- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Evet canım bu liste. Yapanlar dönüşümlü yapmış ve ortalama her hafta 2 kilo vermişler. Bir hafta birini diğer hafta birini yapmışlar. İlk listedeki öğleden sonra tostunu ben sabah yerim ekmeği başka da yemem diye düşünüyorum ve pazartesi başlamayı düşünüyorum. Hergünde leslie 3 mil yaparım. Yemekleri de basit ayrıca. Özellikle yoğurt ve salata olması her öğünde güzel birde haftaya her yemekten 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu yicem iştahı kapatıyormuş. Aslında benimle beraber yapan olsa güzel liste gibi. Daha motive olur o zaman.
Evet canım bu liste. Yapanlar dönüşümlü yapmış ve ortalama her hafta 2 kilo vermişler. Bir hafta birini diğer hafta birini yapmışlar. İlk listedeki öğleden sonra tostunu ben sabah yerim ekmeği başka da yemem diye düşünüyorum ve pazartesi başlamayı düşünüyorum. Hergünde leslie 3 mil yaparım. Yemekleri de basit ayrıca. Özellikle yoğurt ve salata olması her öğünde güzel birde haftaya her yemekten 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu yicem iştahı kapatıyormuş. Aslında benimle beraber yapan olsa güzel liste gibi. Daha motive olur o zaman.
Kardeş takımımız 14. takım.
Sanırım öğleden sonra 5e kadar her takım başkanı "cuma zayıflama grubunun paylaşım alanı" bölümünde haftalık sonuçlarını yazıyor.(Şu an da oradan bakabilirsin)
5ten sonra da akşam 9a kadar o hafta sorumlu olan grup başkanı sonuçları "cuma yarışması sonuçları" (adı tam böyle değil, unuttum) sayfasında toparlıyor, bireysel ve takım derecelerini açıklıyor.
Evet arkadaşlar bu haftayı bilemem ama önümüzdeki hafta kesin biz birinci olmalıyız. Yeni arkadaşlarımızın da katkıları ile.
Birbirimizi motive ederek.
Mesela ben haftaya yakardan daha fazla kilo vereceğime eminim. O öyle mekikle falan yetişemeycek benim hırsıma. Hatta winston bile daha fazla verebilirim. Hemde daha tok kalarak.
Evet arkadaşlar bu haftayı bilemem ama önümüzdeki hafta kesin biz birinci olmalıyız. Yeni arkadaşlarımızın da katkıları ile.
Birbirimizi motive ederek.
Mesela ben haftaya yakardan daha fazla kilo vereceğime eminim. O öyle mekikle falan yetişemeycek benim hırsıma. Hatta winston bile daha fazla verebilirim. Hemde daha tok kalarak.
amanın bende sana destek olayım. yok bu kızcağız motive olsun 1-2 gr versin dedik. hemen saldırı . hemen bir tekme bir tokat. öylemi sezan hanım . sen onu rüyanda görsen kabus diye uyanırsın arkadaş..
Yakar, valla ben de Se_zen'e destek olursun, nasılsa aşağı yukarı kahvaltıların da diyetle aynı diye dediydim, bak gördün mü hemen nasıl da cümleleri ok gibi fırlattı üzerimize?
Geçenlerde kafasında bir haresi eksik diyordum, şimdi haline bak
bu listeyi sen söyledikten sonra bende inceledim. gayet makul aslında yapsak iyi olur. tam benim istediğim gibi.akşam yoğurt salata falan bende başlayayım.sizler başlıyorsanız.daha iyi olur.hep beraber.
Hadi yapalım. İki rakip ha ha ha.
Pazar başlasak mı ne dersin. Hem iyi olur bir arada yapmak ya. Listede gerçekten çok makul. Öyle hani illa bezelyeydi, brokoliydi tutturmuyor. Sebze yemeği diyor sadece. Hadi başlayalım. Pazar ama.
Hadi yapalım. İki rakip ha ha ha.
Pazar başlasak mı ne dersin. Hem iyi olur bir arada yapmak ya. Listede gerçekten çok makul. Öyle hani illa bezelyeydi, brokoliydi tutturmuyor. Sebze yemeği diyor sadece. Hadi başlayalım. Pazar ama.
Hmmm Yakar_Sezen yakınlaşması
Ben de Suhan ile kanka olurum o zaman, banane banane
Suhan ile mekik çeker, mekik kardeşliğini yeniden kurarız, hıh
ayşekerim ben sana nasıl ayak uydurabilirim maşallah sen mekikte aldın başını gidiyon ben hayatta 500-1000 mekik çekemem düşer bayılırım ama istersen bu hafta sana eş olurum
Kendim yeni bir diyete başlamış gibi heyecanlandım, hadi bakalım.
Size inanıyoruz kızlar, umarım iyi işe yarar bu diyet.
Çok kilo verip el sallayarak kol kola buradan çıkarsanız, arkanızdan su değil benzin döker, ateşlerim valla.
Az ama sağlıklı verin lütfen, hemen gitmeyin, geride kalan beni de düşünün lütfen
Yakar, valla ben de Se_zen'e destek olursun, nasılsa aşağı yukarı kahvaltıların da diyetle aynı diye dediydim, bak gördün mü hemen nasıl da cümleleri ok gibi fırlattı üzerimize?
Geçenlerde kafasında bir haresi eksik diyordum, şimdi haline bak
varya yenilen pehlivan güreşe doymazmış. bacım ben geldim geleli sezen 100gr verir .1,5 kilo alır. daha ne diyeyim. her perşembe - cuma yok böyle atlarım yok şöyle zıplarım. sonra fooosss. ne diyeyim ki ne diyebilirim ki.ama umut sezenin ekmeği.
kardeş takımdan bir haber çıkmadı paylaşım alanınada yazdım kontrol edebilirmi biriniz diye ordanda cevap cıkmadı..
kızlar ben listemizi tekrar kendim kontrol edip paylaşıyorum burayada yayınlarım son hallerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?