günaydın kızlar utanarak yazıyorum
geçen hafta 69,30
bu hafta 69,80
ne yalan söyleyeyim sabahları bende pek sevimli olurum. hele uykumu alamamışsam tadımdan yenmem yani. eşini çok iyi anlıyorum . işin kötü tarafı benim kızımda aynı ben.
ayyy dün bende düşündüm.. gece başım nasıl döndü aynı andada fena halde midem bulanmıştı...... canım sürekli tatlıda çekiyor..
olamaz yani olmamalı..
daha doğrusu mümkün değil
daha on gün önce regl bitti 1 haftada hamilelik belirtilerimi olurmuş..
hadi kış kış bebicik
tabii boş yerimiz var canım aramıza hoşgeldin. şu anki kilon ve hedefin nedir?
yaşasın yaşasın şuanki kilom 84 ve hedefim 60
bu sabah korkarak da olsa tartıya çıktım sonuçta korkunun ecele faydası yok ama o da ne?o kadar kaçamağa rağmen yine de kilo vermişim
geçen hafta:105.5
bu hafta:104.8
giden kilo:700 gramcık(
Valla yalan yok bende aksiyim. Ama ben kahvaltı yapana kadar aksiyim. İki lokma bir şey yiyim melek olurum melek.
Eşimde yazık bana her sabah kahvaltı hazırlar. Ben ondan önce çıkıyorume evden, onun kendi işi olduğu için bizim ufaklık uyanınca onu babaanneye bırakıp da gidiyor, e malum bayanların giyinmesi hazırlanması falan sürdüğünden oda bana kahvaltı hazırlıyor sonra beraber kahvaltı yapıyoruz ben çıkıyorum. Ama evet bende sinirli oluyorum, Daha bu sabah hatta tv yi açmış bas bas bağırıyor, bende bir hışımla ne açıyorsun bunun sesini, çocuk uyanacakta, sen onu ağlatmak mı isstiyorsun diye, başladım, o da çocuk uyanık zaten dedi. Ama ben durumuyum tabii, sen zaten her şeyi çok biliyorsunda bay bilmişte........diye kavga ettik ama o uzatmıyor tabi hemen canın kahvga mı etmek istiyor, falan yapıp beni kendime getiriyor.
selam kızlar ;
2010 da burada 7 kilo vermiştim şimdi çok yavaş gidiyor ama gidiyor haftada 3 gün 2 şeer saat spor yapıyorum ve diyet yapıyorum evliyim 1 çocuğum var şuanki kilom 84 ve sabah kahvaltısında nesfit yedim yarım yağlı kakaolu süt ile aranıza aldığınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?