Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Belki Yakar katılır, malum akşamları salata düzenize geçecekti.
Benim kiloda (önyargıyla tabii) anca formu korur gibime geliyor, bana çok montiyi andırdı çünkü.
Çünkü sağlıklı bir şeye benziyor, bir şey sağlıklıysa bana uymaz zaten
Ama sizi takip etmekten zevk duyarım
Hem dediğin gibi etti, balıktı yok özel yemekler yok aslında hem ekonomik hem her evde bulunan şeyler (erik hariç, geçen tvde vardı kilosu 400 liraymış )
Ben sevdim bunu, biraz daha zayıfladıktan sonra denemek isterim.
Kolay gelsin şimdiden sana.

bu listeyi sen söyledikten sonra bende inceledim. gayet makul aslında yapsak iyi olur. tam benim istediğim gibi.akşam yoğurt salata falan bende başlayayım.sizler başlıyorsanız.daha iyi olur.hep beraber.

tamam sağol hadı baaaaaaakaaaalllllllııımmm nolcekkkkkkk

amanın bende sana destek olayım. yok bu kızcağız motive olsun 1-2 gr versin dedik. hemen saldırı . hemen bir tekme bir tokat. öylemi sezan hanım . sen onu rüyanda görsen kabus diye uyanırsın arkadaş..

Valla regl haftam olmasa gümbür gümbür sonuçla gelirim ama şimdiden çok bir şey söylemek istemiyorum ama 2 kilo rahat veririm diyorum, 2 kiloyu aşabileceksen buyur düelloya canım benim

Sana biraz ışık tutması açısından yazıyorum;

dünkü menüm;
sabah ceviz kadar patates (yağsız tuzsuz)
öğlen;yok
akşam; 2 orta patates
500 mekik, 300 bel hareketi.
3 litre su

bugünkü menüm;
sabah; sade nescafe, 5-6 çiçek brokoli
öğlen; yok
akşam; 5-6 dal brokoli
500-1000 arası mekik (300 çektim şimdilik)
300-500 arası bel hareketi (250 yaptım şimdilik)
3 litre su (1,5 litresi tamam şimdilik)

Hani bil de ona göre umutlanma diye yazdım

amanın bende sana destek olayım. yok bu kızcağız motive olsun 1-2 gr versin dedik. hemen saldırı . hemen bir tekme bir tokat. öylemi sezan hanım . sen onu rüyanda görsen kabus diye uyanırsın arkadaş..

Yakar, valla ben de Se_zen'e destek olursun, nasılsa aşağı yukarı kahvaltıların da diyetle aynı diye dediydim, bak gördün mü hemen nasıl da cümleleri ok gibi fırlattı üzerimize?
Geçenlerde kafasında bir haresi eksik diyordum, şimdi haline bak

varya yenilen pehlivan güreşe doymazmış. bacım ben geldim geleli sezen 100gr verir .1,5 kilo alır. daha ne diyeyim. her perşembe - cuma yok böyle atlarım yok şöyle zıplarım. sonra fooosss. ne diyeyim ki ne diyebilirim ki.ama umut sezenin ekmeği.

klasik sezen işte ne yaparsın kardeş.

bu listeyi sen söyledikten sonra bende inceledim. gayet makul aslında yapsak iyi olur. tam benim istediğim gibi.akşam yoğurt salata falan bende başlayayım.sizler başlıyorsanız.daha iyi olur.hep beraber.

Hadi yapalım. İki rakip ha ha ha.
Pazar başlasak mı ne dersin. Hem iyi olur bir arada yapmak ya. Listede gerçekten çok makul. Öyle hani illa bezelyeydi, brokoliydi tutturmuyor. Sebze yemeği diyor sadece. Hadi başlayalım. Pazar ama.

Hmmm Yakar_Sezen yakınlaşması
Ben de Suhan ile kanka olurum o zaman, banane banane
Suhan ile mekik çeker, mekik kardeşliğini yeniden kurarız, hıh

bana uyar. ben başlayacağım. az önce yine inceledim tam benim tarzım.pazr mı pazartesimi?

Hmmm Yakar_Sezen yakınlaşması
Ben de Suhan ile kanka olurum o zaman, banane banane
Suhan ile mekik çeker, mekik kardeşliğini yeniden kurarız, hıh

ayşekerim ben sana nasıl ayak uydurabilirim maşallah sen mekikte aldın başını gidiyon ben hayatta 500-1000 mekik çekemem düşer bayılırım ama istersen bu hafta sana eş olurum

aşk olsun winston .mekik kardeşliği öğlene kadar değil zayıflayana kadar .

ayşekerim ben sana nasıl ayak uydurabilirim maşallah sen mekikte aldın başını gidiyon ben hayatta 500-1000 mekik çekemem düşer bayılırım ama istersen bu hafta sana eş olurum

Doğru, seni de mekik mekik diye telef etmenin anlamı yok, zayıfçacık hatunsun sana mekik olmaz.
Hmm neyse bu hafta kafasında melek haresi olan ben olayım bari, ikisini de destekleyeyim.

Kendim yeni bir diyete başlamış gibi heyecanlandım, hadi bakalım.
Size inanıyoruz kızlar, umarım iyi işe yarar bu diyet.
Çok kilo verip el sallayarak kol kola buradan çıkarsanız, arkanızdan su değil benzin döker, ateşlerim valla.
Az ama sağlıklı verin lütfen, hemen gitmeyin, geride kalan beni de düşünün lütfen

bende bu mide bu iradesizlik varken ben buralarda yaşlanırım. torunlarımla diyet listesi ararım.

kardeş takımdan bir haber çıkmadı paylaşım alanınada yazdım kontrol edebilirmi biriniz diye ordanda cevap cıkmadı..

kızlar ben listemizi tekrar kendim kontrol edip paylaşıyorum burayada yayınlarım son hallerini

Ya su uyur düşman uyumaz derler, rakibe güven olmaz kızlar. Evet ama ya yakarla yapabiliriz biz bu diyeti. Sana ağır gelir tabii sen kilo alabilirsin bunlarla neredeyse 1 ayda aldığın kaloriyi bir günde veriyor liste.

Ya bana böyle diyende sanki haftada 1 kilo veriyor. Ben 200 gram veriyorumda sen 2 kilo mu veriyon bacım. Benden farkın mı var. sanki perşembe ben atıp tutuyorsam sen de bana cevap veriyon. Bak bu gidişle ikimiz beraber kalıcaz burada her gelen gidecek ona göre. Gel birlik olalım beraber kilo verelim dedik fena etik sanki.

Hadi bakalım inşallah genel ortalama iyidir.Ben takımlara baktım da herkes yerlerde.
Hatta 2 hafta öncenin 50li kilolarda 2 kiloverip 1. olan üyesi, geri 2 kilo almış
Ben zaten vermesine de çok şaşırmıştım, almasına da.
Hasetliğim tutmuştu, kıza yaramamış geri verdiğini almış

şu kiloları vereyimde sezen değil george bush la bile birlikte diyete girerim o derece yani . sezen kardeş sen bana bakma gel pazar pazartesi farketmez başlayalım. kazanmak için her yol mubahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…