Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mrb arkadaşlar takımııza katılabilirmıyım.neler yapmalıyım....

30 yaşındayım 165 boyum.kilom bu sabah ıtıbarıyle70.2
çalışıyorum ogle aralarında ve akşam gırebiliyorum nete....

mrb arkadaşlar takımııza katılabilirmıyım.neler yapmalıyım....

30 yaşındayım 165 boyum.kilom bu sabah ıtıbarıyle70.2
çalışıyorum ogle aralarında ve akşam gırebiliyorum nete....

Merhaba, başkan şu an offline.
Grup sayısını o daha net bilir, online olduğunda mesajınızı değerlendirip mesaj atabilir size.

Ayrıca cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var, oraya eğer yazarsanız grubunda boş yeri olan takım başkanları sizi davet edebilir.Bu da bir alternatif.

bildgilendırdıgın icin teşekkur eedrım.eger kaptan geldiğinde burası dolu derse cuma yarışmalarının oldugu yere yazım.çünkü buradakı sohbet ve verilen kılolar benı gaza getirdı....ınşallah boş yer vardır burda....

ben şuan deli motive durumdayım inşallah başarılı oluruz hep beraber o zaman kilomu bende söyliyeyim şuan 84 üm bu kiloyla 3. takımla olan 2. savaşım başlıyor kilolar bekleyin ben geliyorum

he bu arad öğlenleyin sadece bir tabak ıspanak yedim

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla yerimiz var ama kaptan gelsin hele.
böyle özellikle bu takıma gelmek istiyorum diyen üye daha iyi olur sanırım, kilo vermen ve paylaşımın bol olsun inş.

Son düzenleme:
Show tv de Prof Topuz var, öylesine dinliyordum, dede dedi ki aktarlarda satılan bazı bitkiler böceklenmesin diye böcek ilacı sıkıyormuş aktarlar bitkilerin içine, evinize alınca bol suda yıkayın önce, 8-10 dakika demlemeden de içmeyin dedi.Benim aktar fobim vardı zaten biliyorsunuz ama bitki çayı alan alanlar var, aman aklınızda bulunsun, ben çok tırstım.

aramıza hoşgeldin. inşallah hep beraber bu kilolardan kurtuluruz.

Akşama evde zopa var kızlar kesin Eşim dün gaza getirip şu 5 günlük diyet muhabbetine girdi.Sabah yazdığım gibi sabah sabah patates haşladım, yolculadım, daha arkasından el sallarken adam aradı "bayılıyorum, ölüyorum, ben poğaça yiyeceğim" diye.Ben de sabahın 8inde yediğim ceviz büyüklüğündeki patatesle duruyorum.Be müslüman, madem diyete gönlün yok, beni niye sürüklüyorsun?
Çok kızdım, şeytan dedi zaten regl dönemindesin, koyver ye, bir yandan da çok kızdım, o iradesiz diye ben de iradesiz olmayacağım, madem başladım, devam ettireyim diye.

Saat 3 olmuş, böyle sersem sepelek kalıverdim.Midemden ses geldikçe yanımdaki kedi bakıyor ters ters.Uzun zamandır bu kadar aç kalmamıştım.Şimdi madem bu saate kadar durdum, devam edeyim diyorum. Öfff.İnsanın kocası 10 dakikada diyeti bozabilir mi ya? Bari ertesi güne bekleyeydin, öff.

Birazdan alışverişe çıkacağım, girdik bir yola bari biraz sebze, et,meyve alayım.Bu hafta ona inat, diyet nasıl yapılır göstereceğim aynı anda da rambo olacağım, sonra da Ali Kıran Baş kesen olacağım herhalde

winston bacım bu kadar aç kalma . sen daha lazımsın ben seni örnek alıp daha kilo vereceğim bacım. şaka bir yana çok aç kalarak bu kilolar gitmez. inatçı lekeler gibiler. bak mattikaya gayet sağlıklı veriyor kiloları. bacım irade iyide çok aç kalıyorsun. belkide vücut kitledi kendini bunun bişey yiyeceği yok allah muhafaza elimdekinden de olmayayım. dur yakmayayım. yaz var kış var. ya diyorsa ne olacak. senin çorba işi bundan binkat daha iyiydi. hiç olazsa 3 ögün karnına sıcak bir şey giriyordu. yapma kardeş .( benim gibide yapma )

Kızlar ya sabahtan beri girip girip çıkıyorum bugün bir bozdm ki sormayın gitsin. Gitti bile. Utanıyorum kendimden. Ama sanırım yarında bu şekilde devam edeceğim ben. Bazen en dibe batmadan yukarı çıkamayız dime. o yüzden bir ayaklarımın yere değmesini bekliyorum.
İki gün ben yediklerimi yazmayayım, sizde insansınız canınız çeker.

Ya erkekler zaten gerçekten dayanıksız. biz gibi değil onlar, hasta bile olunca inleye inleye yatarlar. Kadınlar acıya daha dayanıklı. Tabii acı çeke çeke alıştık, doğumdu, ağdaydı, kaştı, bıyıktı, diyetti derken sürekli bir acı halindeyiz biz. Açlığa da daha dayanıklı olduğumuz kanıtlandı bir kere daha. Sana gelince ne söylesek boş. Ama bak mattikayı mı takip etsek hep beraber.

Ben eskiden yaptığımda 11 de kalkıp yiyordum, sonra da akşam yiyordum.Sabah eşime patates pişireceğim diye erken kalktım baktım 2 patates var, bir tane de patates taklidi yapan ceviz gibi bir patates var, başka kalmamış.Dedim ilk günden bunu sabah 2 patates keser anca, kendim o ceviz gibiyi yedim.Ben 8de kahvaltıdan kalkmaya alışık değilim sonra sersem gibi oldum, 3 gibi kendime geldim ve yazarken buraya anladım ki ben o ceviz patatesle duruyorum Şimdi alışverişten geldim, bir saç boyası uğruna epey dolaştım, bulamadım, patates aldım, biraz et, bir de brokoli.Şimdi 2 patates attım fırına, sabırla bekliyorum. Yarında sebze günümde brokoli yiyeceğim

Yok kızlar ya bakmayın bana, ben ilk ay çok disiplinliydim ama sonra yeni yıl öncesi, sonrası, kilolarımın yavaş gitmesi, kardeşimin gelmesi , hava açtı, kapadı ,rüzgar esti derken çok savsakladım.Şu bir ay çok sağlıklı beslendim.Çorbaysa çorba, yoğurtlar,çiğköfteler, meyveler, arada pastalar falan derken anca bir ayda 2,5 kilo falan verdim.Bu beni mutlu etmedi.

Eski rutinime geri döneceğim.Az yemekse az yemek, çok sporsa çok spor.Artık bu iş olacak.Ben çok sıkıldım 300 gramdan, 500 gramdan.Ben çabuk sıkılan bir tipim, motivasyonum bir düştü mü kimse toparlayamaz bu yüzden gün bugündür benim için.

Mattika'ya saygım sonsuz, çok da takdir ediyorum ama yapı meselesi, ben öyle olamam.Şimdi onun ticketına bakıyorum da o 900 gramı görüyorum ya, ben öyle olsam 3 gün su bile içmem o 900ü veririm diyorum, yani öyle tez canlıyım.Ama tabii ki doğru olan onun izlediği yol ama daha önce dediğim gibi; bana nato kafa nato mermer işte.

arkadaşlar bir süredir sizi takip ediyorum keşke sizi daha önceden keşfetseymişim diye şuan dövünüyorum.neyse ben şuan 25 yaşında 1 çocuk annesiyim.boyum 162 kilom 66 şuan 1 çocuk daha düşünüyorum ama bu kiloyla kalmak istemiyorum.sizden yardım ve aranıza almanızı rica ediyorum.1 ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum .lütfen yardımmmmm....bu arada doktorum öneriside bu 1 ayda 10 kilo sizce verebilirmiyim?

selam kızlar, mattika mattika demişsiniz örnek göstermişsiniz ama bugün bozdum diyeti
bozmak değil de ödül verdim, okulda simit poğaça yedim.
akşam da marketten intense aldım yedim
winstonun dediği gibi 900 gr gitsin diye sıkamam kendimi ben öyle. az olsun öz olsun bugün de böyle olsun
diğer bildirime 1 hafta var daha daha fazlasını yakarım

Sabah:
1 yumurta
1 avuçiçi peynir
2 zeytin
1 çb ceviz+fındık

Öğle:
Yarım simit, 1 poğaça, yarım ay çöreği

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
1 tbk et
1 eti intense

spor:yok
su 2-3 lt

menüyü yazmıcaktım bozdum diye ama yazdım yine de, ne yersen ye yazmak lazım çok faydası oluyo

spora haftaya başlıycam inşallah.aslında daha fazla veriyodum ama bu hafta biraz kaçırdım ipin ucunu.bugün yeniden motive olarak özellikle kilo verdiğimi görünce daha devam ediyorum.

bugün yediklerim:
sabah:
2 yumurta,1 küçük sosis ve yarım kk beyaz peynir ile omlet (tabii ki de yağsız)
ara öğün:
10 badem
öğle:
1 bardak süt
akşam:
1 dilim kepekli ekmek
yağsız fırında pişirilmiş tavuk göğsü
1 bardak light kola

takımda yer var mı kaptan gelince yazar.
ama 1 ayda 10 kilo vermen çok zor, sağlığından da olursun bi şekilde versen bile.
2 ayda verirsin ama. veya 2,5 ayda

66 kiloda bir ayda 10 kiloyu doktor önermiş, bana fazla geldi ne yalan söyleyeyim.Ben de bir ayda 10 kilo verdim ama yarısı su/ödemdi ayrıca ben 90dan 80e düştüm.66 da zor olur gibime geliyor, yani en azından sağlıksız olur bence ama siz bilirsiniz.

Grup başkanı boş yer varsa sizi davet edecektir.Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…