Hadi hayırlı olsun.
Ben yanlzı anlamadım nasıl kayıt yaptırdın yani üniversiteye. Bu işin sınavı bilmem nesi yok mu ya. Yüksek lisnas falan mı öyle gidip kayıt yaptırıyorsunuz yapmadığım için anlamıyorum herhalde. Bende evli iken 4 yıl okulu bırakıp sonra 2. sınıfa gitmiştim. Çok eğlenceli idi. Herkes 17-18 yaşında ben 24 yaşındaydım. kimse anlamıyordu ama. 45 kiloluk bir çıtırdım o zamanlar. Sürekli kızlar başıma toplanırdı. Bana sorular sorardı. Beni de ilk başlarda 17 yaşında falan zannediyorlardı. Umarım ikiniz için de çok iyi olur.
işte menüm, bu menüden mahrum etmeyeyim sizi dedim, yazayım
Sabah:
1 greyfurt
1 yumurta
2-3 tk kaymak
1 kk peynir
5 ceviz
Ara:
1 fındıklı çikolata
5-6 biskrem
Akşam:
Yarım kase tarhana
1 tabak kıymalı kuru patlıcan
Yoğurt
salata
amannnnnnn
bizde dedik ki şimdi okuyunca karnımız doyacak.
bir kere göze hitap etmiyor menün.Kısacık. Ne o öyle sen buna kaçamak diyorsan ben geçen ki 4 günü iyi ki yazmamışım. :44:
Resmen okurken doyardınız. Herhalde bu 3 günde beni toparlayamayacak o derece yani.
Tabii gerçi alıştın sen doğal şeylere neydi özgür tavuk yumurtası, özgür tavuk. Gerçi sen yemiyorsun ama karatayın dilinden düşmüyor, Geçen annem memleketten bir tavuk getirmiş özgürlerden anam 4 saatte pişti hayvan. tabii tadı da bir o kadar güzeldi.
özgür tavuk ya da özgür yumurta bulamadım, baya aradım bi dönem. özgür süt buldum, yoğurdumu kendim yapıyorum.
çok güzel çalıştırıyo sindirim sistemini.
farkındaysan bikaç gündür ben de yazmadım menü, ama kaçamaklarım hep böyleydi.
aslında çikolata fln yapılabilecek en kötü kaçamak, yediğinde tekrar canın istiyo çünkü, acıktırıyo.
pakette olan şeyleri yemiyorum normalde tatlı yiceksem hurma kuru incir vs yedim, ağır geldi çikolata. dediğin gibi insan alışıyo doğallığa
Se_zen &Yakar, çok sessizsiniz şu diyet konusu gelişmelerinde.Mit diyeti yapıyorlar sankiSonuçları nasıl, merak ettim.
Siz kesin şimdi haftada bir tartılıyorsunuzdur
Ben olsam günde 2 kez çıkardım tepesine tartının, ben çatladım, siz nasıl duruyorsunuz ya
Bacım başlayalı 2 oldu daha. Ben ayrıca umutlu değilim hemen söyliyim. Malum dukanı yeni bıraktım. Yediğim tostlar kimbilir yağ olmuştur belki de. Ayrıca şu akşam acıkmaları beni öldürecek. Gündüz kaç saat aç kalıyorum acıkmıyorum akşam yemekten 2 saat sonra midem kazınıyor. Gene salatalık yedim 2 tane. Şimdi de kocam patets kızarmatması yiyecek mutfakta nasıl kokuyor nasıl. Yani daha tartılmadım. Perşembeyi bekliyorum. Ben tartı konusunda iradeliyim. Sadece perşembeleri tartılıyorum. En azından çalışıyorum.
köyden geliyo süt, temiz, baya güzel kaymağı oluyo. sabah yedim hatta kaymağındanAyy ev yoğurduna bayılırım. Grçi bizimki ne kadar özgür bilinmez. Bence değil ama market sütlerinden daha güzel yoğrut oluyor. Hele sütlaçı mükemmel oluyor. Ev yoğrudu ya üzerine tanımam. Annem eskiden özgür sütle yapardı üstünde varya 1 parmak kaymak olurdu şimdikilerde kaymak falan olmuyor. Benimde bahçeli ev merakım ondan zaten. Özgür domatesler falan yetiştireyim, şöyle büyük bir yerimiz olsun bir güün tavuk falan da alayım, hatta iki de inek. Valla millet piyangodan para çıkınca havai de falan yer benim derdim inek, koyun, tavuk falan beslemek. Bayaa lüks oldu artık böyle şeyler. Ben birde mantara bayılırım şöyle 500 metre yerde mantar falan yetişirsem. Olacak olacak bir gün. Tamamen özgür beslenicem.
bunu ben de yapıyorum. ama 300 gr kim bilir nedir. onu ciddiye alıp kendini kasıyo insan ama anlamı yok aslında.Valla bu tartılmamak benim yapamadığım şey.Ben günlük tartılıyorum malesef.Ama diyelim o gün 200-300 fazla çıktım, hemen kendimi paralamaya başlıyorum, eksik çıktıysam da ne yaptıysam devam ediyorum. Sanki tartılmayınca ben sürekli kilo alıyormuş ama bunu farkedemiyormuş gibi oluyorum.Misal bugün tartılmadım, yarın da tartılmayacağım çünkü modum yok ve kilo aldığımı hissediyorum
Bu perşembe geçsin, ben de haftaya kadar tartılmayacağım.Hem günde 100 gram, 200 gram eksik görmektense bir haftada 1 kilo verdiğini görmek daha motive eder.
Se_zen &Yakar, çok sessizsiniz şu diyet konusu gelişmelerinde.Mit diyeti yapıyorlar sankiSonuçları nasıl, merak ettim.
Siz kesin şimdi haftada bir tartılıyorsunuzdur
Ben olsam günde 2 kez çıkardım tepesine tartının, ben çatladım, siz nasıl duruyorsunuz ya
Ve Winstonlight yeni diyet arayışına girer
Merak ettim, Dukan amcanın sitesine girdim.Regldi, bilmemneydi fazla fazla yazdım ve bana çıkan sonuç şu;
"Hiç kendini boşa paralama, sen anca 69.700 olabilirsin, bunu da ahanda buraya yazıyorum 30 nisanda bu kilooda olursun"
Herkese atak için 5-10 gün verirken bana "2 gün sana çok bile" dedi(Orada bu aralar hiç diyet yaptınızmı kısmı vardı, ben de "denemediğim diyet kalmadı hacı abi" diye bu şıkkı işaretleyince adam heralde "sana atak matak işlemez, 2 gün yap bari gönlün olsun" dedi Atak yapacağın 2 günde de sana 900 gram eksilmeyi vaat ediyorum dedi.Ondan sonraki 94 günde de 10 kilo civarı vereceksin, bak fıstık olacaksın diye de ekledi
Bilmiyorum, acaba diyorum uzun vadeli e proteini de bol bir şekilde benim yaptığım diyetlere nazaran daha da sağlıklı olduğu kesin olan bu işe girsem mi, yoksa böyle abidik gubidik şeylere devam mı etsem.
Şimdi bu amca bu diyeti yap ama yayılma, her gün minimum 20 dakika yürü diyor, şimdi yürümek de zaruri olur, acaba bu vesileyle sporu da düzeni hayatıma sokar, böyle gider miyim bilemiyorum.
Ayrıca adam 30 Nisan demiş, zaten ocak bitti, geriye kaldı 3 ay.3 ayda abidik gubidik diyet yapsam zaten bu 10 kiloyu haydi haydi veririm diyorum, bir yandan da bir aydır 2 kilo anca verdin düdük, nasıl çabucak kendi diyetlerinle vereceksin diyorum.
Sezen ile Suhan'ın yaptığını ve bir haftada da olsa memnun kalmadıkları gerçeği de canımı sıkıyor, off kararsız kaldım.
Bu arada kitabın ingilizcesini okudum, notlar aldım hani epey de gaza geldim.
Ne bileyim, bilemedim şimdi.
günaydın kızlar ben geldiiiimmmm
fazla giremiyorum gezmekten fırsat bulamıyorum vallaha
tatile çıkmak iyi geldi bana bol bol yürüyorum dün hiç durmadan 5 saat yürümüşüm akşam oturduğumda ayaklarımı hissetmiyodum ama işin kötü tarafı süreklide bişeyler yedim
dünkü menüm:
sabah:
1 dilim ekmek peynir
sabahta bişey yoktu canım bişey istemedi ama sonra
ara:
1/2 simit 2 saat sonra 1/2 mısır 2-3 saat sonra 5-6 kestane ve 1/2 mısr dahaay yürüdükçe bişey yedim anlıcanz
akşam:
arnavut ciğeri
4 yk pilav
ara:
3-4 lokum(minik olanlardan)
1 tanede kinder süt dilimi
1 elma
utanıyorum kendimden ben yarın kesin 60 kilo çıkarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?