Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese merhaba.bugün yediklerim
sabah:
1 kase special k ve süt

ara öğün:
10 adet badem

öğle:
1 ufak dilim pizza

akşam:
2 dilim kepekli ekmek ve 4 adet köfteyle çakma pideli köfte tabii ki tereyağsız

ara öğün:
1 adet greyfurt

winston yeni öğrencin hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Menün epey yeşilmiş.Sarma, brokoli, bamya Ne güzel yeşil ve hafif bir gün geçirmişsin.
Sen katkı ve koruyucu maddelere karşıydın, bisküviler hakkında ne düşünüyorsun?
Acep böyle şekersiz, kepek undan falan bizde kendi bisküvimizi evde yapabilir miyiz? Çok mu fantastik olur? Ama ben sevmiyorum bisküvi ve o tarz paket şeyleri, bir çubuk krakerin bile arkasını çevirdiğinde adam koymamış şey bırakmamış içine, sanki çamaşır suyu yapmış mübarek. Ama her şeyi de evde yapmak zaten imkansız.

Afiyet olsun, bence güzel ve hafif olmuş. Greyfurt epey yağ yakıyormuş hep aklımda.Faydasını görüyor musun acaba, merak ettim.
Doğum kontrol hapının etkisini azaltıyormuş o yüzden 2 senedir ağzıma sürmedim, hoş tadını da sevmem ama zayıflama adına denemek isterdim

Kızlar benimde bütün gün gözüm döndü siz olmasaydınız valla çoktan bırakmıştım dukan mukan

Sabah
1 yumurta
2 dilim domates 1 dilim biber
peynir

Ara
1 bardak süt
Öğle
3 tavuk incik
1 kase yoğurt

Akşam
haşlanmış tavuk
yoğurt ve şekersiz böğürtlen kompostosunu karıştırıp yedim
3 misket çikolata yedim

doğum kontrol hapı iştah açar yaa.:26:
bisküvi yemedim nerdeyse 1 yıldır, katkı maddeli diye, özellikle diyet ürünlerin içindekiler daha da acıktırıcı oluyomuş.
ama okulda onu yemezsem tek alternatif hamurişi.
vardır mutlaka tarifler.

çikolata az baya ya bişicik olmaz

Hmm ben evlendikten sonra ondan bu kadar yiyip, kilo aldım desene
Hepsi haptan dolayı demek
Buldum günah keçisini hehehe, şaka bir yana doğru aslında ama mutlaka doğum kontrol hapı kullanan incecik hatunlar da vardır elbet, ben de öyle olacağım, yoksa bahanelerim hiç bitmeyecek.

Se_zen güzel yemişsin.
Ben bugün; sabah süt & sade nescafe
öğlen; 2 yumurta, 2 dilim salam
akşam; bir portakal

Bu ara iştahım yok (40 kere söylersem beynimde inanacak buna yakında ) Ama regl olacağım için şiştim de şiştim

regl öncesi şişkinliği artırır, iştah açar, frenlemezsen kilo alırsın. ayy uzak dursun doğum konrtol ilacı
portakal dediğin şeker, süt ayran içeydin et yiyeydin hem protein hem doyururdu akşam vakti

Valla şu an kendisine muhtacım Bu yüzden bırakmamam lazım, bir de bu dobi halimle hamile kalırsam, vay bana vaylar bana.
Hamileliği düşündüğümde (sürpriz olmazsa tabii) şöyle 60lara falan inmek, iyice zayıf olmak sonra hamile kalmak istiyorum, 10 kilo bile alsam en fazla 70 olayım diyorum. Bir de doğum öncesi/ sonrası kilolarla uğraşmak o psikoloji ile kabus olsa gerek
Neyse önce ben bir zayıflayayım da çocuk neyin istediğinde gelsin, Allah öncelikle isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

İyi geceler kızlar, önerdiklerinizi okudum... akşam yemeğine ben ve eşim gittik..

winstoncum pizza hut da değil pizza housedaydım

kızlar aynen şunları yedim bugün:

sabah: normal kahvaltı 1 yumurta peynir zeyytin salatalık bir parça ekmek

öğlen: 4 lokma makarna 1 kağıse sebze çorbası

gelelim akşama yani pizzacıya

eşim pizza gelene kadar 1 tabak patates kızartması yesede ben o sırada akdeniz salatamla meşguldüm
tavuklu ve acı soslu pizzamı yerken sadece 2 dilim yedim dolayısıyla eşim benden kalanlarla birlikte 1 bucuk pizza yemiş oldu

ayyy vallahi haklısnız yaniiii üstelik ben çalışmıyorum hareket etmiyorum eşim çalışıyor koşturuyor o benden daha fazla yakıyor.. beni denemek istediğini sanmıyorum gönlümü yapmaa çalıştı ama ben za yıf lı caaaaaaaaaam

birde bana doğum günü hediyesi almamıştı sen seç ben alayım dedi kolye aldırdım :132:

çok alakasız olcak ama bugün 3 yıl aradan sonra 1 atkı bitirdim hemde 2 haftada

winston benim sıkıntımın burayla bir alakası yok. aksine buraya uğradıkça kafam dağılıyor. bana iyi geliyor.sıkıntım eşim ve iş yeriyle ilgili ister istemez banada yansıyor.canım sıkıldı.elimden bir şey gelmiyor o benim canımı sıkıyor. yoksa 1000 mekikle epey formumdayım dalacam aralarına tarumar edecem oralarıda maalesef yerimdar.eşimle akşam konuştuk .üstesinden gelemeyeceği bir iş olmadığı, benim kafamda fazla abarttığımı , bundan daha büyük sorunları bana anlatmadan hallettiğini söyledi.keşke anlatmasaydım dedi. baya rahatladım.hemen kendime gelip evde deli gibi temizlik yaptım akşam akşam.koşu bandında 30 dk. yürüyüş üstüne 1200 mekik çekip güzel bir duş aldım. baya kendime geldim. öğlen yediklerimi eritmek için işte böyle şeyler yaptım. bitki çayı hazırlayıp içtim.saat 10 olduğunda olduğum yerde uyumuşum.benim dünkü buhranım ve maceralarım. (arkası yarın)

herkese günaydın
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. baya canım sıkılmıştı.ama allaha şükür atlattım.
ama ne kadar iradesizmişim ya . hemen dağıldım. sizler olmasaydınız varya eski diyetlerim gibi olacaktı. 2-3 kilo ver en ufak şeyde dağıl sonra ye ye . kilo al tekrar psikopata bağla falan filan .
sabah 1 yumurta 2 ince dilim ekmek . 2 çatal peynir.
öğlene inşallah coşmadan az yerim.menüm belli değil.hadi herkese kolay gelsin.

kızlar nabersiniz

ben kahvaltı bile etmeden neti açtım hem odamı düzeltiyorum hem size yazıyorum açıkcası bu sabah kahvaltı etmek istemiyorum midem çok ağırıyor

kızlar nabersiniz

ben kahvaltı bile etmeden neti açtım hem odamı düzeltiyorum hem size yazıyorum açıkcası bu sabah kahvaltı etmek istemiyorum midem çok ağırıyor

geçmiş olsun .üşüttün mü ne oldu?

Günaydın kızlar
Dukan yarın son gün, 1 gram vermemişim. Hala 55 kiloyum. Yarına kadar da hiç umut yok. Ne biçim iş bu böyle ya. Doğru dürüst ne sebze yedim, ne başka bir şey, meyveyi 2 haftadır ağzıa sürmedim, Toplasan 5 tanecik misketin bir kücüğü olan çikolatadan yedim. Sürekli tavuk gögsü yedim. Bu nasıl bir şey böyle.
Bugün kendime yeni bir diyet bulucam artık. Üstelik kızlar ben hala regliyim. Geçen ayın 5 inde iğne olmuştum 1 hafta kesilmişti ve o günden bu yana aynı. Bıktım ya. iğnede yaptırmadım ama hala geçmedi.

şu iğneleri hiç sevmedim. bir kere yaptırdım. göyüs ağrısından ölüyordum. başka bir yöntem dene yedek parça taktır (ria) daha güvenli daha sağlıklı çelik kasa gibi olursun.
diyete gelince demekki senin bünye anca günlük yediklerini yakmış. eskiden yaptığın diyete dön bence.sebze falan

günaydın kızlar
iki gündür yürüyüşe bahane buluyorum,
şimdi de saçım bozulmasın duş alıp da diye yürümedim:26:

sezen kaç gün oldu dukana başlayalı, bence sen karataya gel.
ama bulgur serbest der mesela, 2-3 kaşık, onu da kilo verme döneminde önermez, millet yasak değil diye 1 tabak yer.
böyle şeylerine tam uyarsan işe yarıyo.
ara öğün yok, akşam 7-8 den sonra bi lokma yemek yok, ben bunun sayesinde verdim aslında

yakar sıkıntının büyük bişey olmadığına ve atlattığına sevindim.
neden mutsuz olunca sıkılınca yemek yiyoruz ya, ben de öyleyim.
en iyisi bi psikanaliz fln yaptırıp bundan kurtulmak ömür boyu istediğimiz kiloda kalırız ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…