mrb arkadaşlar takımııza katılabilirmıyım.neler yapmalıyım....
30 yaşındayım 165 boyum.kilom bu sabah ıtıbarıyle70.2
çalışıyorum ogle aralarında ve akşam gırebiliyorum nete....
Merhaba, başkan şu an offline.
Grup sayısını o daha net bilir, online olduğunda mesajınızı değerlendirip mesaj atabilir size.
Ayrıca cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var, oraya eğer yazarsanız grubunda boş yeri olan takım başkanları sizi davet edebilir.Bu da bir alternatif.
İnsan iştahlı olunca bence bu kaçınılmaz oluyor, ben de o açıdan çok güveniyorum kendime yani
Neyse güzel vermişsin, kalan kilolar da umarım kısa sürede sağlıkla gider.
Spor şahane bir şey, sevene ve düzenli yapana tabii.
Dukan için bir şey söyleyemeyeceğim, belki belirli kiloya gelip, hayat biçimi haline getirmek ilerki yıllarda da işe yarar, ben de monti yapacağım belirli bir kilodan sonra.Ama o günler gelene kadar diyet işkencesi devam edecek, önce vereyim, sonra koruyayım mantığındayım.Bakalım göreceğiz.
Bu arada grubun başkanı normalde yurtdışında yaşıyor, cuma günleri hem saat farkından hem de işe gittiğinden kilo bildirimi sıkıntılı olur diye grup perşembe sabah_öğlen arası durumunu bildiriyor.Biz perşembeden perşembeye bildirimde bulunuyoruz yani.Geçen hafta birinci grup olmuştuk.Bazen toplu gaza gelip, bazen toplu çöküşe geçiyoruz(misal yılbaşı haftası)
Umarım senle daha motive olur, hep birinci kalırız
bildgilendırdıgın icin teşekkur eedrım.eger kaptan geldiğinde burası dolu derse cuma yarışmalarının oldugu yere yazım.çünkü buradakı sohbet ve verilen kılolar benı gaza getirdı....ınşallah boş yer vardır burda....
selam kızlar ;
2010 da burada 7 kilo vermiştim şimdi çok yavaş gidiyor ama gidiyor haftada 3 gün 2 şeer saat spor yapıyorum ve diyet yapıyorum evliyim 1 çocuğum var şuanki kilom 84 ve sabah kahvaltısında nesfit yedim yarım yağlı kakaolu süt ile aranıza aldığınız için teşekkürler
aramıza hoşgeldin. inşallah hep beraber bu kilolardan kurtuluruz.
Akşama evde zopa var kızlar kesinEşim dün gaza getirip şu 5 günlük diyet muhabbetine girdi.Sabah yazdığım gibi sabah sabah patates haşladım, yolculadım, daha arkasından el sallarken adam aradı "bayılıyorum, ölüyorum, ben poğaça yiyeceğim" diye.Ben de sabahın 8inde yediğim ceviz büyüklüğündeki patatesle duruyorum.Be müslüman, madem diyete gönlün yok, beni niye sürüklüyorsun?
Çok kızdım, şeytan dedi zaten regl dönemindesin, koyver ye, bir yandan da çok kızdım, o iradesiz diye ben de iradesiz olmayacağım, madem başladım, devam ettireyim diye.
Saat 3 olmuş, böyle sersem sepelek kalıverdim.Midemden ses geldikçe yanımdaki kedi bakıyor ters ters.Uzun zamandır bu kadar aç kalmamıştım.Şimdi madem bu saate kadar durdum, devam edeyim diyorum. Öfff.İnsanın kocası 10 dakikada diyeti bozabilir mi ya? Bari ertesi güne bekleyeydin, öff.
Birazdan alışverişe çıkacağım, girdik bir yola bari biraz sebze, et,meyve alayım.Bu hafta ona inat, diyet nasıl yapılır göstereceğim aynı anda da rambo olacağım, sonra da Ali Kıran Baş kesen olacağım herhalde
Akşama evde zopa var kızlar kesinEşim dün gaza getirip şu 5 günlük diyet muhabbetine girdi.Sabah yazdığım gibi sabah sabah patates haşladım, yolculadım, daha arkasından el sallarken adam aradı "bayılıyorum, ölüyorum, ben poğaça yiyeceğim" diye.Ben de sabahın 8inde yediğim ceviz büyüklüğündeki patatesle duruyorum.Be müslüman, madem diyete gönlün yok, beni niye sürüklüyorsun?
Çok kızdım, şeytan dedi zaten regl dönemindesin, koyver ye, bir yandan da çok kızdım, o iradesiz diye ben de iradesiz olmayacağım, madem başladım, devam ettireyim diye.
Saat 3 olmuş, böyle sersem sepelek kalıverdim.Midemden ses geldikçe yanımdaki kedi bakıyor ters ters.Uzun zamandır bu kadar aç kalmamıştım.Şimdi madem bu saate kadar durdum, devam edeyim diyorum. Öfff.İnsanın kocası 10 dakikada diyeti bozabilir mi ya? Bari ertesi güne bekleyeydin, öff.
Birazdan alışverişe çıkacağım, girdik bir yola bari biraz sebze, et,meyve alayım.Bu hafta ona inat, diyet nasıl yapılır göstereceğim aynı anda da rambo olacağım, sonra da Ali Kıran Baş kesen olacağım herhalde
Ejje spor yapıyor musun?
Aslında gün gün yazdıkların hafif menüler, bence ya su tüketimin az ya da spor olayı az.Sanki yediklerine göre daha fazla gitmesi lazım gibi geliyor.1 kiloya yakın vermişsin gerçi, tebrikler
arkadaşlar bir süredir sizi takip ediyorum keşke sizi daha önceden keşfetseymişim diye şuan dövünüyorum.neyse ben şuan 25 yaşında 1 çocuk annesiyim.boyum 162 kilom 66 şuan 1 çocuk daha düşünüyorum ama bu kiloyla kalmak istemiyorum.sizden yardım ve aranıza almanızı rica ediyorum.1 ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum .lütfen yardımmmmm....bu arada doktorum öneriside bu 1 ayda 10 kilo sizce verebilirmiyim?
arkadaşlar bir süredir sizi takip ediyorum keşke sizi daha önceden keşfetseymişim diye şuan dövünüyorum.neyse ben şuan 25 yaşında 1 çocuk annesiyim.boyum 162 kilom 66 şuan 1 çocuk daha düşünüyorum ama bu kiloyla kalmak istemiyorum.sizden yardım ve aranıza almanızı rica ediyorum.1 ayda 10 kilo vermeyi hedefliyorum .lütfen yardımmmmm....bu arada doktorum öneriside bu 1 ayda 10 kilo sizce verebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?