Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezen sen garantıdemısın ? amcamın gelinide santralden gişeye ordan da yönetmen oldu , cok calısır pekde maas almıyorum der ama havasından gecılmez sakın ustune alınma
genelleme yapmak ıcın yazmadım , büro acmaya gelınce yolum oldukca uzun ve cok zor keske bankacı olsaydım bende (

winston bacım sende bu azım varken mudur bıle olursun

kızlar yarın listeyi hazırlayıp kardeş takıma kontrol etmesi için gönderecem..

katılmak isteyen arkadaşlarıda eklerim tabii bilgilerini yazarlarsa

bu arada midem daha iyi çok şükür

adana adana olalı böyle soğuk görmedimi yoksa banamı öyle geliyor..

kaynanamın evi zaten buuuzzz gibiiiii ben şu an 2 battaniye 1 yorganın altında yataktayım üstümde 4 kat var artı omuzlarımda polar ince battaniye var.. artı ağzımdan buhar ççıkıyor...

hava 0 derece yaaa...

adanaya hiç kar yağmaz yada çok nadiiirenn ama yarına bi uyansamda heryer bembeyaz olsa

Gel sen çocuk gelişimi oku Valla geçen yıl ciddi düşünüyordum.4 yıl okuyorsun, pedagoji falan yani oku geç şeyleri, son yıl staj yapıyorsun okula giderken ondan sonra kpss'ye girip 10 türkçe, 10 tarih sorusu çözünce istediğin yere atanıyorsun.Hem çok alım var, hem de 40 puan alınca her yere atanıyorsun.Öyle ingilizce gibi 80-85, bir tarih öğretmenliği gibi 95 almana gerek yok, mis gibi iş.
Geçen sene atanamayınca deli olmuştum, dedim ingilizceden hayır yok bari buna başla winstonlight
Şimdi başlamış olsam ilk senem biterdi, belki ders bile saydırır bir sene daha öne geçerdim.
Geç değil özetle, o günler nasıl gelecek, çok var, yol uzun derken ömür geçiyor, şakadanak o günler de gelmiş oluyor.
Yaparsın arkadaşım kafandakileri, yeter ki iste ve diyet hesabı "bismillah" de başla, bizim o takkeli dededen ne eksiğimiz var ?

günaydın kızlar nasılsınız?
ben yine dün gece kaçamak yaptım tatlı krizine girdim kalktım sütlü tatlı yaptım 5-6 kaşık ondan yedim(( ama nedense pişman olmadım ay ben giderek kötüyemi gidiyom ya artık yapıp pişmanda olmuyom((
dünkü menüme gelince
sabah:
1 dilim ekmek
1/2 domates,peynir,6 zeytin,1 tatlı kaşığı teyağı,omlet(1/4)
ara:
4-5 susamlı çubuk
öğlen:
türlü(kuru patlıcandan)
2 yk makarna
ara:
4-5 biskrem(
akşam:
1 porsiyon haşlama et
1/2 dilim ekmek
ve son olarakta kaçamağım

destinam winston doğru sölüyo benim bi okul arkadaşım vardı oda 32 yaşında açıköğretimden çocuk gelişimi okudu önce ücretli öğretmenlik yaptı sonra sözleşmeli oldu şimdide kadroya geçti kız resmen aşama aşama hepsini yaşadı yani sana örnek olabilir diye sölüyorum okumanın ve çalışmanın yaşı yok bencede hiç bişey için geç değildir.
önemli olan senin karar vermen ve ben bunu yapabilirim demen hem uzaktan eğitim iyi bi seçenek evde istediğin gibi çalışma imkanın olur.

kılom 70.2 ıdı dun.bu sabah 69.5 çıktım dun galiba şişkinlik vardı....hedef kilom 60.kahvaltıda tatlı olayına gelince ben tatlı manyagıyım kahvaltıda telafı etmeye çalışıyorum....gecen sene dıyetisyene gitmiştim.onun verdıgı listeyı uyguluyorun tekrar.ama meyveyı arttırdım çünkü sporu ekledım bu seferspor yaptıgım gunler çok acıkırım dıye meyveyı arttırdımyorumların için de teşekkür ederim.tatlı olayına biraz daha dıkkat edıcem tesadufen bugun tatlıyı az yemişim ama canım istememişti....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoşgeldin takımda boş yerimiz var.

Hedef kilon ve şuanki kilon nedir

hedef kılom 60 bugun sabahkı kılom 69.5.(Dun 70.2 çıkmıştım ama şişkinlık vardı galiba o yuzden bugunu de yazdım.haftaya kılo verdım dıye kendımı kandırmak yerine durustce yazdım....)

çok sevındım katıldıgıma.ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee

Bide kilo bildiriminı perşembelerimi yazıyoruz.....ve uymam gereken başka kural varmı???normalde buu saatlerde nette olamam ama bugun şefim izinli ve musaıtımnormalde ogle aralarında(dışarda işim olmadıgı zamanlarda) ve akşam spordan sonra yanı 8 gıbı girebilirim nete

tamam o halde şu anki kilonu 69.5 hedefinide 60 kilo olarak giriyorum.
Kilo bildirimini perşembe yapıyoruz hergün ne yediysek ne spor yaptıysak 2 litre üzerinde suiçtiysek vs. paylaşıyoruz.
1 hafta deneme süren var yeterince paylaşım yaparsan takımda kalırsın oda birdahaki cumaya belli olur

başarılar

--------------

bu arada günaydın kızlar.. eşim işe gitti ve ben bidaha uyuyamadım şu anda yatakta oturmuşum nene gibi üstüm örtülü eller dışarıda üşümüyorum ama ellerim buz kesti ya.. bide buhar çıkıyo ağzımdan ev okadar soğuk ( Kalorifersiz ev ) odamdaki sobayı yakmaya üşeniyorum ben ya

kahvaltı henüz etmedim cünkü kaynana uyuyor ve benim kalkıp kahvaltı hazırlamaya niyetim yok...

şimdi listemizi tamamlayayım..

günaydın S_A cım :)))
sakın çıkma yataktan keşke bende şimdi yatağımda olsaydım sabahın köründe yollara düştüm hala kendime gelemedim bi yandan da hapşurmaya başladım hasta olmak istemiyorum yarın tatile çıkıcam

inşallah hasta olmazsın canım dikkat et kendine yaa bendekide keyif değil ama ya... ellerimi ne yaptıysam ısıtamadım bembeyaz oldular buz kestilerrr hüüüüüüüü

herkese günaydın
takıma yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler.
arkadaşlar bu sabah yediklerimi yazayım.
2 dilim tam buğ.ekmeği
kk peynir birazda kaşar
bol çay.
az önce eve uğrayıp geldim kızıma çikolata aldım 1 kare çikolata.yedim( hadi herkes ayıplasın beni hakettim .)
öğlene akşamdan kalan az et sote var onu yemeği planlıyorum.yanına turp dileceğim.beni tok tuttuğunu keşfettim. normalde hiç yemem(fazla gürültülüde) geçen yedim akşama kadar hiç acıkmadım.
akşamda karnabahar var onu haşlayacağım.
spor malum 500-1000 arası (dün akşam üşendim hiç çekmedim)
yarım saat yürüyüş akşamda yürüdüm
dün öğlen aklıma bir fikir geldi sabah malum ya bir yumurta 1 dilim ekmek yada 1 dilim ekmek biraz peynir 5-6 tane zeytin yiyebiliyorum.
öğleni normal yesem akşamı sadece çorba salata veya haşlanmış şeyler yesem .faydası olurmu bana . değerli fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

aman yok canım garanti de değilim. allah düşürmesin. Hiç sevmiyorum orayı. Ben 2000 yılında 2 yıl çalıştım orada. Nefret ediyordum oradan. Ne yazık ki benim o kadar hava atabileceğim bir pozisyonum yok. Ben kendime bankanın amelesi diyorum kısaca. Ya da ayakçı falan gibi. Bende Operasyon Yönetmenliği istiyorum aslında. Şu an aynı pozisyondayız hatta ben daha çok iş yapıyorum ama o iş için yaşın genç diyorlar. Yahu yapıyorum fazlasını zaten, olmayınca onun yerine de ben bakıyorum. Ama hep orda çalışmak için yaşın genç. Birde ben biraz küçük gösteriyorum. Hani 23-24 gösteriyorum. Hatta 48 olursam bu yaş 19 a düşüyor. Birazda onun etkisi var. Benimde karışık işler yani. Müdür beni pazarlamaya istiyor, onu ben istemiyorum, uğraşamam diye. Bakalım yani.

bende bu zihniyeti anlayamıyorum. yaşın genç .hayret birşey. daha iyi değil mi işte genç dinamik insanlar gelsin. yeni fikirler gelsin . illakel göbekli saçı sakalı ağarmış kadınlar keza öyle rüküş mü rüküş dip boyaları her zaman gelmiş oluyor. birşeyi anlatana kabul ettirene kadar göbeğin çatlar. demek devlettede özeldede zihniyet aynı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…