Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ya haklısında olmuyo işte öle baksana aylardır yerimde sayıyorum buda canını sıkıyo insanın yaza kadar benim ideal kiloma gelmem lazım

selam kızlar
öğlen balık yedim sadece
çok şişim.ya. haftasonu rahat olan pantolon sıkmaya başladı.parmağımdaki yüzük dönmüyor resmen. neyse kızlar haftaya gümbür gümbür gelecem. bu haftanın acısı çıkmalı.

Size bugünkü spor kostümümü anlatayım

Yok dünkü gibi yaptım tek farkla; geçen ecnebi videolarını gene ajan gibi izlerken nerdeeen nereye bir videoya gittim.
Bir videoda hatun şunu yapıyordu; bir yumurtanın beyazını ayırıp alıyorsunuz, çırpıp suratınıza boca ediyorsunuz, sonra incecik tuvalet kağıtlarını yüzünüze yapıştırıp bekliyorsunuz, yumurta akı alçı gibi donuyor suratta Sonra çıkarınca hem peeling oluyormuş, hem siyah noktalar gidiyormuş, hem de yumoş bir suratınız oluyormuş.Bunu yaptıktan sonra nemlendirici olsun hesabı diye hatun yumurtanın sarısını da krem gibi sürüp , sonra yıkıyordu.Ben o kadar suratımı omlete çeviremem diye sarı faslını kullanmadım.

Spor yaparken kurusun diye suratım tuvalet kağıdına sarılı sporumu yaptım.Sonra bir sigara tüttüreyim dedim, tabii nerdeyse ağzım da peçeteye sarılı unutmuşum, suratım alev alıyordu resmen sigarayı yakacağım derken.Boşuna "sigara öldürür" demiyorlar.

Sabah bir portakal yedim, hala onla duruyorum haa 1 litrede su içtim.Çoook tokum, ya da olmak zorundayım işte
Bugün eski 40 beden eteğimi giydim, yok arkadaş hala içinde dombili gibiyim, düğme kapansa da görüntü kirliliği değişmiyor.
Gerçi o 40 bedene girdiğim zaman 70 kiloydum, şimdi ne demeye ısrarla bu kiloda kendimi içine sokuyorum o da ayrı bir şuursuzluk ifadesi işte...

Ama çok hırslandım gene, artık ağlanmayacağım, bu işi inşallah bitireceğim.Nisan sonu dedim, ölmek var dönmek yok üleeeyn.
Duyun beni 48likler, dukancılar, fakir prensçiler, lapacılaar..

Selam kizlar yarin tarti gunu ya ben de kendime ceza verdim bugun meyve gunu yaotim saat basi bir meyve yiyorum portakal ya da elma 20 dk sa pilates yaptim

benim hedef 55 ama ne zaman mı derseniz 2013 nisan sonu

Mekikçilere yakışıyor mu bu ağlanmalar bacım?
Sen de Mart sonu demiştin, gel onu Nisan sonu yapalım, el ele buralardan gidelim.
Se_zen ve ekibi de hırslarından kendilerini yemeğe versinler

Bazen şişeriz, bazen üzülürüz, bazen modumuz düşer ama bu bizim şişman olmamız için bahane mi?
Yiyince insan mutlu mu oluyor? Hayır.
Şiştik mi? Daha hafif yiyelim, hem şişimiz iner, hem rahat hissederiz, hem kilo veririz.
Regl mi olduk, gene hafif yiyelim, o süreci değerlendirelim.
Modumuz mu yok, yiyince mod yükselmeyeceğine göre, gene az yiyelim.

Bahane aradık mı çoook buluruz ama giden geçen günler bacılar, pes etmeyelim, dertlenmeyelim ama 100 gram ama 1 kilo vere vere ince günleri hep beraber göreceğiz inşallah.

Kaçamak yapmak isteyenler bir zahmet totolarına, göbeklerine, bacaklarına, bellerine, kollarına baksınlar lütfen.
Tipimizden memnunsak yiyelim, ya da şu boğazı tutup, sporla destekleyip şu işi artık bitirelim.

Mutsuzluk yok, bu işi hep birlikte er ya da geç bitireceğiz inşallah.

Selam kizlar yarin tarti gunu ya ben de kendime ceza verdim bugun meyve gunu yaotim saat basi bir meyve yiyorum portakal ya da elma 20 dk sa pilates yaptim

hadi ya. rakibimede bak. ben burda kendime acıyıp mızmızlanırken millet neler yaparmış. yarın moraracam desene

dediklerin çok doğru. inan oturup öyle beygir gibi yemiyorum. her yerim şiş tartıda fazla çıkmak modumu biraz düşürdü. bende regl oldum mu 8-10 gün sürer beni mahvediyor. akşam mesela karnabahar sadece yedim. sabah az ekmek peynir okadar yani yemede bir sıkıntım yok az yemeye alıştım. sıkıntım bu şişlikler çatlayacam.

Son düzenleme:
bir cee dedim kayboldum gibi ama öyle değil..sizleri okuyorum..biraz tanıyım bende yazacam.
bu arada başıma geleni sormayın tam regl oldum sandım hafif kanamam lodu 2 gündür gerisi yok..bunu hayatımda birde kızımda yaşamıştım.3 gündür bir kabusun içinde yaşıyorum işi çocukları herşeyi bi kenara attım bu kiloyla düşünmek bile beni mahvetti..test yapmaya korkuyorum sabırla gerisini bekliyorum..birazda ondan sizlere katılamadım.bu arada gecen cuma diyetisyende 90 gelmiştim,bu sabah 87.400 gördüm..diyetisyene öğle vakti gittiğimden o aç kilom değildi sanırım ama beni tek sevibdiren bu oldu bu hafta..

oooo tebrikler . çok güzel bir haber.kilo vermen yani. eğer istemiyorsan inşallah değilsindir. hakkında hayırlısı

OOOO ümitsizlik yok. bakın bana .aç susuz su içmekten wc le kanka olan fakir ama gururlu bir hemşire.winston aslında kurabiyerli yerken totomu düşünsemde o ayrı bir zevk kankidaş yahu. pek bi tatlı oluyor. şöyle bir durum var yalnız. kızım yiyor ben yiyorum .bide ondan gizli agzıma atıyorum. kimi kandırıyorsam. yarın sabah bekle beni tartı. agzını burnunu kırarım senin 9lu rakamı görürsem eger.

[/LEFT
sanki fazla yediğimde tartı benim agzımı kırıyordu. aslında vücutta bi sistemn olsa. fazla yiyince elektrik verse:)))))))) sadistmiyim ne:))))))))))))bişey farkettim. eşim dediki artık yatak gıcırdamıyor:)))))))) kilodan ki o benim 105kg oldugmu bilkmiyordu. 90kg sanıyordu.suan rahatca yatıyorum. eskiden kımıldamaya korkuyordum. ağlanacak haldeymişimde laylaylomdaymışım. tüh be:2:​

hergün atraksiyon ne renkli hayatın var yaaa

selam diyetdaşlarım;

valla bu hafta hiç iyi gitmedim tartıda rakam yine düşük ama beni motive etmedi şubat sonu hedefimi tutturdum bu ay sonuki hedefim 74 inşallah vereceğim daha fazla dikkat haftayadan itibaren kendim evden getircem yemeklerimi yemekhaneyde gitmiycem haşlama felan burda yiycem kar dolayısıyla yine annemdeyiz oğlumda sabah peşimden nasıl ağladı akşam alışverişe gittim iç kıyafetler almak için diyet işe yaramış onlar bile 1 beden küçülmüşler çok sevindim valla 44 artık bana çok rahat oluyor ben 42 keri zorluyorum yakın zamanda 76 lık wistonun yanından geçip gideceğim inşallah

he bu hafta kar dolayısıyla sporda yan yattı gidemiyorum malesef emirle koşturuyoruz evde

şimdide 80 oldum de canım valla sen 105 e nasıl çıktın bilmiyorum ama ben hiç fark etmedim 95 e nasıl geldiğimi gözlerimi bir açtım tartı 95 gösteriyor​

benim eşimde bana 80 varmısın diyorken ben 90 olmuşum.umarım geldiğinde gözlerine inanamayacak kadar cok şaşırtırım onu..

işin en kötü tarafıda o. kilo aldığını hiççççççççççç farketmiyorsun. bir gün acı gerçekle yüzleşiyorsun. ozaman kafana dank ediyor ne yaptım ne yapmışım ben diyorsun. ama sevindiğim şey ya aynen devam diyip yeseydim allah korusun bu fikir şimdi bana kabus gibi geliyor. ben çok mu hava girdim bilmem ne kilolu insan görünce kızıyorum resmen . niye birşeyler yapmıyorlar niye rahatsız olmuyorlar diye.(hiç kendi halime bakmıyorum da)

oooo tebrikler . çok güzel bir haber.kilo vermen yani. eğer istemiyorsan inşallah değilsindir. hakkında hayırlısı
bebeğim daha 11 aylık kilolar yerinde eşim uzun süre yanımda olmayacak bu dönemde olmasın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…