ayyy kızlar neolur yapmayın bana bunu hepiniz gelin konuşalım ya..
çok canım sıkkın noolur ya
SBH:
1.5 dılım tahıllı ekmek
1 kk light peynır
2 zeytın
yarım kk helva
1-2 dılım domates
3-4 dılım salatalık
Ögle,,6 yk pırasa
2 dılım ekmek
Ara:
1 elma
1 kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
1 mandalına
1 kupa sütlü nescafe
1 tatlı kuru pasta
Akşam10 yagsız kıvırcık salatası
1 kupa ayran
20:00 3 yk patates yemeği
12 badem
Ara 1 portakal
45 dakıka koşu bandı
2 lt su
yorumlarınıza sunarımmmmmmm.ara ogun biraz fazla oldu sankim
SBH:
1.5 dılım tahıllı ekmek
1 kk light peynır
2 zeytın
yarım kk helva
1-2 dılım domates
3-4 dılım salatalık
Ögle,,6 yk pırasa
2 dılım ekmek
Ara:
1 elma
1 kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
1 mandalına
1 kupa sütlü nescafe
1 tatlı kuru pasta
Akşam10 yagsız kıvırcık salatası
1 kupa ayran
20:00 3 yk patates yemeği
12 badem
Ara 1 portakal
45 dakıka koşu bandı
2 lt su
yorumlarınıza sunarımmmmmmm.ara ogun biraz fazla oldu sankim
Ara valla bayaa bi fazla olmuş ne ettin sen. Kilonu falan da görmiyorum ama bana göre bu liste bayaa bir kilo yapar gibi geldi. Bilenen bütün diyet listelerine aykırı geldi bana valla. Ana öğünler fena değil ama ara öğün sanki tüm artıları yok etmiş gibi. .
şimdi kendımı bıraz savunayımarada 1 domates salatalık varya onu zaten ogle yemegınde salata yerıne yemelıydım ama canım oglen istemedı o yuzden sonra yedım.meyve olayına gelince diyetisyenım zaten gunde 4 meyve vermişti.spor yapmıyoken .spor yaptıgım için bazen arttırıyorum 5 yapıyorum meyveyi.nescafe de beni çok tutuyo akşama spordan sonra yemegı abartmayım diye içtim (saat 15:30da)
kuru pasta ve badem fazladan oldu bence....ama spor yapınca gözüm dönüyo bademe sarıldım malesef
Sabah, öğle akşam bence güzel olmuş.Ama o ara da yok yok sanırım
Gerçi bir kayısı, kahve gibi şeyler de var, sadece alt alta yazınca destan gibi olmuş
İlla beni yerden yere vurun dersen; pirinçli pırasanın yanında 2 dilim ekmek abartı ikisi de karbon sonuçta, helva ve kuru pasta diyet anlayışına zaten ters,12 badem de fazla ve ayrıca meyve sırf şeker olduğundan meyve de bence diyette bir porsiyon ve mümkün oldukça sabah yenmeli ki o şeker gün içinde erisin.
Spor, su şahane, genel olarak öğünlerde de sıkıntı yok, sağlıkla zayıflayacağa benziyorsun.
Umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.
*Yorum yap dedin diye yaptın, umarım çok sert olmamıştır
aynen dedıgın gibi alt alta yazınca destan gibi olduyoksa içeriğindeki yanlışlar dogrulardan az
canım ben kendı yemeklerıme hiç prınç koymuyorum yanı pırasada sadece pırasa kuru sogan ve salça vardı yag belki bi yemek kaşığı kadardır....biber dolmasını bile havuç,bulgur.maydonoz.biber.domatesle yapıyorum....kuru pasta ve helva yanlış olabilir ama yıne diyetisyenım sabah 1 tatlı kaşıgı bal ve pekmez ve reçel demişti bense sadece bırını yıyodum ama bu ara helvaya sardım:26:
meyve de gunde 4 ögun olmalıymış diyetisyenım öyle dediydi.şimdiye kadar 3 diyetisyene gittim listem hep aynı çıktıçbenım sorunum ıradesizlik , su içmemek,tatlı manyaklıgı ve spor eksikliğiydi...bu sefer başarıcam inşallah sayenızde yorum yapanlar için teşekkur ederimmmmmmmmm
Canim bendw diyetisyene gitmek istiyordum ama teyzem önce metabolizma hizini ölctüen gerek diyetisyen ona göre liste verir sana dedi. Sen öyle bisey yaptinmi??
Onu diyetisyen kendi ölçer zaten. Diyetisyene gitmek için önceden bir hazırlık yapmana gerek yok.
Canim bendw diyetisyene gitmek istiyordum ama teyzem önce metabolizma hizini ölctüen gerek diyetisyen ona göre liste verir sana dedi. Sen öyle bisey yaptinmi??
öylemii vay teyze vay yanlış biliyormuş banada öyle dediok canım ben hemen bi araştırma yapayım yurt dışına geri gitmeden önce bende mutlaka diyetisyene gitmeliyim
Kızlar günaydın, dün geldiğimde pe k kimse olmayınca öyle yazdım... burda konuşup kafayı dağıtmaya ihtiyacım vardı... bu takım benim için sadece diyet yapan bayanlar topluluğu değil. sanal ailem gibi. buraya gelemediğim günlerde üzülüyorum..
benim sorunum eşimle ilgili. çok umursamaz davranıyor. tabii oda benim anlayışsız davrandığımı söylüyor. beni enn çok deli eden.. fikrimi söyleyince sus sus boş konuşma diyor
şu boş konuşma lafı beni konuşmaktan soğutacak :2:
benim canım sıkılmış ben evde sıkıntıdan patlamışım takmıyor.... ben fazla enerjiğim beni hergün çarşıya bıraksa ben bütün gün gezerim... gezmeyi seviyorum :26:
birde beni yanlız bırakmıyor çarşıya. anlamıyorum. evlenmeden önce kardeşim ben ve annemin yanına yardıma gelen kız benimle yaşıt yani gezerdik çarşıda... şimdi ne değişti.
beni ve kardeşimi yanlız bırakmak istemiyor çarşıda bişey olur diyor :26:
aynen dedıgın gibi alt alta yazınca destan gibi olduyoksa içeriğindeki yanlışlar dogrulardan az
canım ben kendı yemeklerıme hiç prınç koymuyorum yanı pırasada sadece pırasa kuru sogan ve salça vardı yag belki bi yemek kaşığı kadardır....biber dolmasını bile havuç,bulgur.maydonoz.biber.domatesle yapıyorum....kuru pasta ve helva yanlış olabilir ama yıne diyetisyenım sabah 1 tatlı kaşıgı bal ve pekmez ve reçel demişti bense sadece bırını yıyodum ama bu ara helvaya sardım:26:
meyve de gunde 4 ögun olmalıymış diyetisyenım öyle dediydi.şimdiye kadar 3 diyetisyene gittim listem hep aynı çıktıçbenım sorunum ıradesizlik , su içmemek,tatlı manyaklıgı ve spor eksikliğiydi...bu sefer başarıcam inşallah sayenızde yorum yapanlar için teşekkur ederimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?