Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar nasılsınız;

o kadar yoğundumki bir kaç gündür giremedim oğlumun doğum gününü atlattık şükür şimdi diyete devam zamanı bir kaç gündürde bişey yemiyorum zaten bu sabahta bir elma yedim hiç iştahım yok 38,5 ateşi olan oğlumu 2 günde iyileştirdim ve doğum gününe hazır ettim şimdi kilolarla savaşa devam

sen gelip msj yazmasan varlığını unutmuşum
daha çok gelmelisin, msj yazmalısın.
oğluna çok geçmiş olsun

kızlar yarın gidiyorum ben memlekete, sabah bildirim yapamam. bugünden bildireyim kilomu.
kaptan haftaya perşembeye dönücem, perşembe akşam veya en kötü cuma sabah bildiririm erkenden.
izinli yazma beni, motivasyonum düşüyo.
bu haftaki kilom 56.3

Son düzenleme:
özgey hoşgeldın bende benımle beraber iki arkadas daha vardı yenı katılan nerdeler dıyodum...dıger arkadas kımdı unuttum

Günaydınlar,
Se_zen çarşamba duası ile günü başlatmış, her dediğine amin diyorum, hadi bakalım inşallah
Yazdıklarına katılıyorum dukan ile ilgili.Bence kişi ilk diyete başladığında isterse en kıytırık diyeti yapsın, değilmi ki ekmeği, kaçamağı bilmemneyi azaltıyor işte vücudun tuttuğu ödemdir bilmemnedir gidiyor.Yani başlangıçta her şey her diyetle süper.Ondan sonra sıra yağlara gelince o mucize poff diye ortadan kalkıyor, sonrasında istediğin şok diyete geç genede vücut banamısın demiyor.Veremedikçe bir de üstüne aç kaldıkça insanın morali yerlerde oluyor.

Ben de dukandan mucize beklemiyorum, amacım sadece düzenli bir sisteme geçmek.Hala şişmanım ama 3 ayda zayıflasam olur diyorum, 90 kiloyken hemen zayıflayayım diyordum.Sürekli ve sistemli bir şeye ihtiyacım var artık, bir o detoks, bir bu diyet derken benim canım sıkılıyor artık.

Bugün başladım bakalım, en kötü 15 gün denerim baktım olmuyor, bir diyeti daha karalayıp yoluma bakarım

Bu arada bu sitede bir genç kızcağız vardı, sen arkadaşından bahsedince aklıma geldi, sabahları okula giderken yemeklerine özenmezmiş genelde yemezmiş yani, öğlen kebap, pizza, hamburger aklına ne geliyorsa yemiş, akşamları sadece 3ü bir arada kahvenin çeyreğini içip evde dans etmiş, yürüyüşlere gitmiş ve bir ayda 18 kilomu ne vermiş, diğer ayda 10 kilo falan yani 80den 50lere düşmüş.Aslında makul, gün içinde istediğini ye onları yak, akşam yemek yeme, yerleşmiş yağlar yakılsın, oh mis gibi zayıfla ama ben gibi akşam olunca saldıran, hiç yemek yemeden kalamayan insanlar için tam bi ütopya

Neyse, güzel bir çarşamba günü diliyorum.

Hoşgeldin. Bebişine çok geçmişsin olsun ve mutlu yıllar, sağlıklı büyümeler.
kuzucuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor valla. Onlar yeterki sağlıklıs olsunlarda kilo falan hiç sorun değil.
Bende seni merak etmiştim, ilk günler epey bir paylaşımın olmuştu. Neyse önemli nedenlerin varmış. Şimdiden sonra bekleriz.
Yarın kilo bildirim günü unutma

WİNSTON dukana başladıysan hadi hayırlı olsun.
Artık yediklerini yazarsın herhalde bakalım sende işe yararsa kesin ben yanlışlar yaptım onu bulma şansım olur. Umarım sıkılmazsın bana çok sıkıcı gelmişti valla. Bende şimdiki beslenme programıma bayıldım valla. Hiç kasmıyor insanı. Herşey var içinde bu sanırım tam benlik.
Bende şu akşamları kessem millet gibi eriyip gidecem ama, en azından azalltım eskiden çikolata falan yerdim şimdi salatalık yiyorum. bir süre sora onu da keserim.

selam arkadaşlar
öğleni fazla abartnmadan tava yedim biraz etinden bolca sebzesinde 3 yemek kaşığıda bulgur pilavı yedim. şimdi iş yerinde papatya çayı içiyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

evet kızlar ilk hafta iyi paylaşımda bulundum şimdiden sonrada burdayım görümcemin düğün tarihi kkesinleşti 8 temmuz zayflamalıyım :) teşekkür ederiz evet çocuklar hasta olmasında biz herşeye katlanırız... şubatta iyice bir maratona girip 1 ayda 5 kilo vermek hedefim başaşırım kendimde bu azmi görüyorum

Bana da sıkıcı gelecektir kesin, kendimi tavuğa vurur yarın öbür gün kanatlarım çıkar evde gıdaklarım kesin
Yok kabuklu deniz hayvanı yok hayvanın şu kısmı falan beni aşar.
Benim olayım süt, peynir, yumurta,yoğurt, tavuk olur anca.
Tavukta da but severim, ona da laf etmiş dukan amca, birazdan eşim kahve içmeye eve gelecek, onunla birlikte alışverişe çıkacağım.
Biraz tavuk göğsü depolayayım , light peynir falan alayım.

Sabah tartıldım, geçen haftaya göre bir kilo eksik çıktım.Hala yarı reglli olmama rağmen sevindim.Şimdi dukan, bu gece beni şişirir mi, 2 günlük atak ne verir, ne alır onu tam belirleyemem ama haftaya perşembe ak dukan, kara dukan ortaya çıkar gibime geliyor

dukan diyetinin ölçümleri nerde yapılıyor hangi sitede

ooo maşallah maşallah demek 1 kilo eksik çıktın. hadi hayırlısı .

dukan diyetinin ölçümleri nerde yapılıyor hangi sitede
dukan.co.uk sitesinde üç beş soruya cevap veriyorsun, sana tarihleriyle bir grafik çıkarıyor, mailine de atıyor.

ooo maşallah maşallah demek 1 kilo eksik çıktın. hadi hayırlısı .

Evet ama 5 günde 5 kilo açlık diyetine borçluyum bunu aslında belki 2 ye kadar verirdim ama regl beni fena etkiledi.
Gene de buna da şükür diyeyim.
Şimdi kafam karışık yani, bunla aç kalarak gene de 1 kilo veriyorsam, dukan bana daha çok verdirmeli ki kolay adapte ve motive olayım.
Bilemiyorum, girdim bir yola işte.
Öff kilolardan çok sıkıldım artık, o diyet, bu diyet derken günler geçiyor, hedefim de öylecene bana bakıyor.
Bilmiyorum Dukan amca 30 nisan dedi ya, en azından biraz gaza geldim.
Vermezsem bir uçak biletine bakar, gidip alnını karışlarım o adamın

aynı duygular içindeyim .sıkıldım.bir tartılıyorum65 bir tartılıyorum 64,5 sinir oldum iyice . bir şey yediğimde yok. her an s..ç diyetine demek üzereyim. bu nedirya .aç kal mekik aleti popona yapışsın ( yakında operasyonla poposundan mekik aleti aldıran kadın haberleri okursanız .evet o benim ) 3 gündür paso sebze ye .aman efkarlandım gidip bir soda içeyim.hadi iyi akşamlar.

Sıkılmak yok kızlar. Yola devam.
Benim motivasyon iyi gibi bu hafta. Acıkmıyorum da bol bol yiyorum. Listedeki yiyecekler bana yetiyor yani.
İlave bir tek akşamları salatalık yiyorum. Sporda yapıyorum haftada 3 gün olsa bile. 3 mil yürüyorum.
Canımda başka bir şey yemek istemiyor hiç. Eskiden canım sürekli bir şeyler isterdi şimdi hiç bir şey istemiyor.
İştahım bile azaldı galiba. Sanırım önce gözüm doydu. Akşama da gidince muhtemelen kereviz, yoğurt ve salata yerim. mis gibi.
Salata yiyince acıkmamda. Yarına da yemeğim hazır. Anlayacağınız benim motivasyon iyi bu hafta. Yarın zayıflamış olmasam bile devam edicem. Sonuçta hemen zayıflıycam diye bir şey yok. Ayrıca sürekli diyet yaptığımızdan herkesle bünyemiz aynı değil ki. Geç olsun güç olmasın. Hem kendimi daha bir ince hissetmeye başladım artık.

Aç karnına 1 kupa yeşil çay

Sbh: 2 dılım ekmek
4 zeytın
2-3 dılım domates
2-3 dılım salatalık
1 kk normal peynır

Ara: 2 dılım yeşil elma
yarım mandalına
1 zeytın

13:00 1 dılım ekmek
1 bulgurlu bıber dolkması
1 bulgurlu patlıcan dolması
yarım domates
yarım salatalık
Ara: 1 portakal
1 kupa papatya çayı

19:45 4-5 yk kadar tavuk şiş(evde kendım yaptım)
1 domates
1 salatalık

Su: 2 lt den biraz fazla
Spor: 45 dık koşu bandı
400 twist

1.gün /atak

sabah; 2 yumurta, 1 bardak light süt
öğlen;(saat 17:00) 2 bardak ayran
akşam; yok (canım sıkkın, iştahım yok)
mekik: 200
bel hareketi;200
su:1,5 litre

Yapmışken, bari akşam yemeklerini erkene çekmeye ya da hiç yememeğe çalışacağım.
Hadi bakalım.
Herkese iyi geceler.

iyi geceler kızlar..
yazmıştım ama bi daha yazayım, yarından itibaren haftaya perşembeye kadar yokum.
perşembe akşamına bildirime yetişir ne kadar kilo aldığımı bildiririm.
bu haftaki kilom 56.3
S_A kaptanımın dikkatine

herkese bol kilo vermeli güzel bi hafta diliyorum, öptüm

hemen bildirimimi yapayım bugün full dışardayım.
geçen hafta:104.8
bu hafta:103.7
giden kilo:1.1 eh idare eder ne yapalım :)

dün yediklerimi de paylaşayım
sabah:
1 yumurta ie yapılmış domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 badem
öğle:
tavuklu salata
ara öğün:
3 adet minik grissini
akşam:
5-6 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

spor:20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş

herkese gunaydıııııııınnnnnnnnnnn.kilo bidirimim şöyle:

Gecen Haftakı kılom 69.5
Bugunku kılom 67.6
Gıden: 1.9:108:

Spor sayesınde verdıgımı duşunuyorum
daha once yaptıgım sporsuz dıyetlerdede ben ılk ıkı hafta guzel kılo verırdım ama sonra pes ederdım
ınşallah bu sefer başka olur.spor yapınca kalorılı şeyler yemegi istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…