Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

maalesef insanız beşeriz bazen şaşıyoruz
Birde ayın evreleri vardır.
Ama olsun(amadan önceki herşey yalan mı şimdi? ben takıntılıyım amaya öncesi yalanmış derler.)
Yinede size yediklerimi yazamayacağım.
Israr etmeyin kızlar kendimden utanıyorum. Hem şaştım hem ayın evresi bilmem neyi girmiş araya. Hem reğliyim. Şişkoyum ve de mutluyum diyip bitirmek isterdm ama diyemiyorum.
Yok yok yazamam öğlen yediğim 1 tabak kıymalı böreği. Hele üzerine kızıma aldığım sürpriz çikolatayı hiç anlatmıycam. Benim suçum yok ya . Ben o kısmı hatırlamıyorum, yoksa 1 dakika içinde bankada müşteri falan da varken neyime benim toto moto neyse onu deli gibi yiyip birde oyuncağına bakmak. Herhalde iiçime cin kaçtı.

Ya kızlar bende akşama gideyimde şu avatarı değişteyim. Sinirliyim kardeşim orda öyle zıplayıp duruyor. sinirlerime dokunuyor iyice.
Yeter be. AAaaaaa

bak ben demiştim. hep ayın yüzünden. alsana bir kurt women daha.

Tüm topik aynı hafta mı regl oluyoruz ne oluyoruz yaa
Herkes canavarlaşmış, ben de sapıtacaktım, buzlukta soğan halkaları vardı,3-5 kızartıp yiyeyim derken baktım siteden özel mesaj gelmiş.5 günde 5 kilo topiğinde bir ayda 10 kilo verdim diyen yazılarımı birisi görmüş, anlat nasıl yaptın falan filan demiş.Neyse ona mesaj yazarken dedim içimden "hatun senin az sonra soğan halkası yiyeceğini bilse sana hiç danışmazdı ) " Neyse kendimden utandım ve gittim bir kase yoğurt yedim.Ama bu bir hafta sapıtmayayım diye her saat başı kim bana mesaj atacak, çok merak ediyorum.Pöfff.

Özellikle canım tatlı istiyor, hiç bana tarçınlı süt falan demeyin kalbinizi kırarım
Tatlı dediğin şöyle üstünden çikolata sosu akan koca bir tabak profiterol olacak ya da 2-3 dilim bol fıstıklı çıtır çıtır baklava.
Regl dönemim böyle başlıyorsa, Allah yardımcım olsun valla.Yarına kadar yemeyeceğim, hali hazırda bu şişkinliğe rağmen 400 gram eksik çıkıyorum, sabah - kilolarımı gururla söyleyip, elime tatlı kaşığını alıp internetten siparişi vereceğim valla

Yok yok kızlar bırakıcam bu dukanı falan. sinirlerim bozuldu bugün. Kendimi kötü hissediyorum. Hem zayıflayamıyorum hemde o kadar et ti , süttü, yoğurttu, o kadar para harcadım.

valla ben de yağ yaktığını duydum ayça kayadan arada bir yiyiyorum tadı ekşi ama napalım.

bugün yediklerim (herşey akşam yemeğine kadar çok güzeldi)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dillim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 domates

öğle:
special k ve süt

veeeee akşam:tamı tamına 3 dilim pizza ((

geçmiş olsun, sabah mide bulantısı demişsin, hamile misin kız yoksa

ayyy dün bende düşündüm.. gece başım nasıl döndü aynı andada fena halde midem bulanmıştı...... canım sürekli tatlıda çekiyor..

olamaz yani olmamalı..

daha doğrusu mümkün değil

daha on gün önce regl bitti 1 haftada hamilelik belirtilerimi olurmuş..

hadi kış kış bebicik
selam arkadaşlar,

burada kilo vermiştim hamileliğiden önce oğlum bir yaşında bende katılabilirmiyim aranıza yeniden burda kilo vermeliyimmmm

tabii boş yerimiz var canım aramıza hoşgeldin. şu anki kilon ve hedefin nedir?

noluyosunuz kızlar gecen hafta 1.ci olduk bu hafta kılo alma rekoru kırıcaz ,

ben bütün gün gezdim ofisleri dolastım iş aradım durdum , 12 duzenlı , sureklı , bır iş istiyorum , otele dönmek ıstemıyoruım kızın okul masraflarına yetısemıyorum

pek bısey cıkmadı , 2-3 ay sonra hareketlenır dıyorlar

yemek işine gelınce , ben verdıklerımın hepsını aldım hızlı gıttı hızlı geldı , pısmanım falan dıyemıycem , sezenın de dedıgı gıbı , dıyette parayla , eğer duzgun bır iş bulursam sanırım burayıda bırakıcam kızlar

neyse yarın görusuruz ıyıgeceler

Burayı bırakıcam ne demek ya
Akşamdan akşama girersin, gene birlikte oluruz.
Burayı ancak zayıflayıp, gururla terkedebiliriz

Bu arada eşim şişkoluktan bıkmış, yarın benim 5 günde 5 kilo diyetine başlayacakmış.Ben de ona öğlenleri yemek yapıp götüreceğim hem yürüyüş de olur düzenli.Ben de yarın patatesle onunla birlikte başlayacağım.Tekrar eski disiplinli zamanıma dönüyorum.Gerçi regl haftası kötü bir başlangıç olacak ama bunu bahane edip yemek daha da kötü olurdu.

Hürrem de bu gece çok sıkıcıydı, aksiyon yoktu.Pöff bir yandan tatlı krizine girdim bir yandan sıkıldım ama kazasız belasız bugünü de atlattım.Darısı diğer günlerin başına.

Şimdi eşimle kendime excelde mekik tablosu ayarlayacağım, menü listesi de yapacağım.Evde iki rambo olacağız
Umarım birbirimizi gaza getirir, ikimiz de zayıflarız

Hafif bir günde uyanmak dileğiyle, see you tomorrow.

geç kalmışım herkes dağılmış.
kilo almak yok, en azından ilk 3 e girelim bu hafta.
ben iddialıyım en azından.
okulda simit ne güzel koktu ama yemedim, 1 lokma bile yesem nasılsa yesem moduna girmekten korktum.

Sabah:
1 greyfurt
2 yumurta
1 avuçiçi peynir, 1 zeytin
Maydonoz
1 çb ceviz+fındık

Ara: 1 paket form bisküvi

Akşam:
1 kepçe yoğurtlu çorba
Yarım tabak bamya
brokoli
Yoğurt
8-10 fındık

spor: yok
su: 2-3 lt

İşte irade işte malkoçoğlu
Şu avatarındaki hatun kim minicik anlamadım ama kalçaları 7 cihanı devirir, o ne öyle ya kocamaaaan

heh işte aynı ben
kilo verdikçe geride basenlerim kaldı, biraz vücut yapısı biraz da sadece yürüyüş yapmamdan sanırım, bacaklarım hep kas oldu.
daha doğrusu yürüyüşü hızlı yapmaktan, az daha yavaş yürüsem okadar kas olmayabilirmiş, ozaman da terlemiyorum

Günaydınlaaaar,

Sabah sabah eşime patates haşlamak için kargadan önce uyandım.
Patatesler haşlanırken ben de gireyim dedim.
Regl sebebiyle acayip karnım ağrıyor ve mızmızım, büyük olasılıkla tüm gün battaniyeyi çekip yatacağım.
400 gram diyordum ama yalan olmuş (gerçi 11-12 ye kadar yemek yemeyip , çiş manyağı olsam daha da az çıkabilir )
78.200 kilom, onca açlığa, sefalete ve spora rağmen 200 gram gitmiş
Şaka bi yana incelme oldu ve de körolasıca regl işi bozmayaydı iyi sonuç alacaktım, haftaya süper kilo vereceğim.Korkun benden sabah sabah üleeeyn.

Güzel sonuçlarla uyanmanız dileğiyle.
Şimdiden günaydın.

günaydın arkadaşlar.
sabah uyandım korka korka tartıya çıktım . amanın oneyyyy
ben 1 haftadır kaçamak yaparak tam tamına 200 gr vermişim. ben de kesin 68 geri olmuşumdur diyordum. onca şeye rağmen almayıp birde üstüne 200 gr da olsa vermek kendime getirdi. birde winston demez mi 5*5 e başladım . aman aman kim tutar beni. ne olursa olsun 500-1000 arası hergün mekik çektim. demek o önlemiş kilo almamı .çok sevinçliyim.
başlangıç:68
geçen hafta:64,8
bu hafta :64,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…