Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
ben bu hafta iyi dağıttım yarın kesin artıda çıkıcam inş fazla çıkmam tartılmaya bile cesaret edemedim kaç gündür hastaneydi işteki sorunlardı yemek düzeni die bişi kalmadı bende...
sezencim dukan en ufak bir kaçamağı bile affetmiyo ben kitabını almıştımda yaptığınız bir kaçamak balona iğne batırmaktır diodu kaçamaksız uyguladığında mutlaka kilo verirsin...

çok haklısın . ben kapı gıcırdasa yemek yiyesim geliyor. bunun altında bir sebep olmalı. belkide yatılı okulda büyümemin her zaman her şeyi bulamayışımın etkisi çok büyüktür diye düşünüyorum.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR!
ben dayanamayıp günde defalarca tartılıyorum
sabah yemekten sonra kıyafetle kıyafetsiz hangisinde kaç kg fark oluyor iyice öğrendim

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR!
ben dayanamayıp günde defalarca tartılıyorum
sabah yemekten sonra kıyafetle kıyafetsiz hangisinde kaç kg fark oluyor iyice öğrendim
ben de öyleydim hep, mesela akşam dolu mideyle ve kıyafetle tartılırsam -1.5 fln çıkıyorum sabah ona göre.
uzman oldum bu hesaplarda. ama hiç anlamı yok, önemli olan kalıcı azalma.

vay vay birileri güzel rakamlar görmüş tartıda sanırsam.

inş yarına aynı durur, bazen önceki gün daha az çıkıyorum bildirim de 200 gr fln fazla oluyo nedense

kahvaltım:

1 greyfurt
2 yumurta
1 avuçiçi peynir, 1 zeytin
Maydonoz
1 çb ceviz+fındık

dağıtmak yok nasılsa dağıttım diye salmak hiç yok
daha fazla paylaşım, daha az kaçamak

selam arkadaşlar,

burada kilo vermiştim hamileliğiden önce oğlum bir yaşında bende katılabilirmiyim aranıza yeniden burda kilo vermeliyimmmm

lütfen arkadaşlar dağıtmak dağılmak lüksümüz yok maalesef bir kaç gündür o modda geziyordum. lütfen derhal toparlanalım bak bu haftada 1. olmalıyız kızlar .

çizelgemi yapmaya bile çalıştım bu grup kilo vermede çok yardımcı oluyor ben gün içinde tekrar girerim beni oklemişmisiniz diye bakarım bana alınıp alınmadığıma dair özeldende mesaj atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
çizelgemi yapmaya bile çalıştım bu grup kilo vermede çok yardımcı oluyor

Merhaba,
Umarız başkan alır, gerçi boş yerimiz vardı herhalde en son, Eğer gelirsen hoş geldin.
Bizde uğraşıp duruyoruz valla zayıflamak için ama gerçekten grubumuz süper herkes birbirini toparlıyor hergün.

Günaydınlaaar,

Dün bir portakalla akşam yemeği olayını bitirince ve gece yarısı 2de yatınca yatakta gözüm döndü, nasılsa regl olacğım vücut da şişti, benden cacık olmaz yarın yiyeyim de yiyeyim diye planlar yaptım.Sabah tartının üzerine çıkmadan çocuk gibi "eğer vermişsem yemem, aynınysa yerim" diye kendimce anlaşma yaptım ve az da olsa kilo vermişim, kıyamadım ve bir bardak sütümü alıp, içip üzerine de yeşil çay içip kahvaltıyı ortadan kaldırdım Bu hafta epey mekik ve de bel hareketi yaptım, çoook da hafif yedim ama regl dönemi diye düdük gibi azalma olacak, hoş olsun da azıcık olsun ona da razıyım.

YAKAR bacı, valla sevindim büyük bir sıkıntı olmadığına.Sabah sabah gamlı baykuş olacağım belki ama annemin yeğenleri vardı onla yaşıt.Bir tanesinin 16 yaşında down sendromlu oğlu vardı, görseniz nasıl yakışıklı nasıl aslan parçası.Kadın tüm hayatını ona adamıştı.Geçen sene evlerden uzak bir hastalık çıktı kadında.Kadın sürekli "benim ölmeye bile hakkım yok, evladımı kime emanet ederim" diyordu ve çok moral doluydu, dün gece malesef kadın vefat etmiş.Çok üzüldüm, ama Allah biliyor ya en çok geride kalan oğluna üzüldüm.Hani gözü açık gitmek denen şey var ya, kesinlikle böyle bir şeydir Hep farkındayım ama dün bir kere daha sağlığın kıymetini, şişman da olsam nefes alabildiğim, sevdiklerimin yanımda olduğunu keyifle farkedip, şükrettim. Kim ne derse desin, en kıymetli şey şu hayatta sağlık, ötesi bir şekilde oluyor, olmasa da öldürmüyor en azından.O yüzden sıkma canını, her şeyin bir çaresi elbet vardır, Allah eşine sana sağlık sıhhat versin, evlatlarınızı size bağışlasın bence bu bile en büyük dua ve amaç olmalı.

SEZEN bacı, gölge çiçeği'nin dediği gibi bir miktar liste dışı bile balonu söndürüyormuş, belki ondan olmuştur, istersen kaçamaksız sıfırdan başla gene diyeceğim ama bilmem tavuğa tekrar bakabilir, onu tekrar yiyebilir misin? Gerçi çok kafana takma ya, 55 kilo zaten azıcık bir kilo, vücut zor verecektir.Ben bu diyette senin psikolojini sevmiştim."Diyette gibi değilim, tokum, her şeyden yiyebiliyorum" diyordun ya aslında diyet dediğin böyle olmalı ama sonuçları da seni tatmin etmiyorsa sen bilirsin tabii.

SA, mide bulantısı, ağsırı deyince aklıma tavuklu pizza geldi (ben hiç duymamıştım bunu ayrıca).Allah korusun tavuk belki bayat falandı, bence biraz kendini ve eşini gözlemle, Allah korusun zehirlenme falan olabilir.İnşallah öylesine bir ağrıdır.Geçmiş olsun.

Hepimize sağlıklı bir gün olur inşallah.

winston ne kadar güzel yazmışsın allah senden razı olsun .en büyük nimet sağlık .bizim iş yerinde bir bayan var okadar zayıf ki hep özenip duruyordum. geçen sohpet etme fırsatı buldum meğerse kadın mideden hastaymış. kadın bir parça ekmeğe bir parça peynir yemek için neler vermezdim diyor. sağlık sıhat herşeyden önemli. allaha şükür eşimle çocuklarımla çok mutluyuz. rabbim herkese nasip etsim daim kılsın.( çarşamba hutbesi) hayatın günlük telaşları olacak tabi.maalesef insanız beşeriz bazen şaşıyoruz.
rabbim daha beter çaresi olmayan dert vermesin. bizim şişkolukda 3-5 ay boğazımızı tutsak geçecek çok kasmaya gerek yok.yoksa seda sayanın programındaki hatice gibi oluruz. dişlerimize kadar dökülür.(allah korusun) aman dikkat.

selam kızlar ben bugün ne var ne yok yedim utanıyorum kendimden ama neler yediğimi örnek olsun diye yazıcam hep birlikte kınayın beni arkadaşlar((((
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
6 zeytin
2 yeşil biber
1 parça peynir buraya kadar sorun yoktu
ara:
göreve çıktım bu gün gene yolda ne bulduysam yedim
1 paket çubuk kraker
öğlen:
1/4 lavaş
adana
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorbası
ara:
5-6 top çikolata kaplı bişey ne olduğunu tam bilmiyorum adı bi garipti ama tadı süperdi:))
1.5 lt su kıpırdıyamıyorum şuan patlamak üzereyim yaaaaa
akşam aç kalmak istiyorum Allahım biri benim şu boğazımı tutsunya :2: :2: :2:

bizim bu ruh halimiz hep ay yüzünden . ayın evreleri .hepimizin içindeki kurt womenleri ortaya çıkarıyor. bizim suçumuz değil yani hep ayın suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…