herkese gunaydıııııııınnnnnnnnnnn.kilo bidirimim şöyle:
Gecen Haftakı kılom 69.5
Bugunku kılom 67.6
Gıden: 1.9:108:
Spor sayesınde verdıgımı duşunuyorum
daha once yaptıgım sporsuz dıyetlerdede ben ılk ıkı hafta guzel kılo verırdım ama sonra pes ederdım
ınşallah bu sefer başka olur.spor yapınca kalorılı şeyler yemegi istemıyorum
hemen bildirimimi yapayım bugün full dışardayım.
geçen hafta:104.8
bu hafta:103.7
giden kilo:1.1 eh idare eder ne yapalım :)
dün yediklerimi de paylaşayım
sabah:
1 yumurta ie yapılmış domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
10 badem
öğle:
tavuklu salata
ara öğün:
3 adet minik grissini
akşam:
5-6 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi
spor:20 dk bisiklet
20 dk yürüyüş
günaydın kızlar sabah sabah günah çıkarmaya geldim
geçen hafta:51.6
bu hafta:52.0
aslına bakarsanız şaşırdım çünkü bukadar çok yemeye ben kesin 55 -60 olurum diyodum amasadece 400 gr almışım sanırım sezen haklı çıktı okadar çok yürüyorumki aldığım fazla kalorileri yürüyerek yakabildim günlük bazen 5 saat bazen de 3-4 saat yürüdüğüm oldu ama genede bu bana bi uyarı oldu bıraktığın anda diyeti hemen hazırda bekliyo kilolar kendime gelmem gerekiyo.
bu gün fazla bişey yememe kararı aldım sabah çok erken kakltım şekersiz nescafemi yudumluyorum şimdi:))
çocuklara sigara böreği yaptım ama elimi bile sürmedim
eve gidince dahada dikkat ederim ama gidene kadarda şu aldığım 400 gramı belki yürüyerek tekrar verebilirim:))
günaydın kızlar benim bildirim kötü reglim yaklaşıyo belkide vücudum su topluyo ama bilmiyorum nası aldım ben bu kiloyu 2 haftadır günlük tartılmayı bırakmıştım onun ters etkisi oldu bu bu hafta dikkatta ettim ama veremedim...
geçen hafta : 69,80
bu hafta : 70,80
fark : +1,00
Valla tebrik ederim süper kilo vermişsin. Sporun kesinlikle çok etkisi vardır. Birde galiba yeni başladın diyete. Yani buraya gelmeden yapıyormuydun, yeni başlayınca da verirsin çünkü. (veremedim de ben kendimi autuyorum.) Menülerin artık takibimde söyliyim. Bakacam bakalım neler yiyorsun ne ediyorsun.
Tebrikler. Menüde gayet iyi görünüyor. Gerçi artık bana menüleri eleştirme hakkı düşmez. Sanırım siz daha iyi yapıyorsunuz bu işi. Bende spora daha çok dikkat edicem bu hafta.
Seni de tebrik ederim almamışsın çok fazla. Böyle yürümeye devam edersen daha da vereceğine eminim. Sen çok takma kafana ve tatilin keyfini çıkar bence. Kilo da verilir nasıl olsa. Hem bence senin bu yürüyüşlerinin faydası asıl ilerleyen haftalarda ortaya çıkacak.
Ortim reglidendir o. Su toplamıştır vucut sen pes etme sakın. Ayrıca regli sırasında sabredersen daha çok verirsin bak. Sonra birden gidecek o kilolar görürsün.
Evet kıslar bende aynıyım. Vermemişim ama almamışımda. Aslında vermiş olabilirim çünkü geçen perşembeden pazartesine 4 gün çok ciddi kaçamak yaptım yani buraya hani kaçamak diye yazılanlardan çookkk daha fazla. O arada da bir göbek falan çıkmıştı ama tartılmadım hiç. Ben o arada aslında 56 falan olmuşumdur kesin. 3 gündür ayşe karanın listesini yapıyorm ve inceldiğimi hissediyorum. 3 günde de mucize bekleyemem. Haftaya pazartesi yeniden tartılıcam 1 haftada verdiriyormu kesin o zaman belli olur.
Geçen hafta: 55 di herhalde
Bu hafta: 55
Valla tebrik ederim süper kilo vermişsin. Sporun kesinlikle çok etkisi vardır. Birde galiba yeni başladın diyete. Yani buraya gelmeden yapıyormuydun, yeni başlayınca da verirsin çünkü. (veremedim de ben kendimi autuyorum.) Menülerin artık takibimde söyliyim. Bakacam bakalım neler yiyorsun ne ediyorsun.
en son bayramda cıddı dıyet yapmıştım ama 2 kılo verıp 4 kılo gerı almıştım hemen.spor yoktu o zaman....
yıllardır ılk kez bu kadar dıkkatlı spor yapıyorum.en son 2007 de 3 ay yapmıştım:26:
1 yıldır koşu bandım var ama aldıgım gunden beri çamaşır asıyodum şimdi fazla kilolarımı asıyorum uzerine
takıp et canım mutlu olurum.gece açlıktan uyanıp salonda tur attıgım ve akvaryumdakı balıkları ızledıgım bıle oldu bu hafta
eşim de 2 gundur popon sıkılaştı küçüldü dıyooo
ayşe kara kim kızlar nasıl bir liste o
merhaba
geçen hafta 64,6
bu hafta 65,4 almışım. moralman sıfırdayım.
SA başkan,
Matematik özürlüsü olarak yanlış yazmışım.
1.100 vermişim ama toplama ve çıkarma bende olmadığından 900 yazmışım, sorry :26:
merhaba
geçen hafta 64,6
bu hafta 65,4 almışım. moralman sıfırdayım.
günaydın arkadaşlar!
geçen hafta:67.8
bu hafta:68.5
regl dönemindeyim.bayaca fazla çıktım.
Veren arkadaşlara tebrikler
günaydın kızlar benim bildirim kötü reglim yaklaşıyo belkide vücudum su topluyo ama bilmiyorum nası aldım ben bu kiloyu 2 haftadır günlük tartılmayı bırakmıştım onun ters etkisi oldu bu bu hafta dikkatta ettim ama veremedim...
geçen hafta : 69,80
bu hafta : 70,80
fark : +1,00
hemen bildirimimi yapayım bugün full dışardayım.
geçen hafta:104.8
bu hafta:103.7
giden kilo:1.1 eh idare eder ne yapalım :)
gayet ıyımış verdıgın kılotebrıklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?