sezen sen garantıdemısın ? amcamın gelinide santralden gişeye ordan da yönetmen oldu , cok calısır pekde maas almıyorum der ama havasından gecılmez sakın ustune alınma
genelleme yapmak ıcın yazmadım , büro acmaya gelınce yolum oldukca uzun ve cok zor keske bankacı olsaydım bende(
winston bacım sende bu azım varken mudur bıle olursun
Başkan onaylarsa , şimdiden hoşgeldin diyeyim.
Kilo çizelgen gözükmüyor, şu anki kilonu ve hedefini bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum ama hey dostum biz burada helva yiyenleri sevmeyiz
Şaka bir yana, helva, bal gibi tatlı ağırlıklı bir kahvaltı olmuş. (hemen kaynana gibi yazayım) Spor ve su şahane, akşam yemeği süper ama arada ki meyvalar bence çok.(1 armut= 2 dilim ekmek neredeyse)Kilonu bilemediğimden böyle yazdım, çok kiloluysan ve diyetisyen listesiyse bu, bilemem tabii.
Umarım sağlıkla hep beraber kilolarımızı verir, bir daha buralara uğramayız
Tekrar hoşgeldin.
hedef kılom 60 bugun sabahkı kılom 69.5.(Dun 70.2 çıkmıştım ama şişkinlık vardı galiba o yuzden bugunu de yazdım.haftaya kılo verdım dıye kendımı kandırmak yerine durustce yazdım....)
çok sevındım katıldıgıma.ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee
günaydın S_A cım :)))
sakın çıkma yataktan keşke bende şimdi yatağımda olsaydım sabahın köründe yollara düştüm hala kendime gelemedim bi yandan da hapşurmaya başladım hasta olmak istemiyorumyarın tatile çıkıcam
sezen sen garantıdemısın ? amcamın gelinide santralden gişeye ordan da yönetmen oldu , cok calısır pekde maas almıyorum der ama havasından gecılmez sakın ustune alınma
genelleme yapmak ıcın yazmadım , büro acmaya gelınce yolum oldukca uzun ve cok zor keske bankacı olsaydım bende(
winston bacım sende bu azım varken mudur bıle olursun
aman yok canım garanti de değilim. allah düşürmesin. Hiç sevmiyorum orayı. Ben 2000 yılında 2 yıl çalıştım orada. Nefret ediyordum oradan. Ne yazık ki benim o kadar hava atabileceğim bir pozisyonum yok. Ben kendime bankanın amelesi diyorum kısaca. Ya da ayakçı falan gibi. Bende Operasyon Yönetmenliği istiyorum aslında. Şu an aynı pozisyondayız hatta ben daha çok iş yapıyorum ama o iş için yaşın genç diyorlar. Yahu yapıyorum fazlasını zaten, olmayınca onun yerine de ben bakıyorum. Ama hep orda çalışmak için yaşın genç. Birde ben biraz küçük gösteriyorum. Hani 23-24 gösteriyorum. Hatta 48 olursam bu yaş 19 a düşüyor. Birazda onun etkisi var. Benimde karışık işler yani. Müdür beni pazarlamaya istiyor, onu ben istemiyorum, uğraşamam diye. Bakalım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?