moral bozup bozma kalbını.çok zor biliyorum ama olumlu duşunup devam etmek gerekıyo....belkı haftaya bu zamanlara aldıgından daha çok kıloyu vermiş olursun....
merhaba arkadaşlar
sabahtan beri bir insanın işi hiçmi rast gitmez.her şey üst üste geldi.sinirden kudurmuş bir haldeyken aman biri bişey desede cıngar çıkarsam diye düşünürken ,aylardır görmediğim bir arkadaşım geldi sana ne oldu baya süzülmüşsün dedi.neyyy dedim .sen iyimisin dedi .iyiyim baya incelmişsin dedi. sporla demekki baya sıkılaşmışım ki moralim baya düzeldi.şimdi herkese gülücük dağıtıyorum ağzım kulaklarımda .insan bir günde iki duyguyu bukadr yoğun yaşar mı. kızlar karar aldım sabah akşam normal yiyeceğim akşam sadece yoğurt ,çok acıkırsam meyve yiyeceğim.iş yerinde başka bölümdeki bir bayan bu yöntemle tam 30 kilo vermiş. arkadaşlar kendimi baya iyi hissediyorum 800gr ın sırrını buldum . itiraf ediyorum.ben haftasonu kaçamak yaptım birde dün turşu yedim .herkes kınasın beni. anca kendime gelirim. ben hakettim.
sağol canım ya . şimdi iyiyim. yeni başladığım diyete devam edip akşamları sadece yoğurt yiyeceğim. birde böyle deneyeyim.
sağol canım ya . şimdi iyiyim. yeni başladığım diyete devam edip akşamları sadece yoğurt yiyeceğim. birde böyle deneyeyim.
Yine bir perşembe yine radikal kararlar alınmış.
Hemen bırakmasaydın diğer programı keşke. 2 hafta deneyip sonucu bir görseydik.
Ben bırakmıyorum çünkü sevdim bunu kendimi iyi hissediyorum. Açıkmıyorum da hiç ayrıca inceldiğimi de hissediyorum.
50 kiloya insem kendimi çok daha iyi hissedicem ama nekadar zormuş ya 2 kiloyu vermek(
yapıştı kaldı üstüme vallaha 1 ileri 2 geri aynen bende devam ediyorum sinirlerim bozuluyo gerçi bendede var hiç bi fırsatı kaçırmıyorum kaç gündür Allah ne verdiyse yiyorum az tut şu boğazını dimi ya ama yok işte(
Ben yine kimse gelmemiştir diye girmedim bu saate kadar ama bi baktım ki sayfalarca ilerlemişiz çok sevindim :) pakize ve krakker de gelmiş ama signorina hala yok maalesef. gelir inşallah o da.
Madem herkes burda ben yine üstüne basa basa tracy videolarını önereyim size.
Bacakları inceltmek için Tracy Anderson Mat
Karın bölgesi için Tracy Anderson Post Pregnancy
Baştan aşağı yan kısımları inceltmek için Tracy Anderson Omnicentric
Yağ yakmak için Tracy Anderson Dance Cardio
Cnm bu videoların Türkçeleride varmı acaba yaparken daha iyi anlamamız için yani :)
Canım benimde ilk hedef 52. 2 senedir göremedim o kiloyu. görsem rahatlıycam ama ben şubat bitmeden 52 kilo olacağıma inanıyorum. Hatta 14 şubatta eşimin doğum günü muhtemelen o zamanda ben 52 olurum. Ayy evet kızlar ya benim hediye bulmam lazım. Şöyle çok pahalı olmayan bir şey. Çok pahalı hediyeleri beğenmiyor kocacım. Basit bir şey bulmam lazım.
günaydın kızlar,
hemen dün yediklerimi yazmak istiyorum
sabah 1 yoğurt(baharatlı)
öğlen nohut
ara öğün; elma
akşam işte burda maf oluyorum yaaaa bir kaşık tavuklu patates yemeği sonra bir dilim pastanın yarısı yarısını oğluma verdim yarım poğaça dayanamıyorum bunlara kahretsinki
diyete başlamadan bir tabak dolusu yiyen bir insana hayır kesinlikle yiyemezsin dersen bu o kişiye eziyettir. kişi ilkfırsatta o yasağı delecektir.ama o tabağın yarısını daha sonra onunda yarısını ye dersen kişi buna alışacak eziyet değil onu zamanla kısmak zevk verecektir diye düşünüyorum. yarım yemişsin eziyet etme kendine bende öyle yapıyorum sonra daha fazlasını yiyorum. kendimize eziyet etmesek belki daha çabuk sonuç alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?