bana uyar. ben başlayacağım. az önce yine inceledim tam benim tarzım.pazr mı pazartesimi?
Hmmm Yakar_Sezen yakınlaşması
Ben de Suhan ile kanka olurum o zaman, banane banane
Suhan ile mekik çeker, mekik kardeşliğini yeniden kurarız, hıh
ayşekerim ben sana nasıl ayak uydurabilirim maşallah sen mekikte aldın başını gidiyon ben hayatta 500-1000 mekik çekemem düşer bayılırım ama istersen bu hafta sana eş olurum
kardeş takımdan bir haber çıkmadı paylaşım alanınada yazdım kontrol edebilirmi biriniz diye ordanda cevap cıkmadı..
kızlar ben listemizi tekrar kendim kontrol edip paylaşıyorum burayada yayınlarım son hallerini
Hadi bakalım inşallah genel ortalama iyidir.Ben takımlara baktım da herkes yerlerde.
Hatta 2 hafta öncenin 50li kilolarda 2 kiloverip 1. olan üyesi, geri 2 kilo almış
Ben zaten vermesine de çok şaşırmıştım, almasına da.
Hasetliğim tutmuştu, kıza yaramamış geri verdiğini almış
şu kiloları vereyimde sezen değil george bush la bile birlikte diyete girerim o derece yani . sezen kardeş sen bana bakma gel pazar pazartesi farketmez başlayalım. kazanmak için her yol mubahtır.
Evet kardeş bize bizden başkasının faydası olmaz. Şişko dayanışması. (alınma şimdi balık etli dayanışması olmuyor napıyım. Hassas ya frup şimdi yazarkende korkuyorum alınırlarsa diye)
Az önce rihanna nın mayolu fotoları vardı kızında bacaklar kalın ama çok seksi valla ya. bayan olarak ben böyle bakıyorsam erkekler kimbilir nasıl düşünüyordur. Valla biraz spor falan olsa bende fizik olarak da aynıyız aslında biz onunala. YAni yapımız çok benizyor. O sadece benden daha fit duruyor ve de selülitsiz. Bugün onun gibib görünmek istediğime karar verdim.
paylaşıyorum şimdi inşallah doğrudur :) :)
hahahaha kız sende nekadar inceliyosun ben hiç bakmamıştım okadar
bende bayılırım o hatun kişiye gayet hoş. neden olmayasın onlar sabah akşam yaşam spor koçlarıyla çalışıyorlar. biz fukara takımıda burda bir birimize koçluk yapıyoruz ne edek bacım.
Ohoo dedektif Gadget gibiyim maşallah, bana makul gelmeyenin üzerine gizli gizli gidiyorum, her hafta sinsice takip ediyorum, sonra da "ahanda işte böyle o hızla verdiğin kiloyu böyle hızlı alırsın işte, noooolduu " diye kendi kendime evde psikopatça hahahaha diye gülüyorum
Ama akıl var mantık var, yani bazı sonuçlar gerçekten insanı şaşırtıyor ve kendinden nefret ettiriyor.Bir bakıyorsun, yemiş, içmiş, spor yapmamış hem de zayıf biri gidip o kadar da kilo vermiş, gel sen bunu benim külahıma anlat hesabı oluyor sonraO zaman kendimi eleştiriyorum, ben hem açım hem spor yapıyorum hem de kiloluyum ama zayıf biri yani zayıflaması zaten zor olan biri hoop haftada 2-3 kilo vermiş, var mı özel bir yaptığı? Yok, ee o zaman ben kendimi keseyim daha iyi diyorsun
Tamam ayrılın, yok özel zevkleri hobiler, şarkıcı zevk uyumu falan hoş değil bunlar.
Yarın sen Se_zen'e mekik aleti de alır, evine yollarsın.
Aynı diyeti yapın, arada paylaşımda bulunun o kadar
Yakar hala mekik kardeşliği üyesidir ve hep de öyle kalacak
Ohoo dedektif Gadget gibiyim maşallah, bana makul gelmeyenin üzerine gizli gizli gidiyorum, her hafta sinsice takip ediyorum, sonra da "ahanda işte böyle o hızla verdiğin kiloyu böyle hızlı alırsın işte, noooolduu " diye kendi kendime evde psikopatça hahahaha diye gülüyorum
Ama akıl var mantık var, yani bazı sonuçlar gerçekten insanı şaşırtıyor ve kendinden nefret ettiriyor.Bir bakıyorsun, yemiş, içmiş, spor yapmamış hem de zayıf biri gidip o kadar da kilo vermiş, gel sen bunu benim külahıma anlat hesabı oluyor sonraO zaman kendimi eleştiriyorum, ben hem açım hem spor yapıyorum hem de kiloluyum ama zayıf biri yani zayıflaması zaten zor olan biri hoop haftada 2-3 kilo vermiş, var mı özel bir yaptığı? Yok, ee o zaman ben kendimi keseyim daha iyi diyorsun
Tamam ayrılın, yok özel zevkleri hobiler, şarkıcı zevk uyumu falan hoş değil bunlar.
Yarın sen Se_zen'e mekik aleti de alır, evine yollarsın.
Aynı diyeti yapın, arada paylaşımda bulunun o kadar
Yakar hala mekik kardeşliği üyesidir ve hep de öyle kalacak
aman allahım. acayip tırstım bu kızdan.
valla canım doğru diyorsun.. biri zayıflayınca soruyoruz ya nasıl yaptın bişey yapmadım diyor.. hadi leeenn
bu tıpkı okul sınavlarında (sbs mi össmi herneyse) birinci gelenlere muhabir sorar ya ne kadar çalıştın o hödük öğrencide hiç çalışmadım pek der aynı hesap...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bireysellerde değiliz
Eşim cumaları eve gelince; "asmış suratını benim karım, hayrola gene mi dereceye giremedin? üzülme, haftaya başarırsın" diyor Öyle böyle değil yani
çok guzelmiş yaaaaaaaaaa........bende anlatıyorm eşime bazı şeyleri..ama kılo verdıgımı uzun zamandır dıyemıyodum belki artık derimmmm
Geçen hafta birinci olduk bu hafta hüsran mı yani.
neyse arkadaşlar haftaya yakar ile ben bireysellerde oluruz.
Böylece grup ortalamamız da yükselir. Haftaya kesin birinciyiz yani kızlar. Moral bozmak yok. Bu arada bende winstonla kendimi pek yakın hissediyorum he. Bende bakıyorum sürekli kim ne kadar vermiş çok veren olursa girip hemen bakıyorum neler yemiş ne içmiş diye.
Geçenlerde işte iyi kilo verenlerden biri beyin gücü ile spor yapmış. Bende dedim ama hiç kimse yanaşmadı.
koşu bandında yürüyosan sesten çekinme, koşunca ayak sesi çok oluyo sadece.bazen şeytan dıyokı bı akşam ugra komşuya sabah sporu ıçın izin iste ...ama bu seferde koşu bandını daha farketmedıyse ben aklına duşururum, akşam bile yapsam kapıma gelip şikayet edermı dıye tırsıyorum:18:
kış geceleri uzun, eğer 12den önce uyumuyosanız benim gibi, en geç 8de yemek yeterli.yürüyüş çok güzel ama akşam yemeğinin saatini geciktirmesi kötü özellikle akşam 6-6.5 dan sonra bişey yememek gerekiyo asıl kiloyuda akşam yemekleri yapıyo zaten o nedenle akşam yemek saatlerini öne çeksen çok daha iyi olur bence.
tok karna sakın spor yapma, fenalık geçirirsin, bi kere denesen anlarsın zaten, yemekten 1-2 saat sonra olmalı en azındandogru onu bulamayanlarda var....kafam karıştı....kzımayın ama ikilemdeyım işte....yemegi yıyıp koşu bandına çıkmakta mantıklı dediğiniz gibi en azından banttan inince sadece 1 bardak sut içip yada 1 meyve yıyıp gunu erken kapatabilirim
benden birinci çok zor ya, onun için şok diyet yapmak lazım, veya diyete yeni başlıyo olmak lazımMattika girecek bireyselde diyordum, ben şöyle göz ucuyla baktım ama %1.93 üzeri göremedim.Hatta birinci kesin o olacak diyorum ama yanlış mı baktım acaba? :26:
Tekrar baktım, 2,5 kilo ve üzeri veren, oranları daha yüksek olan 2 kişi gördüm
hem takım hem ben üçüncü olmuşuzBir haftayı daha kapattık.
Tebrikler bize
Takım olarak 3. olmuşuz, en azından ilk 3e girdik, hepimize tebrikler.
Ayrıca Mattika bireysel derecede 3. olmuşTebrikler.
Kimse kutlama yapmak için gevşemiyor, kendini ödüllendirmiyor lütfen
Haftaya da ilk 3te hem bireysel hem de grup olarak oluruz inşallah.
Sen gönder başkan, sana güveniyoruz, istersen aslında burada yayınlasan da gün içinde hepimiz kontrol etsek olmaz mı? İlla kardeş takımın mı bakması gerekiyor ben anlamadım.
Bacım bu dediklerim 60 kilo ve aşağısı için geçerli genelde. Yani hop diye "3 kilo verdim", ee nasıl verdin? Kolayca verdim, hiç bir şey yapmadım.Tabii tabii benim biraz işim var, sen şu külahıma anlatıver olayı oluyor o zaman.
Ayrıca tek rakibim Se_zen değil100 kişiyle yarışıyorum ben her hafta gizliden gizliye, sen ne diyorsun Eşim cumaları eve gelince; "asmış suratını benim karım, hayrola gene mi dereceye giremedin? üzülme, haftaya başarırsın" diyor Öyle böyle değil yani
Mattika girecek bireyselde diyordum, ben şöyle göz ucuyla baktım ama %1.93 üzeri göremedim.Hatta birinci kesin o olacak diyorum ama yanlış mı baktım acaba? :26:
Tekrar baktım, 2,5 kilo ve üzeri veren, oranları daha yüksek olan 2 kişi gördüm
Geçen hafta birinci olduk bu hafta hüsran mı yani.
neyse arkadaşlar haftaya yakar ile ben bireysellerde oluruz.
Böylece grup ortalamamız da yükselir. Haftaya kesin birinciyiz yani kızlar. Moral bozmak yok. Bu arada bende winstonla kendimi pek yakın hissediyorum he. Bende bakıyorum sürekli kim ne kadar vermiş çok veren olursa girip hemen bakıyorum neler yemiş ne içmiş diye.
Geçenlerde işte iyi kilo verenlerden biri beyin gücü ile spor yapmış. Bende dedim ama hiç kimse yanaşmadı.
Bir haftayı daha kapattık.
Tebrikler bize
Takım olarak 3. olmuşuz, en azından ilk 3e girdik, hepimize tebrikler.
Ayrıca Mattika bireysel derecede 3. olmuşTebrikler.
Kimse kutlama yapmak için gevşemiyor, kendini ödüllendirmiyor lütfen
Haftaya da ilk 3te hem bireysel hem de grup olarak oluruz inşallah.
ya neredesiniz kızlar ben gene yanlız yanlız kaldım burda yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?