bu tahtı verme bak tahtın sallanıyor sen zayıflarsan kimse ulaşamaz sana dedi... ne yalan söyliyim hoşuma gittiama zayıfla diyen adam beni neden pizzacıya götürüyor....
bunu ona söylesem şey dicek şeeyyyy.... geçen hafta sen ısrar etmedinmi hamburger yerine pizza yiyelim diye dicek
canımda fena pizza çekiyo kızlar ben napıcam :26::26:
-
arkadaşlar öğlen ben coştum.diyetmiyet kalmadı. canım sıkıldıkça yedim.
ben 1-2 gün müsade isteyeceğim.hiç mutlu değilim . mutlu olmayınca hiçbirşey yapasım gelmiyor.
sizleride demoralize etmek istemiyorum.
burasıda alışkanlık yaptı bakmadan duramıyorum.yiyip yiyip burayada yazmak ikiyüzlülük gibi geliyor.
evt winston haklısın destan gibi oldu neyseki içerik fazla değil
öğlen yemeğimide yedim hafif hafif geldim işime akşamda kaçamak yapmazsam bu günü iyi kapatıcam.
iş görüşmenin iyi gittiğine sevindim winstoncum umarım herşey istediğin gibi olur.
Winstoncum ben bozmadım dukanı falan. Hala devam ediyorum fire versem de arada. Kendime göre uyuyorum hala.
Bu haftayı da görmek istiyorum ya. Sonra da montiye atlıycam galiba buradan. Ha hayyy yapmadığım diyet kalmasın.
Ama itiraf ediyorum en zoru isveçti. Gerçi seninkini yapmadım daha ama o cesaret yok ve hiç de olacağını zannetmiyorum.
arkadaşlar öğlen ben coştum.diyetmiyet kalmadı. canım sıkıldıkça yedim.
ben 1-2 gün müsade isteyeceğim.hiç mutlu değilim . mutlu olmayınca hiçbirşey yapasım gelmiyor.
sizleride demoralize etmek istemiyorum.
doğru sölüyosun canım morali bozuk olunca insan hırsını yemekten alıyo geçenlerdede ben öyle olmuştum iş yerinde huzursuzluk vardı durmadan yemek yedim sanki yemekle geçiyo ama işte insan hırsını bişeylerden almak istiyo.umarım sıkıntın en kısa sürede geçer fazlada üzme kendini.
burasıda alışkanlık yaptı bakmadan duramıyorum.yiyip yiyip burayada yazmak ikiyüzlülük gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?