beceremıyoruuuuummmmmmmm
herkese günaydın
takıma yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler.
arkadaşlar bu sabah yediklerimi yazayım.
2 dilim tam buğ.ekmeği
kk peynir birazda kaşar
bol çay.
az önce eve uğrayıp geldim kızıma çikolata aldım 1 kare çikolata.yedim( hadi herkes ayıplasın beni hakettim .)
öğlene akşamdan kalan az et sote var onu yemeği planlıyorum.yanına turp dileceğim.beni tok tuttuğunu keşfettim. normalde hiç yemem(fazla gürültülüde) geçen yedim akşama kadar hiç acıkmadım.
akşamda karnabahar var onu haşlayacağım.
spor malum 500-1000 arası (dün akşam üşendim hiç çekmedim)
yarım saat yürüyüş akşamda yürüdüm
dün öğlen aklıma bir fikir geldi sabah malum ya bir yumurta 1 dilim ekmek yada 1 dilim ekmek biraz peynir 5-6 tane zeytin yiyebiliyorum.
öğleni normal yesem akşamı sadece çorba salata veya haşlanmış şeyler yesem .faydası olurmu bana . değerli fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum.
Günaydınlaaar,
Eşimi 2. iş görüşmesi için yolladım, umarım hayırlı sonuçlarla gelir.Bugün sebze günü yapıyorum ve sabah sabah brokoli haşladım.Aslında bol zeytinyağı, limonla iyi gider ama ben yağ koymadım hatta limon da yoktu, nar ekşisi döktüm 5-6 çiçek parçası yedim. Sabahları televizyona da pek alışık değilim bir açtım, Nihat Hatipoğlu, bir yandan tıkınıyorum, bir yandan dinliyorum.İşte birazdan duamızı edeceğiz falan diyor, benim o an aklıma "acaba zayıflamak için dua var mıdır?" falan geldiO kadar takmışım ki, adam cuma duası okuyor benim aklım zayıflamada.Ağzımda brokoli "amin" dedim gene de
Bugün ben zayıflamışım bu aradaSabah tartıdan sonra hemen mekik çektim, bel hareketi yaptım, epey motivasyon doluyum bakalım bu hafta regle rağmen iyi geçer inşallah.
Mattika'nın dediği gibi regl haftası sporu bırakmayacağım, bakalım bir faydası olacak mı şişkinlik ve ağrı adına.
Yakar, akşamları bir ara çorba içip ya da salata yiyordun galiba, hatta belki de yılbaşı haftası olabilir, sen kilo vermiştin o ara.Bence güzel fikir.Yani işin özü aslında akşam hafif yemek ve yediğini de yakmak ve erken yemek, sonra mideye bir şey atmamak ama yazması kolay, yapması bazen zor oluyor.
Hepimize güzel bir haftasonu başlangıcı olsun inşallah.
Hafif ve mutlu bir gün dilerim, esen kalın, şimdi hava durumuna geçiyoruz..
çizelgemi de becerdıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
ben 6 da koşu bandına çıkıyorum 7.30 gibi banyodan çıkmış oluyorum ve yemegi 8 gıbı anca yıyorum.yemekten sora spor yapmaya üşenıyorum ama boylede yemeği geç yemiş oluyorum....başka alternatıf gelmiyo aklıma
çizelgemi de becerdıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
ben 6 da koşu bandına çıkıyorum 7.30 gibi banyodan çıkmış oluyorum ve yemegi 8 gıbı anca yıyorum.yemekten sora spor yapmaya üşenıyorum ama boylede yemeği geç yemiş oluyorum....başka alternatıf gelmiyo aklıma
sabah o saatte yürüyosun yani süper
sabah aç karna yapılan spor direk yağ yaktırırmış, yemekten bi süre sonra yapınca önce yemeğin verdiği enerji sonra yaağlara geçilirmiş.
zaten tok karna spor olmuyo pek.
ben daha yeni yürücem :26:
bazen şeytan dıyokı bı akşam ugra komşuya sabah sporu ıçın izin iste ...ama bu seferde koşu bandını daha farketmedıyse ben aklına duşururum, akşam bile yapsam kapıma gelip şikayet edermı dıye tırsıyorum:18:
bazen şeytan dıyokı bı akşam ugra komşuya sabah sporu ıçın izin iste ...ama bu seferde koşu bandını daha farketmedıyse ben aklına duşururum, akşam bile yapsam kapıma gelip şikayet edermı dıye tırsıyorum:18:
bence sen hiç bişey sölemeden sabahları kalk yap sporunu canım ama komşunun yatak odasının üstündeki odada yapmamaya dikkat et onun dışında sorun olmaz heralde zaten o satte uyuyo olunur belki duymaz bile:))
Bence riskli, ben sabah 8de tepemde elektrik spürgesi açıldı diye evde öyle bir sinirlenip, esip gürlemiştim ki bir daha 12den önce o süpürge açılmadı hiçAma bizim apartman katları çok ses geçiriyor, o yüzden çekilmez oluyordu.
Ben de tepemde sabahın 6sında zon zon koşu bandı sesi duymak istemezdim, bence çok erken bir saat. Dediğiniz gibi belki farketmemişse bile farkedip, ilerde sorun çıkarabilir.
Aman günde 1 saat koştuktan sonra, ha sabah ha akşam.Onu yapamayanlar da varMisal ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?