Spor ve duş tamam.
Amaaan her hafta birinci olacak değiliz ya bacılar, bu hafta da başka bir takım sevinsin
@Suhan,
Bacım 2 kilo fazlayla sen ağlıyorsan, benim göbeğime harakiri yapmam lazım değil mi?
"Sen şişmansın rahat verirsin" deme, bu hafta 200 gram üstü vermiş olursam evde halaya başlayacağım o derece bazen inat ediyor, gitmiyorlar kilolar.
Şöyle düşün bacım, her hafta sadece ama sadece 250 gram bile versen, 2 ay sonunda hedefindesin ki haftada 250 gram bence verilmeyecek bir kilo değil.Bense haftada 2,5 kilo versem anca..ki bu da ayda 10 kilo eder, bu da biraz imkansız.
Polyannacılık gibi olacak ama beterin beteri var kardeş, benim kiloları düşün, "evlerden uzak" de, şükret, mutlu ol
benim hedef 55 ama ne zaman mı derseniz 2013 nisan sonu
Selam kizlar yarin tarti gunu ya ben de kendime ceza verdim bugun meyve gunu yaotim saat basi bir meyve yiyorum portakal ya da elma 20 dk sa pilates yaptim
Mekikçilere yakışıyor mu bu ağlanmalar bacım?
Sen de Mart sonu demiştin, gel onu Nisan sonu yapalım, el ele buralardan gidelim.
Se_zen ve ekibi de hırslarından kendilerini yemeğe versinler
Bazen şişeriz, bazen üzülürüz, bazen modumuz düşer ama bu bizim şişman olmamız için bahane mi?
Yiyince insan mutlu mu oluyor? Hayır.
Şiştik mi? Daha hafif yiyelim, hem şişimiz iner, hem rahat hissederiz, hem kilo veririz.
Regl mi olduk, gene hafif yiyelim, o süreci değerlendirelim.
Modumuz mu yok, yiyince mod yükselmeyeceğine göre, gene az yiyelim.
Bahane aradık mı çoook buluruz ama giden geçen günler bacılar, pes etmeyelim, dertlenmeyelim ama 100 gram ama 1 kilo vere vere ince günleri hep beraber göreceğiz inşallah.
Kaçamak yapmak isteyenler bir zahmet totolarına, göbeklerine, bacaklarına, bellerine, kollarına baksınlar lütfen.
Tipimizden memnunsak yiyelim, ya da şu boğazı tutup, sporla destekleyip şu işi artık bitirelim.
Mutsuzluk yok, bu işi hep birlikte er ya da geç bitireceğiz inşallah.
hadi ya. rakibimede bak. ben burda kendime acıyıp mızmızlanırken millet neler yaparmış. yarın moraracam desene
bir cee dedim kayboldum gibi ama öyle değil..sizleri okuyorum..biraz tanıyım bende yazacam.
bu arada başıma geleni sormayın tam regl oldum sandım hafif kanamam lodu 2 gündür gerisi yok..bunu hayatımda birde kızımda yaşamıştım.3 gündür bir kabusun içinde yaşıyorum işi çocukları herşeyi bi kenara attım bu kiloyla düşünmek bile beni mahvetti..test yapmaya korkuyorum sabırla gerisini bekliyorum..birazda ondan sizlere katılamadım.bu arada gecen cuma diyetisyende 90 gelmiştim,bu sabah 87.400 gördüm..diyetisyene öğle vakti gittiğimden o aç kilom değildi sanırım ama beni tek sevibdiren bu oldu bu hafta..
Size bugünkü spor kostümümü anlatayım
Yok dünkü gibi yaptım tek farkla; geçen ecnebi videolarını gene ajan gibi izlerken nerdeeen nereye bir videoya gittim.
Bir videoda hatun şunu yapıyordu; bir yumurtanın beyazını ayırıp alıyorsunuz, çırpıp suratınıza boca ediyorsunuz, sonra incecik tuvalet kağıtlarını yüzünüze yapıştırıp bekliyorsunuz, yumurta akı alçı gibi donuyor surattaSonra çıkarınca hem peeling oluyormuş, hem siyah noktalar gidiyormuş, hem de yumoş bir suratınız oluyormuş.Bunu yaptıktan sonra nemlendirici olsun hesabı diye hatun yumurtanın sarısını da krem gibi sürüp , sonra yıkıyordu.Ben o kadar suratımı omlete çeviremem diye sarı faslını kullanmadım.
Spor yaparken kurusun diye suratım tuvalet kağıdına sarılı sporumu yaptım.Sonra bir sigara tüttüreyim dedim, tabii nerdeyse ağzım da peçeteye sarılı unutmuşum, suratım alev alıyordu resmen sigarayı yakacağım derken.Boşuna "sigara öldürür" demiyorlar.
Sabah bir portakal yedim, hala onla duruyorum haa 1 litrede su içtim.Çoook tokum, ya da olmak zorundayım işte
Bugün eski 40 beden eteğimi giydim, yok arkadaş hala içinde dombili gibiyim, düğme kapansa da görüntü kirliliği değişmiyor.
Gerçi o 40 bedene girdiğim zaman 70 kiloydum, şimdi ne demeye ısrarla bu kiloda kendimi içine sokuyorum o da ayrı bir şuursuzluk ifadesi işte...
Ama çok hırslandım gene, artık ağlanmayacağım, bu işi inşallah bitireceğim.Nisan sonu dedim, ölmek var dönmek yok üleeeyn.
Duyun beni 48likler, dukancılar, fakir prensçiler, lapacılaar..
hergün atraksiyon ne renkli hayatın var yaaa
[/LEFT
sanki fazla yediğimde tartı benim agzımı kırıyordu. aslında vücutta bi sistemn olsa. fazla yiyince elektrik verse:)))))))) sadistmiyim ne:))))))))))))bişey farkettim. eşim dediki artık yatak gıcırdamıyor:)))))))) kilodan ki o benim 105kg oldugmu bilkmiyordu. 90kg sanıyordu.suan rahatca yatıyorum. eskiden kımıldamaya korkuyordum. ağlanacak haldeymişimde laylaylomdaymışım. tüh be:2:
bebeğim daha 11 aylık kilolar yerinde eşim uzun süre yanımda olmayacak bu dönemde olmasın inşaallahoooo tebrikler . çok güzel bir haber.kilo vermen yani. eğer istemiyorsan inşallah değilsindir. hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?