Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eşimi yolladım, uykum da açıldı, az mekik az bel hareketi yapacağım.
Acayip ayar etti beni, yok tuzsuz patates yenmezmiş, yok sabah sabah patates yenmezmiş,"yeme be adam" diye haykırdım, yok kilo da vermesi lazımmış, hem yedi hem söylendi.Benim de en sinir olduğum şey yiyeceklere laf söylenmesi, sonuçta nimet bu.Ağzını eğe eğe laf söylüyorsun da o patatesi bulamayanlar var diye ben de sabah sabah sinir oldum.Eşim bir de sabahları bir nur yüzlü (!), bir tatlı dilli (!) olur ki sormayın, sanki gece o uyurken anasını kesmişsin, öyle uyanır sabaha, pöff.Çok da hevesli, ben gibi inadı tutmuş, şimdi bırakmaz da inadına ama o zayıflayana dek her sabah didiş dur, bakalım sonumuz hayra çıksın.

Herkese didişmesiz, huzrulu bir gün dilerim.

ne yalan söyleyeyim sabahları bende pek sevimli olurum. hele uykumu alamamışsam tadımdan yenmem yani. eşini çok iyi anlıyorum . işin kötü tarafı benim kızımda aynı ben.

Günaydın hatunlar,
Valla sabah sabah benimde hiç kilo yazasım yok. Şöyle azıcık vermiş olaydım bende iple çekerdim yazıcam die.
Bende sadece 200 gram vermişim. Gerçi dünkü yediğim onca şeyden sonra normal. Artık dün gece de sinirden yediğim cipsti, kuruyemişti, çikolataydı onları yazmıyorum.

Başlangıç:58
Geçen hafta: 55
Bu hafta : 54,8

günaydın

sabahları hıc suratı cekılmeyen biride benim eşim , artık sırf bu yuzden kalkmıyorum , kahvaltıda hazırlamıyorum , cunku bu peynır nıye böyle , cay nıye acık lafını duymaktansa uyumak daha ıyı gelıyor ,

ben gecen hafta 1.700 verdım , hemen geri geldi , gercı hıc dıkkat edemedım ne varsa onu yedım , 80.5 oldum bugun yıne iş aramak ıcın yollara cıkıcam dereceye gıremıycez bu hafta desenıze..

ne yalan söyleyeyim sabahları bende pek sevimli olurum. hele uykumu alamamışsam tadımdan yenmem yani. eşini çok iyi anlıyorum . işin kötü tarafı benim kızımda aynı ben.

Hayır ben de sabahları cennetten müjde almış gibi uyanmıyorum, ben de naletimdir ama gene de "şükür bu sabah da uyandım, sağım, eşim yanımda, sevdiklerim hayatta, yataktan kalkabiliyorum, sağlıklıyım" falan diye uyanıyorum, kendimi moda sokuyorum ama benüm herüf sanki yedi ceddini uykusunda kovalamışlar gibi bir surat bir surat off sinir oluyorum.Millet ne güzel eşine kahvaltı hazırlar, birlikte kahvaltı yaparlar benim adam "benim nur yüzümü görme sabahları, sen yat " diyor. Şu diyet sürecinin sabahlarını didişmeden atlatırsak iyi olacak

Se_zen 200, 200dür canını sıkma.Ben onca kendimi paraladım da ne oldu, aynı kapıya çıkmışız Bu arada bu ay çok su topladım ya, dün evde mekik için göbeğin üstünde biten çekmiş bir body giymiştim, mekik çekip koltuğa oturdum.Bir göbek fırtlamışki anlatamam.Hain şişman eşim gördü, mutfaktan ceviz almış gelmiş "kır" diyor, "neremle kırayım?" dedim."Göbeğinin ortasına koy, alttan üstten bastır, kırılır, o göbek ne öyle hayvan gibi şişmiş" diyor. Bunu diyen adama sabah patates haşlamaya 7buçukta kalk, bir de suratını çek, öff gıcık ne olacak.Bu erkekler regl olayından çok şikayetçi ve umursamaz ama keşke onlar da yaşasalardı, her ay göbekleri şişse, hormonları kabarsa, mızmız olsalar, vüzutları su toplasaydı da görseydik.

Ben ona göstereceğim ama, göbeğimle değil, fit olup popo kaslarımla ceviz kıracağım üleeeyn

yaşasın yaşasın şuanki kilom 84 ve hedefim 60

selam kızlar ;

2010 da burada 7 kilo vermiştim şimdi çok yavaş gidiyor ama gidiyor haftada 3 gün 2 şeer saat spor yapıyorum ve diyet yapıyorum evliyim 1 çocuğum var şuanki kilom 84 ve sabah kahvaltısında nesfit yedim yarım yağlı kakaolu süt ile aranıza aldığınız için teşekkürler

bu sabah korkarak da olsa tartıya çıktım sonuçta korkunun ecele faydası yok ama o da ne?o kadar kaçamağa rağmen yine de kilo vermişim

geçen hafta:105.5
bu hafta:104.8
giden kilo:700 gramcık (

yaşasın yaşasın şuanki kilom 84 ve hedefim 60

Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz biz de sizi az biraz tanımış oluruz.Bir de güzel kilo vermişsiniz, özel bir diyet falan uyguluyor musunuz?
Ben winstonlight (Geçen biri washington yazmıştı bana ) 30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, ingilizce öğretmeniyim, şu an part time çalışıyorum, şişmanım, bir kedim, bir kargam ve de koca bir göbeğim var.Mekikte iddialıyım, abidik gubidik diyetlerin adamıyım, çok pis gaza gelirim, bazen çok iradeli bazen dünya yansa umrumda olmaz moddayım.Boyun 1.80, kilom da 90lardaydı, şükür biraz insana benzedim
Tekrar hoşgeldiniz.

bu sabah korkarak da olsa tartıya çıktım sonuçta korkunun ecele faydası yok ama o da ne?o kadar kaçamağa rağmen yine de kilo vermişim

geçen hafta:105.5
bu hafta:104.8
giden kilo:700 gramcık (

Ejje spor yapıyor musun?
Aslında gün gün yazdıkların hafif menüler, bence ya su tüketimin az ya da spor olayı az.Sanki yediklerine göre daha fazla gitmesi lazım gibi geliyor.1 kiloya yakın vermişsin gerçi, tebrikler

Valla yalan yok bende aksiyim. Ama ben kahvaltı yapana kadar aksiyim. İki lokma bir şey yiyim melek olurum melek.
Eşimde yazık bana her sabah kahvaltı hazırlar. Ben ondan önce çıkıyorume evden, onun kendi işi olduğu için bizim ufaklık uyanınca onu babaanneye bırakıp da gidiyor, e malum bayanların giyinmesi hazırlanması falan sürdüğünden oda bana kahvaltı hazırlıyor sonra beraber kahvaltı yapıyoruz ben çıkıyorum. Ama evet bende sinirli oluyorum, Daha bu sabah hatta tv yi açmış bas bas bağırıyor, bende bir hışımla ne açıyorsun bunun sesini, çocuk uyanacakta, sen onu ağlatmak mı isstiyorsun diye, başladım, o da çocuk uyanık zaten dedi. Ama ben durumuyum tabii, sen zaten her şeyi çok biliyorsunda bay bilmişte........diye kavga ettik ama o uzatmıyor tabi hemen canın kahvga mı etmek istiyor, falan yapıp beni kendime getiriyor.

Sabahları klasik bir tablo demek.Şimdi eşim aradı "ben ölüyorum açlıktan, yanımdaki patatesi yemek istemiyorum, kusura bakma ben poğaça alıp yiyeceğim" dedi. Sanki bana diyet yapıyor ya, "yersen ye banane" dedim.Adam beni zorladı, kışkırttı diyete başladık, daha evden çıkalı 1 saat olmadı, poğaça yiyecekmiş.Neyse sabahları poğaça yesin, öğlen de işte yemek yiyor, akşama hafif şeyler yaparım, böylelikle de ben sabahları kalkıp onun nur yüzünü görmemiş olurum, her işte bir hayır var Ben de onun bahanesiyle eski diyetime başlamış oldum, hıh ne olacak iradesiz şey işte, yesin yağlı poğaçaları görsün kilo vermeyi, pis şişko ne olacak

Hoş geldin, bende sen gibi doğum sonrası aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Doğumda aldıklarımı değil ama yanlış olmasın onları verdim. Ama sonra boğazımı tutamayıp 7 aylık hamile iken olduğum kiloya geldim şimdi onları veriyorum. Az da olsa gidiyor, Spor iyiymiş çünkü ben vakit bulamıyorum. Bu arada akşam cep telefonuma leslie bacıyı yükledim nasıl olsa yürüyüş ya öğlenleri bankada yapmaya çalışıcam. 45 dakika sürüyor, 15 dakika yimek yesem 45 dakikada yürürüm. Yanlız tabi evden spor ayakkabı ve bir tişört getirmem lazım haftaya başlıycam bakalım.
Anlaşıldığı üzere bankacıyım, 29 yaşındayım, 3 yaşında kızım var. 9 yıllık evliyim, mutluyum, sağlıklıyım, güzelim,

herkese günaydın kızlar bu hafta ben yerimde sayıyorum
kilom aynı 51.6 neyse buda bi başarı okadar gereksiz şeye rağmen kilo almamışım :26:
bu arada yeni gelen arkadaşta hoşgeldi sefa getirdi inşallalh en kısa sürede istediğin kiloya inebilirsin:)

Arkadaşlar ya benim aklıma şimdi kızımla ilgili bir şey takıldı. burada bir psikologa sordum o da benim kafamı iyice karıştırdı.
Aranızda bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Psikolog ciddi bir durum kızınızın bu kelimeleri bilmiyor olması gerekiyor, yanında mı konuşuyor falan demiş ama biz değil çocuğun yanında böyle şeyler konuşmayı sesimizi dahi yükseltmeyiz ve hani şiddet içeren dizilerin reklamını bile izletmeyiz kızıma. Akşama kadar pepeydi, kayuydu falan izler çocuk.
Kızım 2012 nisanda 3 yaşına girecek. Ve konuşması falan 1 yaşından beri çok düzgün, herşeyi çabuk öğreniyor falan.
Yanlız kızım 2011 yaz başında komşu kızın bir tanesinden bir tokat yemiş sokakta. Şimdi sürekli o dilinde..
aleyna diye bir kız. Çok uzun zamandır ama bu durum. Yani o zamandan beri.
Kızım sürekli anne ben aleynayı sevmiyorum, ben onu dövücem o bana vurdu falan diyor. Ben sürekli yapmamsı gerektiğini eğer ona vurusa onunda kötü olacağını. Aleynanın ona yanlışlıkla vurduğunu falan söylüyorum. Geçen hafta aleyna yı hapse atıcam, sonro onu doğruycam, sonra onu mezara gömücemi, sonra üstüne basıcam onu çiğniycem sonra cehennemde yanacak dedi ben tabii dehşete düştüm. Aslında normalde öyle şiddet yanlısı falan bir çocuk değil, hatta hiç kimseye kıyamaz. Çok mutlu bir çocuktur. Ayy yazııkk dedik mi hemen oyuncapını verir, onu sever, acır falan. Ve dayak falan gibi şeyleri yoktur.
Bu hafta sonu da yatakta uyanır uyanmaz "anne uyani seninle aleyna yı ortadan kaldırmak için plan yapmalıyız dedi. Ben tabii ona doğrusunu anlatıyorum herseferinde.
Ama inanın çok tuhafıma gitti. İki bucuk yaşında bir çocuktan bunları duymak. Normal bir durum mudur acaba bunlar.

Se_zen resmen dehşete kapıldım, 3 yaşındaki neredeyse bebek nereden mezarı, gömmeyi, cehennemi falan biliyor?
Ne bileyim çocuğa korku filmi izlettirecek bir anne olmadığına eminim ama bunları nereden biliyor?
Hani bir akrabasının ölümüne, cenazesine şahit oldu diyeceğim, o küçücük bebeği mezara götürmezsin herhalde.
Kızın kreşe falan gitmiyor , değil mi? (Hani başka çocuklardan duydu falan diyeceğim)
Babaannesi sürekli bakıyordu galiba (?), acaba altın günü gibi bir şey vesilesiyle sürekli kadınlar toplaşıp, onu bunu çekiştirip konuşuyorlar da o da oradan mı kaptı bunları?

Benim aklıma evcil hayvan besleme fikri geldi.En basitinden bir küçük fanus ve bir balık alsanız, sorumluluğu ona verseniz, o beslese, büyütse hani sevgi olayı daha da artsa, ona bağlansa, şiddet fikirlerinden belki uzaklaşabilir, kafası dağılır, belki de unutur balıkla uğraşırken.Ya da börtü böcek seviyorsa, fasülye falan ekseniz ne bileyim ya da çiçek falan, böyle ona ait sevgisini full verebileceği bir şey olsa bence bu noktadan uzaklaşabilir.

Son düzenleme:
sezen belki geçici bişey olabilir ama sen genede çocuğu pedagoga falan götür bi sorun varsa onlar anlıycaklardır seninde kafanda soru işareti kalmaz böylece.
benimde oğlumda oluyo bazen böle şeyler ama bi süre sonra unutuyo yazdan buyana baya sürmüş demekki çocuk bundan çok etkilenmiş bi yardım alsan bence iyi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…