Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese
geçen hafta 63,400
bu hafta 64,200
iyi değil mi kızlar
kilo verenleri şimdiden tebrik edeyim.

Son düzenleme:
günaydın herkese

malesef diyetime nazar değdi bende tabi rahat durmadım kaçamak yaptım hemde çok bu hafta ki kötü skorum şu ama Allhtan almamışım bu bile bişey

geçen hafta ; 78
bu hafta : 77,7

yani sadece -300 gram olsun buda bişey diyorum ağzımı tutamazsam böyle olur haftaya zımba gibi gelicem inşallah

gunaydın hepinize

geçen hafta 68.5
bugun 67.2
giden 1,3:nazar:

çok mutluyum koşu bandı çok işe yaradı.... 4-5 gun sonra regl olurum heralde umarım o dönemıde atlatırım güzelce....

dün bi dergi aldım ebru şallının resmi vardı başında ondan bitki karışımı tarifi falan almışlar....
sabah detoksu olarak

1 su bardagı ılık su
yarım limonun suyu
1 çay kasıgı balı tavsiye etmiş bugun içtim aç karnına içilecek ve 1 saat bişey yenmeyecekmiş.

bu karışımı içtikten sonrada yarım saat plates yaptım....akşamada inşallah 1 saat koşu bandında yuruycem yıne

Günaydın kızlar 15 dk sonra yürüyüşe gidiyorum. gene 6 km yürürüm.

bu hafta kilomu aynı bildirmek zorundayım. abim dün oyun konsolunu tamire götürdü allahtan garantisi vardı ( tabii garanti kapsamına girermi bilmiyorum öküz gibi üstünde zıplamış abim) okadarda ekranda uyarıyor stepin üstünde tepinme diye

geçen hafta ölcülerimi almıştım bu sabah tekrar aldım aynı cıktı .

bugün diyetimin 5. günü

sabah kahvaltımı ettim

1 dilim kepek ekmek
2 çeşit light peynir her birinden 1 lokmacık aldım
bir çay kaşığı kadar bal yedim...

öğlene ise salata et ayran var.

hadi kızlar güzel güzel bildiirn kilolarınızı emi öptüm sizi şaaap şuup

günaydın çıtırlar

yarım saattir siteye girmeye calısıyorum , pc güncelleme yapacagı tuttu , kahvaltımıda yapamadım...

dıyetımde 2.günüm...çok guzel gıdıyor.....kılom aynı baskanım valla sabahtan gırdım korkumdan nolur ne olmaz :))

se_zen

Geçen hafta : 54
bu hafta: 53,4
Fark: 0,6

se_zen / 54 / 53,4 / 0,6 / 1,11 %

Çok değil kızlar ama bugün 4 senedir üzerime olmayan gömleğimi giydim. Çok mutluyum o yüzden.

günaydın kızlar nasılsınız
ben nasıl anlatsam bilemiyorum ki sezen sanırım beni öldürecek ama kaçış yok evet sölüyorum
bu haftaki kilom :52.0
çok üzgünüm sezencimya ama belliydi böle olacağı bu hafta çok kötü geçti dikkat etmedim hiç daha fazla bile beklliyodum resmen göbeğim çıktı

tamam canım

kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlere kocaman desteklerimi gönderiyorum pes etmek yok..
ben sabah 88.700 geldim kilom 2 gündür çok oynuyor sanırım ödemim var 4 gözle regl bekliyorum hamile olmadığım bi netleşsin beni kim tutar..Allahım ne olur hamile olmayayım..:18:

günaydınnnnnnn.48likler .nasılsınız. kaç kilo vediniz bakem . ha ha ha muhaaaaaa. ben deniz de fazla değil,91600den bu sabah itibariyele 89300 düşmüş bulunmaktayım.2300gram yupppiiiiiiiiiii.4 günde hemde. ben mutluyum ben mutluyum mutluyum

bukadar sık kilo alıp vermekten çatlaklarım çıkıcak
bu günkü menüm:
1 fincan nescafe
1 dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
ara:
1 bardak ayran
öğlen ve akşamı bilmiyorum bişey yersem yazarım gene arazim var bugün dışarda bişey yiyebilirim.

günaydın
geçen hafta:66.6
bu hafta:67.5
bir ileri bir geri gidiyorum.Kar tatili yaramadı evde kalınca şiştim geri.Sürekli hareket etmem gerek demekki

ben bikaç gündür misafirim :) sabah tartıldım 57.8 çıktım. önümüzdeki hafta 56 ya inicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…