- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Canim merhaba takim kaptani ben oldum. Hamilelik nasil gidiyor okudumda bu tatli sebepten dolayi 15 kilo almissin kendimi tuaf hissettim burda hep zayiflama adina caba gosterildi sonra bi bebicik geldi yada gekecek hayirlisiyla. Haftaya büyük ihtimalle bir diskalifiyemiz olacak cünkü paylasimi 0 maalesef. Yani yerimiz olacak.
haticecim canım hoşgeldin tekrar aramıza bebişinde sağ salim doğar inşallah bi an önce kucağına alırsın
kilolarıda dert etme kendine en kısa sürede tekrardan vericene eminim ben senin
Canim neyin var neden moralin bozuk ??? Esin sehir disina falan mi gidiyorkızlar benim beynime dur yeme bak diyet yap kilo ver komutları işlemiyor
2 gündür okadar berbat şeyler olduki... dün sürekli ağladım moralim çok bozuktu.. bugün daha iyiyim... elimde sürekli yiyecek bişey var :26:
1 aydır burdayım diyet yapmadım
2 hafta sonra tekrar eşimden ayrılacam... şimdi biraz daha düşünsem bunları tekrar bunalıma bağlicam
Öff ben bu kilolardan çok sıkıldım ya, Yakar bir ara yıldız kayınca dilek tutacaktı, hepimiz bir anda zayıflayacaktık, Se_zen bizi okuyup, üfleyip, bize elverecekti gene zayıflayacaktık, hiçbiri olmadı.Havalar da iyice soğudu, kedi gibi mayışmak, ayağımı bile kıpırdatmamak istiyorum, sürekli aklımda yemekler, sıcak kakaolar, tatlılar.
Ben galiba rahatlığımın sebebini buldum.90 kilo hiç çıkmadığım bir kiloydu birden 90ı görünce panikledim, var gücümle çalıştım ve 80lere düştüm , sonra 80lerin de altına düşünce kocaman bir "ohh" çektim.Lan manyak hala şişmansın işte ama en azından 90larda değilim diye gönül yaylarım gevşedi. Sanki Angelina Jolie olmuşum gibi eski irademi boşladım, tabii şimdilerde iyi ama yarın öbür gün tekrar 80i ve -Allah korusun- 90ı görürsem sil baştan olacak.Pöff acil irade, motivasyon ve güç lazım bana.Yoksa 90lara çıkmam için bir ay böyle uyuşukluk yeter de artar bile bana
Tünaydınlaaar,
İlk geldiğim zamanları okudum burada, çok duygulandım
Klasik herkes (son dönem benle katılanlar) Malkoçoğlu edasıyla gelmiş, herkeste bir diyetler, sporlar havada uçuşmış.
Ben bile Leslie ile spor yapmışım ama bir süre sonra herkesin gönül yayları biraz gevşemiş
Liseden en yakın ve de sıra arkadaşım aradı biraz önce.Gebze'ye gelmiş, salı günü onunla buluşacağız.Lisede de ben topluydum.Ben 80 kiloysam, o 90 kiloydu ve benden epey kısaydı.Şimdi üzerinden 13 sene falan geçmiş ve biz yıllardan sonra ilk kez buluşacağız.
Onun bir kızı oldu, doğum kiloları da eklenmiş (öyle diyor), bu ara sigarayı da bırakmış, kilo almış gene.Bu kilo ne menem şey ya, sürekli hayatımızda.Kızı en son 99 yılında gördüm, o zamanlar ergenliğin de verdiği azmanlıkla 80 kiloydum aradan yıllar geçmiş gene 80e yakınımHadi o doğurmuş, dokumuş kilo almış, bana ne demeli Neyse salı günü hasretlik bitecek, iki azman rahat rahat yer, hasretlik gideririz.
Bu arada Dukan'a devam, omuz altlarımda biraz şişlik hissediyorum sanırım tavuk yemekten kanatlarım ha çıktı, ha çıkacak
Sebzeyle birlikte yeme dönemine geçtiğim için, sebzelerden de su almaya başladım, biraz tartıda fazla çıkmaya başladım, hayırlısı diyorum.
Öff ben bu kilolardan çok sıkıldım ya, Yakar bir ara yıldız kayınca dilek tutacaktı, hepimiz bir anda zayıflayacaktık, Se_zen bizi okuyup, üfleyip, bize elverecekti gene zayıflayacaktık, hiçbiri olmadı.Havalar da iyice soğudu, kedi gibi mayışmak, ayağımı bile kıpırdatmamak istiyorum, sürekli aklımda yemekler, sıcak kakaolar, tatlılar.
Ben galiba rahatlığımın sebebini buldum.90 kilo hiç çıkmadığım bir kiloydu birden 90ı görünce panikledim, var gücümle çalıştım ve 80lere düştüm , sonra 80lerin de altına düşünce kocaman bir "ohh" çektim.Lan manyak hala şişmansın işte ama en azından 90larda değilim diye gönül yaylarım gevşedi. Sanki Angelina Jolie olmuşum gibi eski irademi boşladım, tabii şimdilerde iyi ama yarın öbür gün tekrar 80i ve -Allah korusun- 90ı görürsem sil baştan olacak.Pöff acil irade, motivasyon ve güç lazım bana.Yoksa 90lara çıkmam için bir ay böyle uyuşukluk yeter de artar bile bana
Bakk seninn sözlerinii buluppp kopyaladımm ve tesadüf olmuşş bu yazınıı okuyunca anladımmTünaydınlaaar,
İlk geldiğim zamanları okudum burada, çok duygulandım
Klasik herkes (son dönem benle katılanlar) Malkoçoğlu edasıyla gelmiş, herkeste bir diyetler, sporlar havada uçuşmış.
Ben bile Leslie ile spor yapmışım ama bir süre sonra herkesin gönül yayları biraz gevşemiş
Liseden en yakın ve de sıra arkadaşım aradı biraz önce.Gebze'ye gelmiş, salı günü onunla buluşacağız.Lisede de ben topluydum.Ben 80 kiloysam, o 90 kiloydu ve benden epey kısaydı.Şimdi üzerinden 13 sene falan geçmiş ve biz yıllardan sonra ilk kez buluşacağız.
Onun bir kızı oldu, doğum kiloları da eklenmiş (öyle diyor), bu ara sigarayı da bırakmış, kilo almış gene.Bu kilo ne menem şey ya, sürekli hayatımızda.Kızı en son 99 yılında gördüm, o zamanlar ergenliğin de verdiği azmanlıkla 80 kiloydum aradan yıllar geçmiş gene 80e yakınımHadi o doğurmuş, dokumuş kilo almış, bana ne demeli Neyse salı günü hasretlik bitecek, iki azman rahat rahat yer, hasretlik gideririz.
Bu arada Dukan'a devam, omuz altlarımda biraz şişlik hissediyorum sanırım tavuk yemekten kanatlarım ha çıktı, ha çıkacak
Sebzeyle birlikte yeme dönemine geçtiğim için, sebzelerden de su almaya başladım, biraz tartıda fazla çıkmaya başladım, hayırlısı diyorum.
canım lutfen dıyeceklerıme kırılma ama benım yaptıgım dıyetlerden dıyetisyenlerden bu sitedeki başiarı hıkayelerınden ogrendıgım şu...5 gunluk-1 aylık dıyetler sadece gecici çözümler...insan hayatının tumden degıştirmeli.sporu ve suyu eklemeliyız hemde olabıldıgınce uzun sure.istediğimiz kiloya ulaşsak bile...normal hayata yakınolmayan dıyetlerın sonu yok....çünkü insan pes ettiğinde, aç kalıp 1-2 kıloyu zorla verdıgı gunlere yazık oluyo.emek boşa gidiyo....bu arada belki vucut kaldıramıyo bı rahatsızlık çıkıyo....
bugun de sporumu yaptım.mısafırlerım hala burda senı okuyunce tutamadım kendımı yazım dedim çünkü çok dogal anlatmıssın psikolojını...misafırlere yaptıgım hamurişleri çok olmuştu sabah eşimin annesine gonderdim artanın hepsını şimdi kardeşimle kendı annemlere gonderiyorum.5-6 dılım börek ve 3-4 pogaca ve 3-4 kaşık tatlı ayırdım eşime.eger yemese çöpe atıcam...Allahım affetsin Allahım bu nımetlerı aratmasın inşallah ama ben elimden geleni yaptım fazlalıkları dagıttım başkaları yesın diye.ama evdekileride eşim yemezse mecburen atıcam (eşim ayırmasam nıye ayırmadın derdi.şimdi ayırdım ama gunlerce yemez ...eskıden olsa o yemeyınce dayanamayıp ben yerdım ama şimdi atcam çöpe...)
winston light yanii o sözlerii sen yazmışsınn c anımmm bayıldımmm
Canım kırılmam , çok haklısın.
Ben de bugün düşündüm, geçmişe bayağı bir gittim.Ben ilk kez- ve inşallah son- 90ı görünce çok panikledim ve kocaman bir iradeyle bu işe başladım.Evet sağlıksızdı ama bir 10 kilo verince rahatladım, artık aynalara bakabiliyordum.Sonra vücut kendini kitledi doğal olarak ayroca spor istedi.Tabii bu ben de farklı diyet arayışları yarattı, öyle böyle bir 3 kilo daha verdim.Benim de en başından beri istediğim şey diyet değil de sağlıklı beslenme, yani 1 aylık 6 aylık değil bir ömür boyu.Ama en azından hedefime de çabuk ulaşmalıyım.Yani hem deli gibi alkışlayayım hem de ses çıkmasın istiyorumDediklerinde haklısın, katılıyorum ama içimde ki "bir an önce zayıflamalıyım" sesibi susturamıyorum.
Bir an önce olsun bitsin, sonra bir ömür dikkat edeceğim diyorum.
Öff sıkıldım yani özetle kilolardan.
Her şeyden yiyip ayda 2 kilo verip, 5 ayda hedefime ulaşmak değil, 1-2 ayda bunu başrmak istiyorum.
Ben de biliyorum sağlıksız olduğunu falana filan ama gel de beynime anlat.
Neyse bu ara dukan yapıyorum, bir ömür boyu yapılabilirmiş, bakalım, göreceğiz.
canım bak bi hesap yapalım.Örnegın 80 kılosun.1 Ocak-5 Ocak arası 5 gunde 5 kılo dıyetı yaptın ve 5 veremedın ama 3 kılo verdın dıyelım.yanı 5 Ocakta 77 kılosun.
25 gunde bu kıloda sabıt kalabıldın.yanı 30 Ocakta hala 77 sın.
ama 10 Şubata kadar bu kılolardan 2'nı geri aldıgını duşunelım.sonuç=79+ hayal kırıklıgı+umutsuzluk.(ama 80-79=1 kılo kardasın)
tekrar bı dıyete başlamak ve tekrar kılo vermek yıne 5 gun daha surse tarıh yaklaşık olarak 15 şubat oluyor. yıne 3 kılo verdıgını hayal edelim sonuçta (79-3)kilo 76 ama sabit değil çünkü heran geri alma ve üzülme stresi ar.
yanı 1 Ocak-15 Şubat arası 80-76=4 kılo verdın(tabı 76 kıloda sabıt kalacagın hala garantı değil)...
tebrık ederiz ama zaten normal beslenebilsek 6 haftada en az 7 kılo gıdecek.onca strese ve vucudu zorlamaya gerek varmıkı...hele birde kılo alış sonrası yaşanan hüzne.......
karışık oldu benım dıyete dair ınancım bu...umarım kafanı karıştırmamışımdır.karışık gelirse benım bu hesabı boşver.sonuçta kendın için en ıyısını sen bılırsın ve sen yapmalısın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?