Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağlıklı olmasa ben alıntı yapar mıyım
sağlıklı görünüyo zaten ayda birden fazla yapmayın diyo ama ben önyargılıyım böyle şeylere karşı.
sadece ayran olur mu, kasların erir.

tadı güzel . biz yaz aylarında hep bundan yapar içeriz.sadece tuz olmayacağı için biraz yavan gelebilir.
tuz aramam ben, yumurtayı tuza bulayıp yerdim eskiden şimdi 2 yumurtayı tuzsuz yiyorum hem de rafadan
tuzu azaltmak da kilo verdirdi bana zaten.
haftaya memlekete gidicem orda kilo alıp gelirsem deneyeyim bu ayran işini

Diyete başlamadan önce ben de buna benzer bir şey yapmıştım.Hatta "kaynanamın zayıflatan çorbası" mı neydi adı da.
Sabah normal kahvaltı yapıyorsunuz, öğle akşam, acıktıkça 1 su bardağı nohut, 1 su bard kuru fasülye, 1 su bard buğday tuzsuz, yağsız haşlanıyor, bunu yoğurtla karıştırıp çorba yapıyormuşsunuz, isteyen sarımsak da koyabilir.

Ben 2 gün dayanabildim, 2 kilo gitmişti sonra bunaldım habire aynı soğuk şeyi içiyorum diye.Midem almamıştı artık.
Sonraki o hafta da 2 kiloyu almıştım zaten, bende yağ falan gitmemişti.

Ben bir de şuna inanıyorum, bu tarz detokslayan/ şoklayan şeyler diyete yeni başlayan, yanlış beslenen bol ödem sahibi insanlar için işe yarıyor.Biz zaten abur cubur yemiyoruz, su içiyoruz, yanlış beslenmiyoruz.Yani kaçamakları arada yapsak da, genel itibari ile koladır, tuzludur, tatlıdır yemiyoruz, doğal olarak vücut da su tutmuyor.Doğal olarak uzun yapmadıkça , 1-2 günde hem de yağlardan gideceğine inanmak benim için zor.

Bence bu tarz bir şey misal bayram sonrası, yılbaşı sonrası gibi işin ucu kaçırıldığında, detoks amacıyla baklavalardan, çerezlerden falan kurtulmak için işe yarayabilir ama normalde zaten sağlıklı besleniyoruz, neyi temizleyecek ki? Yerleşmiş yağları 1-2 günde yakar mı, buna da inanmıyorum.

Ayy neyse gamlı baykuş gi oldum Denemek isteyenlere bol şans, umarım verilen kilolar kalıcı olur.

ilk yazarken sen aklıma geldin zaten winston buna benzer bişiler yapmıştı bunu denese de işe yaramaz diye.
zaten ayda bir ve sadece 2 gün diyor. daha fazla yapmamak lazımmış.
neyse ya zaten benim de içime sinmedi

bende şimdiki diyete devam edip haftasonu yaparım diyordum. bütün hevesimi kırdın.dediklerin mantıklı bende yemeklerin yanına birer kase yapar içerim . ne yapalım.

kahvaltımı yazayım
2 yumurta
1 sb süt
2-3 tk pekmez
1-2 yk süzme yoğurt
4 ceviz

saat 12ydi kahvaltı yaptığımda, spora üşendim zaten omzuma göğsüme yel gibi bişey girdi dünden beri hareket edince zorluyo.
onu bahane ettim
temizlik yapıcam ona da üşenme hakkımı kullanıyorum sonunda evde özgürüm

ay ne güzel. keşke bende evde olsam oh ne güzel.bir türk kahvesi olsa içsek.

bende şimdiki diyete devam edip haftasonu yaparım diyordum. bütün hevesimi kırdın.dediklerin mantıklı bende yemeklerin yanına birer kase yapar içerim . ne yapalım.

Bende kesin işe yaramaz, her günüm ayrı bir detoks zaten o kesin de, siz de belki olabilir gene de olumsuz olmayayım.
Önümüzdeki bayram eğer fazla kaçırırsak aklımızda bulunsun diyeyim.
Malum bayrama kadar pek diyet bozucu bir gün göremedim.
O zamana da hepimiz dal gibi olacağımızdan ve kilomuzu her daim koruyacağımızdan bize gene lazım olmayacak

Afiyet olsun, güzel bir tatili hakettin, ohh uzat ayaklarını, buz dolabından uzak oldukça tatil güzeldir

ay ne güzel. keşke bende evde
olsam oh ne güzel.bir türk kahvesi olsa içsek.

Valla sen kahve dedin ya, kokusu burnuma kadar geldi.
Kendime bir fincan şekersiz kahve yapayım, tek başına çekilmez ama içeyim.
Sen de akşam yemeğinden sonra içersin bacım, hem spor öncesi sıcak bir şeyler metabolizmayı da çalıştırır.
Gerçi kahve keyfinden sonra kimin spor yapası gelir, onu bilemeyeceğim

ohhh ben geldim kıslar.
Tokum, mutluyum,
8 kilo topiğini baştan sona okudum, herkesin adını yazdım, kilo vermişlermi takip ettim. Sonra baktım ki hakikatten veren çok. Ama alan kimse yok. En azından bunun için bile denemeye değer. Ayrıca ilk haftalar herkesde güzel vermiş. Yanına bir de leslie yaparsam tadından yenmez.
öğlen ki lsitem
15 dakika önce dereotu 3-4 dal
Yemekte
3-4 kaşık avuk sote
1 kase yoğurt
çeyrek tabak kadar karnıbahar (gerçi kıymalıydı az)
ekmek yemedim onun yerine karnıbahar yedim.

aradada portakal yemeyip onu akşam spor yapıcam ondan önce yiycem yarısını. bugün gazetede okudum her spordan önce mandalina yedirmişler bir gruba ve onlar daha hızlı zayıflamış. Portakalda onun soyundandır. Bu arada birde benim meyve ile pek aram yok ama dukanda hasret kaldım. Birde o arada winston hergün portakal yiyordu galiba ondan hep aklımda portakal kalmış.

bu meretde yalnız ve çikolatasız içilmiyor ama neyse akşam yapayık şekersiz höpürdete höpürdete içeyim.

iyi gitmesi güzel olmuş. bende tost yerim diyordum ama evde sadece beyaz ekmek kalmıştı bnede yemedim. bir kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt ve turp dilimledim onu yedim. aç değilim gözümün önünde yiyecekler el ele tutuşup geçmiyorlar. benim tek sorun su içememem çay ve zahter içiyorum ama su gibi olmaz. birde bunu çözersem iyi olacak.

Nispet mi yapmışım bilmeden :26:
Valla meyve günü var, benim diyette biliyorsun.Elma, armut,erik, ayva böyle sert meyveleri yemesi beni yorar, sevmem.
Muz çok tatlı gelir yemem (zaten diyette yasak)
En çok şeftali, çilek ve soyan olursa kivi severim.Bunları da diyet hesabına almak çok masraflı bir de şeftali falan bulamam. (Bu arada dün migrosta kavun buldum kilosu 8 liradan, parası olana her mevsim her meyve var ya neyse )
Ben de hem ekonomik hem de tok tutan olarak portakalı seçtim ama günde 3 portakal çok halsiz bırakıyor, bir de meyveyle raam olmayınca valla işkence gibi geliyor yemek.
Ben de genelde burada kahvaltı listelerine ağız şapırdatarak bakıyorum; peynir, yumurta, ekmek ohh mis mis.
Neyse tüm acılarımız bir gün son bulacak ve biz artık istediğimiz kiloda olacağız, sonra da baartmadan istediklerimizi yiyeceğiz
Neyse ben şekersiz bir türk kahvesi içeyim, her yerim şişti valla çok canım çekti.

ahanda gene nispet yaptın. bizim çaycı çocuk güzel yapsa bizde içecez ama yok. asıl ben şiştim burda.

ekmeği geçtim de peynir yumurta dediğin protein kilo vermeye dost. benim kahvaltılar sırf protein görüyosundur. çok güzel de kilo veriyorum.
gel etme eyleme sabahları peynir yumurta ye. zeytin faydalı yağ, tok tutar hem de yağı yağ yakmaya yardım eder, zeytin de ye.

çayı nescafeyi şekersiz içerim, neskafe içmiyorum artık zaten de.
türk kahvesi şekersiz gitmiyo ya, şöyle orta şeker kahve yapıcaksın, yanına maden suyuyla.. ohhh..
arkasına da sigara yakıcaksın

ben bunu uygulamıştım ama çok oluyo 4-5 sene olmuştur sanırım detoks die görmüştüm tadı güzel yazın yapmıştım ben...

bu günkü menüm kızlar
sabah:
1 gözleme
1 zetin
2 parça peynir
ara:
nescafe(şekersiz)
ölen:
1/4 hamburger
5-6 patates
akşam:
tavuk(fırında)
yaprak sarma
havuç salatası
bol bolda yürüdüm

bu günkü menüm kızlar
sabah:
1 gözleme
1 zetin
2 parça peynir
ara:
nescafe(şekersiz)
ölen:
1/4 hamburger
5-6 patates
akşam:
tavuk(fırında)
yaprak sarma
havuç salatası
bol bolda yürüdüm

bu günkü menüm kızlar
sabah:
1 gözleme
1 zetin
2 parça peynir
ara:
nescafe(şekersiz)
ölen:
1/4 hamburger
5-6 patates
akşam:
tavuk(fırında)
yaprak sarma
havuç salatası
bol bolda yürüdüm

Suhan hayırdır bacım, sen bu ara yolunu mu değiştirdin?
Geçen kahvaltıda 3 dilim ekmek vardı, dedim "bu kız 3 dilim hiç yemezdi ne oldu?" şimdi de gözlemeler, fast foodlar.
Başkanın bir ara yediği tarza dönmüşsün.Ama o tüm bunları ve fazlalarını yiyerek yarım kilo vermişti o hafta, belki sana da öyle döner ama epey düşük bir olasılık bu.Bence gel yok yakınken eski Suhan'a dön

bu günkü menüm kızlar
sabah:
1 gözleme
1 zetin
2 parça peynir
ara:
nescafe(şekersiz)
ölen:
1/4 hamburger
5-6 patates
akşam:
tavuk(fırında)
yaprak sarma
havuç salatası
bol bolda yürüdüm

suhan dikkat et. tatil insana her zaman büyümüş bir totoş olarak geri döner. sakın unutmayasın.eski bir düşman olarak hatırlatayım dedim.

Benim olayım belli.
Winstonlight= Nato kafa, nato mermer.
Aslında işleri geciktiren şey düzenli bir sistemin olmaması, bir o diyet, bir bu diyet, bu şoklama, o detokslama diye diye dolandım.
Öyle ya da böyle şimdiki 5 günlük diyete devam edeceğim, ondan ona geçe geçe zaten vücut salak gibi oldu, bari buna alışmışken böyle gitsin diyorum.

Eskiden biri bizi gözetliyor vardı, bilmem hatırlar mısınız? Orada bir amca vardı, yaşlı bıyıklı bir amca.Bu amca sözde sabahları buzdolabını açar tereyağı yalar, geri koyarmış, tereyağın üzerinde bunun bıyıkları olurmuş Yarışmacılar şikayet ederdi, ben de hem güler hem tiksinirdim.
Ben de bir süre daha peynir yemezsem, heralde o adam gibi sabahları yalayıp, yalayıp geri koyacağım. (Ayy iyice iğrençleştim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…