günaydın kızlar,
hemen dün yediklerimi yazmak istiyorum
sabah 1 yoğurt(baharatlı)
öğlen nohut
ara öğün; elma
akşam işte burda maf oluyorum yaaaa bir kaşık tavuklu patates yemeği sonra bir dilim pastanın yarısı yarısını oğluma verdim yarım poğaça dayanamıyorum bunlara kahretsinki
Günaydın kızlar.
Karlı bir istanbul günü bugün. Heryer çok güzel. İnşallah hafta sonu da yağar da kartopu oynar, kardanadam yaparız.
Topiğe sanırım dün akşam biri yanlışlıkla yazmış ama allah razı olsun kendisinden tam aradığım şey valla. Hemen hafta sonu yüklüyüm proğramları da başlıyım. bu arada geçenki spk sınavından 2 dersten daha geçmişim. Kaldı 4 ders. Çok kazık yaa.
bugünkü menüm de
sabah: 2 dilim ekmekle yaptığım beyaz peynirli ve domatesli tost
Öğlen
mantarlı tavuk sote
Brokoli ve ayran
Ara
Yarım portakal
akşam
Portakallı kereviz, salata ve yoğurt
spor inşallah leslie ile 3 mil.
Tokum, mutluyum, huzurluyum, eriyorum.
Selam kizlar ben daha once bu takimdaydim hamilelik nedeniyle ayrildim 1 Subatta dogumum var sonra tekrar araniza katilmak istiyorum yeriniz varsa eger 70 kilo oldum 15 kilo aldim hamilelikte
İzkar merhba gepinizden cok ozur dilerim burda elekrrik kesik xildirmakuzereyim su an telefondan girdim 2 saat oldu ekektrik yok
ozgey ve S_A nın bu haftaki kilosu lazım acilllllllllll
sa----79.700 gram
Özgey bildirmedi galiba bir bakayım tekrar
bide diclemin kilosu lazım
inş bir hata yapmamışımdır
3. Takım 241. Etap
S_A ( 80,0/ 79,7 / 0,3 / 0,38% )
fizik ( 67,8 / 68,5 / -0,7 / -1,03% )
yakar76 ( 64,6 / 65,4 / -0,8 / -1,24% )
destinam ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00% )
se_zen ( 54,8 / 55,0 / -0,2 / -0,36% )
winstonlight ( 78,2 / 77,1 / 1,1 / 1,41% )
gölge-çiçeği ( 69,8 / 70,8 / -1,0 / -1,43%)
mattika ( 55,9 / 56,3 / -0,4 / -0,72%)
suhan2 ( 51,6 / 52,0 / -0,4 / -0,78% )
ejje89 (104,8 / 103,7 / 1,1 / 1,04% )
ozgey ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00%)
nihancaccak (69,5 / 67,6/ 1,9 / 2,73% )
diclem47 ( 66,0 ) bildirimde bulunmadı.
3. takım toplam yüzde 0,08%
Teşekkürler, emeğine sağlık.
Kızlar bizde madem perşembe herkes bildiriyor, perşembe kilosunu bildirenden sonra diğerleri alıntılayarak kendikini yazabilir, bir köşede liste halinde durabilir, hatta başkan perşembe akşamı son haline getirir, biz de kontrol ederiz.Hem yanlışlık çıkmaz, hem de perşembe günü zaten bildiriyoruz, hesap, kitap da perşembe kontrol dahil bitmiş olur.
Kizlar kardes takim yardim etmis galiba takim kaptani kim bazilarinizi hatirliyorum s.a mattika suhan ozgey de hamileydi galiba donmus listede 12 kisi gorunuyor su an bana yer yok gibi ama mezun olacak falan varsa bekleyim burasi bana destek oluyor bir an once vermek istiyorum hamilelik kilolarimi kaptan kimse gruba girip giremeyecegim konusunda beni bilgilendirirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?