Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar sabah sabah günah çıkarmaya geldim
geçen hafta:51.6
bu hafta:52.0
aslına bakarsanız şaşırdım çünkü bukadar çok yemeye ben kesin 55 -60 olurum diyodum ama sadece 400 gr almışım sanırım sezen haklı çıktı okadar çok yürüyorumki aldığım fazla kalorileri yürüyerek yakabildim günlük bazen 5 saat bazen de 3-4 saat yürüdüğüm oldu ama genede bu bana bi uyarı oldu bıraktığın anda diyeti hemen hazırda bekliyo kilolar kendime gelmem gerekiyo.
bu gün fazla bişey yememe kararı aldım sabah çok erken kakltım şekersiz nescafemi yudumluyorum şimdi:))
çocuklara sigara böreği yaptım ama elimi bile sürmedim
eve gidince dahada dikkat ederim ama gidene kadarda şu aldığım 400 gramı belki yürüyerek tekrar verebilirim:))

günaydın kızlar benim bildirim kötü reglim yaklaşıyo belkide vücudum su topluyo ama bilmiyorum nası aldım ben bu kiloyu 2 haftadır günlük tartılmayı bırakmıştım onun ters etkisi oldu bu bu hafta dikkatta ettim ama veremedim...
geçen hafta : 69,80
bu hafta : 70,80
fark : +1,00

Valla tebrik ederim süper kilo vermişsin. Sporun kesinlikle çok etkisi vardır. Birde galiba yeni başladın diyete. Yani buraya gelmeden yapıyormuydun, yeni başlayınca da verirsin çünkü. (veremedim de ben kendimi autuyorum.) Menülerin artık takibimde söyliyim. Bakacam bakalım neler yiyorsun ne ediyorsun.

Tebrikler. Menüde gayet iyi görünüyor. Gerçi artık bana menüleri eleştirme hakkı düşmez. Sanırım siz daha iyi yapıyorsunuz bu işi. Bende spora daha çok dikkat edicem bu hafta.

Seni de tebrik ederim almamışsın çok fazla. Böyle yürümeye devam edersen daha da vereceğine eminim. Sen çok takma kafana ve tatilin keyfini çıkar bence. Kilo da verilir nasıl olsa. Hem bence senin bu yürüyüşlerinin faydası asıl ilerleyen haftalarda ortaya çıkacak.

Ortim reglidendir o. Su toplamıştır vucut sen pes etme sakın. Ayrıca regli sırasında sabredersen daha çok verirsin bak. Sonra birden gidecek o kilolar görürsün.

günaydın kızlar,

hemen dün yediklerimi söylüyorum

sabah :1 elma
öğlen : tavuklu köfteli salata ve ayran
akşam : ççarşıda işim vardı 1 simit 2 tabak çorba çorbamı oğlumla paylaştım tabi

ve bu sabah tartıldım

hiç bişey yemeden bu hafta kilo vermemişim ama almamışımda 84 düm hala diyetisyenim tartılmadan önce yemek yemeğin banyo etmeyin diyordu ben banyo ettim geldim sanırım o yüzden fark çıkmadı birde karnım şiş üşüttüm sanırım o yüzden bu hafta 84 diyorum geçen haftada 84 dü bu hafta oğlumun doğum günü vardı orda yedim o nedenle streslerimi attım savaş başlıyor

hazırım kızlaaaaaaaaarrrrrrrr

inş ortim öledir zaten reglim gelsin sonrasındada almış olursam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum...

Evet kıslar bende aynıyım. Vermemişim ama almamışımda. Aslında vermiş olabilirim çünkü geçen perşembeden pazartesine 4 gün çok ciddi kaçamak yaptım yani buraya hani kaçamak diye yazılanlardan çookkk daha fazla. O arada da bir göbek falan çıkmıştı ama tartılmadım hiç. Ben o arada aslında 56 falan olmuşumdur kesin. 3 gündür ayşe karanın listesini yapıyorm ve inceldiğimi hissediyorum. 3 günde de mucize bekleyemem. Haftaya pazartesi yeniden tartılıcam 1 haftada verdiriyormu kesin o zaman belli olur.

Geçen hafta: 55 di herhalde
Bu hafta: 55

ayşe kara kim kızlar nasıl bir liste o

ayşe kara kim kızlar nasıl bir liste o

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

1 ayda 8 kilo topiğinden alıntıdır.

böyle bir şey canım

Günaydınlar,

Geçen hafta :78.200
Bu hafta: 77.100
Giden: 900 gram

Ben de mızmızlanayım azıcık o zaman Aslında tam regl bitişim, daha vücut kendinde değil, tuvalate çıkmadım daha, bir de saçlarım uzadı bu ara onlar da ağırlık yapıyor Bi de sabah sabah içim yanmış, su içip tartıldım Hehe, bahaneler şişmanın umudu gibi oldu

Sabah kalvaltısı /Dukan 2. gün (atakta son gün)
2 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
1 bardak yeşil çay

Şimdilik yurttan haberler böyle, kilo veren, almayan, alan herkese tabrikler.Can sıkmaya gerek yok, önümüzde nice haftalar var, bazen gider, bazen durur, bazen geri gelir.
Motivasyon dolu bir gün dilerim.

günaydın arkadaşlar!
geçen hafta:67.8
bu hafta:68.5
regl dönemindeyim.bayaca fazla çıktım.
Veren arkadaşlara tebrikler

merhaba
geçen hafta 64,6
bu hafta 65,4 almışım. moralman sıfırdayım.

merhaba
geçen hafta 64,6
bu hafta 65,4 almışım. moralman sıfırdayım.

Eskiden akşamları falan hafif geçiriyordun ya, belki bu diyet ilk başta eski yaptıklarına göre fazla gelmiştir.
Ya da tuzlu bir şeyler yemiş olabilirsin, öylecene yalandan bir şişkinliktir belki bacım.
Bence bir süre sonra vücut diyete alışır, daha da güzel sonuçlar çıkar inşallah.
Can sıkma, en kötü kilo vermrmiş bile olsan onca mekik var, sıkılaşmışsındır.
Moral bozmak yok.
Ya olacak ya olacak.

SA başkan,
Matematik özürlüsü olarak yanlış yazmışım.
1.100 vermişim ama toplama ve çıkarma bende olmadığından 900 yazmışım, sorry :26:

merhaba arkadaşlar
sabahtan beri bir insanın işi hiçmi rast gitmez.her şey üst üste geldi.sinirden kudurmuş bir haldeyken aman biri bişey desede cıngar çıkarsam diye düşünürken ,aylardır görmediğim bir arkadaşım geldi sana ne oldu baya süzülmüşsün dedi.neyyy dedim .sen iyimisin dedi .iyiyim baya incelmişsin dedi. sporla demekki baya sıkılaşmışım ki moralim baya düzeldi.şimdi herkese gülücük dağıtıyorum ağzım kulaklarımda .insan bir günde iki duyguyu bukadr yoğun yaşar mı. kızlar karar aldım sabah akşam normal yiyeceğim akşam sadece yoğurt ,çok acıkırsam meyve yiyeceğim.iş yerinde başka bölümdeki bir bayan bu yöntemle tam 30 kilo vermiş. arkadaşlar kendimi baya iyi hissediyorum 800gr ın sırrını buldum . itiraf ediyorum.ben haftasonu kaçamak yaptım birde dün turşu yedim .herkes kınasın beni. anca kendime gelirim. ben hakettim.

günaydın arkadaşlar!
geçen hafta:67.8
bu hafta:68.5
regl dönemindeyim.bayaca fazla çıktım.
Veren arkadaşlara tebrikler

regl donemınde 700 gr aldıysan gayet ıyı....demekkı regl donemınde olmasan kılo bile vermişssindır

canını sıkmamaya çalış.ınşallah haftaya verirsin kılocuklarını

hemen bildirimimi yapayım bugün full dışardayım.
geçen hafta:104.8
bu hafta:103.7
giden kilo:1.1 eh idare eder ne yapalım :)

gayet ıyımış verdıgın kılotebrıklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…