Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

moral bozup bozma kalbını.çok zor biliyorum ama olumlu duşunup devam etmek gerekıyo....belkı haftaya bu zamanlara aldıgından daha çok kıloyu vermiş olursun....

sağol canım ya . şimdi iyiyim. yeni başladığım diyete devam edip akşamları sadece yoğurt yiyeceğim. birde böyle deneyeyim.

kınayım bariiii

turşu çok yedıysen vucudun su toplamıştır.....bazen spor yapınca kas da artıyomuş ama biz onu kılo sanıyomuşuz

sağol canım ya . şimdi iyiyim. yeni başladığım diyete devam edip akşamları sadece yoğurt yiyeceğim. birde böyle deneyeyim.

canım ben spordan sonra 20:00 gıbı akşam yemegi yıyorum.ınan 23:00 gıbı açlıktan napcagımı şaşıryorum mutfak tezgahını siliyorum evde gereksiz iş ne varsa yapıyorummm.açlıgımı unutmak için...

gece de açlıgıma uyandıgım oluyo.ama değdi bunca emege...umarım devam ederim

Yine bir perşembe yine radikal kararlar alınmış.
Hemen bırakmasaydın diğer programı keşke. 2 hafta deneyip sonucu bir görseydik.
Ben bırakmıyorum çünkü sevdim bunu kendimi iyi hissediyorum. Açıkmıyorum da hiç ayrıca inceldiğimi de hissediyorum.

hayır bırakmıyorum.ona devam edicem ama akşam yemek yerine sadece yoğurt ve meyve .inan canımsıkılıyor artık 1 ver 2 al. pes edip bırakacam diye ödüm kopuyor . bu sabah o mod daydım yani. ben kilolarımla barışığım diye cümleler kurmaya başlamıştım.

selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok(
yine bol yürüyüşlü bi gün geçirdim
menümü yazayım
sabah:
2 fincan nescafe (aslında bunu kahvaltıdan önce içtim çok erken kaklmıştım)
kahvaltıda
1 elma,1 havuç yedim ne alaka diceniz ama bende bi anlam veremedim
kahvaltıdan sonra dışarı çıktım 3 saat kadar yürüdüm
öğlen 13:30 da yemek tabağı büyüklüğünde bi lavaşın içine peynir koydum ve onu yedim.
arada 1 tane elma yedim 1 tanede havuç
daha sonra tekrar dışarı çıktım ve 2.5 saat kadar yürüdüm
akşam yemeğinde karnıyarık yedim yanında 1 yk bulgur pilavı ve salata vardı (aşam yemeğinde karnıyarık biraz gereksiz oldu ama oldu işte napalım)
yemekten sonra yine bişey almak için dışarı çıktım ve 55 dk da öle yürüdüm ay ben resmen yürümekten kas yapıcam böle devam edersem
1 tk büyüklüğünde de helva yedim.
sözde sabah şey demiştim ben bu gün hafif şeyler yiycem kızlar demiştim ama bakıyorumda şöle ne var ne yok yemişim ben ya

+400 gram almış ama kızlar hala 36 bedenim he he he
bugün kendime elbise aldım 36 beden tam oldu sabah +400 gram aldığım için çok üzülmüştüm ama neyseki moralim yerine geldi

50 kiloya insem kendimi çok daha iyi hissedicem ama nekadar zormuş ya 2 kiloyu vermek (
yapıştı kaldı üstüme vallaha 1 ileri 2 geri aynen bende devam ediyorum sinirlerim bozuluyo gerçi bendede var hiç bi fırsatı kaçırmıyorum kaç gündür Allah ne verdiyse yiyorum az tut şu boğazını dimi ya ama yok işte (

İyi akşamlar kızlar
Bende sabah ve öğlen tam uydum
Akşam yemekten önce leslie ile 3 mil yürüdüm ama akşam kaçırdım biraz.
1-2 kaşık yoğut 3 köfte kadar et ve yarım kabak yedim (akşam sebze yemeliydim normalde)

Sonra da 8:30 da canım kocam gene patetes kızarttı kendine mantar kavurdu
4 tanecik patets ve 2 yemek kaşığı kadar da mantar yedim. (bunları hele hiç yememeliydim)

Ama yine de iyi sayılır çünkü abur cubur olarak hiç bir şey yemedim. Canım hep çikolata falan isterdi şimdi hiç istemiyor.
Hele öğlenleri alışkalık her yemekten sonra illa tatlı bir şeyler yerdim. Kaç gündür kayısı bile canım istemiyor.
Ben artık zayıflama moduna girdiğime inanıyorum. Şimdiden sonra veririm ben.

Canım benimde ilk hedef 52. 2 senedir göremedim o kiloyu. görsem rahatlıycam ama ben şubat bitmeden 52 kilo olacağıma inanıyorum. Hatta 14 şubatta eşimin doğum günü muhtemelen o zamanda ben 52 olurum. Ayy evet kızlar ya benim hediye bulmam lazım. Şöyle çok pahalı olmayan bir şey. Çok pahalı hediyeleri beğenmiyor kocacım. Basit bir şey bulmam lazım.

Kizkar bende uzun bir aradan sonra 79.7 yi gördüm cok sükür... :)) herjes kilosunu paylastimi ya okuyamadim oyle yogun bir gun gecirdimki gemedim nete insallag yarin sabah hazirlicam listeyi iyi geceler veya günaydin

günaydın kızlar gene en erkenci benim heralde kimsede ses seda yok
bu gün gene çok yoğunum sabahtan bi girip okuyum dedim ne var ne yok buralarda:))

herkese günaydın
dün akşam ypğurt yedim sadece. akşam 8 gibi acıktım. yarım portakal ve yarım ayva yedim.atıştırmadım başka bir şey .
sabah 1 dilim ekmek az peynir 6 zeytin ekmeğin az bir kısmına reçel sürdüm .okadar.öğlene kuru fasulye var .bir tabak ve yarım dilim ekmekle yemeği düşünüyorum akşam malum yoğurt acıkırsam meyve spor 30 dak yürüyüş 500 mekik .akşam yaptım bugün gene mekiği arttırarak yaparım.

inşallah eşinin doğum gününe kadar ilk hedefine ulaşırsın sezencim ama oraya ulaştıktan sonra emin ol gene rahatlamassın biraz daha vereyim 50 olayım dersin bende öle oldu çünkü bi 53 e kadar indim okadar uğraştımki 53 den inmek için resmen direndim o kiloda şimdi 52 oldum ama 50 olayım rahatlıcam diyorum.
bunun nedeni daha önce çok zayıf olmamızdan kaynaklanıyo şimdiki kilolarımızı kendimize kesinlikle yakştıramıyoruz ama unuttuğumuzda bişey var aslında yaşımızı ve yaptığımız doğumları göz önüne alırsak çok iyi durumdayız
daha öncede sölemiştimya evlendiğimde 43 kiloydum şimdi öle olmak istermiyim bilemiyorum çünkü çocuk gibi görünüyodum o zaman
fazlada abartmamak gerekiyo aslında ama işte kendimizi strese sokuyoruz:)) bakalım 50 kilo olunca nolcak ozamanda 48 olayım diye cebelleşicem ay bu böle sürüp gitcek sanırım
eşinin hediyesine gelince bi saat alabilirsin istersen çok pahalısıda var daha uygunlarıda.
erkelere hediye almak kadar zor bişey yok heralde çok az seçenek var yada hediye olarak güzel bi yerde yemek yiyebilirsiniz (baş başa)

günaydın kızlar,

hemen dün yediklerimi yazmak istiyorum

sabah 1 yoğurt(baharatlı)
öğlen nohut
ara öğün; elma
akşam işte burda maf oluyorum yaaaa bir kaşık tavuklu patates yemeği sonra bir dilim pastanın yarısı yarısını oğluma verdim yarım poğaça dayanamıyorum bunlara kahretsinki

diyete başlamadan bir tabak dolusu yiyen bir insana hayır kesinlikle yiyemezsin dersen bu o kişiye eziyettir. kişi ilkfırsatta o yasağı delecektir.ama o tabağın yarısını daha sonra onunda yarısını ye dersen kişi buna alışacak eziyet değil onu zamanla kısmak zevk verecektir diye düşünüyorum. yarım yemişsin eziyet etme kendine bende öyle yapıyorum sonra daha fazlasını yiyorum. kendimize eziyet etmesek belki daha çabuk sonuç alacağız.

haklısın aslına bakarsan yemek konusunda çok dayanıklıyım fakat şu pastadır börektir olmazsa yemem olursa direnç gösteremiyorum nedense onun yerine meyve yesem daha iyi olurdu birde herkez yerken ben bakıyorum resmen eziyet işyerinde herşey harika gidiyor fakat evde evdede değil aslında kaynanamın evinde bozuyorum nedense :)

Günaydın kızlar.
Karlı bir istanbul günü bugün. Heryer çok güzel. İnşallah hafta sonu da yağar da kartopu oynar, kardanadam yaparız.
Topiğe sanırım dün akşam biri yanlışlıkla yazmış ama allah razı olsun kendisinden tam aradığım şey valla. Hemen hafta sonu yüklüyüm proğramları da başlıyım. bu arada geçenki spk sınavından 2 dersten daha geçmişim. Kaldı 4 ders. Çok kazık yaa.

bugünkü menüm de
sabah: 2 dilim ekmekle yaptığım beyaz peynirli ve domatesli tost

Öğlen
mantarlı tavuk sote
Brokoli ve ayran

Ara
Yarım portakal

akşam
Portakallı kereviz, salata ve yoğurt

spor inşallah leslie ile 3 mil.
Tokum, mutluyum, huzurluyum, eriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…