Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bana uyar. ben başlayacağım. az önce yine inceledim tam benim tarzım.pazr mı pazartesimi?

Bilmem ister pazartesi yapalım bana uyar. Ama aynı gün başlayalım. Hem görürüz sonuçları.

Hmmm Yakar_Sezen yakınlaşması
Ben de Suhan ile kanka olurum o zaman, banane banane
Suhan ile mekik çeker, mekik kardeşliğini yeniden kurarız, hıh

Nayırr yakınlaşma falan yok. Gerçi aslında benim ortağın kilosu az kaldı gider diye de telaşladım kendime yandaş aramıyor değilim. Ama olsun gidene kadar beraberiz biz. Teslim edemem onu 50 kilolarda mekikçilere.

ayşekerim ben sana nasıl ayak uydurabilirim maşallah sen mekikte aldın başını gidiyon ben hayatta 500-1000 mekik çekemem düşer bayılırım ama istersen bu hafta sana eş olurum

Kimseye eş falan olmak yok. Zayıflayana kadar beraberiz. Sen gittikten sonr aben yapıcam bu hareketleri melek kıvamında. Zaten beni de hep suhan gaza getiriyordu falan derim arkandan. Ben başlarım mekik çekmeye. ama sen gidemezsin.

Sen gönder başkan, sana güveniyoruz, istersen aslında burada yayınlasan da gün içinde hepimiz kontrol etsek olmaz mı? İlla kardeş takımın mı bakması gerekiyor ben anlamadım.

paylaşıyorum şimdi inşallah doğrudur :) :)

hahahaha kız sende nekadar inceliyosun ben hiç bakmamıştım okadar

şu kiloları vereyimde sezen değil george bush la bile birlikte diyete girerim o derece yani . sezen kardeş sen bana bakma gel pazar pazartesi farketmez başlayalım. kazanmak için her yol mubahtır.

Evet kardeş bize bizden başkasının faydası olmaz. Şişko dayanışması. (alınma şimdi balık etli dayanışması olmuyor napıyım. Hassas ya frup şimdi yazarkende korkuyorum alınırlarsa diye)
Az önce rihanna nın mayolu fotoları vardı kızında bacaklar kalın ama çok seksi valla ya. bayan olarak ben böyle bakıyorsam erkekler kimbilir nasıl düşünüyordur. Valla biraz spor falan olsa bende fizik olarak da aynıyız aslında biz onunala. YAni yapımız çok benizyor. O sadece benden daha fit duruyor ve de selülitsiz. Bugün onun gibib görünmek istediğime karar verdim.

Listemiz bu kızlar

3. Takım 240. Etap

S_A ( 80,5/ 80,0 / 0,5 / 0,62% )
fizik ( 68,3 / 67,8 / 0,5 / 0,73% )
yakar76 ( 64,8 / 64,6 / 0,2 / 0,31% )
destinam ( 79,5 / 80,5 / -1,0 / -1,26% )
se_zen ( 55,0 / 54,8 / 0,2 / 0,36 % )
winstonlight ( 78,4 / 78,2 / 0,2 / 0,25% )
gölge-çiçeği ( 69,3 / 69,8 / -0,5 / -0,72%)
mattika ( 57,0/ 55,9 / 1,1 / 1,93%)
suhan2 ( 51,6 / 51,6 / 0,0 / 0,00% )
ejje89 (105,5 / 104,8 / 0,7 / 0,66% )
ozgey ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00%) yeni üye hedefi 60 kilo olmak
nihancaccak (69,5 / 69,5/ 0,0 / 0,00% ) yeni üye hedefi 60 kilo olmak
diclem47 ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 ) yeni üye hedefi 55 kilo olmak

3. takım toplam yüzde 0,29%

bende bayılırım o hatun kişiye gayet hoş. neden olmayasın onlar sabah akşam yaşam spor koçlarıyla çalışıyorlar. biz fukara takımıda burda bir birimize koçluk yapıyoruz ne edek bacım.

paylaşıyorum şimdi inşallah doğrudur :) :)

hahahaha kız sende nekadar inceliyosun ben hiç bakmamıştım okadar

Ohoo dedektif Gadget gibiyim maşallah, bana makul gelmeyenin üzerine gizli gizli gidiyorum, her hafta sinsice takip ediyorum, sonra da "ahanda işte böyle o hızla verdiğin kiloyu böyle hızlı alırsın işte, noooolduu " diye kendi kendime evde psikopatça hahahaha diye gülüyorum
Ama akıl var mantık var, yani bazı sonuçlar gerçekten insanı şaşırtıyor ve kendinden nefret ettiriyor.Bir bakıyorsun, yemiş, içmiş, spor yapmamış hem de zayıf biri gidip o kadar da kilo vermiş, gel sen bunu benim külahıma anlat hesabı oluyor sonra O zaman kendimi eleştiriyorum, ben hem açım hem spor yapıyorum hem de kiloluyum ama zayıf biri yani zayıflaması zaten zor olan biri hoop haftada 2-3 kilo vermiş, var mı özel bir yaptığı? Yok, ee o zaman ben kendimi keseyim daha iyi diyorsun

bende bayılırım o hatun kişiye gayet hoş. neden olmayasın onlar sabah akşam yaşam spor koçlarıyla çalışıyorlar. biz fukara takımıda burda bir birimize koçluk yapıyoruz ne edek bacım.

Tamam ayrılın, yok özel zevkleri hobiler, şarkıcı zevk uyumu falan hoş değil bunlar.
Yarın sen Se_zen'e mekik aleti de alır, evine yollarsın.
Aynı diyeti yapın, arada paylaşımda bulunun o kadar
Yakar hala mekik kardeşliği üyesidir ve hep de öyle kalacak

aman allahım. acayip tırstım bu kızdan.

valla canım doğru diyorsun.. biri zayıflayınca soruyoruz ya nasıl yaptın bişey yapmadım diyor.. hadi leeenn

bu tıpkı okul sınavlarında (sbs mi össmi herneyse) birinci gelenlere muhabir sorar ya ne kadar çalıştın o hödük öğrencide hiç çalışmadım pek der aynı hesap...

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bireysellerde değiliz

aman allahım. acayip tırstım bu kızdan.

Bacım bu dediklerim 60 kilo ve aşağısı için geçerli genelde. Yani hop diye "3 kilo verdim", ee nasıl verdin? Kolayca verdim, hiç bir şey yapmadım.Tabii tabii benim biraz işim var, sen şu külahıma anlatıver olayı oluyor o zaman.
Ayrıca tek rakibim Se_zen değil 100 kişiyle yarışıyorum ben her hafta gizliden gizliye, sen ne diyorsun Eşim cumaları eve gelince; "asmış suratını benim karım, hayrola gene mi dereceye giremedin? üzülme, haftaya başarırsın" diyor Öyle böyle değil yani

Mattika girecek bireyselde diyordum, ben şöyle göz ucuyla baktım ama %1.93 üzeri göremedim.Hatta birinci kesin o olacak diyorum ama yanlış mı baktım acaba? :26:

Tekrar baktım, 2,5 kilo ve üzeri veren, oranları daha yüksek olan 2 kişi gördüm

Son düzenleme:

Geçen hafta birinci olduk bu hafta hüsran mı yani.
neyse arkadaşlar haftaya yakar ile ben bireysellerde oluruz.
Böylece grup ortalamamız da yükselir. Haftaya kesin birinciyiz yani kızlar. Moral bozmak yok. Bu arada bende winstonla kendimi pek yakın hissediyorum he. Bende bakıyorum sürekli kim ne kadar vermiş çok veren olursa girip hemen bakıyorum neler yemiş ne içmiş diye.
Geçenlerde işte iyi kilo verenlerden biri beyin gücü ile spor yapmış. Bende dedim ama hiç kimse yanaşmadı.

Benim valla iki gram gücüm var onu da mekikle, bel hareketine anca yettiriyorum, bir de beyin gücüyle oradan oraya yüzemem
Madem her şeyi Yakar ile birlikte yapıyorsunuz, bir de el ele verin beyin gücüne el atın
Bu hafta sizden korkulur ama unutmayın tek de kalsam size hala meydan okuyorum, hatta ikinizin toplamda verdiği kilodan daha fazla vereceğim O kadar hasetlendim yani

Bir haftayı daha kapattık.
Tebrikler bize
Takım olarak 3. olmuşuz, en azından ilk 3e girdik, hepimize tebrikler.
Ayrıca Mattika bireysel derecede 3. olmuş Tebrikler.

Kimse kutlama yapmak için gevşemiyor, kendini ödüllendirmiyor lütfen
Haftaya da ilk 3te hem bireysel hem de grup olarak oluruz inşallah.

koşu bandında yürüyosan sesten çekinme, koşunca ayak sesi çok oluyo sadece.

kış geceleri uzun, eğer 12den önce uyumuyosanız benim gibi, en geç 8de yemek yeterli.
burda püf nokta yatmadan önce en az 3-4 saat bişey yememek
tok karna sakın spor yapma, fenalık geçirirsin, bi kere denesen anlarsın zaten, yemekten 1-2 saat sonra olmalı en azından

benden birinci çok zor ya, onun için şok diyet yapmak lazım, veya diyete yeni başlıyo olmak lazım

hem takım hem ben üçüncü olmuşuz

hehe siz kendi aranızda çekişin durun, sen mekik çektin sen şunu yedin diye ben kiloları veriyorum

Sen gönder başkan, sana güveniyoruz, istersen aslında burada yayınlasan da gün içinde hepimiz kontrol etsek olmaz mı? İlla kardeş takımın mı bakması gerekiyor ben anlamadım.

ya aslında aramızda herkes kilo hesaplamayı bilse ben buraya yazarım biriniz kontrol ederdi yani

ah canım ben bireyselmi demişim derece demek istemiştim ilk üç yani

beyin gücüyle spor mu? o ne beee

vaaay ben henüz bakmamıştım.. sayende öğrendim

Kızlar varmısınız takım olarak toplamda 5 kere arka arkaya takımımızı ilk 3e sokalım

yani üç defa daha

SA bugün bukadar tıkındı

sabah: 1 yumurta peynir zeytin domates nane
öğlen: 1 tane peynirli börek
akşam: 2 kağıse paça çorbası...

1 litre su içtim...
spor yapmadım... ve tam 3 haftadır yapmıyorum...

----------

kızlar benim kocam çok vurdum duymaz ya offff patlıicam şimdii

ya neredesiniz kızlar ben gene yanlız yanlız kaldım burda yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mattıka

dediğin gibi koşu bandı değilde ayaklar ses yapıyo.ve yıne dedıgın gıbı tok karnına yapmayı zaten düşünmüyorum....birazdan yedıklerımı yazarım.şimdi sporumuda yaptımgözlerım kapanıyo valla...ama ne kadar geç uyusam o kadar ıyıdır.

arkadaşlar inşallah haftaya daha iyi olucak sonuçlarımız.neyse bugün yediklerimi yazayım:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 domates

öğle:
2 dilim kepekli ekmek ve 2 köfte ile sandviç

ara öğün:
1 bardak 3ü 1 arada nescafe

akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 greyfurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…