Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım yanlış anlama lütfen.ben cidden yorumlara açıgım hatta bugun sizin yuzunuzden kahvaltıda helva bilem yimedümmmm

diyestisyene geçen sene gitmiştim.2 hafta dayanabildim.pes ettim halbukı 2 haftada 2 kıloya yakın vermiştim şimdi uyguladıgım dıyetle hatta o zaman spor bile yapmıyodum gunde sadece 20 dk yuru yolda dıyodu....ama dedıgım gıbı pes ettim.özeldı bu yuzden ıyı de para baydım ama kendi iradesizliğimden ve diyetisyenın onca paraya ragmen suratsız ve kıbırlı tavırlarından dolayı pes ettim.ama yazdıgı listeyi ve ipuçlarını atmadım tbi...1 yıldır notları saklıyorum....gerçi diyete devam etseydım yıyecek değişimlerini de ögrenırdım ama o kadar dayanamadım(örneğin 1 dilim ekmek=1 kepçe çorba gibi).hatta dıyeti bıraktıktan sonra o kadar çok yedımki 3-4 gun midemdekileri çıkarmıştım....boylece dıyeti bırakırken bile birden coşmamak gerektıgınıde ogrendım

en son diyetisyene bi tıp merkezıde 1 ay kadar once gittim.listeler nerdeyse aynı sadece spor yap dıyolar.diyetisyenlere gele gide bişeyler ögrendım....tabı tam olarak herşeyi bilmiyorum ama iki diyetisyen bile meyveyı sebzeyi proteını karbonhıdratı aynı mıktarlarda tavsiye etti.
:26:

yanı dıyetisyen yol gösterici ama herşey bizde bitiyo.gun geliyo kana kana su içiyorum gun geliyo su görmekten tiksiniyorum.gun geliyo deli gıbı spor yapıyorum gun geliyo yataktan çıkmıyorum bu dengesizliklerden dolayı vucudumda napcagını şaşırıyo

bi arkadaşında dediği gibi yenı evliysen bunları takmamaya ve anlayışlı olmaya çalış.huyuna gidip kendı istediğini yaptırmaya çalış.ben 1,5 yıllık evliyım ilk yıl bırbırımızı tartışarak yedik ama hep tecrube oldu...zamanla susmayı ogrendk.biri bagırırken bırı susuyo.konuşma hakkı gelincede sakınce derdini anlatmak en dogrusu eşine güzelce sorunun ne oldugunu ve neden boyle davrandıgını sorup kendı duşuncelerını , kırgınlıklarını anlatabilirsin...benim naçizane fikrim bu....haddımı aşıyosam kusuruma bakma lutfen

İyi akşamlar,

Herkes haftasonu rehaveti ya da koşkoşunda demekki.

Bugün et günümdü.
Sabah; yeşil çay& bir tavuk shnitzel
öğlen; yok
akşam; diğer parça tavuk shnitzel& 3-4 fincan şekersiz çay
bel hareketi; 500
mekik; yok (karnım ağrıyor)
su; 2 litre

Geçen Se_zen beyin gücüyle zayıflama deyince bakınmıştım biraz, orada diyordu ki hatun "zayıfladıktan sonra sç rengimi değiştireceğim, şu kıyafeti alacağım, bunu yapacağım demeyin, sanki olmuşcasına yapın, beyin ona inansın " falan filan. Ben de uzun zamandır karamel yapacaktım saçlarımı, körolasıca boyayı bulamıyordum hazır şimdi eşimde şirket arabası var iş çıkışı onunla alışverişe gidip boyayı bulup alacağım.Biraz da dolaşmış olurum.

Bu hafta regl sebebiyle kilo veremeyecekmişim gibi geliyor, bir karnım şişmiş ki anlatamam kocaman oldu.Dünkü kilomla aynı çıkıyorum, en azından her regl zamanı 2 kilo fazla çıkardım, şimdi fazla çıkmıyorum diye kendimi teselli ediyorum ve bu şişkinlik 1 hafta sonra geçince, sönmüş balon hesabı zayıflamış olacağımı düşünüyorum (Artık hayal mi, beyin gücü mü, gerçek mi göreceğiz )

Herkese kaçamaksız, hafif bir haftasonu diliyorum.

bugun mesaiye gittim.haftasonu oldugu için kendımden korkuyodum ama gayet iyi geçti

8:30 2 dılım tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 kk lıght peynır
3 zeytın

Ara: 2 kuru kayısı
yarım kupa sütlü nescafe

Ögle 14:00 3 yemek kaşıgı kadar tavuk
1 tabak az yaglı salata
2 bardak ayran
1 küçücük çubuk turşusu
2 dılım ekmek

Akşam 17:20 4 yk(dolu dolu)kıymalı ıspanak yemeği
6-7 yk lıght yogurt
ekmek yok

Ara 1 mandalına
1 kupa tarçınlı süt

Spor:45 dk koşu bandı
250 twist
200 ip atlama

Su:2 lt

Valla menü süper. Sütlü nescafeyi kendin yağıyorsun dime yani gerçek sütle (kızım böyle der). 3 ü bir aradalrdan değilse iyi. Onlar sırf yağ çünkü. O içindeki süttozu yağ gibi bir şey ya.
Akşam öğünü nü de erken yapmışsın bu da süper. Hele spor tam süper. Bence çok iyi gidiyorsun. Sabah tatlı da yok. ayrıca alınma falan demişsin ya ben pek alıngan biri değilimdir çok ters bir şey olmadıktan sonra. Bu arada ben hala menü yazamıyorum pazartesi şu 1 ayda 8 kilo diyetine başlıycam bugün gittim biraz sebze falan aldım. Tavuk kıyma falanda aldım. Yarında hazırlık yaparım. Bugün birde kızımla 3 boyutlu filme gittik. Neşeli ayaklar 2 çıkmış ona gittik kızımın ilk film denemesi idi. Çok başarılı geçtiği söylenemez ne bekliyorsam 3 yaşındaki çocuktan. Ama sonuna kadar izledim. Ben izledim o yerlerde süründü falan.

canım sutlu nescafeyı genelde süt tozuyla yapıyorum çünkü işyerinde ayrıca süt ısıtma gıbı bı ortamım yok malesef...ama evdeyken gerçek (bende kızın gıbı gerçek süt derim hep) sütle yapıyorum hatta bazen gerçek sütle turk kahvesi da yapıyorum....

akşam ögununu erken yıyınce 11 gıbı baya bı acıktım 1 tane nar yedım...ınan 45 dk da falan yedım:)eşim gülmekten yarıldı...napım yavaş yıyınce beynıme tokum sınyalı gıtsın dıye ugraştım.hatta gece eşime sucuklu kaşarlı tost yaptım yedı ben narımla devam ettım.her tanesını ayrı ayrı koparıp yedım.eşim sonra sarelle istedi.ben de "sen ye bakalım ben narımla mutluyum"dedim.gece bile guzel uyuyamadım açlıktan ama yaptıgım sporu duşundum hep...boşa gıtmemelı onca spor dıye motıve ettim kendımı

kızını koltukların arasında senı filmi izlerken hayal ettım de çok güldüm aslında. 3 boyutlu film dıkkatını çeker çocukların dıye düşünürdüm hep.ben söylemekten utanıyorum ama hiç 3 boyutlu ızlemedım valla.

yenı başlayacagın diyette başarılar...içeriğini hiç bilmiyorum ama umarım dayanırsın sonuna kadar

dün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yarım kk lor peyniri
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
4-5 yk ekşili köfte yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 greyfurt

akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 dilim ananas

Tünaydınlar,

Bugün çok şişim ve Allahtan iştahım yok.Rahat geçeceğe benziyor.
Akşama doğru sapıtmaz ve tatlı krizine girmezsem iyi olacak.
Hepimize güzel bir pazar diliyorum.

Selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum((
istanbula kardeşimin yanına geldim yolculuk dışında herşey güzeldi:))
bu günkü menümüde yazayım gerçi abarttım biraz
sabah:
3 dilim ekmek
2 parça peynir
2 zeytin
ara:
cips(utanıyorumya ama bikaç tane)
akşam:
1 porsiyon bulgur pilavu
1 kase çorba(şehriye) ikiside makarna türü oldu ama oldu işte
helva
bunların yanında heralde 5 saat aralıksız yürüdüm
aradada nescafe içtim onu unuttum(fındıklı)

selam kızlar 2 gündür yazamadım, yoğundu biraz.
yediklerim de yoğundu, kaçamak yapıyorum perşembeden beri. ama abartmadım perşembeye kadar kilo bile verebilirim
herkesin keyfi yerindedir umarım

Selam kızlar nasılsınız bakem. Herkes hafto sonu telaşında herhalde.
Bende şu 8 kiloluk diyetimin hazırlklarına başladım. resmen koca gün yemek yaptım. Ara ara birşeyleri yapınca bütün güne yayıldı valla. Yakar bacım hazırmıyızz. Başlıyomuyuz yarın.

günaydın arkadaşlar.
bu sabah itibariyle 1 ayda 8 kilo diyetine başladım. sezen kardeşle beraber.
bu sabh avuçiçi kadar deri peyniri 2 küçük parça kaşar ve 1 dilim ekmek 5-6 dal maydanoz yedim.
öğlene arada yemem gereken tostu ve ayranı yemeği planlıyorum.
akşama sebzeli tava yapacakmış yada kabak yemeği ikiside sebze 6 yemek kaşığı yerim. çok taze yoğurt aldım . artık yanına bir kase koyarım her öğün.ben ara öğün yapmayı düşünmüyorum.
şimdilik bu kadar .
2 gündür kar yağdı buralara her yer bembeyaz .9-10 yıldan sonra ilk defa kar gördük. kızım hayatında ilk defa gördü . kartopu oynayalım diye bütün gece evde zor duran çocuk kartopu oynamaya başlayınca bu çok soğuk ve ıslak diyip mızmızlandı eve gidelim diye tutturdu.gene çok eğlendik .

günaydııııııııııııın kızlar 2 gündür pekyazamadım

şu anda kaynanamın evindeki mutfakta masata oturuyorum ve size yazıyorum 3 haftadır burda türkiyuedeyim ilk defa kahvaltıyı ben hazırladım.. az önce kaynanam uyandı masaya bakıp hayreet dedi

yazdıklarınızı okudumda.. eşimle ilgili şukadarını diyeyim ona herzaman sen daha iyi bilirsin diyen bir eş gerekirdi galiba ben bunu yapamıyorum..

umursamazlık devam ediyor ben onunla bu konuyu konuşacağım

çarşı işinde dediğiniz gibi bana birşey olmasından çok korkuyormuş :2:

erkekler işte böyle katlanıcammm

Kızlar bugün pazartesi...

varmısınız benimle bugün diyete başlamaya ve yarın bitirmeye

Günaydın,
bende başladım. Ama bende senin gibi bir dünya değişiklik yaptım. Bende ikindi yemem gereken tostu sabah yedim. Sabah öyle sadece ekmek peynir yemektense tostu tercih ettim. öğlene tavuk, yoğurt ve haşlanmış az brokoli aldım. (ekmek yerine) Arada da portakal yiycem. Akşama da portakallı kereviz yaptım yoğurtla onu yerim. Aslında mantık aynı sadece ekmek falan çok vardı listede. Ben onları azalltım.

Kızlar bugün pazartesi...

varmısınız benimle bugün diyete başlamaya ve yarın bitirmeye

biz başladık yakarla. Sen bize katıl ama bırakmak yok yarın. Ben genelde cumaları bırakırım ama. Perşembeleri artılıp zayıflayamadığımı görüp cuma bırakıyorum hep.

biz başladık yakarla. Sen bize katıl ama bırakmak yok yarın. Ben genelde cumaları bırakırım ama. Perşembeleri artılıp zayıflayamadığımı görüp cuma bırakıyorum hep.

baya kendimi motive ettim . sabahtan beri şu topiği inceliyordum. 1 haftada en az 1400-1700 gr arası vermişler bu diyetle .yani çok sıkmadan diyetin anafikrine ters düşmeden değişikliklerle bence başaracağız. diyettekiler genelde benim evimde her zaman ğişen şeyler . bizde genelde sebze pişer. yanına pilav yemezsen gayet güzel olacak. hadi kızlar bu hafta sıfır kaçamakla halledelim bu işi.

günaydın 3.takımın güzelleri..
ben haftasonu bakamadım 3.olmuşuz ayrıca mattika tbr ederim derceye girmişsin..
ben sabah tartıldım şok oldum dün spor falanda yapmıştım ama fayda etmedi bu ara yeme düzeni die bişi bırakmadım suyu doğru düzgün içmedim sanırım ödem toplamış vücudum yani ben öle olduna inanmak istiyorum bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum ama sabah tardıda gördüğümden ve sizi okuduktan sonra akşam spor yapmam şart dedim off ya tamda kilo vermeye başlamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…