Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy kızlar neolur yapmayın bana bunu hepiniz gelin konuşalım ya..

çok canım sıkkın noolur ya

SBH:
1.5 dılım tahıllı ekmek
1 kk light peynır
2 zeytın
yarım kk helva
1-2 dılım domates
3-4 dılım salatalık

Ögle,,6 yk pırasa
2 dılım ekmek
Ara:
1 elma
1 kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
1 mandalına
1 kupa sütlü nescafe
1 tatlı kuru pasta

Akşam10 yagsız kıvırcık salatası
1 kupa ayran

20:00 3 yk patates yemeği
12 badem

Ara 1 portakal

45 dakıka koşu bandı
2 lt su

yorumlarınıza sunarımmmmmmm.ara ogun biraz fazla oldu sankim

Akşam: 19:10 yagsız kıvırcık salatası
1 kupa ayran

20:00 3 yk patates yemeği
12 badem

Ara 1 portakal

45 dakıka koşu bandı
2 lt su

yorumlarınıza sunarımmmmmmm.ara ogun biraz fazla oldu sankim[/QUOTE]

Sabah, öğle akşam bence güzel olmuş.Ama o ara da yok yok sanırım
Gerçi bir kayısı, kahve gibi şeyler de var, sadece alt alta yazınca destan gibi olmuş

İlla beni yerden yere vurun dersen; pirinçli pırasanın yanında 2 dilim ekmek abartı ikisi de karbon sonuçta, helva ve kuru pasta diyet anlayışına zaten ters,12 badem de fazla ve ayrıca meyve sırf şeker olduğundan meyve de bence diyette bir porsiyon ve mümkün oldukça sabah yenmeli ki o şeker gün içinde erisin.
Spor, su şahane, genel olarak öğünlerde de sıkıntı yok, sağlıkla zayıflayacağa benziyorsun.
Umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.

*Yorum yap dedin diye yaptın, umarım çok sert olmamıştır

Ara valla bayaa bi fazla olmuş ne ettin sen. Kilonu falan da görmiyorum ama bana göre bu liste bayaa bir kilo yapar gibi geldi. Bilenen bütün diyet listelerine aykırı geldi bana valla. Ana öğünler fena değil ama ara öğün sanki tüm artıları yok etmiş gibi. .

ayyy kızlar neolur yapmayın bana bunu hepiniz gelin konuşalım ya..

çok canım sıkkın noolur ya

Naptı kocacın yine bir yere götürdüyse yemeğe falan kesin zayıflamanı istemiyordur. Sen anlatsaydın yinede rahatlardın en azından.

aynen dedıgın gibi alt alta yazınca destan gibi olduyoksa içeriğindeki yanlışlar dogrulardan az

canım ben kendı yemeklerıme hiç prınç koymuyorum yanı pırasada sadece pırasa kuru sogan ve salça vardı yag belki bi yemek kaşığı kadardır....biber dolmasını bile havuç,bulgur.maydonoz.biber.domatesle yapıyorum....kuru pasta ve helva yanlış olabilir ama yıne diyetisyenım sabah 1 tatlı kaşıgı bal ve pekmez ve reçel demişti bense sadece bırını yıyodum ama bu ara helvaya sardım:26:

meyve de gunde 4 ögun olmalıymış diyetisyenım öyle dediydi.şimdiye kadar 3 diyetisyene gittim listem hep aynı çıktıçbenım sorunum ıradesizlik , su içmemek,tatlı manyaklıgı ve spor eksikliğiydi...bu sefer başarıcam inşallah sayenızde yorum yapanlar için teşekkur ederimmmmmmmmm

Kızlar günaydın, dün geldiğimde pe k kimse olmayınca öyle yazdım... burda konuşup kafayı dağıtmaya ihtiyacım vardı... bu takım benim için sadece diyet yapan bayanlar topluluğu değil. sanal ailem gibi. buraya gelemediğim günlerde üzülüyorum..

benim sorunum eşimle ilgili. çok umursamaz davranıyor. tabii oda benim anlayışsız davrandığımı söylüyor. beni enn çok deli eden.. fikrimi söyleyince sus sus boş konuşma diyor

şu boş konuşma lafı beni konuşmaktan soğutacak :2:

benim canım sıkılmış ben evde sıkıntıdan patlamışım takmıyor.... ben fazla enerjiğim beni hergün çarşıya bıraksa ben bütün gün gezerim... gezmeyi seviyorum :26:

birde beni yanlız bırakmıyor çarşıya. anlamıyorum. evlenmeden önce kardeşim ben ve annemin yanına yardıma gelen kız benimle yaşıt yani gezerdik çarşıda... şimdi ne değişti.

beni ve kardeşimi yanlız bırakmak istemiyor çarşıda bişey olur diyor :26:

Canim bendw diyetisyene gitmek istiyordum ama teyzem önce metabolizma hizini ölctüen gerek diyetisyen ona göre liste verir sana dedi. Sen öyle bisey yaptinmi??

Canim bendw diyetisyene gitmek istiyordum ama teyzem önce metabolizma hizini ölctüen gerek diyetisyen ona göre liste verir sana dedi. Sen öyle bisey yaptinmi??

Onu diyetisyen kendi ölçer zaten. Diyetisyene gitmek için önceden bir hazırlık yapmana gerek yok.

Onu diyetisyen kendi ölçer zaten. Diyetisyene gitmek için önceden bir hazırlık yapmana gerek yok.

öylemii vay teyze vay yanlış biliyormuş banada öyle dedi ok canım ben hemen bi araştırma yapayım yurt dışına geri gitmeden önce bende mutlaka diyetisyene gitmeliyim

canım ilk diyetisyenım benden kan testi istemişti.benım elime bi kagıt vardı kan testı yaptırırken bunları iste dedi....
son dıyetisyen ise sadece bı tartıya çıkardı.ellerımle bışey tuttum.bilgisayara butun veriler aktı.metobolizma hızı yag kas su oranı falan....

yanı sonuç olarak diyetisyenden once biyere gıtmene gerek yok....ama dıyetisyenden diyetisyene farkedıyo dedımya bırı kan istedi dıgerı dırakt tarttı....yanı gıdıp görüş senı nasıl yonlendırıse oyle yaparsın

öylemii vay teyze vay yanlış biliyormuş banada öyle dedi ok canım ben hemen bi araştırma yapayım yurt dışına geri gitmeden önce bende mutlaka diyetisyene gitmeliyim

Önemli olan diyetisyene bir defalık gitmen değil. Diyetisyen senin danışmanın olacak. Belli dönemlerde mesela haftada 1, ayda 1 kontrollere çağıracak. Bu nedenle başlarken bir araştırma yap, nerde uzun süre kalacaksan ya da yaşayacaksan orda bir diyetisyene git.

Başkan yeni mi evlisisn. Yeni evliysen hani şu çarşıya bırakmama işi olabiliyor. Ama zaman geçtikçe nrmalleşiyor herşey. Aslında seni sevdiğinden bırakmadığını anlıyorum. Zaman geçtikçe o da alışacaktır her şeye. Bende yeni evliyken eşim çıkarmazdı hiç bir yere. Bende o kadar cadıyımdır ona bir şey diyemezdim. Ama şimdi istediğim yere gidiyorum, Dün akşam mesela arkadaşlarla iş çıkışı gidip birer bir şey içtik. Yeni evliyken komşuya göndermezdi beni. Ama tabii boş konuşma lafına bir şey diyemiycem biraz ağır gibi geldi bana.

Diyetisyene gidiyorsn zaten bize pek bir şey demek düşmez. Boşuna mı okumuşlar o kadar sene dime. Biz acemi diyetleri yaptığımız için alıştık kendimizi aç bırakmaya. Seninki bizden çok daha sağlıklı . Ama itiraf ediyorum ben kaçamak yaptığımda bile o kadar yemiyorum. Ama bize bakma sen. Diyetisyen doğrusunu bilir.

Tünaydınlar,

Nihancaccak, diyestisyene gidiyorsan o ayrı tabii.Burada genelde yorumlama yapılırken göze çarpan şeyler belirtilir.Ama bazen de bilmediğimizden farklı yorumlar çıkar.Mattika ve fizik mesela karataycı, bazen "x ne alaka? " dersin, karatay ona izin vermiştir.Bazı arkadaşlar dukan yaptı/yapıyor.Ben dünyada ne kadar saçma diyet varsa onların peşindeyimdir, kimileri de kafasına göre takılır.Tabii tüm diyetleri bilemediğimizden zamanla yerine oturuyor.O günkü listede "pizza, mantı, hamburger menü, baklava, çikolata" gördüğümüzde gene de bir uyarıyoruz ama bazı diyetler ya da diyetisyen listeleri buna izin veriyor, bu sebeple sürekli liste yorumlamıyoruz/ yorumlayamıyoruz. Kendi kafamızdan olunca da böyle yanlış yorumlamalar çıkıyor.Eğer bu listeyle ayda 4-5 kilo sağlıkla zayıflayabiliyorsan, oh ne güzel hem her şeyden fazla fazla yemiş olursun, hiç açlık ve halsizlik hissetmezsin hem de sağlıkla zayıflarsın.
Ben meyve olayında düz mantık kurdum; 4 meyve ortalama 250 kaloridir, bir saat koşu ise 300 kalori yaktırır yani çok basit matematiğe göre her gün yaptığın spor sadece o gün yediğin meyveyi ve bir dilim ekmeği yakar, eski yerleşmiş yağlara giden bir etki olmaz.Tabii bu benim mantığım ve bundan yola çıkarak "bence fazla "dedim ama diyetisyen işinin uzmanı olduğundan ona göre yazmıştır, haklıdır.
Kolaylıklar diliyorum, umarım yavaş yavaş ve sağlıkla kiloları verirsin.

S_A, eşler bazen öyle dangıl dungul konuşur boşver. Benim de eşim bana bir şey anlatıyorsa onun lafını bölmememi ister, be mübarek 40 dakika sen konuşacaksın, ben ne yapayım karşında? Git o zaman kediye anlat, çok çok arada bir miyavlar Yani ben o sohbete katılamayacaksam, soru soramayacaksam, ağlama duvarı gibi karşında ne diye durayım? Neyse uzun uyarı ve papalama seanslarının sonunda hallettik.Bazen çok konuştuğumu ya da tartışma durumunda boş konuştuğumu söyler, amaaaan sanki erkek milleti çok dolu konuşuyor, 50 kelime lügatları var, çevir çevir aynı şeyi söylüyorlar, bir bayan gibi ince düşünemiyorlar, özetle 2 gram beyinleriyle ahkam kesiyorlar boşver.Kıskançlık konusunda da bir şeyler yap bence, aynı yerde yaşamaya başlayınca hayat çekilmez olur böyle.Yok çarşıya çıkma, yok oraya gitme, bari boynuma ip tak öyle gezdir be adam Belki kıskançlıktan ziyade annesiyle oturmanı istiyordur ya da sen yurtdışından geldin ya, hani buraların iti kopuğu, kapkaççısı falan sana garip gelir, başına cidden bir şey gelir diye de telaşlanmış olabilir.Bilemedim şimdi.Umarım konuşarak bunları çözersiniz.Alttan al biraz bence, sonuçta hasret gideriyorsunuz yarın öbür gün ayrılıp geri dönünce, her özlediğinde keşke o günleri daha güzel geçirseydim dersin belki."Hı, hıi tamam" de geç, erkeklerin hammaddesi odundur, fazla bir şey bekleme

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
anca vakit buldum.3. olmuşuz ve matikayı ve hepimizi tebrik ediyorum.
başkan canını sıkmaya moralbozmaya hiç gerek yok. 10 yıllık evliyim. ilk yıl bu baçmalıklarla uğraşdım. biraz sadır ve emek istiyor. malum erkeklerin zeka yaşı 5 yıl geriden takipediyor bizi. büyüyecekler ama zamanlazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…