Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlaaar,

İlk geldiğim zamanları okudum burada, çok duygulandım
Klasik herkes (son dönem benle katılanlar) Malkoçoğlu edasıyla gelmiş, herkeste bir diyetler, sporlar havada uçuşmış.
Ben bile Leslie ile spor yapmışım ama bir süre sonra herkesin gönül yayları biraz gevşemiş

Liseden en yakın ve de sıra arkadaşım aradı biraz önce.Gebze'ye gelmiş, salı günü onunla buluşacağız.Lisede de ben topluydum.Ben 80 kiloysam, o 90 kiloydu ve benden epey kısaydı.Şimdi üzerinden 13 sene falan geçmiş ve biz yıllardan sonra ilk kez buluşacağız.
Onun bir kızı oldu, doğum kiloları da eklenmiş (öyle diyor), bu ara sigarayı da bırakmış, kilo almış gene.Bu kilo ne menem şey ya, sürekli hayatımızda.Kızı en son 99 yılında gördüm, o zamanlar ergenliğin de verdiği azmanlıkla 80 kiloydum aradan yıllar geçmiş gene 80e yakınım Hadi o doğurmuş, dokumuş kilo almış, bana ne demeli Neyse salı günü hasretlik bitecek, iki azman rahat rahat yer, hasretlik gideririz.

Bu arada Dukan'a devam, omuz altlarımda biraz şişlik hissediyorum sanırım tavuk yemekten kanatlarım ha çıktı, ha çıkacak
Sebzeyle birlikte yeme dönemine geçtiğim için, sebzelerden de su almaya başladım, biraz tartıda fazla çıkmaya başladım, hayırlısı diyorum.

Öff ben bu kilolardan çok sıkıldım ya, Yakar bir ara yıldız kayınca dilek tutacaktı, hepimiz bir anda zayıflayacaktık, Se_zen bizi okuyup, üfleyip, bize elverecekti gene zayıflayacaktık, hiçbiri olmadı.Havalar da iyice soğudu, kedi gibi mayışmak, ayağımı bile kıpırdatmamak istiyorum, sürekli aklımda yemekler, sıcak kakaolar, tatlılar.

Ben galiba rahatlığımın sebebini buldum.90 kilo hiç çıkmadığım bir kiloydu birden 90ı görünce panikledim, var gücümle çalıştım ve 80lere düştüm , sonra 80lerin de altına düşünce kocaman bir "ohh" çektim.Lan manyak hala şişmansın işte ama en azından 90larda değilim diye gönül yaylarım gevşedi. Sanki Angelina Jolie olmuşum gibi eski irademi boşladım, tabii şimdilerde iyi ama yarın öbür gün tekrar 80i ve -Allah korusun- 90ı görürsem sil baştan olacak.Pöff acil irade, motivasyon ve güç lazım bana.Yoksa 90lara çıkmam için bir ay böyle uyuşukluk yeter de artar bile bana

haticecim canım hoşgeldin tekrar aramıza bebişinde sağ salim doğar inşallah bi an önce kucağına alırsın
kilolarıda dert etme kendine en kısa sürede tekrardan vericene eminim ben senin

tatilim bitti artık bu akşam eve dönüyorum
ama bi taraftanda iyi oldu burda baya bi dağıtmıştım kendimi:))
bu günkü menümü yazayım yavaş yavaş normale dönmeye başlaım
sabah:
2 dilim ekmek
1 zeytin ve peynir
kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş
öğlen:
5 yk makarna(yağsız ve sossuz)
ara:
1 havuç ve 1 portakal (yemedim ama yiycem)
akşam:
yemek yemiycem (akşam yemeklerine bu günden itibaren veda ediyorum kızlar)
ceket aldım onun içine rahat rahat girmem gerekiyo hırs ettim
bu yöntem bende çok işe yaryo bi beden küçük alıyorum sonra hırslanıyorum ne yapıp yapıp içine giriyorum annem bana deli diyo ama kesinlikle bende işe yarıyo bu

kızlar benim beynime dur yeme bak diyet yap kilo ver komutları işlemiyor

2 gündür okadar berbat şeyler olduki... dün sürekli ağladım moralim çok bozuktu.. bugün daha iyiyim... elimde sürekli yiyecek bişey var :26:

1 aydır burdayım diyet yapmadım

2 hafta sonra tekrar eşimden ayrılacam... şimdi biraz daha düşünsem bunları tekrar bunalıma bağlicam

dün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:10 badem

öğle:4-5 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:1 elma

akşam:5 yk yeşil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
1 yk bulgur pilavı

ara öğün:çeyrek nar

Merhaba canim tebrik ederim kaptanligini bir yilda zor verdigim 10kiloyu tekrar aldim ama bu kez o kadar uzun surmeyecek ins hem iki oglan bir esim 3 erkekle iyi zayiflarim gibi geliyor yerinizin olmasina cok sevindim carsamba dogum yapiyorum hayirlisiyla ins haftaya burdayim

haticecim canım hoşgeldin tekrar aramıza bebişinde sağ salim doğar inşallah bi an önce kucağına alırsın
kilolarıda dert etme kendine en kısa sürede tekrardan vericene eminim ben senin

Hosbulduk tatlim nasil gidiyor eskilerden pek kimse kalmamis takimda kilolari hic takmadim zaten yedim de yedim hamilelikte bebegim 3 kiloymus bi 5 kilo gitse dogumda 65le gelsin diyetler lahana corbalari pilates:)))

Canim neyin var neden moralin bozuk ??? Esin sehir disina falan mi gidiyor

canım lutfen dıyeceklerıme kırılma ama benım yaptıgım dıyetlerden dıyetisyenlerden bu sitedeki başiarı hıkayelerınden ogrendıgım şu...5 gunluk-1 aylık dıyetler sadece gecici çözümler...insan hayatının tumden degıştirmeli.sporu ve suyu eklemeliyız hemde olabıldıgınce uzun sure.istediğimiz kiloya ulaşsak bile...normal hayata yakınolmayan dıyetlerın sonu yok....çünkü insan pes ettiğinde, aç kalıp 1-2 kıloyu zorla verdıgı gunlere yazık oluyo.emek boşa gidiyo....bu arada belki vucut kaldıramıyo bı rahatsızlık çıkıyo....

bugun de sporumu yaptım.mısafırlerım hala burda senı okuyunce tutamadım kendımı yazım dedim çünkü çok dogal anlatmıssın psikolojını...misafırlere yaptıgım hamurişleri çok olmuştu sabah eşimin annesine gonderdim artanın hepsını şimdi kardeşimle kendı annemlere gonderiyorum.5-6 dılım börek ve 3-4 pogaca ve 3-4 kaşık tatlı ayırdım eşime.eger yemese çöpe atıcam...Allahım affetsin Allahım bu nımetlerı aratmasın inşallah ama ben elimden geleni yaptım fazlalıkları dagıttım başkaları yesın diye.ama evdekileride eşim yemezse mecburen atıcam (eşim ayırmasam nıye ayırmadın derdi.şimdi ayırdım ama gunlerce yemez ...eskıden olsa o yemeyınce dayanamayıp ben yerdım ama şimdi atcam çöpe...)

Winstonlight

canım bu mesajınıı okurken buldumm burayada kopyalacağımm ne kadar hoş şeyler yazmışsınn sen yaa ne kadar tatlıı birşeysinn tanımadan çok sevdim senii
ALLAHIM gaza fena geliyorumm yazılarınıı okuyuncaa evet neden benn koca karı teyzeler gibii görüneyimm değilmiii bayıldımm bu sözeeeee

bak kopyalıyorumm okudukça bir daha okudum bu sözleriii,,,

Canım, sıkıntı stres yapma.Ben eskiden sabah yarım ekmek yiyen, yağa bala bayılan, yarım kalıp peynire yok demeyen, öğlen ekmekle ne varsa yiyen, akşam 3 çeşitten aşağı (ve tabii ki kızartmalı falan) sofra kurmayan , üstüne de internetten profiterol siparişi veren, özellikle pazarları börek, poğaça, bi koca tava menemen, omlet, sucuklu yumurta ve tabii yanında yarım ekmek ve günde ortalama 1-2 litre kola, şekerli içecekler yiyen-içen birisiydim.İradesiz, yemek için dünyaları veren, iştahlı ve yemek yemekten zevk akan biriydim.
Şimdi günde 3 minik kase yoğurtla günü kapatıyorum.Yani demem o ki, oluyor ve ölmüyorum.Neden sen de yapamayasın? Bu diyet olmaz da başka diyet olur.Önemli olan "yeter artık" demek.Ekmek yemeden insan ölmüyormuş, 19 gündür ağzıma sürmedim, şeker, tuz, yağ kullanmadım, tatlı yemedim.Ben de özel güçleri olan uçabilen biri değilim. Benim gibi şişko, boğazını tutamayan ve yemek için her şeyini feda edebilecek birisi bunu yapıyorsa, sen neden yapamayasın? Neden istediğin kıyafetlere giremeyesin? Neden eşinin dostunun yanında teyze gibi görünesin? Neden sağlık problemleri yaşayasın? Bizim neyimiz eksik manken gibi dolananlardan? Biz de Nişantaşı çocuğuyuz, biz de üniversite mezunuyuz, biz de bir Burhan Altıntop'uz. Önce "iste", sonra gözünü karart ve kendin için bir şeyler yap.Söylemesi kolay deme, ben de bu yola yeni girdim, açım, elim ayağım titriyor, eşime yemek yapmak kabus oldu, mutsuzum, pişmanım (ayı gibi bu hale geldim diye) ama günden güne bu yüklerden kurtuldukça daha da gaza geliyorum.Neden yapamayayım ki diyorum.Bu kadar mı iradesiz, bu kadar mı yemek için dünyasını veren, bu kadar mı çaresizim diye kendime soruyorum."Hayır" diyorum, "ben de yapabilirim" diyorum ve yola devam ediyorum.

Bakk seninn sözlerinii buluppp kopyaladımm ve tesadüf olmuşş bu yazınıı okuyunca anladımm
şişt uyan bakalımm yok öyle koy vermekkkk
bakk eskii mesajınıı okuu bizlere ne demişsinn ne öyle kakaoo falannn
benceee pazartesii günüü eskii winstonn ollve yine sıkılmadan 5 günde 5 kilo diyetine başlaa azıcıkk dahaa devam edersenn 69 a ne kaldıı
bakk banaa 87 kiloyumm
senii okuyorumm her mesajınn zayıflamamm içinn benii motive ediyorr

Canım kırılmam , çok haklısın.
Ben de bugün düşündüm, geçmişe bayağı bir gittim.Ben ilk kez- ve inşallah son- 90ı görünce çok panikledim ve kocaman bir iradeyle bu işe başladım.Evet sağlıksızdı ama bir 10 kilo verince rahatladım, artık aynalara bakabiliyordum.Sonra vücut kendini kitledi doğal olarak ayroca spor istedi.Tabii bu ben de farklı diyet arayışları yarattı, öyle böyle bir 3 kilo daha verdim.Benim de en başından beri istediğim şey diyet değil de sağlıklı beslenme, yani 1 aylık 6 aylık değil bir ömür boyu.Ama en azından hedefime de çabuk ulaşmalıyım.Yani hem deli gibi alkışlayayım hem de ses çıkmasın istiyorum Dediklerinde haklısın, katılıyorum ama içimde ki "bir an önce zayıflamalıyım" sesibi susturamıyorum.
Bir an önce olsun bitsin, sonra bir ömür dikkat edeceğim diyorum.
Öff sıkıldım yani özetle kilolardan.
Her şeyden yiyip ayda 2 kilo verip, 5 ayda hedefime ulaşmak değil, 1-2 ayda bunu başrmak istiyorum.
Ben de biliyorum sağlıksız olduğunu falana filan ama gel de beynime anlat.
Neyse bu ara dukan yapıyorum, bir ömür boyu yapılabilirmiş, bakalım, göreceğiz.

winston light yanii o sözlerii sen yazmışsınn c anımmm bayıldımmm

Teşekkür ederim, işte ilk 10 kiloyu verirken orada böyle Malkoçoğluydum
Yazılarımı tekrar okudum da tekrar şevk dolu oldum.
İlk on kiloyu azimle ve çelik gibi iradeyle verdiysem, son 10 kiloyu neden vermeyeyim, değil mi?
Heytt be gaza geldim
Yola devam, hepimiz çıtır olacağız.
Kendime geldim, çok teşekkür ederim.

Inanın aşırı zorlandım dun..yemekleri akrabalara gondermek için poşetlerken o kadar acele davranıyodumkı kardeşim"abla iyi misin"dedi.eger acele etmesem fıkrım değişecek ve ben butun hamurişlerını eve ayırcam gunlerce de yıycem gıbı geliyodu.yanı dunku sınavımı guç bela geçtım....tabı eşime ayırdıklarımı bugun yemezsem ...

ama bugun de regl öncesi halsızlık başladı 4-5 gun surer sonrada regl olurum...of offff.ne zor bu hormonlarla ugraşmak ya....biz kadınlar gercekten guçlüyüz.erkekler 1 yıl adet olsa bizdeb beter olurlar valla......

Dunku menum:

Aç karnına yeşil çay

09:50
2 dılım ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk lıght peynır
5 zeytın
yarım sıvrıbıber

Ara Yok

14:20
4 yk bamya
2 dılım ekmek
4-5 yk lıght yogurt

18:30 1 elma

19:30
salata
4-5 yk saç kavurma(ev yapımı)
1 yk prinç piavı
yarım kase yogurt

Ara:1 portakal

Spor:45 dk koşu bandı
500 twist

Su:2 lt

Günaydın kızlar, dün akşama kadar evde bir sürü misafir geldi. Gelenlerde gece 1 e kadar oturdu. hem mahalle den hemde işten arkadaşlar vardı. Poğaçalar börekler havada uçuştu ne yazık ki. Bende yedim o kadar irademe sahip olamadım. Tartıya da çıkmadım. Korkuyorum şimdi çıkamıyorum üstüne.

gunaydın ıyı pazarlar

bızdede dun mısafır vardı ve börekler browniler hem yendı hemde kaldı , bende bugun bısmıllah dedım basladım

guzel bır kahvaltı yaptım aksama brokolı haslayıp yemeyı planlıyorum...

sbh tartıldgımda 67,0 çıktım yanı 600 gr daha gıtmış ama kahvaltıda coştum yıne....regl halsizliği mahvedıyo benı tatlıya yataga yorgana aşık oluyorum bu donemde

Günaydınlar,
Eşimin iş olayı stresinde gerildik, gerildik ve akşam stresimiz dışarı çıktı.
Çok kıytırık bir şey yüzünden tartıştık tam da yemeğe başlarken.
Burnumdan geldi resmen, yemeği yemedim, kahvaltı bile etmedim daha, canım sıkkın.
Diyet açısından iyi oldu , psikolojik açıdan kötü oldu
Belki kendimi dışarı atıp, saatlerce dolaşırım.
Bana kötü başlangıç oldu ama hepinize huzurlu, mutlu bir pazar günü dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…