Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay ne deseniz haklısınız kızlar bukadar yemek benim hiç tarzım değil ama kalabalık olunca işte iştahı açılıyo insanın hemen aslıma dönmem gerekiyo ben bi titriyeyimde aslıma döneyim yoksa yakar haklı koca bi popoyla eve döncem
diyet listenizi dikkatlice okudum kızlar döner dönmez deniycem bakalım sizde nasıl bi sonuç vericek merakla takip ediyorum sizi.
bende yarın sabahtan itibaren bi düzen tutturayım kendime böle devam edersem işim zor tekrar alıcam verdiğim kilolarıda(

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tost (İKİ KEPEK EKMEĞİ +KAŞAR)
domates, salatalık, peynir

Öğle
3-4 kaşık tavuk sote
çeyrek tabak karnıbahar kıymalı
1 kase yoğurt

Akşam
kereviz yemeği
1 kase yoğurt
domates, salatalık, roka

Spor : leslie 3 mil
Su:3 litre
Bugün hiç ara öğün yapmadım. Sporu da akşam yemeğinden 1 saat önce yaptım.

07:10 2 dılım ekmek
1.5 kk peynır
4 zeytın
1 kk helva
yarım domates
yarım salatalık

Ara:1 kupa sutlu nescafe
330 ml ayran

12:00 2 dılım ekmek
1 domates
1 salatalık
2-3 yk tavuk

Ara: 1 elma
2 kuru kayısı
2 biskuvı
1 greyfurt

Akşam 2 dılım ekmeğin uzerına sarelle surdum
3 dılım ekmegın uzerıne baya bi peynır surdum
10 zeytın
yarım domates
yarım saltalık
3 kk helva

Su:2 lt
Spor Yok

Dun moralımı bozan bişeyler oldu o yuzden canım spor yapmak ıstemedı.akşam yemegınıde batırdım canım tatlı ıstedı dıbe vurdum inşallah bugun duzeltırım kendımı....hala da canım sıkkın ama kılo alırsam daha kotu hıssedıcem

bu arada herkese gunaydın ıyı bı gun geçiririz ınşallah

herkese günaydın
dün iyi geçti benim için 30 dk yürüyüş ve 1000 mekik çektim. kaçamak yapmadım.
bu sabah
1 dili k. ekmek 3 yeşil zeytin biraz peynir ve domates salatalık
öğlene akşamdan kalan kabak yemeği yoğurt ve çorba
akşam belli değil ama kesin sebze olur.
inşallah güzel bir şekilde veririz kiloları.

maalesef hepimiz yapıyoruz o hatayı. canımız sıkıldımı saldırıyoruz bütün hıncımızı yemekten alıyoruz. geçen hafta bende aynı hatayı yaptım. şimdi ise hayıflanıyorum. zaman kaybım oldu. şimdiye hedefime 1 kilo daha yaklaşacakken ne yaptım diyorum. bence hıncını yemekten değil çık koşu bandına yorulana kadar yürü. yedikten sonra birde ona canın sıkılacak x2 herşey olacak .

iki günden beri giremedim.

pazar günü yediklerim:
sabah:
1.5 yumurta ve peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
5 adet minik kepekli grissini

ara öğün:
yarım elma

akşam:
1 dilim kepekli ekmek
300 grem kadar hamsi
2 adet çeri domates

ara öğün:
bir dilim ananas
yarım kivi

vee dün yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir

ara öğün:
1 fincan türk kahvesi
5 adet zencefilli kurabiye

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
4 yk karnabahar yemeği
yarım ddilim kepekli ekmek

ara öğün:
nescafe 3ü 1 arada

akşam:
1 kase işkembe çorbası
1 adet baget (fırında)
1 dilim elma dilim patates (fırında)

ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

Günaydın, eski düşman, şimdiki ortak. Kaçamak yapmaman güzel. Bende gece çok açıktım, aslında çalık da değilde bir şeyler yeme istegi, 1 salatalık yedim sadece. Ama bir şey diycem hem öğlen hem akşam sebze olmaz ki. Tabii hazır yemek yokssa yapacak bir şey yok ama öğlen özellikle protein ağırlıklı besleniyoruz, et, tavuk, balık, yumurta gibi. Akşamları sebzeyi tercih ediyoruz listede. En azından yumurta falan yemeğe çalış bence. Spor olayı da güzel olmuş. Ben valla 3 mil yürüdüm ona bile deli gibi sevindim. Ama en sabahları 1 dilim ekmekle doymuyorum ya. Bugünde gene tost yedim. Ama başka ekmek yemiyorum.

Olur canım ortim misafirlikte öyle kaçamaklar. Birde bizim insanımız sever yedirmeyi. Hele misafirsen hep aç kaldığın düşünlür ve daha çok ısrar edilir misafirlere. niyeyse evde normalde yediklerinin 2-3 katı yemek yedirilir. Birde bizler misafir ağırlamayı yemek yedirmek olarak algıladığımız için çeşit çeşit yemekler, tatlılar, börekler havada uçar. Resmen 2 kişilik misafire yapılan yemekle 10 kişi doyar. Ama yinede bir ısrar bir ısrar. Ne kadar çok yemek yerse misafir o kadar çok iyi ağırlandığı düşünülür çünkü. Benimde hafta sonu ablam gelecek bende yapıcam aynı şeyi. Zavallı ablama yedirip yedirip sonra da abla bak şu diyet varmış sen onu yap diye başlarım. Benim ablamda 155 boy ve 90 kilo. Eminim o da bana gıcık oluyordur sürekli şu diyet bu diyet falan derken. Napıyım ama çenemi tutamıyorum. O da gerçi bana gıcık oluyor bu kiloda hala diyet falanla uğraşıyorsun. O 70 kilo olsam yeter diyor. Dünya böyle işte. Neyse bende geldiğinde diyetten falan bahsetmeyeyim bari.

Merhaba, yanlış anlamazsan hemen bir kaç eleştiri yapayım.
Sabahları mesela ekmek ile yumurtayı bir arada yemesen daha iyi olur gibi.
Ayrıca akşamları da hep ara ögün yapmışsın ve meyve yemişsin gerçi ama meyvelerde pek masum sayılmaz. Yediklerinde pek masum sayılmaz ayrıca, zencefilli kurabiyeler, grissiniler hep un, yağ, tuz. Sen daha iyisini bilirsin tabii ama biliyorsun burada bir liste gördükmü duramıyoruz karışmadan. Hani bize ters gelen bir şey oldu mu illa ki söylüyoruz.

valla sezen haklısın.hep sebze olmayacak tavuk ve balık bizim evde pişmez oğlum ve eşim kokusuna bile tahammül edemiyorlar. bende dışardan pişmiş alayımda öğlenleri yiyeyim yada 1 yumurtalı omlet falan yapsam olur herhalde.

AYyy ikisede mi yemiyor. ama çok kötü bir şey. Et sağlıklıdır ya. Yemeyen insana yapacak bir şey yok tabi. Şu çevirme yapılan tavuklar var ya onlardan alabilirsin mesela. Hem fiyatı pişmemiş tavuktan daha ucuz oluyor hemde güzel pişiriyorlar. 1 tanesi sana 1 hafta yeter herhalde. Yağsız ton balığı konserve de alabilrisin. Menemen de olur salaa yerine içindeki domates, soğan, biber geçmiş olur.

ay hiç sorma ikiside şunu yemem bunu yemem beni sinir ediyorlar. ne tavuk ne balık asla yenmiyor. anca dışarda yediğimiz zaman yiyorum. benimkilere verecen mantı börek hamur çamur hele oğlum yeşil olan hiçbir şeyi yemiyor. yemek hazırlamak bana eziyet. allahtan eşim sebzeyi çok seviyor.sebze yemeği yanına pilav falan yapar oldum artık.

canım çk dogru soyluyosun....koşu için eşofmanımı bile gıymıştım.vazgeçip mutfaga gırdım ve eşofmanla bi guzel yedım.....gerçi pişmanlıgım az gıbı.çünkü ben 4-5 gunde 1 gırıyorum bu tatlı krızıne.önemlı olan bugun akşam koşu bandına çıkabilmek

Tünaydınlar,
Hiç keyfim yok valla, çok mızmızım.
Eşimin şu iş değiştirme muhabbeti vardı yazmıştım geçenlerde, geçen hafta 2. görüşmede anlaştılar, el sıkıştılar, "ay başında gel başla, ahanda bu odan, bu laptopun falan" denilmiş, tüm üretim merkezi gezdirilmiş, patron "pazartesi arayıp maaş teklifinde bulunacağım" demiş.Nasıl anlaşma o ya? Benim bildiğim maaşın şu, kabul ediyorsan gel başla denir. Gerçi eşim istediği maaşı söylemişti, aşağı yukarı o civarda olur diyorduk ama dün telefon falan gelmedi, bu saate kadar bugün de ses yok.Daha şimdi çalıştığı yerle konuşacak, istifa edecek falan filan.Daha iyi bir işe geçiyor diye hem o hem ben sevinmiştik, şimdi böyle adeta mal gibi kaldık.Adam mı vazgeçti, yoksa ha bugün ha yarın arar mı derken sıkıldık valla.Bir de eşim yeni işe geçiyorum diye eski işinden iyice soğudu, şimdi ikimizinde morali yerlerde.Neyse inşallah arar adam diyoruz.

Sabah kalktım, yarım kilo zayıflamışım ama canım sıkkındı, normal insan kahvaltısı yaptım.
Hatta meyve sularını hiç içmem, yanıma efkardan kayısı suyu koydum, doldurup içiyorum
Bu belirsizlik, moral bozukluğu beni çok etkiledi.
Diyet miyet şu an umrumda değil valla

Hepinize bol mtivasyonlu, iradeli bir gün dilerim.

Evet kesinlikle belirsizlik çok kötü bir şey. Ama bence eşin arayabilir. sonuçta konuşulmuş, el sıkışılmış falan. Bence arayailir en azından ben olsam arardım ki bu güne kadar hep te aradım. hiç te bir şey kaybetmedim. Sonuçta olmayacaksa zaten sen aradın diye olmamazlık yapmıyor, aramak en iyisi yani. Olmayacaksa da teşekkür eder kapatır telefonu hiç olmazsa önüne bakar. diyet konusunda haklısın insanın canı sıkkınken hiç bir şey yapamıyor. 1 günlük bozsan da bir şey olmaz zaten senin bozmuş halin bizim diyet yaparken ki halimiz.

Ne bileyim, belki önümüzdeki pazartesi arayacaktır ben yanlış anlamışımdır diyor eşim.
Ben arayıp sorma kısmını bugüne kadar hiç yapmadım, eğer birileri sana dönmüyorsa zaten o iş olmamıştır demek diye hep önüme baktım ama şimdi onca el sıkışıp "seni seçtim pikaçu" , gel başla olayından sonra bu durum çok saçma oldu.
En kötü pazartesiye kadar bekleriz, ölmeyiz ya.

Evet kahvaltım abartı değildi ama benim diyetle alakasızdı.
Sabah; bir tabak roka, azıcık kaşar peyniri, bir dilim salam, 2 dilim ekmek, yeşil çay
Öğlen; yok
Akşam; çorba içeceğim.

winston iş meselesi istediğiniz gibi çözümlenir inş, en kısa zamanda sinirleri bozmadan.

ben tatil moduna girdim kızlar ya, perşembe memlekete gidiyorum anneme, alışveriş yaptım hediyeler aldım.
çikolata yedim gezerken, sonra eve gelince çayın yanında biskrem yedim bir de
kahvaltı güzel ama akşama doğru sapıtma dönemine girdim yine.
300-400 gr almışım perşembeden beri kaçamak yapıyorum zaten, spor da yok.
ama izin verdim kendime, tatil tatildir diyet mi olur tatilde

Son düzenleme:
kızlar.....bugun gittim ünv.kaydımı yaptırdımmm.....tam 20 yıl olmus , 93 mezunuyum dedım kımse ınanmadı :)) mudur ve yardımcısıda sankı 10 yıl olmus gıbı dedıler kendımı genc hıssettım , neyse temmuzda bölümümü secıcem eşimde kayıt oluyor o da baslıycak..

winston belırsızlıgı ıyı bılırım , bu yuzden de hıcbısey sonuclamadan artık sevınemıyorum , nıyetlenmıyorum bıle , ama sunuda unutma , her işte bir hayır var , buna da inan , ve önünüze bakın , allah sevdıgı kuluna önce kaybettırır sonra buldurur hesabı , butun kocakarı laflarını sıraladım bak sana :))

Umarım inşallah.
Tatil modu iyi olmuş boşver, arada lazım, hem kalan 900 gramını da verirsen, buralardan gidersin, biz de seni özleriz, o yüzden boşver
Sen 300 gram al, 200 gram ver derken aslında bizi bekliyorsun, sen oyalanırken biz zayıflayalım , hep birlikte gidelim diyorsun ben biliyorum Ama bizden bir hareket gelmiyor o ayrı

Neyse bu hafta sanki pek parlak grup sonucu çıkmayacak gibi ama hadi hayırlısı. Toptan salıvermiş gibi olduk
Şimdilik Suhan, ben mattika yanlış yoldayız, geri kalan yiğitler bakalım bizi kurtarabilecek mi?

Ooo karı-koca üniversite yollarında, oh ne güzel
Ben de 2 sene önce yüksek lisansa giderken, önceleri parmağımdaki alyansı çıkarıyordum Herkes daha genç, kimse evli barklı değil yanlarında öyle durmayayım diye Sonra alıştım, kaynaştım, daha enerjik ve mutluydum. Gençler insana daha bir enerji katıyor demek Hatta bir gün eşimi de derse sokmuştum, o da "keşke ben de gene öğrenci olsam, oh ne güzel" demişti O da yüksek lisans istiyor ama evde birinin düzenli işe gidip, para getirmesi gerekiyor, ondan şimdilik askıda Hem istemem, bensiz okula gideceki gençlerle kaynaşacak falan Sizinki şahane olmuş, birlikte gider, birlikte ders çalışırsınız.Çok sevindim.

Güzel dileklerin için de teşekkürler, belirsizlik can sıkıcı haklısın.Bir hafta artık evde 2 suratsız ve kendini yemeğe vermiş 2 dobiş gezeriz artık :2: Umarım hayırlısı olur, bazen ısrar edip, çok istememek lazım.Olursa olur diyeyim artık, ne yapayım.Herkes için hayırlısı.

en tok halimle kıyafetle fln 55 olmak hedefim aslında ve daha 2-3 kilo var buna. sabahları 53-54 arası yani.
ama ben hep böyle verdim özellikle 64 ten sonra al gülüm ver gülüm oldu, geç olsun güç olmasın

bu perş bildirimi yapıp gidicem diğer perşembeye dönerim heralde. bu hafta da önümüzdeki hafta da iş yok bende

Hadi hayırlı olsun.
Ben yanlzı anlamadım nasıl kayıt yaptırdın yani üniversiteye. Bu işin sınavı bilmem nesi yok mu ya. Yüksek lisnas falan mı öyle gidip kayıt yaptırıyorsunuz yapmadığım için anlamıyorum herhalde. Bende evli iken 4 yıl okulu bırakıp sonra 2. sınıfa gitmiştim. Çok eğlenceli idi. Herkes 17-18 yaşında ben 24 yaşındaydım. kimse anlamıyordu ama. 45 kiloluk bir çıtırdım o zamanlar. Sürekli kızlar başıma toplanırdı. Bana sorular sorardı. Beni de ilk başlarda 17 yaşında falan zannediyorlardı. Umarım ikiniz için de çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…