Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

takımda yer var mı kaptan gelince yazar.
ama 1 ayda 10 kilo vermen çok zor, sağlığından da olursun bi şekilde versen bile.
2 ayda verirsin ama. veya 2,5 ayda

Aynısını yazmışız Ben her ne kadar sağlıksız beslensem de konu başkası olunca içime başöğretmenlik modu kaçıyor valla
60lı kilolarda bence çok sakat, benim kilolarda da sakattı ama ben de löp löp yağ vardı hani obez birinin ayda 20 kilo vermesi gibi, ama 60lı kilolarda bence çok tehlikeli.

Menün güzel olmuş Ödülü hakettin bence de iyi olmuş.İntense çukulata nasıl bir şey bilmiyorum, benim çok aram yok gofret, çukulata tarzı şeylerle.
Adından yola çıkarak yoğun bir şey olduğu kanısına kapıldım. Afiyet olsun, löp löp et olmasın, hemen yok olup gitsin.

Ayy bizi takip etmen falan hoşuma gitti. Bugün başkan prk gelemedi. Boş yerimiz varsa alır. Bu arada 1 ayda 10 kilo çok iddalı değil mi ya? hemen 1 ay sonra mı hamile kalacaksın. Bende ikinci düşünüyorum ama temmuz gibi falan düşünüyorum. O zamana kadar 48 kiloya kadar düşüp birde kilomu sabitlemem lazım.

Valla yine de çok kaçırmamışsın. Haklısın menü yazmak lazım ama beni affedin bu iki gün, iki gün kendime zaman verdim ve bu arada ben yediklerimi yazarsam eminim size kilo yapacak.

Yediklerin gayet iyi görünüyor. Akşam ekmek yerine sabah yesen diycem ama yumurta ve ekmek bir arada olmaz dı. Öğlen yiyebilirdin ama akşama daha az yemiş olurdun. Hoş kelin melhemi olsa kendi başına sürerdi. Sen kendini daha iyi tanırsın. Bu arada tavuk gögsünün adını duymak istemiyorum ya. Dukan beni mahvetti.

Bu arada kilosunu bildirmeyen bir başkan kaldı galiba.:26:
En son midesi rahatsızdı, iyidir inşallah.

Evet ya başkandan haber yok. Bugünde onu bekleyen çok kişi var. Hamile olmasın başkan, mide bulantıları falan. Ya da internette sorun falan yaşıyordur. Umarım kötü bir şey yoktur.
Yoksa kocası onu gene yemeğe mi götürdü.

şu reklamlada çıkıyo etinin, yoğun kakaolu keki çikolata kaplamışlar. çok da bi zevk almadım laf olsun diye yedim

Valla yine de çok kaçırmamışsın. Haklısın menü yazmak lazım ama beni affedin bu iki gün, iki gün kendime zaman verdim ve bu arada ben yediklerimi yazarsam eminim size kilo yapacak.
bize niye kilo yapsın sana ancak ohaa deriz
ben de yazmıcaktım, okulda yerken yazmam diye düşünüp yedim, sonra yazmamayı düşününce gece 10da fln bişeyler yerim diye düşündüm
hemen tekrar yazmaya karar verdim

Winstoncum ya sana birşey sorayom bugün bankada bir kaos yaşadık sen yardım et bana.
Şimdi bana kartvizit basılacak benim ünvvan YÖNETMEN diye geçiyor. Ama hani şube müdürü falan gibi değil.
Şimdi bunun ingilizcesi olarak MANAGER dedi arkadaşlar şube müdürü de olurmu müdür o dedi. Benim krtı bastıramadık. Bunun orjinali nedir. yani YÖNETMEN ve MANAGER aynı şeylermidir. Sen beni aydınlatırmısın hocam.

kızlar hepiniz kilo bildirimi yaptınızmı bakayım ben internete geldim yengelerime kurabiye tarifi yazmak için.. 2 gündür kurabiyeler yaptım şimdi herkese tarifini yazıyorum ya

kilom geçen hafta: 80,5
bugün: 80,0

eh be hani bireysele girecektim

bildiğim kadarıyla yerimiz var ama kaptan gelsin hele.
böyle özellikle bu takıma gelmek istiyorum diyen üye daha iyi olur sanırım, kilo vermen ve paylaşımın bol olsun inş.

teşekkür ederim mattıka...

ben bu guruba alındımmı hala belli değil ama ben bgugunumu yazayım yınede
SBH:
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı bal
2 zeytın
2 kibrit kutusu kadar helva
yarım kk peynır

ARA 1 kupa sutlu nescafe

1,5 kuru kayısı
ÖGLE 12:00
6 yemek kaşıgı pırasa
2 dilim ekmek
330 ml ayran

ARA
1 kuru kayısı
1 elma
1 çay bardagı ıhlamur
1 armut
AKŞAMA DOGRU:3 badem

45 dakıka koşu bandıyla yuruyuş
150 twist

AKŞAM:
2 yk patates yemegi
2 yk barbunya
1 domates
yarım salatalık
1 kuçuk salatalık turşusu
3-4 yk lıght yogurt
2 badem

SU:2 lt

Manager bana da ağır geldi, şube müdüründe ne yazıyor? Genelde Branch Manager derler onlar için (şube müd), sana da tek "manager" bilmem ki oranın en yetkilisi gibi olur.Biz de eğitim yönetmeni vardı ; director of studies diye geçerdi (dos), oradan aklıma direkt director geldi.Zaten Türkçeye de direktör diye geçti, yönetici, yönetmen babında.

Director için; 1 yönetmen 2 müdür 3 yönetici 4 direktör 5 amors 6 koro şefi 7 orkestra şefi 8 idareci 9 yönlendirici 10 yönetim kurulu üyesi gibi açılımlar mevcut.

Manager direkt müdür/yönetici demek. Genelde , genel müdürler falan kullanıyor yani elamanları yöneten, kararlar alan, hani her iş kendisinde biten tipler için geçerli. (senin pozisyonunu tam bilmiyorum).The head coach diye geçer manager açıklaması, hani baş adam, baş yönetici gibi. Eğer sıkıntı çıkmazsa manager da diyebilirsin, yok eğer hiyerarşi varsa, ayıp olur dersen director de aklında bulunsun.

Başkan onaylarsa , şimdiden hoşgeldin diyeyim.
Kilo çizelgen gözükmüyor, şu anki kilonu ve hedefini bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum ama hey dostum biz burada helva yiyenleri sevmeyiz
Şaka bir yana, helva, bal gibi tatlı ağırlıklı bir kahvaltı olmuş. (hemen kaynana gibi yazayım ) Spor ve su şahane, akşam yemeği süper ama arada ki meyvalar bence çok.(1 armut= 2 dilim ekmek neredeyse)Kilonu bilemediğimden böyle yazdım, çok kiloluysan ve diyetisyen listesiyse bu, bilemem tabii.
Umarım sağlıkla hep beraber kilolarımızı verir, bir daha buralara uğramayız
Tekrar hoşgeldin.

Çok teşekkür ederim. Director sanırım uygun olacak. Aman işte kıytıraktan bölüm yönetmeni, bölümdede bir ben varım hee. Yanlış anlaşılmasın yönetilecek kimse yok. Valla şube müdürü de mangerı duyunca bozuldu. Onu da iş yerindeki ingilizce bölüm bitirmiş arkadaşlara sormuştum.

"Koltuğumda gözü var, kendini iki dakikada "manager" ilan etti" demiştir içinden, bu gece kesin uyuyamaz sinirinden
Bazı insanlar title olayına çok takar, kartvizitleri onların ev tapusu gibi falandır, hele bazen bir kartvizit uzatırlar sanırsın adam cumhurbaşkanı.Tamam kariyer falan güzel de, böyle sararmalar, bozarmalar, bir havalar beni ayar eder.Türkiye'de herkes müdür herkes manager valla.
Allah bize para pul versinde kendi işimizin patronu olalım, kapıma kocaman "BOSS" yazdıracağım

sezen winstona katılıyorum :)) manager direkt müdür oluyor , ama kendılerı daha ıyı bılır tabı , bu arada 30 yasında iyi bir kariyerin var..

ben bugun bir iş görusmesıne gittim , luca diye bir program kullanmaya baslamıs smmm ler , onu ögren dedıler , sonra bır bayan smmm ile görustum , cok sıcakkanlı , 50 defterı var , az olsun temız olsun dıyor , 2 tane elemanı olsun ıstıyor , öyle guzel anlattıkı bırden belge alıp smmm olasım geldı , neden olmasın dedı , ilerde kendı ofisini acarsın , iyide dedım 35 oldum olsun dıyor :)) kadın tatlı cok genc ıcıme sındı ama , ne bıleyım , otelde mı kalsam karar veremedım...ama ileriyi düşünürsem ofis acmam için ünvye gırmem lazım , kızım kışın okulda evde tekim , ileriyi dusunmem lazım , butun gece arastırdım , bır suru ınsan var bu yasta okula baslayan ama rahatada alısında gözum yemıyor...

Hadi hayırlısı bakalım. Güzel şeyler olur inşallah, neden olmasın, yaşa takılma.Ben de bu yaşa kadar hep özelde çalıştım, şimdi 30 yaşına geldim devlette öğretmen olmak için debeleniyorum, hiç de geç kalmış değilim, sen de geç kalmış değilsin.
Bizim okulda (üni) bir gün bankta otururken bir amca gelmişti, bildiğin camiden çıkmış kafasından takkesiyle kampüste yanımıza oturmuştu.Biz kimbilir adama nasıl baktıysak adam " kızlar haklısınız, bu dede burada ne yapıyor diyorsunuz ama ben 63 yaşındayım, inşallah hukuk bölümünü seneye bitireceğim" demişti. O dededen sonra hiç bir şey için geç olmadığını bir kez daha anladım.

Herkesin kendi tercihi ama evde olunca ya da parttime, dönemsel bile çalışınca insan köreliyor, sıkılıyor, daha depresif oluyor, eşinin yorgunluğundan, halinden daha az anlıyor, çoluk çocuğuyla çok kaliteli vakit geçiremiyor, her istediğini alamıyor, sıkıldıkça yiyor şişmanlıyor, her daim bakımlı, makyajlı olamıyor, kimi zaman kendini salıyor vs vs. Bu yüzden bu sene umarım şu körolasıca kpssyi kazanır, adam gibi kadrolu hoca olurum, olmadı bir okula gireceğim, bu saçma sapan çalışma olayım beni çok sıktı, kendimi bu hayatta işe yaramaz ve boşa oksijen tüketen bir beleşçi gibi hissediyorum

bılmıyorum yaaa ,eşime sorsam otur oturdugun yerde der emınım , ama nereye gıtsen ne mezunusun dıyorlar , herkes ofıs acmıs , havalarından gecılmıyor , yanı 4 yıllık unv okuyamayacaksam yuh bana dıyorum , cok zor degıldır sanırım dersler , kolay bölumlerde vardır herhalde , zaten kızım 10 yasında olucak ben 4 yıllıgı bıtırdıgımde , cok da gec degıl , evet ınsan evde köreliyor , hıc olmadı muhasebecı cok arkadasım var onlarla calısırım , devlete gırmek ıcın yaş sınırı yokmu guzelım ben öyle bılıyorum , hem senınde bölümün cok guzel emınım kazanırsın....

Evet kesinlikle haklısın bayaa bozuldu. Bende düşünmedim hiç, manager dediler karvizit formuna öyle yazdım, aynı konumdaki arkadaşa sordum oda manager diye bastırmış kartı. Ben tabii kör cahil ne bileyim aklıma gelmedi. İngilizce de hani bir sürü anlamm oluyor ya. bi de kendini daha iyi hissedeceksen öyle yazdır dedi. Bende ben kendimi yeterince iyi hissediyorum zaten dedim. Ki düşünün bankaya başladığımda gişe yetkilisydim sonrasında 3 terfi aldım ama hala o kartı kullanıyorum. Kartlarım bitti de öyle bastırayım dedim yani. Anlamıyorum bu insanların takıntılarını, ne olurki kağıtta manager yazsa, assistan yazsa, sonuçta 100 tanesi 20 liraya falan basıyorlar zaten. Al istediğini bastır diymi ama.

Valla iyi mi orası bilemem. Kıytırıktan yönetmen benimkisi. Öyle kimse yok bana bağlı. Bankada yeni kurulan bir birim. Her işi ben yapıyorum, bir görev tanımı var, içinde yok yok ilk gördüğümde kesin bunlar cam silmeye de çağırır falan dedim. Hem maaş olarak da yaptığım işle alakası yok. Ayrıca yönetmensin ama kimse öyle görmüyor bile. Ne yapalım daha iyisini bulana kadar devam.
Mali müşavirlik sınavına girebiliyorsan dene derim. Benim arkadaşım 35 yaşında girdi sınava, şimdi staj yapıyor. Bende staj işi olmasa bugün girerim. Belge alır açarım bir yer. Kendi işinin patronu olursun hiç olmazsa. Muhasebeyi de hep sevmişimdir ben. Ama şimdiden sonra sektör değiştirmek falan zor tabii bana. Aslında ben işimi de seviyorum. İş yaptıkça mutlu olan tiplerdenim. Kendimi işe yaramış hissediyorum. Zaten severek yapınca fark ediyor işte. Yokse nerde 30 yaşında yönetmen olabilirdim. ama bu da beni tatmin etmiyor.

Valla memurluk için uydurmuyorsam 35, öğretmenlik için 40 yaş sınırı var diye biliyorum.Yani öğretmenlikten eminim de memuriyet için bilmiyorum.Önümde 10 yılım var , tırmalayacağım bakalım Gözüm görüp, elim tutarken devleti kazanırsam şahane olur tabii

Selam Millet

mattika arkadaşlarla hemen ilgileniyorum canım
winston 200 gram verdin doğrumu burdaysan cevaplayıver bi zahmet geri sayfaya bakmaya üşeniyorum
se-zen kreş kreş kreş illede kreş!!!!! sen pepeleri caillou ları izlet.. ama kaynanan veya bir başkası bunları yapmıyor anlaşlan
ozgey bilgiler için teşekkür ederim inşallah hep birlikte zayıflarız.. yarın seni yeni üye olarak yazacağım... şu an emin değilim ama belki püsküüt senin eskiden takımda olduğunu görüp haftaya vermiş olduğun kilonu burda bulunmadığın hafta sayısına bölmemizi isteyecektir.. şimdiden çok paylaşım yapmana sevindim , + Benim cumaları fazla vaktim olmadığından bizim takım kilosunu perşembeden perşembeye paylaşıyor.. bende cuma listeyi hazırlıyorum. umarım uygundur ve perşembe paylaşırsın

Kızlar hani derecedeydik

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mrb arkadaşlar takımııza katılabilirmıyım.neler yapmalıyım....

30 yaşındayım 165 boyum.kilom bu sabah ıtıbarıyle70.2
çalışıyorum ogle aralarında ve akşam gırebiliyorum nete....

Hoşgeldin takımda boş yerimiz var.

Hedef kilon ve şuanki kilon nedir

şartmı yani 1 ayda on kilo sağlığınıda düşün. seninle birlikte takım dolmuş olur ama düzenli paylaşım yapmalısın. hedef kilon ve şuanki kilon nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…