Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gumaydınlarrrrrrrrrr

Dünü yazıyorum
9:20 2 dılım ekmek
5 zeytın
1 kk peynır
1 domates
1 salatalık
15:40 fırında 1 adet çupra
salata
19:30 4yk dolu dolu kıymalı ıspanak
1 dılım ekmek
1 kase yogurt
20:30 1 buyuk greyfurtun yarısı
23:00 1 elma

Su bugun az oldu 1.5 lt
Spor:45 dk koşu bandı
300 twist
1-1.5 saat kadar ev temizliği

1 ayda 8 kılo dıyetınde hıçbişey yenmez heralde dıyodum ama baya yıyecek varmış.yapılabilir dı dıyet anlaşılan...deneyen herkese başarılarrrrr...bu hafta hepimiz kılo kılo yag atcaz evrene

günaydın kızlar nasılsınız?
ay ne güzel yeni diyete başlamısınız sezen, yakar hadi size kolay gelsin bakalım inşallah işe yarar perşembeye kadar verirsiniz biraz.
ben çok fazla dikkat edemiyorumya bu aralar(

kızlar bende sizinle başlayım başlamasınada.. nasıl olucakki... nerede bu diyet listesi gösterin bakalım

sezen yok öyle cuma bozmak

Günaydınlaaar,
Şiş bir vücutla hala dombili gibi geziyorum Haftasonu iyi geçti, bir kaç ceviz ve bir nar harici zıbıtmadım ama su içmedim denebilir. Günlük 1 litre falan içmişimdir, o da ölmemek için heralde
Sabah kahvaltısı; bir kase yoğurt & yeşil çay

Yakar&se_zen başarılar yeni diyette, umarım verir, geri almaz ve sıkılmadan uzun soluklu yaparsınız.Gerçi bir ayda 8 kilo verirseniz hemen gidersiniz ama gönül kalmanızdan yana

Hepimize hafif bir gün dilerim.

tünaydın kızlar
sonunda misafirlerim gönderdim, tatile de girdim, evde yapılcak bi sürü iş var ama yayıldım bu saate kadar ohh

ayran detoksu diye bişey duydunuz mu kızlar, sabah normal kahvaltı ediyosun sonra yatana kadar 2 saatte ayranlı bişeyler içiyosun, içeriğini hatırlamıyorum, 2 gün yapılıyomuş ve 1-2 kilo verdiriyomuş.
ben denemicem de okuyunca aklıma siz geldiniz. forumda bi başlık da var da bulursam link atayım

ben peynir hakkımın yerine bazen omlet yapıyorum sabahları teflon tavada.domatesi falan süsleyip kendini kandırıyorum bişiler bişiler işte

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

ayran detoksu bu işte, mevsimi değil diye salatalık kullanmıyo arkadaşlar, bir de karataycılar sabah ekmek yememiş

mantıklı çünki geçen kış diyet yaptığımızda ailecek buna benzer bir şey içiyorduk burda yöresel bir yiyecek. bulgur ve herhangi bir yeşillil genelde ıspanak veya pazı yaprakları kaynatılır. katı hale gelene kadar pişirilir. ayran yapılır bu karışımla beraber bildiğin cacık gibi yapılır isteyen sarmısak nane de kulanabilir. biz her yemeğin yanına bunu yapık ve içtik eşim 15-20 kiloya yakın bende 13 vermiştim. yani doğrudur . bende deneyeceğim.

ben de denemeyi düşündüm, bu tarz şeyleri hiç denemediğimden işe yarar gibi geliyo ama midem almaz gibi ya, bir içerim iki içerim üçüncü de isyan ederim.
çok zorunlu kalırsam denicem ilerde

Bi garip geldi bana ayran detoksu ben sadece ayran ya da cacık falandır diye düşünmüştüm. Ama tabii bu sağlıklı olmuş yani. İçinde de bir sürü şey var ya bunun. Acaba sırf cacık yapsak iki gün içsek nasıl olur :)) Denesem mi acaba bir hafta sonu. Neyse ben şu ayşe karanın listesini yapayım. Bayaa da tok tutuyor ya. Umarım zayıflatır. Bugünden sonra spora da başlıycam evden spor ayakkabılarımı falan aldım geldim bugün. YA da akşam çıkmadan falan yaparım.
ayy bide komik bir şey anlatayım kızımla ilgili. dün akşam benim sıpa sehpanın kenarına kafayı hafif vurdu sonrasında ağladı biraz. Kucağıma aldım ve yüzünü sildim. Bana diyorki "eee şimdi beni nasıl susturucaz." bakarmısınız eşşeğe ya. Kafaları nasıl çalışıyor.

Evet canım bizde de ayran aşı derler. Annemin evinden yazın hiç eksik olmaz bende bayılırım. Ama bizdede içine bulgur ya da pirinç ve ıspanak, pazı ya da yöresel otlardan (adlarını bilmediğim) falan katarlar. Bol sarımsaklı tadı gayet güzel olur.. Bende yaparım. Yazın da çok güzel gider.

ben de denemeyi düşündüm, bu tarz şeyleri hiç denemediğimden işe yarar gibi geliyo ama midem almaz gibi ya, bir içerim iki içerim üçüncü de isyan ederim.
çok zorunlu kalırsam denicem ilerde

tadı güzel . biz yaz aylarında hep bundan yapar içeriz.sadece tuz olmayacağı için biraz yavan gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…