Teşekkür ederim.winston yeni öğrencin hayırlı olsun
herkese merhaba.bugün yediklerim
sabah:
1 kase special k ve süt
ara öğün:
10 adet badem
öğle:
1 ufak dilim pizza
akşam:
2 dilim kepekli ekmek ve 4 adet köfteyle çakma pideli köfte tabii ki tereyağsız
ara öğün:
1 adet greyfurt
doğum kontrol hapı iştah açar yaa.:26:Teşekkür ederim.
Menün epey yeşilmiş.Sarma, brokoli, bamyaNe güzel yeşil ve hafif bir gün geçirmişsin.
Sen katkı ve koruyucu maddelere karşıydın, bisküviler hakkında ne düşünüyorsun?
Acep böyle şekersiz, kepek undan falan bizde kendi bisküvimizi evde yapabilir miyiz? Çok mu fantastik olur? Ama ben sevmiyorum bisküvi ve o tarz paket şeyleri, bir çubuk krakerin bile arkasını çevirdiğinde adam koymamış şey bırakmamış içine, sanki çamaşır suyu yapmış mübarek. Ama her şeyi de evde yapmak zaten imkansız.
Afiyet olsun, bence güzel ve hafif olmuş. Greyfurt epey yağ yakıyormuş hep aklımda.Faydasını görüyor musun acaba, merak ettim.
Doğum kontrol hapının etkisini azaltıyormuş o yüzden 2 senedir ağzıma sürmedim, hoş tadını da sevmem ama zayıflama adına denemek isterdim
Kızlar benimde bütün gün gözüm döndü siz olmasaydınız valla çoktan bırakmıştım dukan mukan
Sabah
1 yumurta
2 dilim domates 1 dilim biber
peynir
Ara
1 bardak süt
Öğle
3 tavuk incik
1 kase yoğurt
Akşam
haşlanmış tavuk
yoğurt ve şekersiz böğürtlen kompostosunu karıştırıp yedim
3 misket çikolata yedim
doğum kontrol hapı iştah açar yaa.:26:
bisküvi yemedim nerdeyse 1 yıldır, katkı maddeli diye, özellikle diyet ürünlerin içindekiler daha da acıktırıcı oluyomuş.
ama okulda onu yemezsem tek alternatif hamurişi.
vardır mutlaka tarifler.
Hmm ben evlendikten sonra ondan bu kadar yiyip, kilo aldım desene
Hepsi haptan dolayı demek
Buldum günah keçisini hehehe, şaka bir yana doğru aslında ama mutlaka doğum kontrol hapı kullanan incecik hatunlar da vardır elbet, ben de öyle olacağım, yoksa bahanelerim hiç bitmeyecek.
Se_zen güzel yemişsin.
Ben bugün; sabah süt & sade nescafe
öğlen; 2 yumurta, 2 dilim salam
akşam; bir portakal
Bu ara iştahım yok (40 kere söylersem beynimde inanacak buna yakında) Ama regl olacağım için şiştim de şiştim
regl öncesi şişkinliği artırır, iştah açar, frenlemezsen kilo alırsın. ayy uzak dursun doğum konrtol ilacı
portakal dediğin şeker, süt ayran içeydin et yiyeydin hem protein hem doyururdu akşam vakti
Ahanda suhan ile se_zen "winstoncum" demişler, valla bir başlarında melek hareleri eksik
Tabii perşembe geliyor ve kilolar aman aman oynamayınca inadı, kışkırtmayı bıraktılar, melek oldular
Şaka bir yana, teşekkürler Suhan bacı, ben 2 senedir şirketlerde hocalık yapıyorum, Recep İvedik tarzı şirketlerin kodaman kişisiyle genelde, bu da ya sahibi ya genel müdürü falan oluyor.Bazen çok egoları şişmiş oluyor, "ben 50 yaşındayım, şimdi bu genç hoca mı bana öğretecek?" falan tarzında tepeden bakanlar oluyor, bugünkü yer de koca bir holdingti, adam da epey kodaman biri, ondan istemeye istemeye gittim ama adam İbrahim Tatlıses hesabı "hocalar baş tacımızdır, anamızdır, bacımızdır, vatanı kurtaran ışıktır " mealinde cümleye başlayınca içimden "aferim evladım" deyip, başını okşayasım geldiHaftaya dersler başlayacak özetle.
Se_zen, perşembeyi umutla bekliyorum, bence bu hafta sen de epey değişiklik ollacak gibi.Hadi hayırlısı. Umarım iyi sonuç alırsın. (Ben de melek olacağım, ben de Nişantaşı çocuğuyum banane)
YAKAR, geçen hafta "ben alındım, hayır en çok ben alındım" modu aktifti biliyorsun.O kadar içime işlemiş ki, acaba burada bir şeye mi alındın, canın ondan mı sıkkın diye düşünmeden edemedim.Bir ara burayla mı ilgili, onu söylersen sevinirim.Başıma dert oldu valla, üzüldüm.Umarım kısa sürede atlatılan, sağlıkla falan alakası olmayan bir şeydir.
kızlar nabersiniz
ben kahvaltı bile etmeden neti açtım hem odamı düzeltiyorum hem size yazıyorumaçıkcası bu sabah kahvaltı etmek istemiyorum midem çok ağırıyor
Günaydın kızlar
Dukan yarın son gün, 1 gram vermemişim. Hala 55 kiloyum. Yarına kadar da hiç umut yok. Ne biçim iş bu böyle ya. Doğru dürüst ne sebze yedim, ne başka bir şey, meyveyi 2 haftadır ağzıa sürmedim, Toplasan 5 tanecik misketin bir kücüğü olan çikolatadan yedim. Sürekli tavuk gögsü yedim. Bu nasıl bir şey böyle.
Bugün kendime yeni bir diyet bulucam artık. Üstelik kızlar ben hala regliyim. Geçen ayın 5 inde iğne olmuştum 1 hafta kesilmişti ve o günden bu yana aynı. Bıktım ya. iğnede yaptırmadım ama hala geçmedi.
geçmiş olsun .üşüttün mü ne oldu?
şimdi biraz daha iyiyim vallahi üşüttümmü bilmiyorum ama bu evde kafayıda mideyide üşütmek mümkün:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?