- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sen yine erken davranmışsın..oğluşum olmadan 76 civarıydım ne kadar kiloluyum diye diyete başlamıştım ilk defa 90ları gördüm ve insna ümitsizliğe kapılıyo bir an bu kiloları ne kadar zamanda nasıl vereceğim diye..ama zaman hızlı geciyo sabreden kazanıyo aslında öyle cok sıkı diyete bile gerek yok önemli olan sabırla belli bir sınırı gecmemek..işin en kötü tarafıda o. kilo aldığını hiççççççççççç farketmiyorsun. bir gün acı gerçekle yüzleşiyorsun. ozaman kafana dank ediyor ne yaptım ne yapmışım ben diyorsun. ama sevindiğim şey ya aynen devam diyip yeseydim allah korusun bu fikir şimdi bana kabus gibi geliyor. ben çok mu hava girdim bilmem ne kilolu insan görünce kızıyorum resmen . niye birşeyler yapmıyorlar niye rahatsız olmuyorlar diye.(hiç kendi halime bakmıyorum da)
sen yine erken davranmışsın..oğluşum olmadan 76 civarıydım ne kadar kiloluyum diye diyete başlamıştım ilk defa 90ları gördüm ve insna ümitsizliğe kapılıyo bir an bu kiloları ne kadar zamanda nasıl vereceğim diye..ama zaman hızlı geciyo sabreden kazanıyo aslında öyle cok sıkı diyete bile gerek yok önemli olan sabırla belli bir sınırı gecmemek..
selam diyetdaşlarım;
valla bu hafta hiç iyi gitmedim tartıda rakam yine düşük ama beni motive etmedi şubat sonu hedefimi tutturdum bu ay sonuki hedefim 74 inşallah vereceğim daha fazla dikkat haftayadan itibaren kendim evden getircem yemeklerimi yemekhaneyde gitmiycem haşlama felan burda yiycem kar dolayısıyla yine annemdeyiz oğlumda sabah peşimden nasıl ağladı akşam alışverişe gittim iç kıyafetler almak için diyet işe yaramış onlar bile 1 beden küçülmüşler çok sevindim valla 44 artık bana çok rahat oluyor ben 42 keri zorluyorum yakın zamanda 76 lık wistonun yanından geçip gideceğim inşallah
he bu hafta kar dolayısıyla sporda yan yattı gidemiyorum malesef emirle koşturuyoruz evde
ah ya bu çocuklar benim kuzumdda hergün ağlıyor arkamdan, bende o yüzden sessizce çıkıyorum o uyurken, o zaman bir sorun olmuyor. Yoksa anne birazcık daha oynayalım, anne daha çok oynayalım diye peşimde dolanıp duruyor. Sürekli anne evcilik oynayalım diye evde geziyor yavrucak. Hiç kıyamıyorum ben bu kuzucuklara.
Sen de spor yapabilseydin çok daha iyi verirdin kesin, zaten sana bu kadar kilo verdiren dukan dan çok spor oluyor. dukan amca da yardımcı oluyor buna ama başka diyetlerle bile bu kadar spor yaparak rahat verirdin.
eee ye canım bitanee nefsini köreltOf ya esim cig kofte getirmis ne yapcam ben simdi acil destek istiyorum kizlar
kızlar winstonligt a benden kocaman bir alkış.bir de
Sendeki ne azim miiş bacımmmmmmmmm
Şu dediğin sporu akşam çikolata yedim diye yapayım dedim anacım 5. dakika da köpeler gibi dilim dışarıdaydı. Sadece 7 dakika dayandım. Ben normalde bile koşamam o ne öyle ya. Spor olsun diye eklememişler kız onu oraya. Onlar boks maçına ya da olimpiyatlara hazırlanıyor sadece. Sen yanlış anlamışsın. Tamam ingilizce hocasısın falan ama belki boşluğuna dek gelmiştir, belki vümle içinde farklı bir anlamı vardır yanlış anlamışsındır. Sen onu boşver şekerim bak ben sana bulunca onn benzeri ama insanların yapabileceği türden olanı var onun adını yazayım da onu yap bacım sen. Yoksa sen her yazmadığında allah korusun ben acaba kalp krizi mi geçirdi ki kızcağız diye düşünecem haberin olsun.
selam çıtırcıklar....bugün 4te cıktım işten. çocukluk arkadasımda izinliydi.biz kayınvalide olayına girip bi yürümüşüzki kendimize geldiğimizde 1saattir yürüdüğümüzü farkettik. ellerim soguktan yarılmış vaziyette. len dedim otobüse binip dönelim bari donduk resmen. sonra yok be hadi yürüelim dedik. kız zaten 175 boyunda 58kg . ben kendim için arkadasımı iyice minnak ettim.gelirgelmez duş aldım . sonraaaa tartıya cıktım. itiraf etmem gereken bişey var. hafta sonu winstonun dediği diyeti yaptım ama akşamları yediğim pasta ve çikolatayı söylememiştim.yani tam anlamıyla pazartesi basladım diyete.ve bugün 4.günüm bitiyor ki tartıya cıktıgımda cok mutlu oldum. 4 günde bu kilo benim için,nasıl desem,2yıldır 100ve 90 üstü olupta simdi ilk defa bu rakamları görmek beni çok mutlu etti.48likler tamam hala 2 katınız olabilirm ama eskiden 2.5 katınızıdım insallah tekrardan 70kiloya dönerim.çok tesekkür ediyorum hepinize.bu grup bana mükemmel geldi. sizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?