günaydın kızlar!!
geçen hafta:68.3
bu hafta:67.8
şükür 67 i de görebildim.
Eylülde popomdan çıkmayan pantolonum artık bol gelmeye başladı.
Herkese incecik günler
Oh ne güzel, darısı başıma
Gerçi ben 67yi gördüğümde , siz beni bu topikte göremezsiniz, ben çoktan sokaklarda salınıyor, gördüğüm tüm kilolu bayanlara koçluk yapıyor olurum ya neyse
TebriklerHedefe bir şey kalmamış, gerçi daha aşağı çekecektin galiba ama olsun, ilk hedefe bir şey kalmamış diyelim.
Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah.
selam kızlar ;
2010 da burada 7 kilo vermiştim şimdi çok yavaş gidiyor ama gidiyor haftada 3 gün 2 şeer saat spor yapıyorum ve diyet yapıyorum evliyim 1 çocuğum var şuanki kilom 84 ve sabah kahvaltısında nesfit yedim yarım yağlı kakaolu süt ile aranıza aldığınız için teşekkürler
selam kızlar ;
2010 da burada 7 kilo vermiştim şimdi çok yavaş gidiyor ama gidiyor haftada 3 gün 2 şeer saat spor yapıyorum ve diyet yapıyorum evliyim 1 çocuğum var şuanki kilom 84 ve sabah kahvaltısında nesfit yedim yarım yağlı kakaolu süt ile aranıza aldığınız için teşekkürler
utanma haftaya telafi et. şimdilik yapacak bir şey yok . önümüzdeki maçlara bakacağız.
Arkadaşlar ya benim aklıma şimdi kızımla ilgili bir şey takıldı. burada bir psikologa sordum o da benim kafamı iyice karıştırdı.
Aranızda bilmiyorum bu konuda deneyimi bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Psikolog ciddi bir durum kızınızın bu kelimeleri bilmiyor olması gerekiyor, yanında mı konuşuyor falan demiş ama biz değil çocuğun yanında böyle şeyler konuşmayı sesimizi dahi yükseltmeyiz ve hani şiddet içeren dizilerin reklamını bile izletmeyiz kızıma. Akşama kadar pepeydi, kayuydu falan izler çocuk.
Kızım 2012 nisanda 3 yaşına girecek. Ve konuşması falan 1 yaşından beri çok düzgün, herşeyi çabuk öğreniyor falan.
Yanlız kızım 2011 yaz başında komşu kızın bir tanesinden bir tokat yemiş sokakta. Şimdi sürekli o dilinde..
aleyna diye bir kız. Çok uzun zamandır ama bu durum. Yani o zamandan beri.
Kızım sürekli anne ben aleynayı sevmiyorum, ben onu dövücem o bana vurdu falan diyor. Ben sürekli yapmamsı gerektiğini eğer ona vurusa onunda kötü olacağını. Aleynanın ona yanlışlıkla vurduğunu falan söylüyorum. Geçen hafta aleyna yı hapse atıcam, sonro onu doğruycam, sonra onu mezara gömücemi, sonra üstüne basıcam onu çiğniycem sonra cehennemde yanacak dedi ben tabii dehşete düştüm. Aslında normalde öyle şiddet yanlısı falan bir çocuk değil, hatta hiç kimseye kıyamaz. Çok mutlu bir çocuktur. Ayy yazııkk dedik mi hemen oyuncapını verir, onu sever, acır falan. Ve dayak falan gibi şeyleri yoktur.
Bu hafta sonu da yatakta uyanır uyanmaz "anne uyani seninle aleyna yı ortadan kaldırmak için plan yapmalıyız dedi. Ben tabii ona doğrusunu anlatıyorum herseferinde.
Ama inanın çok tuhafıma gitti. İki bucuk yaşında bir çocuktan bunları duymak. Normal bir durum mudur acaba bunlar.
günaydın kızlar!!
geçen hafta:68.3
bu hafta:67.8
şükür 67 i de görebildim.
Eylülde popomdan çıkmayan pantolonum artık bol gelmeye başladı.
Herkese incecik günler
günaydın kızlar..
niye herkes sadece 200 gr vermiş yaa, dereceye gircektik
geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92
Se_zen resmen dehşete kapıldım, 3 yaşındaki neredeyse bebek nereden mezarı, gömmeyi, cehennemi falan biliyor?
Ne bileyim çocuğa korku filmi izlettirecek bir anne olmadığına eminim ama bunları nereden biliyor?
Hani bir akrabasının ölümüne, cenazesine şahit oldu diyeceğim, o küçücük bebeği mezara götürmezsin herhalde.
Kızın kreşe falan gitmiyor , değil mi? (Hani başka çocuklardan duydu falan diyeceğim)
Babaannesi sürekli bakıyordu galiba (?), acaba altın günü gibi bir şey vesilesiyle sürekli kadınlar toplaşıp, onu bunu çekiştirip konuşuyorlar da o da oradan mı kaptı bunları?
Benim aklıma evcil hayvan besleme fikri geldi.En basitinden bir küçük fanus ve bir balık alsanız, sorumluluğu ona verseniz, o beslese, büyütse hani sevgi olayı daha da artsa, ona bağlansa, şiddet fikirlerinden belki uzaklaşabilir, kafası dağılır, belki de unutur balıkla uğraşırken.Ya da börtü böcek seviyorsa, fasülye falan ekseniz ne bileyim ya da çiçek falan, böyle ona ait sevgisini full verebileceği bir şey olsa bence bu noktadan uzaklaşabilir.
günaydın kızlar..
geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92
çocuklara babanne bakınca böyle oluyo işte, sen ve onun tavrı arasında okadar fark var ki, çocuk bocalıyo.Haklısın aslında babaanne sürekli bunu cuma kuranlarına falan götürüyorlar evde de ben ne kadar ne dersem diyim cennet cehennem falan diyorlar. Ben ne kadar uzak tutmaya çalışırsam çalışayım, Yazın kaynanamın kaynanası öldü bizde o zaman bile kızıma söylemedim, babaanne memlekete gitti dedim, ama çocuk duymuş babaanne öldü onu toprağa gömdüler falan diyor, hemde komşumun aynı yaşdaki kızından öğrenmiş, evdede de şimdi kaynanam sürekli bak şöyle yaparsan Allah seni cennetine koymaz falan diyor, onlar da etkili oluyor biliyorum ama benim onu oradan uzaklaştırma şansım yok.
Ayrıca da kızım çok içli bir çocuktur. Ayyy yazııkkk falan dedik mi hemen üzülür, şiddet falan bilmez, Evde balığımız var, ayrıca bir çiceğimiz var onu ona verdim o bakıyor, suluyor. Dışarıda falan hayvanları falan sevdiriyoruz, köpekti, kediydi falan. O kızdan ilk defa şiddet gördü. Ondan önce de yine komşuların kızlarından biri ben işteyken kolunu ısırmış, resmen kabuk bağladı kolu, ama onu bana anne şaka yaptı bana falan diye anlattı. Bu çocuğa da bende çok kızmıştım belki de ondan etkilendi çocuk. Bizde hani çok kızsakta bazen sadece sesimiz değişir. Benim kızın bu arada bebekle falan alakası yoktur. Çok bilmiştir. Cin gibidir sıpa.
Kıskandım. Süper vermişsin tebrikler.
mattik cok kıskandım haberin olsun...
özgey hosgeldın , umarım azimli gidersen verırsın ben cok kötu bır örnegım bu konuda cunku
bundan sonra mattik sen yaz ben senı takıpteyım kardeş , ne yersen onu yıcem bakalım nolucak :))
günaydın kızlar..
geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92
Ne güzel vermişsin hem de bu kilo dilimlerinde.
Benim olayım açık valla, regl şişkinliği, yoksa kendimden umutluydum gerçi biraz kardeşim geldi diye savsaklamıştım neyse moral bozmak yok.
Bence bu hafta özellikle 2 öğün beslendin, otamatik 300-400 kalorilik bir öğün ortadan kalktı onun da etkisi olmuştur bir de bamyadır, brokolidir son derece de sağlıklı yeşil şeyler tükettin, biraz da spora geri dönünce (kaynana sabotesi vardı geçen haftalarda) bir de tatlıdır, bilmemnedir diye kaçamak yapmayınca maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Darısı başıma ne diyeyim.
Yani şimdi 900 gram mı kaldı? Onu da 10 günde versen, gidecek misin şimdi ?
bu hafta soğuk diye spor yapmadım, sadece pazartesi yaptım.
akşam 8 den sonra aç oturdum.
kahvaltıyı 11de yapıyorum öğle yeme imkanım yok, karatay 2 öğünü destekliyo, bi öğünden sonra en az 4 saat ağzına lokma koymadan durmak lazımmış ki yağ yakılsın.buna titizlikle uydum.
dediğin gibi sıfır kaçamak. bol su.
ben 58 e ilk indiğimde aylardan eylüldü, aldım verdim çok git gel oldu. yine öyle olabilir gibi geliyo. daha buralardayım.
eğer 55.0 olursam hedefi 53 e çekicem zaten
gitmem burdangidersem koruyamam kiloyu alırım.
selam kızlar,
azimliyim vericem inşallah özel bişey yapmıyorum şuanlık eski diet listelerimi yapmaya çalışıyorum hafif ölçülü besleniyorum ama bu aralar dukan diyeti kafamı karıştırıyor çalışıyorum o nedenle çokda sabah peynirdi zeytindi yumurtaydı yapamıyorum nesfit beni inanılmaz tok tutyor hatta öğlen yemeğe gittiğimde bile çok az yediriyor günde 2 litreye yakın su ve 2-3 fincan yeşil çayımı eksik etmemeye çalışıyorum kilo bildirimlerinizi cumamı yapıyorsunuz ben 84le başlarım artık bu hafta hepiniz pek azimlisiniz maşallah bende doğumdan 3 ay sonra 75 kiloydum fakat işe başlayana kadar 95 kiloya çıktım çok kötüydüm çok ama hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım izra eylülde görümcemin düğünü var
kocaelinde yaşıyorum özel bir firmada loj. departmanında sorumlu olarak çalışıyorum 26 yaşındayım 3 senedir evliyim bu hafta bir yaşına girecek bir paşam var ve hafta sonu ona doğum günü yapacağız ondan haftada 3 gün ayrı kalmak ve spora gitmek acaip vicdan azabı çektiriyor ama sağlığım için yapmalıyım
bende durumlar bu kızlar :)
Hoşgeldin tekrardan, paşayı da Allah bağışlasın, büyüdüğünde bizler gibi kilolu olmasın inşallah
Ben doğum yapmadım ama Sezen de yazmıştı galiba, doğum kilolarını süper hızlı attıktan sonraki süreçte ne oluyor da kilo alınıyor anlamadım.Yani benim bildiğim kilolu doğuma girilir, kilolu çıkılır, süt olsun diye çok yenir, kilo alınır sonra da verilir.Sizler maşallah doğumdan sonra hemen vermişsinizBen de umarım o zamanlar geldiğinde böyle hemen veririm. Doğurup dokumadan rahat şişmanlayabiliyorsam, doğum ve sonrasını düşünemiyorum bile.
Hürrem gibi kapılardan sığamam herhalde
en büyük handigapımız süt olsun diye yemelerimiz süt olsun diye herşeyi yedim ayrıca olum tam bir mızmızdı 4 ay çok kötü uykkusuzluk çektim ve o uyuduğu aralarda elime ne geçerse yedim sonra bir baktım smocular gibi olmuşum kollarım çatlamış gözlerim küçülmüş iğrençtim yani eylülden buyana cebelleş oluyorum ekimden buyanada spora gidiyorum spordaki bir kadından dukan diyetini duydum şubat başı gibi onu yapıcam inşallah inşallah sende doğurunca benim hatalarıma düşmezsin deli gibi yiyip kapılardan sığamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?