Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar!!
geçen hafta:68.3
bu hafta:67.8
şükür 67 i de görebildim.
Eylülde popomdan çıkmayan pantolonum artık bol gelmeye başladı.
Herkese incecik günler

günaydın kızlar!!
Herkese incecik günler

Oh ne güzel, darısı başıma
Gerçi ben 67yi gördüğümde , siz beni bu topikte göremezsiniz, ben çoktan sokaklarda salınıyor, gördüğüm tüm kilolu bayanlara koçluk yapıyor olurum ya neyse

Tebrikler Hedefe bir şey kalmamış, gerçi daha aşağı çekecektin galiba ama olsun, ilk hedefe bir şey kalmamış diyelim.
Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah.

Teşekkürler canım
Zayıflamak gibi güzel bir duyguyu bütün tombullara tattırmak gerek.

hoşgeldin ozgey, nefsit çok acıktırır insanı, bence sağlıklı bi beslenme düzeni uygulamalısın

günaydın kızlar..
niye herkes sadece 200 gr vermiş yaa, dereceye gircektik

geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92

hg canım...

utanma haftaya telafi et. şimdilik yapacak bir şey yok . önümüzdeki maçlara bakacağız.

edicem inş...öle önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

ortim bu aleyna olayı kızının kafasında fena yer etmiş takıntı haline gelmiş belli ama o söyledikleri boyundan çok çok büyük sözler bencede ihmal etme bi uzmandan yardım almalısın...

günaydın kızlar!!
Herkese incecik günler

tbr ederim canım çok güzel darısı başımıza inş...

günaydın kızlar..

geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92

maşallah canım süpersin...

Haklısın aslında babaanne sürekli bunu cuma kuranlarına falan götürüyorlar evde de ben ne kadar ne dersem diyim cennet cehennem falan diyorlar. Ben ne kadar uzak tutmaya çalışırsam çalışayım, Yazın kaynanamın kaynanası öldü bizde o zaman bile kızıma söylemedim, babaanne memlekete gitti dedim, ama çocuk duymuş babaanne öldü onu toprağa gömdüler falan diyor, hemde komşumun aynı yaşdaki kızından öğrenmiş, evdede de şimdi kaynanam sürekli bak şöyle yaparsan Allah seni cennetine koymaz falan diyor, onlar da etkili oluyor biliyorum ama benim onu oradan uzaklaştırma şansım yok.
Ayrıca da kızım çok içli bir çocuktur. Ayyy yazııkkk falan dedik mi hemen üzülür, şiddet falan bilmez, Evde balığımız var, ayrıca bir çiceğimiz var onu ona verdim o bakıyor, suluyor. Dışarıda falan hayvanları falan sevdiriyoruz, köpekti, kediydi falan. O kızdan ilk defa şiddet gördü. Ondan önce de yine komşuların kızlarından biri ben işteyken kolunu ısırmış, resmen kabuk bağladı kolu, ama onu bana anne şaka yaptı bana falan diye anlattı. Bu çocuğa da bende çok kızmıştım belki de ondan etkilendi çocuk. Bizde hani çok kızsakta bazen sadece sesimiz değişir. Benim kızın bu arada bebekle falan alakası yoktur. Çok bilmiştir. Cin gibidir sıpa.

günaydın kızlar..

geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92

Kıskandım. Süper vermişsin tebrikler.

mattik cok kıskandım haberin olsun...

özgey hosgeldın , umarım azimli gidersen verırsın ben cok kötu bır örnegım bu konuda cunku

çocuklara babanne bakınca böyle oluyo işte, sen ve onun tavrı arasında okadar fark var ki, çocuk bocalıyo.
uzmana sormak lazım ama bence ölene memlekete gitti demek yerine öldü deseydin daha iyiydi sanırım. gerçeği sen saklamışsın başkası söylemiş.

mattik cok kıskandım haberin olsun...

özgey hosgeldın , umarım azimli gidersen verırsın ben cok kötu bır örnegım bu konuda cunku

kıskanmayın kızlar
nazar etmeyin ne olur çalışın sizin de olur
menülerim ortada yani, akşamları aç oturdum resmen ve tatlı hamurişi bi lokma bile yemedim 10 gündür

hedefime çok az kaldı, baya hızlı verdim son 2 hafta ama yine bi alıp bi veririm gibi.
hele şubat tatilinde
neyse en iyisi ben bikaç hafta kilo korumaya geçeyim

bundan sonra mattik sen yaz ben senı takıpteyım kardeş , ne yersen onu yıcem bakalım nolucak :))

sezencım , kaynanana ne dersen de malesef anlamazlar , benımkılerde anlamadı , sonunda kötu oldum , şivesini bile kapıyor malesef , en guzelı alıp okula vermek onada karsı cıkıyorlar...olan cocuga oluyor , ben okula verdım öyle kurtuldum

günaydın kızlar..

geçen haftaki kilom 57
bu haftaki kilom 55.9
yüzde 1,92

Ne güzel vermişsin hem de bu kilo dilimlerinde.
Benim olayım açık valla, regl şişkinliği, yoksa kendimden umutluydum gerçi biraz kardeşim geldi diye savsaklamıştım neyse moral bozmak yok.

Bence bu hafta özellikle 2 öğün beslendin, otamatik 300-400 kalorilik bir öğün ortadan kalktı onun da etkisi olmuştur bir de bamyadır, brokolidir son derece de sağlıklı yeşil şeyler tükettin, biraz da spora geri dönünce (kaynana sabotesi vardı geçen haftalarda) bir de tatlıdır, bilmemnedir diye kaçamak yapmayınca maşallah çok güzel kilo vermişsin.

Darısı başıma ne diyeyim.
Yani şimdi 900 gram mı kaldı? Onu da 10 günde versen, gidecek misin şimdi ?

Son düzenleme:

bu hafta soğuk diye spor yapmadım, sadece pazartesi yaptım.
akşam 8 den sonra aç oturdum.
kahvaltıyı 11de yapıyorum öğle yeme imkanım yok, karatay 2 öğünü destekliyo, bi öğünden sonra en az 4 saat ağzına lokma koymadan durmak lazımmış ki yağ yakılsın.buna titizlikle uydum.
dediğin gibi sıfır kaçamak. bol su.
ben 58 e ilk indiğimde aylardan eylüldü, aldım verdim çok git gel oldu. yine öyle olabilir gibi geliyo. daha buralardayım.
eğer 55.0 olursam hedefi 53 e çekicem zaten
gitmem burdan gidersem koruyamam kiloyu alırım.

selam kızlar,

azimliyim vericem inşallah özel bişey yapmıyorum şuanlık eski diet listelerimi yapmaya çalışıyorum hafif ölçülü besleniyorum ama bu aralar dukan diyeti kafamı karıştırıyor çalışıyorum o nedenle çokda sabah peynirdi zeytindi yumurtaydı yapamıyorum nesfit beni inanılmaz tok tutyor hatta öğlen yemeğe gittiğimde bile çok az yediriyor günde 2 litreye yakın su ve 2-3 fincan yeşil çayımı eksik etmemeye çalışıyorum kilo bildirimlerinizi cumamı yapıyorsunuz ben 84le başlarım artık bu hafta hepiniz pek azimlisiniz maşallah bende doğumdan 3 ay sonra 75 kiloydum fakat işe başlayana kadar 95 kiloya çıktım çok kötüydüm çok ama hedeflediğim kiloya ulaşmalıyım izra eylülde görümcemin düğünü var

kocaelinde yaşıyorum özel bir firmada loj. departmanında sorumlu olarak çalışıyorum 26 yaşındayım 3 senedir evliyim bu hafta bir yaşına girecek bir paşam var ve hafta sonu ona doğum günü yapacağız ondan haftada 3 gün ayrı kalmak ve spora gitmek acaip vicdan azabı çektiriyor ama sağlığım için yapmalıyım

bende durumlar bu kızlar :)

bende senin gşbş hedefime ulaşırsam 55 e çekeceğim hedefimi

Se_zen, kreş olayını bence ciddi ciddi düşünün, hem yaşı da müsait kızının.
Benim tahminim doğru çıktı, babaanne olayında.
Bence 2,5 yaş cehennem azabı, Allah şöyle, böyle yaparlı korkutmalar, mezardı, gömülmeydi için çok erken.
Tabii ki çocuk dini eğitimini almalı ama 2,5 yaşında değil.
Ayrıca çocuklar 12 yaş ve üzerinde soyut dünyayı algılayabiliyorlar, 2,5 yaşında bu kadar maneviyat bence çok ama çok anlamsız.
Kayınvaliden de rica etsen, bu saatten sonra kendini değiştirmez ama bu şekilde de çocuğuna zarar gelir, yarın öbür gün duyduğu şeyler iyice onu korkutur, gece alt ıslatmasından, yalnız yatamamasından tut bir çok şey çıkabilir açığa.
Kreş hem sosyal gelişimi hem de psikolojik gelişimi için bence çok faydalı olacaktır.
Bence eşinle konuş ve kreş işini ciddi düşün.
Üzüldüm valla.
Umarım kısa sürede bu sıkıntı atlatılır.

Hoşgeldin tekrardan, paşayı da Allah bağışlasın , büyüdüğünde bizler gibi kilolu olmasın inşallah
Ben doğum yapmadım ama Sezen de yazmıştı galiba, doğum kilolarını süper hızlı attıktan sonraki süreçte ne oluyor da kilo alınıyor anlamadım.Yani benim bildiğim kilolu doğuma girilir, kilolu çıkılır, süt olsun diye çok yenir, kilo alınır sonra da verilir.Sizler maşallah doğumdan sonra hemen vermişsiniz Ben de umarım o zamanlar geldiğinde böyle hemen veririm. Doğurup dokumadan rahat şişmanlayabiliyorsam, doğum ve sonrasını düşünemiyorum bile.
Hürrem gibi kapılardan sığamam herhalde

en büyük handigapımız süt olsun diye yemelerimiz süt olsun diye herşeyi yedim ayrıca olum tam bir mızmızdı 4 ay çok kötü uykkusuzluk çektim ve o uyuduğu aralarda elime ne geçerse yedim sonra bir baktım smocular gibi olmuşum kollarım çatlamış gözlerim küçülmüş iğrençtim yani eylülden buyana cebelleş oluyorum ekimden buyanada spora gidiyorum spordaki bir kadından dukan diyetini duydum şubat başı gibi onu yapıcam inşallah inşallah sende doğurunca benim hatalarıma düşmezsin deli gibi yiyip kapılardan sığamadım

İnsan iştahlı olunca bence bu kaçınılmaz oluyor, ben de o açıdan çok güveniyorum kendime yani
Neyse güzel vermişsin, kalan kilolar da umarım kısa sürede sağlıkla gider.
Spor şahane bir şey, sevene ve düzenli yapana tabii.
Dukan için bir şey söyleyemeyeceğim, belki belirli kiloya gelip, hayat biçimi haline getirmek ilerki yıllarda da işe yarar, ben de monti yapacağım belirli bir kilodan sonra.Ama o günler gelene kadar diyet işkencesi devam edecek, önce vereyim, sonra koruyayım mantığındayım.Bakalım göreceğiz.

Bu arada grubun başkanı normalde yurtdışında yaşıyor, cuma günleri hem saat farkından hem de işe gittiğinden kilo bildirimi sıkıntılı olur diye grup perşembe sabah_öğlen arası durumunu bildiriyor.Biz perşembeden perşembeye bildirimde bulunuyoruz yani.Geçen hafta birinci grup olmuştuk.Bazen toplu gaza gelip, bazen toplu çöküşe geçiyoruz (misal yılbaşı haftası)

Umarım senle daha motive olur, hep birinci kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…