Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet bacım haklısın akşamları azaltınca gerçekten fark ediyor. Ben beceremiyorum hiç ama. Bütün gün yemeyip akşam yiyorum.
Hele bu iki gündür yazmıyorum yediklerimi çünkü okurken bile kilo yapabilir yediklerim. Ben hafta sonu yeniden başlıycam.
Sporu da cep telefonuma leslie yükledim öğlen tatillerinde yapıcam artık. Her gün. Bende diyet listeleri bölümden diyetisyen ayşe karanın listesini gördüm bayaa iyi zayıflamışlar onu yapmayı planlıyorum. Mart sonuna kadar kesin 48 olmam lazım. Yediğin çikolata için ne yazık ki bir ey diyorum ben ki kızıma aldığım sürpriz yumurtayı yemiş bir anneyim.

ooldu çizelgeeeeemmmm

baloncuk ucuyor bakınnnn

ya akşam yemkten kısalım demişsiniz ya.. ben hiç yapamıyorum..

burda öyle bişeyki akşam yemekleri kalabalık oluyor e dolayısıyla heres akşama ne pişirsem diye kafa patlatıyor akşama lezzetli yemekler pişiyor e bende normal kahvalt öğlen az yiyorum akşam sofrada götürüyorum ya

Günaydınlaaar,

Eşimi 2. iş görüşmesi için yolladım, umarım hayırlı sonuçlarla gelir.Bugün sebze günü yapıyorum ve sabah sabah brokoli haşladım.Aslında bol zeytinyağı, limonla iyi gider ama ben yağ koymadım hatta limon da yoktu, nar ekşisi döktüm 5-6 çiçek parçası yedim. Sabahları televizyona da pek alışık değilim bir açtım, Nihat Hatipoğlu, bir yandan tıkınıyorum, bir yandan dinliyorum.İşte birazdan duamızı edeceğiz falan diyor, benim o an aklıma "acaba zayıflamak için dua var mıdır?" falan geldi O kadar takmışım ki, adam cuma duası okuyor benim aklım zayıflamada.Ağzımda brokoli "amin" dedim gene de
Bugün ben zayıflamışım bu arada Sabah tartıdan sonra hemen mekik çektim, bel hareketi yaptım, epey motivasyon doluyum bakalım bu hafta regle rağmen iyi geçer inşallah.
Mattika'nın dediği gibi regl haftası sporu bırakmayacağım, bakalım bir faydası olacak mı şişkinlik ve ağrı adına.

Yakar, akşamları bir ara çorba içip ya da salata yiyordun galiba, hatta belki de yılbaşı haftası olabilir, sen kilo vermiştin o ara.Bence güzel fikir.Yani işin özü aslında akşam hafif yemek ve yediğini de yakmak ve erken yemek, sonra mideye bir şey atmamak ama yazması kolay, yapması bazen zor oluyor.

Hepimize güzel bir haftasonu başlangıcı olsun inşallah.
Hafif ve mutlu bir gün dilerim, esen kalın, şimdi hava durumuna geçiyoruz..

gunaydınn

hakkaten ben bu senekı kadar soguk görmedım , sabahları öyle bır soguk oluyorkı , hani işe baslamasamda yaza kadar evdemı otursam dıyorum o derece gözüm korktu benımde kahvaltıda yapmadım , bısmıllah dıyıp baslamak lazım

çok doğru .akşam çorba salata yemiştim. ben gene eski düzene devam.

çizelgemi de becerdıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

ben 6 da koşu bandına çıkıyorum 7.30 gibi banyodan çıkmış oluyorum ve yemegi 8 gıbı anca yıyorum.yemekten sora spor yapmaya üşenıyorum ama boylede yemeği geç yemiş oluyorum....başka alternatıf gelmiyo aklıma

yemeğini yiyip yarım saat sonra koşu bandına çıksan daha iyi olur bence hem sindirim açısından hemde erken yemiş olursun .nacizane fikrimdir.

sabah o saatte yürüyosun yani süper
sabah aç karna yapılan spor direk yağ yaktırırmış, yemekten bi süre sonra yapınca önce yemeğin verdiği enerji sonra yaağlara geçilirmiş.
zaten tok karna spor olmuyo pek.
ben daha yeni yürücem :26:

ben 6 yı akşam 6 sandım pardon.

sorun bende........

akşam 6 demek istemiştim zaten ama dıyememişim...kusura bakmayın...yanı akşam yapıyorum.sabah spor yapabilek için 5 gıbı kalkmalıyım ayrıca alt komşuyu koşu bandıyla rahatsız etmek istemiyorum

bazen şeytan dıyokı bı akşam ugra komşuya sabah sporu ıçın izin iste ...ama bu seferde koşu bandını daha farketmedıyse ben aklına duşururum, akşam bile yapsam kapıma gelip şikayet edermı dıye tırsıyorum:18:

bence sen hiç bişey sölemeden sabahları kalk yap sporunu canım ama komşunun yatak odasının üstündeki odada yapmamaya dikkat et onun dışında sorun olmaz heralde zaten o satte uyuyo olunur belki duymaz bile:))

yürüyüş çok güzel ama akşam yemeğinin saatini geciktirmesi kötü özellikle akşam 6-6.5 dan sonra bişey yememek gerekiyo asıl kiloyuda akşam yemekleri yapıyo zaten o nedenle akşam yemek saatlerini öne çeksen çok daha iyi olur bence.

Bence riskli, ben sabah 8de tepemde elektrik spürgesi açıldı diye evde öyle bir sinirlenip, esip gürlemiştim ki bir daha 12den önce o süpürge açılmadı hiç Ama bizim apartman katları çok ses geçiriyor, o yüzden çekilmez oluyordu.
Ben de tepemde sabahın 6sında zon zon koşu bandı sesi duymak istemezdim, bence çok erken bir saat. Dediğiniz gibi belki farketmemişse bile farkedip, ilerde sorun çıkarabilir.
Aman günde 1 saat koştuktan sonra, ha sabah ha akşam.Onu yapamayanlar da var Misal ben

Son düzenleme:
bence sen hiç bişey sölemeden sabahları kalk yap sporunu canım ama komşunun yatak odasının üstündeki odada yapmamaya dikkat et onun dışında sorun olmaz heralde zaten o satte uyuyo olunur belki duymaz bile:))

yatak odası olamıycagı kesın.çünkü koşu bandının oldugu oda kuçuk odamız....ama bebeklerının odası olabilirmı dıye düşünüyorum.2 odadan biri mutlaka bebeklerının odası ama hangısı:2:eşimde kadın ve bebeği istanbulda yaşıyo dıyo adam öyle demiş bi kere konuştuklarında... yanı görev gereği farklı şehirlerdelermiş.ama geri dönmüşte olabilir.çünkü ben bebek sesi duyuyorum ya üst komşumuzun yada alt komşumuzun bebişi...offfff karışık bi durum yaniiiiiiiiiiben anlatırken bile daaldım ama sabah yapmak daha ıyıyse zorlasam kendimi iyi olur....

dogru onu bulamayanlarda var....kafam karıştı....kzımayın ama ikilemdeyım işte....yemegi yıyıp koşu bandına çıkmakta mantıklı dediğiniz gibi en azından banttan inince sadece 1 bardak sut içip yada 1 meyve yıyıp gunu erken kapatabilirim

Se_zen dediğin bu galiba ?

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

1.de tost most var ama 2. makul geldi bana.Öğlenki ekmek çıkarılır, sabah portakal çok erken yenirse hemen hemen monti diyeti gibi.Akşam da çorba, salata, yoğurt hafif bir öğün sağlar gibime geldi.
Ne zaman başlıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…