selam kızlar nasılsınız;
o kadar yoğundumki bir kaç gündür giremedim oğlumun doğum gününü atlattık şükür şimdi diyete devam zamanı bir kaç gündürde bişey yemiyorum zaten bu sabahta bir elma yedim hiç iştahım yok 38,5 ateşi olan oğlumu 2 günde iyileştirdim ve doğum gününe hazır ettim şimdi kilolarla savaşa devam
selam kızlar nasılsınız;
o kadar yoğundumki bir kaç gündür giremedim oğlumun doğum gününü atlattık şükür şimdi diyete devam zamanı bir kaç gündürde bişey yemiyorum zaten bu sabahta bir elma yedim hiç iştahım yok 38,5 ateşi olan oğlumu 2 günde iyileştirdim ve doğum gününe hazır ettim şimdi kilolarla savaşa devam
Hoşgeldin. Bebişine çok geçmişsin olsun ve mutlu yıllar, sağlıklı büyümeler.
kuzucuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor valla. Onlar yeterki sağlıklıs olsunlarda kilo falan hiç sorun değil.
Bende seni merak etmiştim, ilk günler epey bir paylaşımın olmuştu. Neyse önemli nedenlerin varmış. Şimdiden sonra bekleriz.
Yarın kilo bildirim günü unutma
WİNSTON dukana başladıysan hadi hayırlı olsun.
Artık yediklerini yazarsın herhalde bakalım sende işe yararsa kesin ben yanlışlar yaptım onu bulma şansım olur. Umarım sıkılmazsın bana çok sıkıcı gelmişti valla. Bende şimdiki beslenme programıma bayıldım valla. Hiç kasmıyor insanı. Herşey var içinde bu sanırım tam benlik.
Bende şu akşamları kessem millet gibi eriyip gidecem ama, en azından azalltım eskiden çikolata falan yerdim şimdi salatalık yiyorum. bir süre sora onu da keserim.
Bana da sıkıcı gelecektir kesin, kendimi tavuğa vurur yarın öbür gün kanatlarım çıkar evde gıdaklarım kesin
Yok kabuklu deniz hayvanı yok hayvanın şu kısmı falan beni aşar.
Benim olayım süt, peynir, yumurta,yoğurt, tavuk olur anca.
Tavukta da but severim, ona da laf etmiş dukan amca, birazdan eşim kahve içmeye eve gelecek, onunla birlikte alışverişe çıkacağım.
Biraz tavuk göğsü depolayayım , light peynir falan alayım.
Sabah tartıldım, geçen haftaya göre bir kilo eksik çıktım.Hala yarı reglli olmama rağmen sevindim.Şimdi dukan, bu gece beni şişirir mi, 2 günlük atak ne verir, ne alır onu tam belirleyemem ama haftaya perşembe ak dukan, kara dukan ortaya çıkar gibime geliyor
Bana da sıkıcı gelecektir kesin, kendimi tavuğa vurur yarın öbür gün kanatlarım çıkar evde gıdaklarım kesin
Yok kabuklu deniz hayvanı yok hayvanın şu kısmı falan beni aşar.
Benim olayım süt, peynir, yumurta,yoğurt, tavuk olur anca.
Tavukta da but severim, ona da laf etmiş dukan amca, birazdan eşim kahve içmeye eve gelecek, onunla birlikte alışverişe çıkacağım.
Biraz tavuk göğsü depolayayım , light peynir falan alayım.
Sabah tartıldım, geçen haftaya göre bir kilo eksik çıktım.Hala yarı reglli olmama rağmen sevindim.Şimdi dukan, bu gece beni şişirir mi, 2 günlük atak ne verir, ne alır onu tam belirleyemem ama haftaya perşembe ak dukan, kara dukan ortaya çıkar gibime geliyor
dukan.co.uk sitesinde üç beş soruya cevap veriyorsun, sana tarihleriyle bir grafik çıkarıyor, mailine de atıyor.dukan diyetinin ölçümleri nerde yapılıyor hangi sitede
ooo maşallah maşallah demek 1 kilo eksik çıktın. hadi hayırlısı .
dukan.co.uk sitesinde üç beş soruya cevap veriyorsun, sana tarihleriyle bir grafik çıkarıyor, mailine de atıyor.
Evet ama 5 günde 5 kilo açlık diyetine borçluyum bunuaslında belki 2 ye kadar verirdim ama regl beni fena etkiledi.
Gene de buna da şükür diyeyim.
Şimdi kafam karışık yani, bunla aç kalarak gene de 1 kilo veriyorsam, dukan bana daha çok verdirmeli ki kolay adapte ve motive olayım.
Bilemiyorum, girdim bir yola işte.
Öff kilolardan çok sıkıldım artık, o diyet, bu diyet derken günler geçiyor, hedefim de öylecene bana bakıyor.
Bilmiyorum Dukan amca 30 nisan dedi ya, en azından biraz gaza geldim.
Vermezsem bir uçak biletine bakar, gidip alnını karışlarım o adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?