Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakara katılıyorum kendini kasma hiç. Bende canım bir şey istediğinde tadını alacak kadar yiyorum artık. Yoksa aklından çıkmıyor. Mesela bende çikolata dayanamıyordum artık canım istediğinde önce bekliyorum sonra hala canım istiyorsa baş parmağım büyüklüğünde yiyorum. Dün akşam eşim patates kızarttı çok güzel koktu 4 tane patetes yedim ve bu bana yetti canım daha fazlasını istemedi inan. Ama kendime yasaklarsam onu canım hep istiyor. Evet şu an yediklerime dikkat ediyorum am canım bir şey isterse mutlaka onu da yiyorum.

bayıldım valla sloganına ve hemen çalıyorum çaldımmm.Tokum, mutluyum, huzurluyum, eriyorum

merhabaaa

dunku menum
07:00 1kk lıght peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın

Ara 1 kupa sutlu nescafe

12:30 4 yk etsız bamya
225 ml ayran
1 domates
1 salatalık
2 dılım ekmek

Ara 1 elma

19:00 1 dılım ekmek
1 çay kaşıgı yag ıle kıvırcık salatası
1,5 kase kadar lıght yogurt
3 bulgurlu bıber dolması

Spor:45 dk koşu bandı
300 twist

Su:2 lt den bıraz az su

şimdi evdeyım yarına mısafırlerım var bırazdan borek çörek yapıcam bu haftasonu biraz zor gececek ama bakalım napcam

Selam kizlar ben daha once bu takimdaydim hamilelik nedeniyle ayrildim 1 Subatta dogumum var sonra tekrar araniza katilmak istiyorum yeriniz varsa eger 70 kilo oldum 15 kilo aldim hamilelikte

Selam kizlar ben daha once bu takimdaydim hamilelik nedeniyle ayrildim 1 Subatta dogumum var sonra tekrar araniza katilmak istiyorum yeriniz varsa eger 70 kilo oldum 15 kilo aldim hamilelikte

hayırlısıyla bebeğini kucağına al.hemen acele etme. emzirirken dikkkat edersen belki buraya ihtiyacın olmadan verirsin.

kızlar bildirim hala yapmadınız
25 dk kaldı
içinizden biri bu hafta kim hangi kiloda toplu halde yazarsa bende listenizi hazırlarım

İzkar merhba gepinizden cok ozur dilerim burda elekrrik kesik xildirmakuzereyim su an telefondan girdim 2 saat oldu ekektrik yok

inş bir hata yapmamışımdır

3. Takım 241. Etap

S_A ( 80,0/ 79,7 / 0,3 / 0,38% )
fizik ( 67,8 / 68,5 / -0,7 / -1,03% )
yakar76 ( 64,6 / 65,4 / -0,8 / -1,24% )
destinam ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00% )
se_zen ( 54,8 / 55,0 / -0,2 / -0,36% )
winstonlight ( 78,2 / 77,1 / 1,1 / 1,41% )
gölge-çiçeği ( 69,8 / 70,8 / -1,0 / -1,43%)
mattika ( 55,9 / 56,3 / -0,4 / -0,72%)
suhan2 ( 51,6 / 52,0 / -0,4 / -0,78% )
ejje89 (104,8 / 103,7 / 1,1 / 1,04% )
ozgey ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00%)
nihancaccak (69,5 / 67,6/ 1,9 / 2,73% )
diclem47 ( 66,0 ) bildirimde bulunmadı.

3. takım toplam yüzde 0,08%

Teşekkürler, emeğine sağlık.

Kızlar bizde madem perşembe herkes bildiriyor, perşembe kilosunu bildirenden sonra diğerleri alıntılayarak kendikini yazabilir, bir köşede liste halinde durabilir, hatta başkan perşembe akşamı son haline getirir, biz de kontrol ederiz.Hem yanlışlık çıkmaz, hem de perşembe günü zaten bildiriyoruz, hesap, kitap da perşembe kontrol dahil bitmiş olur.

sonucum yuzunden mutluyum darısı dıger haftalara

misaırlerımın hamurişlerini yaptım.bi kek kaldı inşallah haftasonu kendımı kaptırmam yıyeceklere

ben koşu bandına giderrrrrrrrr

Kizlar kardes takim yardim etmis galiba takim kaptani kim bazilarinizi hatirliyorum s.a mattika suhan ozgey de hamileydi galiba donmus listede 12 kisi gorunuyor su an bana yer yok gibi ama mezun olacak falan varsa bekleyim burasi bana destek oluyor bir an once vermek istiyorum hamilelik kilolarimi kaptan kimse gruba girip giremeyecegim konusunda beni bilgilendirirse sevinirim

Merhaba, kesinlikle haklısın. Çok üzüldüm bende yardımcı olamadım diye o kadar girer bakarım bugün giremedim bir türlü. Bizde toparlayalım kiloları katılıyorum sana. Bir kişinin üzerinde olmaz. O da toparlar kontrol falan eder. Ona da yazık tek tek sayfalara bak kontrol et falan. Elektrikleri de yokmuş bugün başkanın. Neyse hepinizin eline sağlık, emeğinize sağlık.

Canim merhaba takim kaptani ben oldum. Hamilelik nasil gidiyor okudumda bu tatli sebepten dolayi 15 kilo almissin kendimi tuaf hissettim burda hep zayiflama adina caba gosterildi sonra bi bebicik geldi yada gekecek hayirlisiyla. Haftaya büyük ihtimalle bir diskalifiyemiz olacak cünkü paylasimi 0 maalesef. Yani yerimiz olacak.

dunku menum
07:10
2 dıllım ekmek
4 zeytın
1 kk lıght peynır
yarım domates
yarım salatalık

Ara : yok(işlerım vardı)

12:45
5 yk etsiz bamya
1 kupa ayran
2 dılım ekmek

Ara
1 elma

19:30

6 yk etsız turlu yemegı
1 buyuk kase yogurt
yagsız salata
ekmek yok

Ara
1 portakal

Spor:45 dk koşu bandı
400 twist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…