Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sen yine erken davranmışsın..oğluşum olmadan 76 civarıydım ne kadar kiloluyum diye diyete başlamıştım ilk defa 90ları gördüm ve insna ümitsizliğe kapılıyo bir an bu kiloları ne kadar zamanda nasıl vereceğim diye..ama zaman hızlı geciyo sabreden kazanıyo aslında öyle cok sıkı diyete bile gerek yok önemli olan sabırla belli bir sınırı gecmemek..

bizler sanki o kiloları bir haftada aldıkda 1haftda verelim istiyoruz. dediğin gibi sabır ve dikkat etmekle vereceğizde nerde o sabır bendee.

Selam kızlar,
Bende öğlen arkadaşlar ısrar edince dışarı çıktım, diyetteyim dememek için , yoksa uğraş dur,
Gittim salata yedim, ama şu soslu salatalardan sonra pişman oldum ama bi fırsatını bulup leslie bacı ile 40 dakika yürüdüm yediklerimin herhalde yarısını yakmışımdır. Ya da umarım yahu o kücük şeyleri yiyosun 1 dakikada 400 kalori alıyorsun sonra 1 saat spor yapıyorsun anca 100 kalorisini yakıyorsun ne kadar adaletsiz ya. Çok acımasız hayat kızlar. Bu arada acep bu lesli bacı ile kaç kalori harcanıyor ki. geçen bayaa bir bakındım ama bulamadım. Bilen var mı acep

ah ya bu çocuklar benim kuzumdda hergün ağlıyor arkamdan, bende o yüzden sessizce çıkıyorum o uyurken, o zaman bir sorun olmuyor. Yoksa anne birazcık daha oynayalım, anne daha çok oynayalım diye peşimde dolanıp duruyor. Sürekli anne evcilik oynayalım diye evde geziyor yavrucak. Hiç kıyamıyorum ben bu kuzucuklara.
Sen de spor yapabilseydin çok daha iyi verirdin kesin, zaten sana bu kadar kilo verdiren dukan dan çok spor oluyor. dukan amca da yardımcı oluyor buna ama başka diyetlerle bile bu kadar spor yaparak rahat verirdin.

Selamlar,
Şirket görüşmesi iyi geçti.Artık salı ve perşemleri mesai sonrası ders yapacağız, eşimin de işi oraya yakın, o da beni bekleyecek, derken eve dönmemiz 9u falan bulacak.Adamların dibinde de ders arasında portakal çıkarıp yemek pek bir haşoca olacak ama bakalım, bir çaresine bakmalıyım.

Yarın da başka şirket tanışmasına gideceğim, bu ara epey yoğun ve inşallah ince olacağım.

Ayağımda topuklu çizmeler, üzerimde siyah elbisemle bugün çok mutluydum.Ama eve gelip, pofidik terlik ve eşortman ikilisini giyince, havam söndü birden külkedisi oldum

Meyve gününü patlattım valla, az önce eve gelip dolaba saldırdım.Ekmek arası peynir yedim.
Akşama portakal yiyip, bir de spor yapacağım.
Yarından ümidim hiç yok, bari 50 gram da olsa oynasa ne güzel olur.
Ama haftaya daha iyi olacak her şey, inanıyorum.

bugun diyet iyi de değil kötü de değil.... gerçi tatlı krizindeyım hatta şu an probis yıyorum...
bugun spor da yapmıycam çünkü elimi kolumu kaldırcak halim yok....bakalım yarın kaç çıkacam

bizimki henüz konuşmuyor konuşunca eminim onuda diyecek beni görünce kimsenin kucağına gitmiyor benim kucağımda benimle oynuyor ben ona annem canım annem şarkısını söylüyorum oda duygusal duygusal yüzüme bakıyor bitiyorum o zaman

inan bana daha önce de diyet yaptım ve spor yaptım hiç bu kadar verememiştim bu dukandan kaynaklı yada bir gün protein diğer gün sebze yemekten kaynaklıda olabilir valla kızlar canım neler istiyor neler tez elden bu kiloları verip güçlendirmeye geçip serbst ögünleri elde etmeliyim

bugün yediklerim
sabah:1 kabak yarım kk peynir ve 1 yumurta ile omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
5 badem
öğle:special k ve süt
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:6-7 yk kıymalı karnabahar
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt

spor:60 dakika spor salonu + 200 mekik

Kızlar akşam yemeğimi yedim
1 kae sebze çorbam
1 kase yoğurt
sonra da yarım tadelle yedim. 150 kalori

Bir ısırıkçık alacaktım nefsim körelsin diye , ama işte bütün kaçamklar böyle başlıyor diye baktım yarısı yok, pişmanlıktan çikolatanın tadı gelmedi ağzıma.

kızlar winstonligt a benden kocaman bir alkış. bir de
Sendeki ne azim miiş bacımmmmmmmmm
Şu dediğin sporu akşam çikolata yedim diye yapayım dedim anacım 5. dakika da köpeler gibi dilim dışarıdaydı. Sadece 7 dakika dayandım. Ben normalde bile koşamam o ne öyle ya. Spor olsun diye eklememişler kız onu oraya. Onlar boks maçına ya da olimpiyatlara hazırlanıyor sadece. Sen yanlış anlamışsın. Tamam ingilizce hocasısın falan ama belki boşluğuna dek gelmiştir, belki vümle içinde farklı bir anlamı vardır yanlış anlamışsındır. Sen onu boşver şekerim bak ben sana bulunca onn benzeri ama insanların yapabileceği türden olanı var onun adını yazayım da onu yap bacım sen. Yoksa sen her yazmadığında allah korusun ben acaba kalp krizi mi geçirdi ki kızcağız diye düşünecem haberin olsun.

Bak pump ıt up diye video var indirip yapabilirsin hem eğlenceli hemde bunla benzer ama daha fazla yapılabilecek bir şey. Hoş ben onu bile yapamamıştım hem daha güzel hatunlar var ayrıca kocanın boxer ı ile de yapılabilir kızlar çünkü boks şortu ile yapıyor, Ama kocan görmesin o hatunlar ile spor yaptığını. En azından ben kocacımdan köşe bucak saklıyorum video yu. 1,5 saatlik bir video. Bölüm falan da atlayabilir, sorunlu bölgen üzerinde daha fazla çalışabilir ayrıca da dondurma gibi erirsin.

selam çıtırcıklar....bugün 4te cıktım işten. çocukluk arkadasımda izinliydi.biz kayınvalide olayına girip bi yürümüşüzki kendimize geldiğimizde 1saattir yürüdüğümüzü farkettik. ellerim soguktan yarılmış vaziyette. len dedim otobüse binip dönelim bari donduk resmen. sonra yok be hadi yürüelim dedik. kız zaten 175 boyunda 58kg . ben kendim için arkadasımı iyice minnak ettim.gelirgelmez duş aldım . sonraaaa tartıya cıktım. itiraf etmem gereken bişey var. hafta sonu winstonun dediği diyeti yaptım ama akşamları yediğim pasta ve çikolatayı söylememiştim.yani tam anlamıyla pazartesi basladım diyete.ve bugün 4.günüm bitiyor ki tartıya cıktıgımda cok mutlu oldum. 4 günde bu kilo benim için,nasıl desem,2yıldır 100ve 90 üstü olupta simdi ilk defa bu rakamları görmek beni çok mutlu etti.48likler tamam hala 2 katınız olabilirm ama eskiden 2.5 katınızıdıminsallah tekrardan 70kiloya dönerim.çok tesekkür ediyorum hepinize.bu grup bana mükemmel geldi. sizi seviyorum.

kızlar sevgili abim benim nintendo wii nin stepini dün kırmış birde bugün söyledi evde başka tartımız yok
ben yarın kilomu aynı yazacam kafadan atamam ya

bu arada:

hazeran canım hedef kilonu belirttiysen görmedim o bana mutlaka lazım en geç yarına kadar.

destinam canım umarım yarın gelebilirsin foruma gelemezsen mutlaka facebooktan yaz

birde misafir arkadaşlarda yarın bildirsinler kilolarını listelerde olmayacaklar ama en azından takım içi derecelerimizde onlarıda yazarız

Şimdi neden sinirlendiğimi, kendimi patates çuvalı gibi hissettiğimi, ve eşimin donuyla spor yaptığımı anladın mı?
Bacım bu spor şeysine, 100 kilo ve hatta üzeri olanlar başlamış.Ve gün gün sonuçları koymuşlar, ben gibi dombililer 60 gün sonunda o gözleri çekik abla gibi olmuşlar, hem savaşçı gibi kaslı, hem fit, hem zayıf.Herifler de komando gibi olmuşlar.
Düşününce hadi ordan, günde 1 saat egzersizle Akrep Nalan, savaşçı ince bir hatun olabilir mi diyorsun ama alıştırmaları eğer gün gün izlersen mükemmel, resmen 60 gün değil 10 gün hakkıyla yap, bildiğin rambo oluyorsun.Ben hayatımda böyle aktif, bu kadar manyak ve insanın canına okuyan bir şey görmedim.Zaten adı da delilik.Akıllı işi değil.Ve bence deli gibi de kalori yaktırır.(dayanıp bitirebilene)
Ha bir de bunu yaparken 500-600 kalorilik bir diyet veriyorlarmış, yani hem az ye, hem de deli gibi tepin.Sonunda da kilon kaç olursa olsun 2 ay sonra fit olacaksın diyorlarmış.(Aksi zaten mümkün değil)

Ben devam edeceğim bacım, hala ilk videodayım.Tüm hareketlerin sayısını ben de kağıda yazıyorum.Yalnız Çinli gacı gibi "115" yazmıyorum da , "15" yazıyorum, o sayıları 25 yapsam zaten 10 kilo verir, kaslanır, önüme gelene havada uçan tekme atarak bayıltırım yeminle

Heyyt goçum benimm
Maşallah
Arkadaş ben bir düzen oturtamadım yeminle, ya diyet yapıyorum sporu savsaklıyorum ama kilo veriyorum, ya deli gibi spor yapıp inceliyorum diyeti savsaklıyorum.Bir türlü ikisini bir araya getiremedim bu hafta
Önümüzdeki hafta hem çalışma anlamında da yoğun olup, sokaklarda koşturacağım.
Onun da etkisiyle daha iyi sonuçlar alacağım inşallah.

Şimdiden zayıflamış/incelmiş/ kilosunu korumuş arkadaşları tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…