Afiyet olsun, bence güzel ve hafif olmuş. Greyfurt epey yağ yakıyormuş hep aklımda.Faydasını görüyor musun acaba, merak ettim.
Doğum kontrol hapının etkisini azaltıyormuş o yüzden 2 senedir ağzıma sürmedim, hoş tadını da sevmem ama zayıflama adına denemek isterdim
geçmiş olsun, sabah mide bulantısı demişsin, hamile misin kız yoksa
selam arkadaşlar,
burada kilo vermiştim hamileliğiden önce oğlum bir yaşında bende katılabilirmiyim aranıza yeniden burda kilo vermeliyimmmm
noluyosunuz kızlar gecen hafta 1.ci olduk bu hafta kılo alma rekoru kırıcaz ,
ben bütün gün gezdim ofisleri dolastım iş aradım durdum , 12 duzenlı , sureklı , bır iş istiyorum , otele dönmek ıstemıyoruım kızın okul masraflarına yetısemıyorum
pek bısey cıkmadı , 2-3 ay sonra hareketlenır dıyorlar
yemek işine gelınce , ben verdıklerımın hepsını aldım hızlı gıttı hızlı geldı , pısmanım falan dıyemıycem , sezenın de dedıgı gıbı , dıyette parayla , eğer duzgun bır iş bulursam sanırım burayıda bırakıcam kızlar
neyse yarın görusuruz ıyıgeceler
geç kalmışım herkes dağılmış.
kilo almak yok, en azından ilk 3 e girelim bu hafta.
ben iddialıyım en azından.
okulda simit ne güzel koktu ama yemedim, 1 lokma bile yesem nasılsa yesem moduna girmekten korktum.
İşte irade işte malkoçoğlu
Şu avatarındaki hatun kim minicik anlamadım ama kalçaları 7 cihanı devirir, o ne öyle ya kocamaaaan
liv tyler
Anaaam kadının basenleri bu kadar mı geniş yahu, bu hatun yüzüklerin efendisinde de vardı, gerçi orda sürekli uzun pelerinler giyiyordu ve yüz güzelliği bence şahane ötesi olduğundan hiç totosuna bakmamışım desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?